3478
  • Lacc
    Jobb lett volna, ha körökre osztott rendszert kapott volna a dolog, és jobban hasonlitana az eredeti játékhoz.
  • Dansky
    Ok, kösz. Nem tudom, mikor veszik már a fáradtságot a fejlesztők, hogy lemondjanak erről a Dune 2 óta lényegében változatlan receptről. (tisztelet a kevés kivételnek).
    A Rome: Total War is úgy néz ki, hogy nagy siker, és kell hozzá agyműködés, meg még van egy-két másik példa, akkor miért kell ezt a clickfest rendszert eröltetni? Eh...
  • [NST]Cifu
    De, sajnos erről van szó. Persze nem kell pánikolni, ha bejöttek a C&C és Warcraft játékok, ezzel is jókat lehet eljátszogatni... (csak sajnos én kb. két hét után meguntam a multiját)
  • Dansky
    Nagyon érdekel engem ez a game, leginkább a világa miatt.
    Viszont ha jól látom, ez egy teljesen standard "igyekezz gyorsabban klikkelgetni mint az ellen" RTS. Tényleg így van? Mondjátok, hogy nem. :)
  • Ridley
    ment prv-be
  • Gábor
    Megtennéd?
  • NST Demo
    Hát igen egy kicsit , olyan volt az érzésem mintha epikus drámát olvasnék :) . De amúgy iszonyat jó könyv az is :DD .
  • robotnyk
    nekem a napokban küldik :)
  • Gandibá
    Az már megint más dolog :D:D:D
  • Eye-scream
    Hát pedig szerintem is az, bár az első néháy része még egész kellemes, de aztán nagyon elhúz a tápolás fele a tisztelt Salvatore bácsi...
  • Gandibá
    Ponyvakiadvány.. ne mondj ilyeneket mert egy világot törsz össze bennem :DDD De akkor miért drowranger az emíled? :D

Sorry OFF
  • Gandibá
    Akkor jó :)
  • Gandibá
    Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a halandók nyelvén írták azt is :D
  • RangeR
    A Gyűrűk Ura átlagos regény"...ezt inkább nem reklámoznám, mert kicsit mintha hozzá nem értésről ordítana. Pláne nem egy lapon emlegetve egy XX.századvégi ponyvakiadvánnyal mint a Forgotten Realms.
  • [NST]Cifu
    Rendes nyelvezetű. A Szilmarilok gyilkos könyv, szerintem az elfeknek írták, és nem az embereknek... :)
  • Gandibá
    Thx a válaszokat, bár a nyelvezetet úgy értettem, hogy pl olyan mint egy átlagos regény (pl. Forgotten Realms vagy Gyűrűk Ura vagy akármi), vagy pedig kicsit nehezebb mint pl a Szilmarilok.
  • mnorbi
    én megvettem es masik 2 baratom is... Kiraly a net resze
  • Lacc
    Hát én nem, sajnálom is a multi miatt.
  • ollie
    Vki megvette a gémet?
  • robotnyk
    ez már nekem is eszembe jutott. de legalább egy épületet még oda tehettek volna.
  • Lacc
    Erről jut eszembe, mi az istenért nem birták belerakni az Army Painterbe azt, hogy az összes faj összes egységét meg lehessen beene nézni, és rajtuk a festést? Sokkal jobb lett volna...
  • Lacc
    Tényleg jól néz ki ez a festés.
  • robotnyk
    közeli
  • robotnyk
    azért az enyém nem ugyanaz :)
  • Ridley
    hát így fejből nem tudom de ha nagyon érdekel megnézhetem.
    de lassan copyright-oznom kéne a skinemet
  • Gábor
    Leírnád,hogy miket állítottál a painterben, szeretném megcsinálni :)
  • robotnyk

• Ridley
    ezt a skint az army painter-ben készítettem
  • robotnyk
    tényleg nincs :-\

reménykedjünk, hogy mihamarabb jön a mapeditor, és a costum mapok
  • RangeR
    Figy: lejátszottam a singlet és csak marinek az irányítható sereg. A többi tényleg nincs, vagy csak nem találom?
  • Nagydög
    "Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki!"

Szabadon tudod konfiguralni a jatekban.
  • Gábor
    Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki!
  • Ridley
    na pár hétvégi kép-termés.
    az elégedetlenkedők miatt: 800*600-ba konvertálva csökkentett minőség mellett.

remélem nem lesz felháborodás ennyi képért :) (pedig csak a töredéke a jó pic-ek nek)

• Dns5000
    szerintem meg eppen, hogy van ertelme visszavonulni. Mert annal az egysegnel jelennek meg a katonak ahol voltak, nem az embergyarban, mint mas jatekokban. Plussz a gyarban kozben csinalhatsz uj egysegeket.
  • VGQ
    Én egy dolgot sajnálok ebben a játékban.
    Igaz ez nem hátrány,ettöl pörgös.
    A dolog az,hogy a katonák nem fejlödnek akár 1-2 szintet is ezáltal nem éri meg a visszavonulás,mert ugyanannyi legyártani egy uj osztagot mint ujraképezni 3 katonát.(persze ha meghalt a 4. is).

• Pukkka
    ja megvan =D
  • Pukkka
    !,? ami igy kimaradt
  • Pukkka
    hi,én csak arrol érdeklődnék hogy ezeket a replayeket hogyan tudom megnézni, =)
  • antijedi
    wow, ez király oldal..., bár nem a warhammer regények miatt 8amit személy szerint inkább messziről kerülök :P) hanem van fent egy csomo Isaac Asimov könyv, na azok királyak, már le is szedtem ami még nem volt meg :)
  • Dns5000
    Az Eldaknak a Seer Council es dark reaper paros nagyon tapos, a SC szerintem nem is sebez olyan jol, de marha nehez megolni oket. A dr meg nagyon jol oli a marinokat ha nem kerulnek kozelharcba. Kezobb meg minel elobb kifejleszteni a fire prismet azok mindenkivel vegeznek. Sokan elfelejtenek jarmuveket csinalni pedig azok minden gyalaogost szetszednek.