Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na felraktam az 1.4-es patch-et.
Hát én semmi javulást nem láttam, sõt még talán lassabb lett az engine. De szebb nem.
[NST]Cifu
Már megtörtént... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ayden
Cifu fogod a kis kezecskéd és megirod ezt nekik mailben és még a végén talán valami lesz is belõle. Mert az ötletek nem rosszak, szóval hajrá😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

[NST]Cifu
például az osztagok nagyy részének a felszerelhetõsége

Ami érzésem szerint semilyen szinten nem egyezik a táblás módszerrel. Arról nem is beszélve, hogy megy-megy-mendegél a Space Marine raj, majd egyszer csak az egyikük kezébe terem egy Heavy Bolter... Karaj...

a victory triggerek is mind onnan vannak

Ez mondjuk még korrekt is.

Szóval köze azért van hozzá,csak ez egy hagyományos RTS,nem is mondtak soha mást,mig a táblás az körökre osztott,innen vannak a nagyobb eltérések.

RTS-t is meg lehetett volna oldani úgy, hogy jobban átemeljék a finomságokat, ilyen téren továbbra is az a baj, hogy ott vannak "elõdnek" a Dark Omen és a Shadow of the Horned Rat, amelyek sokkal jobban ültették át (szerintem) a táblás játékot RTS-re...
(de hogy tényszerû legyek: pl. meg lehetett volna csinálni, hogy a drop-podban elõre összeállított osztagok jöjjenek, ne utólag fejleszgessük õket (ez pl. eléggé irritál...), ha már van Librarian és egyéb varázsló, akkor talán egy kicsivel kidolgozottabb rendszert érdemeltek volna, vagy említhetném a különféle wargear-ek kijátszását, ami szintén szépen megdobhatta volna a játékot)

Amikor azt mondták a Relic-ék, hogy átültetik RTS-re a táblás W40k-t, akkor én azért abban reménykedtem, hogy nem egy populûáris (kis sarkítással) C&C klón lesz a végeredmény...

De ez csak a személyes fájdalmam...

Megvan az 1.4
Ez az alap bétára is rámegy, vagy kell elõtte az 1.3
Ugyanis azt írja a patch hogy 1-3-ból csinál 1.4-et.
Davidus
Így egy nap után írok valami kis véleményt. A graf nagyon ász de ezt midenki tudja aki látta a videókat. Nagyon nem lehet zoomolgatni mert multiban nincs rá idõ a tutorial meg szétszaggatja az agyát a bug miatt. A zene szerintem kicsit vérszegény ehhez a világhoz. A játékmenet nekem bejön ezzel a foglalósdival. A multi nagyon FUN de hosszú távon én nem bírnék vele játszani. Kb annyi hogy kipumpálunk 1000 egységet azt WAAAGHHH! és nézzük hogy mi történik😊 A single-t nagyon várom. Remélem kap fullos sztorit meg frankó átvezetõket.

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Kira, nem is tudtam. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Davidus
Van standalone peccs is. Hivatalos beta fórumban van link.

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Háááát, én a fedezéket nem emlegetném sajnos, mivel ahogy itt az meg van oldva, nos... elég gyenge.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én csak a netes pecsrõl tudok, olyan mint a B.net-es megoldás. Szerintem így akarták kiküszöbölni, hogy a warezolósok is részesüljenek a pecsekbõl, csak sajna nem számoltak a te problémáddal. Én úgy vettem észre, hogy nem egyetlen file-t szed le pecseléshez és a felhasználó nem is tudja miket töltött el pontosan, csak vaktában peccsel.

Ezt azért nem mondanám,nagyon sokat merít a táblás játékból,például az osztagok nagyy részének a felszerelhetõsége, a "ríszörcsök" nevei,hatásai nagyrészt onnan van,a fedezék,a victory triggerek is mind onnan vannak,stb... tehát ha nem lenne táblás játék eléggé más lenne szvsz.Szóval köze azért van hozzá,csak ez egy hagyományos RTS,nem is mondtak soha mást,mig a táblás az körökre osztott,innen vannak a nagyobb eltérések.

De otthon nincs net, munkahelyen meg nem tudom feltenni a játékot (nem is tehetném).
Máshogy honnan tudnám letölteni?
Esetleg elküldenéd ha nem nagy? Egy Closed béta patchet találtam ami 1.1-re tolja fel a verziót, de nem próbáltam még. Az csak 1.6 mega.
[NST]Cifu
A játék önmagától letölti a legújabb patchet ha multijátékhoz felcsatlakozol.

És honnan lehet a peccset leszedni?
A Fileplaneten nem találom.
[NST]Cifu
A legfontosabb az oldalak közötti erõegyensúly beállítása. Fõleg ezzel kapcsolatos, meg persze egy rakat, az engine-el kapcsolatos hibajavítás.

Egyébként ahogy egyre többet játszom, egyre inkább kétségbeejt a Warhammer 40.000-tõl való iszonyatos eltérés... Kezdve az egységek menet közbeni tápolásától (a létszám és fegyverzet terén) a különféle festés/desing eltéréseken át a zászló/területfoglalósdiig...

Nagyon jó kis játék amúgy, csak éppen a táblás eredetihez nincs a W40k világon kívûl más köze...

köszi.
és a patch mit változtat a bétán?
[NST]Cifu
Mikor lesz már demó?

Valószinüleg csak a teljes kijövetele után.

Amúgy van újabb béta?

Nincs és nem is lesz. Patch jött ki hozzá (1.4-es).

