3478
-
#1238 Jobb lett volna, ha körökre osztott rendszert kapott volna a dolog, és jobban hasonlitana az eredeti játékhoz. -
Dansky #1237 Ok, kösz. Nem tudom, mikor veszik már a fáradtságot a fejlesztők, hogy lemondjanak erről a Dune 2 óta lényegében változatlan receptről. (tisztelet a kevés kivételnek).
A Rome: Total War is úgy néz ki, hogy nagy siker, és kell hozzá agyműködés, meg még van egy-két másik példa, akkor miért kell ezt a clickfest rendszert eröltetni? Eh... -
#1236 De, sajnos erről van szó. Persze nem kell pánikolni, ha bejöttek a C&C és Warcraft játékok, ezzel is jókat lehet eljátszogatni... (csak sajnos én kb. két hét után meguntam a multiját) -
Dansky #1235 Nagyon érdekel engem ez a game, leginkább a világa miatt.
Viszont ha jól látom, ez egy teljesen standard "igyekezz gyorsabban klikkelgetni mint az ellen" RTS. Tényleg így van? Mondjátok, hogy nem. :) -
#1234 ment prv-be -
Gábor #1233 Megtennéd? -
#1232 Hát igen egy kicsit , olyan volt az érzésem mintha epikus drámát olvasnék :) . De amúgy iszonyat jó könyv az is :DD . -
#1231 nekem a napokban küldik :) -
Gandibá #1230 Az már megint más dolog :D:D:D -
#1229 Hát pedig szerintem is az, bár az első néháy része még egész kellemes, de aztán nagyon elhúz a tápolás fele a tisztelt Salvatore bácsi... -
Gandibá #1228 Ponyvakiadvány.. ne mondj ilyeneket mert egy világot törsz össze bennem :DDD De akkor miért drowranger az emíled? :D
Sorry OFF -
Gandibá #1227 Akkor jó :) -
Gandibá #1226 Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a halandók nyelvén írták azt is :D -
#1225 A Gyűrűk Ura átlagos regény"...ezt inkább nem reklámoznám, mert kicsit mintha hozzá nem értésről ordítana. Pláne nem egy lapon emlegetve egy XX.századvégi ponyvakiadvánnyal mint a Forgotten Realms. -
#1224 Rendes nyelvezetű. A Szilmarilok gyilkos könyv, szerintem az elfeknek írták, és nem az embereknek... :) -
Gandibá #1223 Thx a válaszokat, bár a nyelvezetet úgy értettem, hogy pl olyan mint egy átlagos regény (pl. Forgotten Realms vagy Gyűrűk Ura vagy akármi), vagy pedig kicsit nehezebb mint pl a Szilmarilok. -
mnorbi #1222 én megvettem es masik 2 baratom is... Kiraly a net resze -
#1221 Hát én nem, sajnálom is a multi miatt. -
#1220 Vki megvette a gémet? -
#1219 ez már nekem is eszembe jutott. de legalább egy épületet még oda tehettek volna. -
#1218 Erről jut eszembe, mi az istenért nem birták belerakni az Army Painterbe azt, hogy az összes faj összes egységét meg lehessen beene nézni, és rajtuk a festést? Sokkal jobb lett volna... -
#1217 Tényleg jól néz ki ez a festés. -
#1216 közeli -
#1215 azért az enyém nem ugyanaz :) -
#1214 hát így fejből nem tudom de ha nagyon érdekel megnézhetem.
de lassan copyright-oznom kéne a skinemet -
Gábor #1213 Leírnád,hogy miket állítottál a painterben, szeretném megcsinálni :) -
-
#1211 ezt a skint az army painter-ben készítettem -
#1210 tényleg nincs :-\
reménykedjünk, hogy mihamarabb jön a mapeditor, és a costum mapok -
#1209 Figy: lejátszottam a singlet és csak marinek az irányítható sereg. A többi tényleg nincs, vagy csak nem találom? -
Nagydög #1208 "Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki!"
Szabadon tudod konfiguralni a jatekban. -
Gábor #1207 Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki! -
#1206 na pár hétvégi kép-termés.
az elégedetlenkedők miatt: 800*600-ba konvertálva csökkentett minőség mellett.
remélem nem lesz felháborodás ennyi képért :) (pedig csak a töredéke a jó pic-ek nek)
-
Dns5000 #1205 szerintem meg eppen, hogy van ertelme visszavonulni. Mert annal az egysegnel jelennek meg a katonak ahol voltak, nem az embergyarban, mint mas jatekokban. Plussz a gyarban kozben csinalhatsz uj egysegeket. -
VGQ #1204 Én egy dolgot sajnálok ebben a játékban.
Igaz ez nem hátrány,ettöl pörgös.
A dolog az,hogy a katonák nem fejlödnek akár 1-2 szintet is ezáltal nem éri meg a visszavonulás,mert ugyanannyi legyártani egy uj osztagot mint ujraképezni 3 katonát.(persze ha meghalt a 4. is).
-
Pukkka #1203 ja megvan =D
-
Pukkka #1202 !,? ami igy kimaradt -
Pukkka #1201 hi,én csak arrol érdeklődnék hogy ezeket a replayeket hogyan tudom megnézni, =)
-
antijedi #1200 wow, ez király oldal..., bár nem a warhammer regények miatt 8amit személy szerint inkább messziről kerülök :P) hanem van fent egy csomo Isaac Asimov könyv, na azok királyak, már le is szedtem ami még nem volt meg :) -
Dns5000 #1199 Az Eldaknak a Seer Council es dark reaper paros nagyon tapos, a SC szerintem nem is sebez olyan jol, de marha nehez megolni oket. A dr meg nagyon jol oli a marinokat ha nem kerulnek kozelharcba. Kezobb meg minel elobb kifejleszteni a fire prismet azok mindenkivel vegeznek. Sokan elfelejtenek jarmuveket csinalni pedig azok minden gyalaogost szetszednek.