Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsi a kép de hatásos :-))
Beszart a fegyver támadás elõtt bazzeg.
robotnyk
Hmuda
Nemtudok semmit, én sose nézek megjelenési dátumokat az NForce-on kívül. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
október eleje felé lesz már remélem.
A CD galaxisnál még nem tudják mikor jön a game kis hazánkba pedig azt írják mindenhol szeptember 21-én. lehet hogy itthon késõbb jön? Tudsz valamit errõl?
Hmuda
FC.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Force Commander,és ahoz hogy bombázzon,lenni kell egy Orbital Relay nevû épületnek,amit csak akkor tudsz felépiteni ha már tier3-ba vagy

Sir Quno Jedi
Asszem a force commander tudja, vagy a librarian, hmmm.. már nem emléxem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hello All!

Rájöttem miért lasabb a hadjárat. Ha a textúrát med-be állítjátok, meglátjátok hogy ugyanolyan beállítás mellett a hadjáratban szebben vannak kidolgozva az egységek mint a tutorialban vagy a skirmishben. Nem értem miért így van, de így van. Ezenkívül a bétában volt lehetõség a model detail-t állítani, a demóban nem. Remélem a fullba visszarakják.
robotnyk
nemtom, addigra már legyõztem a gépet, mire kiépítettem volna
Az orbitalis bombazashoz mi kell? A lehetoseget emliti az Obital Relay-nel, de leszorni nem tudom. Ellenem persze kuldik. 😞

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

robotnyk
jah, sry, demoban csak a 4est próbáltam, meg campaignt
Hmuda
Semmit. A demóban nincsenek relicek.

Konkrétan mit is keressek?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

ayden
Pegig én is hogy imádom a Terminátorokat, szal marad a beta😊)

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Hmuda
Ott sincs, a demóban minden relicet kiszedtek, csak a bétában volt. A demoban síma SP-kre lett lecserélve.

Köszi szépen

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

robotnyk
el kell foglalni egy Relicet. a 4 fõs pályán nincs ilyen asszem, de a 2esen van, a bal alsó és a jobb felsõ sarokban
Szevasztok!

A Demo-val játszogatok, a skirmish-t csináltam eddig meg, mindent kifejlesztettem szinte, de Terminátorokat nem tudok még csinálni. Captured Relic.
Ez igazából nem tudom mit jelent . Mit kellene csinálnom, hogy terminátorokat is tudjak létrehizni.

Elõre is köszi.

csõ

[HUN]PAStheLoD
hhuuhuu .. hát ez a játék nagyon büntet 😊
és csoda hogy csak HARD fokozat van a gémben , már az is elég csalós ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[NST]Cifu
Nem fagyott az be, csak kell neki az indítása után kb. 1 percet várni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ayden
nekem meg már a telepitõ is befagy nemhogy a játék😊 igy marad a multi béta továbbra is😊)

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Kandurex
Csak kipróbáltam. Látszik, hogy sokat adtak a részletekre és valóban egy jól kidolgozott játék. De meguntam egy 15 perc alatt, ugyanaz az RTS típus, mint amit az évek alatt megszoktam. Várom a Lotr: Battle of middle earth -öt (a Rome: Totalwar, az meg év játéka esélyes tehát szóba se hozom).

Inkább gyertek Disciples 2 -zni! Kurva jó játék!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
A hadjárat az nekem is lassabb (15-25Fps), a tutorial alatt volt 25-35...

Akkor nálam mi a fasz van?
A hadjárat úgy szaggat mint állat pedig 4xAA AF kikapcsolva árnyék low, textura med.
Mindez 1Giga rammal 9800proval meg amd 2800+-al.
Kipróbáltam a 4.8-as és az omega drivert is. Mi a gáz bakker?
[NST]Cifu
Az.

robotnyk
mivel nézted az fpst? fraps?
The Garrett
Nah en meg urjatettem a drivereket, a jatekot, es meg mindig ugyanaz.
4.9 a legujabb cat ugye? 😛

Asszem mast nemtudok tenni, mint szomoruan letörlöm 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[NST]Cifu
Én most nyomtam végig a Demo Tutorial-ját, és 9800XT kártyával 25-35FPS volt 4xAA és 8xAF mellett.

grebber
Ez skirmish??
Nagyon jó a game csak kicsit nehéz.
Nagyon brutkó az a robotorszarvú vagy mi a rák,meg az ellenfél robotai mint zsírak nekem meg szar egségeim vannak.

Next PC upgrade: 2022

The Garrett
hmmm 😄 nekem van. na mind1 ujratelepitem hatha bar emfüzök hozza sok remenyt :/

robotnyk
nekem a játék könyvtárában nincs ilyen file amúgy
The Garrett
jah legujabb van fenn.

lwb
a totális játékélmény érdekében ajánlom, hogy aki nem ismerné, az elõtte merüljön el a wh40k világ univerzumában. a games workshop oldalán van info bõven (linkért google).
érdemes tudni, kik a könyvtárosok vagy a káosz gárdisták meg ilyesmi. sokat emel az élvezeti értéken.

robotnyk
robotnyk
drivered okés?
The Garrett
Valaki ati kartyas user tudna nekem küldeni egy video_init file-t a fõkönyvtárjából?
[email protected] ra. Elõre is köszi.

The Garrett
ECOMMENDED

2.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB System RAM (required for 8-player multiplayer games)
nVidia GeForce 3 or ATI Radeon 8500 or equivalent with 64 MB of Video RAM.

The Garrett
Failed to initalize videocard.
ati 8500 :/
akkor ennyi 😛

robotnyk
nagyon jó program, egy próbát mindenképpen megér.
Hmuda
Inkább Sc klón azzal a különbséggel hogy it nem egységeket hanem csapatokat (squadokat) gyártasz. ezek felszerelhetõek, hõsök rendelhetõk hozzájuk (örmester és valami speckó parancsnok pl gyógyszerész vagy könyvtáros, esetleg a fõnök). Területfoglalós, szóval nem harvestelni kell. Próbáld ki és meglátod. Megéri.

Leszedtem. Kiprobaltam. Ez a jatek nagyon odab.sz, gyerekek!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex
Milyen a játék? Egy egyszerû C&C klón vagy van benne valami más is, esetleg inovatív, vagy hihetetlen feeling stb. Elvakult, elvadult fanok kíméljetek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

robotnyk
hát akkor mi lesz 8 fõs multinál 😄
örülök is, hogy jön 1-2 hét múlva +512 RAM
robotnyk
szerintem is nagyon állati, blizzard szintû munka
[NST]Cifu
Az AF kikapcsolására értettem. Alkalmazásvezéreltre rakod, akkor alaphelyzetben = 0xAF, kivéve, ha a játék saját options-ában lehet állítani.

Az AF-el kapcsolatban meg vagy 2x-esre veszem vagy alkalmazásvezéreltr úgyhogy igazad van de akkor is szaggat de csak a scrollozásnál. Az egységek viszonylag folyamatosan mozognak.
Azt hogy jó az intró?
Hát láttam. Szerintem essssszzzzzméletlen hangulata van.
[NST]Cifu
Ezt a marhaságot meg hol hallotad? 😊