3478
-
#1078 direct ip-s multi megy másolttal is -
#1077 Lécike, hogy lehet neten tolni!!! PLS -
#1076 Hmm amúgy úgy tűnik hogy XP+Sp2-vel nem fagy kiérti ezt ??? -
#1075 Why's i walking . Nobz are better then smaller runtier orkz :))) -
#1074 Lehet valahogy neten játszani? Nincs tört szerver pl mint a Kani a Warcraftba? -
#1073 "GamesIndustry.biz is reporting that Warhammer 40,000: Dawn of War is number 5 in the UK!" -
#1072 Na igen, szvsz szövegek terén az orkok és a káosz viszi el a prímet. :)
Orks, orks, orks, orks... -
#1071 Én az eldákkal szívtam legtöbbet, az orkokkal az a lényeg, hogy gyorsan mindent tele kell építeni a saját cuccaiddal, aztán meg nyomatni az egységeket 1000L és akkor nyerni fogsz...
Amúgy rajtuk lehet legjobban röhögni szal rulzek nagyon :D
(Mikor megláttam az első WAAAAGH tornyokat akkor hangosan felröhögtem) -
#1070 Szvsz egyáltalán nem gyengék az orkok, csak más taktika van vele. Alap egységeket gyártani gyorsan, majd a Mek'Boy, és közben húzni fel a Whaaaag Banner-eket. -
#1069 bocs :)
nem reklám, csak valaki más is gondolkodott a vételen rajtam kívül -
VGQ #1068 Szal kell a pénz a WOW-ra ugyhogy nem veszek most semmit:) -
VGQ #1067 AZ én irásom volt!!! -
#1066 valakit kilöktem :) -
#1065 legfeljebb annyival nehezebb, hogy kitaláld melyik egységnév mi a túrót takar ;) -
#1064 10900 egység a játék CD galaxisban. -
VGQ #1063 Sztetek is gyenge az orc scirmish(nemtom hogy irják) vagy csak szerintem????
Csak mert elverni irto egyszerü viszont vele nyerni mlg nem tudtam egyáltalán:((( -
#1062 persze van kedvem gamelni :)) -
[DFL]vajdi #1061 hogy lehetséges ekkorába ráközelíteni??? Én csak felülről tudtam eddig nézni, és csak kicsit közelít mikor görgetek :(.
Van kedve valakinek játszani most egyet? -
Gandibá #1060 No az zsír! Thx :) -
antijedi #1059 a server is én voltam lehet azé nem tom :P
amugy nem tom emgfigyeltétek e de ha server megszakad a másiknak ugyanugy emg ytovább a game minden gond nélkül :) szvsz ez is olyan mint generals volt anno asszem hogy a "server" csak amiat kell hogy emgtalálják egymást akliensek többi meg tényleg directbe megy :) -
#1058 Ehh én meg a single kampányt nem tudom jáccani , direct ip-s multinál meg én vagyok a szerver :DDDDDDD -
antijedi #1057 nekem meg olyan gondom van hogy multiztunk ketten és rendszeresen kifagyot a game 8hol csak a desktopra vágott ki hol meg kékhalál...)
erre valami megodlás? :) -
#1056 uhh, ez durva.
friss catalyst esetleg? -
xtimer #1055 nah...erre mit szóltok?
volt már valakinél ilyen problem? -
xtimer #1054 bocs hogy ijen nagyra sikerült -
xtimer #1053 itt láthatjátok hogy mi a bajom :)
-
xtimer #1052 radeaon 9600 xt-m van!
mondjuk a driverem nem a szokványos!
CS-s driver :) -
#1051 maniac..remélem ez már tényleg bevállik mert tegnap nagyon csalódott voltam :) -
#1050 klasszikus építgetős, fejlesztős, egységgyártós :P -
VGQ #1049 Épitgetös.
Valaki nem tud valami okosságot arra,hogy lehessen játszani a multit???
Most akarjuk majd kiprobálni a battlenet segitségével,de azért 2en nem tul jo sztem.
Ja és a patch-hez tud valaki egy krekket???? -
Gandibá #1048 Bocsássatok meg nékem de én még sose találkoztam egy Warhammer játékkal de a képek felkeltették az érdeklődésemet. Ez ilyen csapatirányítós stratégia vagy építkezős? -
maniac001 #1047 Ja, és mindezt HIGH model detail és HIGH texture detail beállítás mellett csináltam!!
Amúgy le van írva a readme vége felé... -
maniac001 #1046 Ejh...sorry.
Szerintem nem jól írtátok be!
Nem fullres_teamcolor=1
hanem fullres_teamcolour=1
kihagytam az U betűt a colour(szín) szóból.
:-))) -
#1045 maniac...nekem se jött be az ini átirása, nem változott semmi!
utána próbáltram még a többi értéket változtatni de attól csak szarabb lett jobb sose :)
szal nézd meg,hogy mit bűvöltél még és tárd elénk az eredményt :) -
#1044 némi fáziskéséssel: ma este én is kipróbálom :) -
#1043 Jah, így már rémlik! Mondjuk az 1.5-öt nekem sem sikerült az istennek sem működésre bírni, úgyhogy ott is hagytam abba...:))) -
#1042 Bocs, a kép nagyságáért + a táro levő másikért is.
Még kezdő vagyok képbeszúrás ügyileg.
-
#1041 -
#1040 Hi!
Kipróbáltam a local.ini buherálását, de még mindíg csúnyák a textúrák.
Mi lehet a gond? Nálad műxik? Másnál?
-
Nagydög #1039 En inditottam az Indexen az MW4 topikot, es alapito tagja voltam az SH-nak. Es en voltam talan az egyetlen, akinek sohasem sikerult neten jatszani azzal az istenverte MW-vel.