3478
-
#1118 Sziasztok! Nem tudjátok, van már crack az 1.01-es patch-ez? Köszi! -
#1117 Összefonódni a 4 részben fonódik a történet:) -
#1116 NEm tudom nekem az utsó regény már nem tetszett... Az Inkvizítor és az Ürgárdista okés, még a Harlekin is elmegy, de a Káoszgyermek nagyon elszállt már... -
#1115 az ürgárdista a második rész bár összefonódni a történet a 3-ba fog -
maniac001 #1114 nagyon köszi!!!
Az űrgárdista is fent van.
Azzal kezdem. -
#1113 már meg is van :)
http://slp.dwalin.ru/
magyar oldal ne aggódj :)
itt keress rá a text-eknél és jó olvasást...az inquisitor (ez az első rész)ez biztos ott van a többit nézdd meg most nincs több időm rá
üdv -
#1112 szal helyet nem tudok de utánanézek... -
#1111 hát az az igazság,hogy az a 4 kötet amit kiadtak magyarországon az megvan :)
inquisitor,ürgárdista,harlequin meg még egy...nekem tetszett a sztori bár nem könnyű olvasmány eléggé megkeverik az embert. -
#1110 Ezt a képet beszúrok még gyakorolni kéne kicsit :) -
maniac001 #1109 Bakker...ezek a képek zseniálisak.
Én már nyomom egy ideje, de most még nagyobb lelkesedéssel fogom. Köszi!
A Space Marines festésed pedig űber!!!
Esetleg tudsz valami helyet ahonnan Warhammer történeteket lehet leszedni? -
#1108 pár kedvcsináló kép azoknak akik még nem tolják..ezek még a +u betű nélküli képek :)
-
#1107 ja köszi maniac a +u betű segített :) -
#1106 hardon a gépet úgy alázom,hogy fikarcnyi esélye sincs...15 perc alatt kivégzem
megpróbáltam a legdúrvább fokozaton ....az egyik könnyebb pályán próbáltam de másodszorra levertem 15perc 30sec alatt :) -
#1105 Sima görgetéssel, + jobb alt a forgatáshoz.
Maniac001: teamcolour-ral működik. -
#1104 Vitatkoznék. Nagyon is kemény az eldar faj, csak ki kell tapasztalni. Ha úgy akarsz vele játszani, mint ahogy a Space Marine-okkal kell, akkor persze el fogsz bukni... -
antijedi #1103 tény de a kettő meg sok ugye..., de majd fejlődünk és eljön az idő amikor 10esével veri mindienki a very hard aikat is akár :P -
#1102 Na végigtoltam én is. Nem volt rossz kis játék, de tényleg elég rövid volt, meg ugye folytatásos dolog lesz... Na, most jönhet a multi már tényleg :)
A történet meg nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet. Elég kiszámitható volt, csavar is alig volt benne, de hát igy sikerült. Örültem volna ha kicsit kreativabbak lettek volna. -
#1101 Nezz replayket az elder a messze legerosebb. -
#1100 Amúgy fenntartom, hogy az eldar a leggyengébb faj a játékban. Alig van normális egységük, minden rohatt drága és hiába vannak jó trükkjeik, mire kifejlesztenél vmi normálisat már rég lerohantak... -
#1099 Próbáltuk 2 player 1 hard gép ellen úgy meg már túl egyszerű volt. -
antijedi #1098 nem mondtam hogy nem lehet..., amugy ha van egy hard gép szövid az már sokkal jobb mintha pl 1v1eznél hardal mert segit neked a gép :P
inkább probáld ki ugy hogy két ember 2 hard ellen, na az nem lessz olyan eccerű :P -
VGQ #1097 Hardot is le lehet verni.
Én 2 vs 2 be szoktam játszani hardon Ugy hogy egy gép a szövim:) -
antijedi #1096 hard ellen max 2v1nek van értelme nekem ugy tünt... :P -
#1095 nah jaccotunk 2v2ot 2 hard ellen, eselyeunk se volt, raadasul megidezett nalam vmi 7500 hps demont ami nasikent ette meg a marinejaimat:P -
antijedi #1094 ketten nekünk is jó volt... :) -
#1093 rob miatt lagolt, kesobb ki is dobta a lagolasai miatt onnantol fogva teljesen jo lett -
antijedi #1092 nah msot nyomtunk egyet , és nem fagyot viszont igy hogy négyen votlunk kurva nagy alg volt valamiért... :/ -
#1091 a bloodthirster nagyon komoly :)) -
#1090 Fura de nem fagy már..... -
antijedi #1089 mellesleg az ok hogy ircen de melyik server? :) -
antijedi #1088 tőlem mehetek de figyelmeztetlek titeket lehet időközben ki fogok fagyni :) -
#1087 nemjossz gamelni? mindjart jon eye-scream azt nyomhatnank 3an -
antijedi #1086 jah nem kell hozzá -
#1085 gondolom directben nem kell eredeti cdkulcs, csak ahhoz a battlenet feleseghez:P -
#1084 mondjuk ircen a #dow.hu szobaban osszegyulhetnenk -
#1083 nem akar vki multizni eggyet? -
antijedi #1082 -
antijedi #1081 elöbb irták, cdgalaxis... :) -
#1080 vedd meg boltban -
#1079 Ok! Ezt eddig is tudtam! De én neten akarom! Ugy mint pls a warcraftot! áááá:)