Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az intrón viszont beszartam. Ilyet soha sehol nem láttam. SZVSZ a világ legjobb intrója.
Úgy nem próbáltam. Tudod, nekem a grafika az elsõ sajna.
Az AF-et driverbõl nem is lehet kikapcsolni.
robotnyk
teljes full. aa/af nélkül is akad?
Bakker akkor nem értem....
Az árnyék is high?
nekem az nagyon lassít.
robotnyk
nálam minden max+ 4*AA, 2*AFel kicsit köhög a campaign pálya AA, AF nélkül teljesen folyamatos
robotnyk
nincs full
max grafikán megy nála
Neked már a full van meg?
Akkor nálam valami gáz van mert a hadjárat pályán szaggat mint állat a demó. 4x élsimítással 2x anizotrópikus szûréssel pedig a textúra csak med és az árnyék low. A gépem:
AMD barton 2800+
Abit NF7 rev 2.0
Sapphire radeon 9800 Pro
1GB ram
lwb
én nem szeretem az rts-eket, de ez a ground control 2 mellett már a második rts a warcraft3 óta, ami képes volt órákig a gép elé szegezni. nekem a sztori és a fíling miatt jött be ... nagyon bírom a wh40k világot, meg a megjelent ian watson regényeket is.

A lényeg: kell hozzá valamilyen kliens progi, pl.: azureus. Én ezt használom. Megkeresed a .torrent kiterjesztésû file-ját annak, amit le akarsz szedni, s ezzel betöltöd, majd indul a letöltés...

Amúgy: A warhammer eddig nekem bejött, pedig azt hittem, nem fog. Fullon megy a gépemen, ami manapság már nem annyira jellemzõ...

Mondj már valamit errõl a torrentrõl.
Mit kell tennem hogy onnan vagy valahonnan leszedjem. Úgy tudom a torrent rejtett oldalak...
lwb
ingyé a torrent. pézé ftp. de semiképp se vedd meg!
(w4r3z rul3s 4ev3r)

robotnyk
amúgy ftp, torrent talán gyorsabb
robotnyk
én asszem ezt meg fogom venni (jó, hogy nem basztam el a pénzt a panzersre )
Hát mi a leggyorsabb? Vegyem meg? A Panzerst is megvettem és tele van hibákkal. Ezért adjak ki 10 ezer forintot?
Vagy tudsz más megoldást?
lwb
nem. nincs kint se nforce-on se isonnews-on, szóval még nincs warez verzió. majd szept. 20 után esetleg. akkor se a dc a leggyorsabb módja a friss anyagok beszerzésének.

Szerintetek valahonnan le lehet szedni a fullt?
Warez esetleg?
Esetleg a DC++-on valamelyik hub-on fent van már?
robotnyk
ja, nyomd végig a tutorialt. kurva egyszerû építeni, van egy épitkezõ ember, a HQdon az elsõ egység, de ott van a leírás is a fölé viszed a kurzort.
GaVino
Végig kell nyomni a tutoriált, és minden világos lesz. Az épetkezés egyébként ua. mint máshol, egy építõrobot rakja össze a cuccost.

grebber
Na toltam vele tetszik csak még nem tok mindent.Hogyan kell benne épiteni???

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
nálam is elég sokat tekert ott...
GaVino
Configuring Windows installernél nálam is megállt, de türelmesen vártam kb. egy percet, miután meggondolta magát, és tovább indult.

GaVino
Vmi nem stimmel a fonttal, mert nehezen olvasható, mintha ha felsõ része hiányozna vagymi. Minden más... maga a tökély.

grebber
Fasza a jó annyát neki.A MOHPA-sem ment ez sem akar menni.
Configuring Windows installernél leáll a telepítés.

robotnyk
a régi mxes geforceomon a betük helyén kockák voltak, azóta sem a betában, sem a demoban nem tapasztaltam ilyet
inecromancer
Találkozott már valaki olyannal, hogy a betûk "homályosak" vagy el vannak mosodva?

robotnyk
állati jó!
van intro
egy faj van csak, a space marines, 1 pálya a hadjáratból, 2 skirmish.
nem akad már scrollozáskor, jók az árnyékok.
grebber
Majd irjatok hogy milyen.

robotnyk
A Hardwiredrõl letölthetõ a demó!!!
robotnyk
na, most meg voltak az Eldarok is. isteni, isteni ez a game!
az Avatar elég brutális. 😊
Most frissítették az 576-ot de nincs a W40K.
Akkor ma már nem is lesz :-((((
576.hu szerint ma jöhet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csak holnap lesz a Gamespot szerint.
Neked honnan az infó?
robotnyk
lehet, hogy ma lesz demo!

