3478
-
#1038 Mostmár teljesen össze vagyok zavarodva... :))) -
Nagydög #1037 "Banyek, akkor mond azt, hogy anno Csatti néven velünk játszottál. :))"
Miert, Cifu!? A Nagydög nick nem ismeros? -
antijedi #1036 akkor nem probáltad merc-et..., sima mw4hez képest sokat züllöt szvsz :) -
#1035 Nekem a 4.et idítaná és ott fagy meg. Bug reportot küldene meg minden... -
#1034 A mechw 2-nek volt a legnagyobb feeling-je de szerintem az MW4 nagyon allat volt multiban. A microsoft-ot meg erdekes modon nem olyan rossz jatekkiado szerintem egesz jo gamekat nyom ki, az EA sokkal gazosabb a huje Sims-eivel meg azzal, hogy olyan cegeket mint a Westwood teljesen szetszed. Najo uccso off volt, sry. -
antijedi #1033 nst mw4-ezett? mik kinem derülnek, én nagyon levagyok ugytünik maradva :P -
Lager #1032 Hmm nekem kifagy a 4 palyan a gamma: "fatal scar error, execution paused" et ír ki ez ellen lehet tenni valamit? Biztos volt már másnak is ilyen problémaja csak nincs kedvem 1000 hozzászólást végigolvasni:) -
#1031 Banyek, akkor mond azt, hogy anno Csatti néven velünk játszottál. :)) -
#1030 Microsofttól? műanyagot tologatni?? akkor inkább MW2 Merc repack kéne:) Annak volt feelingje multiban:) -
#1029 En NST voltam de meg nagyon az elejen kb fel evig nyomtam vele amikor a kiegeszito kijott mar nem voltam ott. Bocs off-ert... haj a regi szep idok...johetne mar a Mechwarrior 5. -
#1028 Ja, mondjuk az várható volt, hogy a Ladder ugye halott ügy, de legalább a direct play működik (pl. ugye az SW:Battlefront esetén most már az sem működik, mert ellenörzik a CD-kulcsokat valahogy...).
Az NST amúgy kb. 4 éve alakult, még CS-ben. :) -
#1027 hehhe:) Én is Stílhusáng voltam de mán akkor mikor az NST nem nyomta MW4-et.. Steelhussars-ok most is nyomják:) Bocsi Offtopic:) -
#1026 Na most ki lettem okositva, mondjuk direct play es ladder game eg es fold...Direct play-hez meg Ip kene es orulok, hogy a ti klanotok (ami mellesleg nem a Mechwarrior 4-ben alakult:, emlekszem volt az NST meg valami Steel Hussars vagy mi es meg anno index foromun ment a cseveges ezerrel...hu jo kis game volt a mechwarrior 4:D) igy ossze tud jonni, sajnos a wc3-as klanunk kozul meg senkit nem lattam aki ezzel jatszana:( -
#1025 Jaja nem kicsit :) -
#1024 psszt! Figyelj, megnyugtatlak, hogy lehet amúgy is multizni, csak Direct Play-be kell nyomni. Most is csaknem az egész NST klán írtja egymást a DoW-ban -
#1023 KIraly lett ez a game (csak hogy lehet ilyen benam megcsinalni a single reszt, hogy csak egy fajjal megy az egesz:(, csak nagyon hianyzik a multi (kell hozza eredeti jatek). A beta alatt is mar nagyon bejott a jatek, de hianyzik az online game (olyasmi mint Wc3 van ladder, automach meg minden) szal lehet hogy meg fogom venni.
Ja es nezzetek replayeket ITT a link es EZ a kedvencem (az ork jatekos neve ismeros lehet Wc3-bol:). Regisztracio kell de kb 10 mp alatt megvan es megeri. -
#1022 Skacok nem semmi ez a játék mijjen jó!:) -
Keldor #1021 ez a legjobb RTS -
#1020 ugye nem mxes geforceod van?
próbállj meg drivert frissíteni.
vagy: vezérlőpulton nyisd meg a betűtípusokat, zárd be, indítsd újra a gépet. -
xtimer #1019 csak felraktam a gémet és nem csináltam vele semmit...kapcsiból amikor elindítottam már ilyen volt :(
rakjam fel újból? -
maniac001 #1018 Állítólag a menübe kilépés nélkül lehet lassítani a játékmenetet. Tök jó lenne látni a nagy hentet lassítva.