Már régóta megy a bétateszt. Mikor lesz már demó?
Amúgy van újabb béta?
Davidus
AZ is elég. Legalább nem élesben kell rájönnöm az irányításra😉

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Van egy training is benne, de tényleg csak arra jó.

Davidus
Csak neten lehet nyomni amúgy a betat?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Megvan! Ahogy lejön a WoW beta lerángatom ezt is😉

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Eléggé überek lennének, szupernehéztankok, durva tüzérség...

UP!

Láttátok a 6 fõs pálya(nem jut eszembe a neve) közepén azt a sok halott IG Guardsman-t?Ha nem nézzétek meg,aranyosak. 😄
Kár hogy nem tették be õket játszható "fajként",nagyon jól néznek ki 😊

[NST]Cifu
Most újra megy a filefront béta jelentkezés, tegnap elött ketten is csináltunk rendes reget. Csinálasz egy GameSpy accountot, beloginolsz vele a FileFront-nál, kitöltöd a béta Singup-ot, utána egy unicode-ot kell még bepötyögnöd és a következõ oldalon már ott is a kulcs...

insp
Skacok, aki megunta idõközben a nagy bétatesztelést, igazán megdobhatna már egy reg-gel. 😉

Privben jöhet! Köszi! 😊

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ja. Például.
Én meg a törmelékdomb textúrája meg az árnyékok miatt vagyok kiakadva :-))
Kinek mi a fájó pont.....
De most a Nexus demót nyomom ami ûbersirály.
[NST]Cifu
Mirõl menjem a diskurzus? :-)

Arról, hogy amiatt sopánkodok, hogy a festés kissé túl lett egyszerüsítve, és nem lehet megcsinálni olyan egységek rendes festését, mint a Legion of Damned, vagy az 5 alap Eldar Craftworld bármelyikét...

robotnyk
végre van vasam, amin fut a játék.
bár még néhány dolog nem világos, az már biztos, hogy tetszik. én nem vagyok otthon a warhammer világban, de szerencsére ez nem is szükséges. a hangulat jó, a grafika tetszik, a hangok megfelelõek, szóval nem lesz ezzel semmi gond, ha megjelenik egyszer 😊
Hmuda
Vagy csak nem jelent még meg a játék.

Haldoklik a topic....
Azért kíváncsi vagyok, mennyire veszik figyelembe a reportokat.
Én is küldtem párat. Nem tudja valaki, mikor lesz hivatalos demó?
Lacc
Hát ha elegen írnak nekik akkor biztos 😊
ayden
Cifu ez a bug már ismert de talán majd ki is javitják😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Hello Rincewind!
Tudom, én vagyok a f@sz. Sajna nekem van egy ilyen "hibakeresésezerrel" tulajdonságom ami nagy sorscsapás mert mindenben azonnal meglátom a hibát. De nem tudok ellene tenni. Nekem sem jó így és igazad van.
[NST]Cifu
Érdekes bug: A 6 játékos pályán akármit csináltunk, akárhagyadiknak állítottuk be a gépet (két emberi játékos vs. 2 gép akart lenni), 'Fixed' indulóhelynél, csakis sorban volt hajlandó rendezni minket. Tehát az alsó-jobboldalra kerültem én (mint szerver), mellém a másik emberi játékos (2. slot), és õ mellé, a bal szélre került az egyik gép (akármelyik slotba is lett beállítve).
Ez ismert bug vajon?

Lacc
Huh a felsõ képen durva a feje a commandernek, még fps-ben is elmenne!
Rincewind
"Totál közelrõl olyan mintha pixeles lenne a régi idõket idézve."

A hiba az ön készülékében van, totál közelrõl sem pixeles.
Másrészt meg, ha az is lenne, akkor sem róhatnád fel hibának egy madártávlatos RTS-nek, hogy 3 mm-rõl pixeles a talajtextúrája, mert ez már nem kicsit nevetséges!
Írtam mail-t a fejlesztõknek, de pont attól tartok hogy ezek a hibák még itt, titeket sem zavarnak csak engem. Ezért nem valószínü hogy más is ír ezekrõl, akkor pedig marad így minden.
nah vegreee😄 chaos legion volt elso tesztalany:

Hmuda
Ha megírod õket a fejlesztõknek akkor talán. Nem vagyunk látnokok.

Szerintetek mit változtatnak a bétához képest?
Kijavítják a #384-es hozzászólásomban írtakat?
[NST]Cifu
A zenéket nem sikerült valakinek kirippelnie? Szvsz igen hangulatosra sikerültek...

Én jó bétateszter lennék mert sajna megvan az az átkos tulajdonságom hogy minden kis hibát észreveszek :-((
És az árnyékok mellett a domborzat textúrájával sem vagyok kibékülve. Totál közelrõl olyan mintha pixeles lenne a régi idõket idézve.
Tudom, ez béta, de textúrázást már nem cserélik nagyobb felbontásúra.
Hmuda
Már megvolt. :-)

Lacc
Írj nekik akkor emilt vagy a fórumba legalább. Hisz még béta, még jobban van esély ilyesmin változtatni.
Hmuda
A GUI-t lehetett benne eltüntetni, mert ez a minimize marhaság nekem nem tetszik.

Lacc
Konzol áh minekaz 😛
Hmuda
Csak kicsit vérfoltos néhol. :-)

Mellesleg ez az 1.4 elb*szott egy pecs. Nincs kijavítva az AI okozta akadozás és a GUI-t se lehet már teljesen eltüntetni, mivel kivették a konzolt. 😛

Lacc
Koszos a feje!