épp most toltam egyet az orkokkal. ááá, rohadt jó lesz ez a játék, csak legyen sok skirmish map, és minden oké lesz! 😊
Én értem, de ha úgy nézed hogy teát is iszol meg tejet is, akkor azt úgyis másképp kell leírni.
Szerintem sincs K betû egyikben sem, de mondjuk ha úgy érzed hogy nem biztos amit hallunk, a pörkölt sem utolsó. Pedig az nem növény.
RangeR
Akkor mondjuk állj ki az erkélyre vagy teraszra, vagy mittudoménhová, és nézd a tájat. Ott nem hibádzik a textúra és az árnyék, márha jó a szemed! De ez játék, és kibaszottul semmi köze a valósághoz. Nem atomi részecskékbõl épül fel, hogy mikroszkópikusan belezoomolgass.

lwb
Tudom. És hidd el, nagyon szar érzés, de én sajnos ilyen vagyok. Rögtön észreveszem a hibákat és onnantól csak arra tudok koncentrálni. Tudom hogy igazatok van, de mit csináljak?
A generals az tökéletes nekem, de azt meg már unom. Szarrá játszottam a cd-ket...
Most a nexust várom, de abban is ki kellett kapcsolnom 1-2 dolgot mert zavart.
Hmuda
Ilyen mentalitással sose fogsz egyetlen normális játékot se rendesen élvezni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én nem azt mondtam hogy a bugfix az hogy szépítsék a textúrákat hanem hogy a patch-be tehettek volna ilyen aplikációt. Volt már rá példa. Egyébként meg kinek mi a fontos....
Engem pl. nem zavar az ork épületledobása körüli mizéria. Téged igen.
Téged nem zavar a közelrõl pixeles talaj, engem igen. Ennyi. Mondom, kinek mi a fontos. De reménykedem benne hogy a fullban más lesz a helyzet. A béta nagyon messze van a fulltól (remélhetõleg).
robotnyk
😛
Hmuda
Heh, látom már nem hiába ecsetelgettem a mondandómat. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Amúgy Maniac te irtózatos apróságokon akarsz ki. Ki nem sz*rja le ha egy talajtextúra 2mm-röl nézve pixeles? Robotnyik is mondta: Ez RTS és nem FPS. És a bugfixek nemtom mióta számítanak textúracserének. Nálam a bugfix abból állna, hogy pl kijavítják az orkok építményledobásakor jelentkezõ árnyékbugot, az AI bugot, stb, de hogy bugfixnek minõsüljön egy tökéletesen használható és játszható távolságból nézve szép textúra ... érdekes elgondolás.

robotnyk
fejtsd ki te is, egységben az erõ 😄
Hmuda
Megelõztél... :-)

robotnyk
folyamatosan olvasom a topikot, koma. az engine-nel kapcsolatos javítások ezeket jelenthetik: kompatibilitási gondok (ha vannak ilyenek) javítása, optimalizáció, bugfix (beszorul, belóg, beakad, eltéved, kifagy).
nem cserélgetnek textúrákat, mert az nem elnagyolás, hogy a talaj textúrája gyök kettõrõl nézve pixeles. ez rts, nem fps.
Nem arra gondoltam hogy az egész engine-t cseréli le, hanem hogy néhány elnagyolt textúrát kicserélnek.
(NST)CIFU írására gondoltam ami így szól:
"A legfontosabb az oldalak közötti erõegyensúly beállítása. Fõleg ezzel kapcsolatos, meg persze egy rakat, az engine-el kapcsolatos hibajavítás."
Ha kicsit visszaolvasnál akkor nem írkálnál hülyeségeket koma...
robotnyk
miért, nem evidens, hogy egy pár megás patch lecseréli a grafikus enginet?
[NST]Cifu
Ki mondott olyat, hogy szebb lesz?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!