Tudja valaki hogyan kell?
Valami billentyű esetleg? -
maniac001 #1017 Okay, köszi.
nem próbáltam csak reggel gyorsan megnéztem.
xtimer:
Ilyen akkor van ha valamelyik sga file-t editálod és kiveszel olyat amit nem kéne.
Pl. valamelyik data állomány stb... -
#1016 Maniac , nem kéri a pass-t csak opcionálisan kitöltheted . Tehát ha nem is írsz oda semmit , a szervert akkor is ibdíthatod , szal NOPARA :D . -
xtimer #1015 valaki találkozott már olyan problémával hogy csak betűk voltak a szövegek helyén?
pl: a menüben alig van pár betű a menügombokra írva!
az exit gombra nincs semmi sem írva...miért? -
maniac001 #1014 Annyi hogy a multiplayert választottam, azon belül a LAN opciót és beírta a nevet amit az elején kreáltam és ott volt a password mező kitöltésre várva.
De miért?!?
Akinek nincs net az a haverjával sem játszhat lokálban?
Ezt nem értem.... -
#1013 maniac...
ha lan on akarsz nyomni pass-ot kér?
ne má nemsokára lesz lan party..szal nem fogunk tudni jáccani vele?
vagy csak a patch után kér? elötte nem?
kicsit részletezd.. -
maniac001 #1012 Ha LAN-on akarok játszani akkor is password-öt kér.
miért? Ha két géppel lokálban akarjuk nyomni ahhor nem kell internet... -
#1011 jaja tuti akkor...
most már csak a patch-nek kell mennie a nem bolti verzióval -
maniac001 #1010 Működni fog ez tuti, de nekem is kellett 1 hét mire megcsináltam :-))
Sokkal másabb élmény lesz :-)) -
#1009 Amelyiket elsőre kihozza a THQ/Relic küldetéslemez formájában. -
#1008 nah kijött az első patch a game-hez.
vki esetleg próbálta már? -
#1007 hi maniac!
1005-ös hozzászóláshoz:
király srác vagy...pont ezzel a kérdéssel akartam nyitni ma de te megválaszoltad előre... :)
már turkáltam a tömörített sga filok között de semmi szal este kipróbálom amit írtál.
thx
-
maniac001 #1006 Figyu!
A Space marines kampány után melyik faj kampánya jön?
:-)))) -
maniac001 #1005 Hali ALL!
Emlékeztek hogy sokunknak skirmishben csúnyább, elnagyoltabb volt a textúra? Na megvan a megoldás. Tényleg azoknak ilyen akiknek nem 256MB-os videokártyájuk van (pl. én). Tehát a teendő:
Az install könyvtárban keressétek meg a Local.ini file-t és notepaddal megnyitva írjátok az utolsó sor után:
fullres_teamcolor=1
Mentés, és indítáááás!!!
Ezzel "megerőszakoljátok" a skirmish és multitextúrákat és minden olyan szép lesz mint a kampányban. -
#1004 Hmm Cifu leveléből idézet
"Viszont lenne egy kenetteljes kérésem: ne piszkálj a fórumokon.
Baszogatásból így is kapok eleget, nem hiányzik még egy."
Hát Cifu kezdem érteni hogy miért írtad. -
#1003 nem kell :)
mindig faszán reagálsz az ilyenekre, most is lefordultam a székről a röhögéstől :)) -
Trespasser #1002 1000 -
#1001 Kemény 24 hozzászólással lejjebb ott a válasz a kérdésére. Ráadásul úgy, hogy elötte kb. 50 hozzászólással lejjebb (most még az oldal alján) szintén téma volt, hogy csak Space Marine kampány van a játékban.
Talán kissé túlreagáltam, de ha rááldoza azt kb. 2-3 percet, hogy csak az oldal aljától kezdve visszaolvas már megspórolta volna a hozzászólását...
Most dicsérjem meg talán érte? :) -
#1000 csak a Space marineokkal van kampány
(ték) -
#999 degec :DDD