3478
  • antijedi
    szvsz a klasszikus itt rossz értelemben kell értelmezni... :) mert egyrészt tul klasszikus, de ez a pontfoglalós dolgo elég jó ujitás nekem bejött..., csak nem kellet volna itt meg abbahagyni az ujitásokat :( (najo még az is az az átlag rtshez képest hogy csapatokat irányitgatsz nem 1db embert :P)
  • ollie
    Az utóbbi néhány év egyik legjobb rts-e szerintem...
  • robotnyk
    jha, amúgy az előbb benéztem az onlineba, voltak kb 250en
  • robotnyk
    ha nem baj, hogy annyira nem hű a warhammer világhoz, akkor egy nagyon fasza, klasszikus rts-t fogsz kapni.
  • csum666
    Lécci irjatok pár mondatot a véleményetekről jó lett a gám meg ilyesmiket leszedni érdemes???
  • AnarchoiD
    en nemvarok a postasra :) hazafele beinvesztalok
  • Spenser
    Mellesleg nekem is "csak" 9800 pro-mvan AMD 2800+ 512 ram 1024 minden fuul 4xaa és 8xaf néha röccen meg egy kicsit...
  • ollie
    Nehogy már ne, én 9800 pro, 4xaa és 8xaf-el röccenésmentesen nyomtam, igaz, csak a demot... Bár lehet hogy számított az 1 giga ram és a 3 gigás p4 is.
  • NST Demo
    A 9600XT meg pláne nem , pedig iszonyat jól néz ki úgy :DD , viszont az EG meg hasít úgy is :DDDDDDDDDDDD .
  • [NST]Cifu
    Persze, csak sajnos a 9800XT már nem bírja el a 4xFSAA-t. :)
  • robotnyk
    most hozta a postás :)
  • AnarchoiD
    van itt valakinek legitim DOW ? sokan nyomjak neten ?
  • Wanted
    Próbálgattátok már az antialiasingot állítgatni?
  • Wanted
  • GodBadka
    11 küldetés van, de a menümegoldásból van olyan tippem, hogy később lesznek új kampányok
  • ollie
    Amúgy hány pálya van a campaign-ban?
  • Spenser
    Hümm nem tudom én ezt találtam de ha te mondod:)...
  • VGQ
    Ez nem az a magyarositás:))))))))))

Ez a sima rpghez van!!!Erösen kétlem,hogy 15 pálya lett volna a campaignba,és valahogy nem ilyen rövidek a beszámolok sem.Szal ezt tuti nem az.
    És aszonták nem mostanság lesz kész a magyarositás sem.
  • antijedi
    igen de mondom nem mai nem frissül és szvsz nem teljesen a táblás szabályain alapul mint megamek.. .:P tény megamek csak hardcre btechfanoknak való, másoknak nem igazán emészthető de pont ez benne a jóó :D
  • I.C.ram
    Hogy ne lenne... abban igazad van hogy nem mai, de nagyon jó kis játék vol 97-ben asszem, a final liberation. Körökre osztott csaták, kampány térképpel.
  • Spenser
    pl. itt :

http://www.gamestar.hu/gmiki/menu1.htm
    itt le is van írva gyan hogy hova oda de nekm ijjen nincsen mivel én nem oda telepítettem:(...
  • antijedi
    csak szobakerültek körkre osztott gamek ugye amik pont egy táblás gamebol indulnának ki..., namost ebből az egyetlen számitógépen fullosan emgcisnált game a megamek, randa mint a bűn tény, de aki táblásozni szeret azt ugysem az érdekli :P
    ha lenne ilyen game warhammerből azt is mondtam volna de tudtommal nincs , legalábbis mostani (vajon miért?? :PPPP)
  • Lacc
    Látom jedi megint osztod itt az igét a megamekkel :D
  • Gear
    Hol is van a magyarosítás?
  • Spenser
    Skacok leszedttem a magyarosítást de hová a fenyőbe kell ezt bemásolni ???
  • antijedi
    a táblás battletech game számitógépre portolva (szabályok ua, stb) + van egy campaign része amivel egy online részen lehet nyomulni mások ellen..., de ez itt nagyon offtopic, ha érdekel dobj egy privit és megbeszéljük :)
  • antijedi
    elöbb valaki irt egy oldalt, olvass vissza
  • ollie
    Ja de!
  • ollie
    Mi ez a megamek?
  • Green Ghost #1249
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a regényt? (megvenni nem tudom)
  • [NST]Cifu
    Nem inkább Space Crusade?
  • antijedi
    pontosan... m$ lenyelte a jogokat és anno valahol konkrétan megmondták hogy nem fognak több btech játékot csinálni... (pénzhajhászás esete v2.0, ők nemcsinálnak mert nincs benne elég pénz, viszont másnak el/oda meg nem adják mert a végén még valaki jóljárna rajtuk kivül...)
  • antijedi
    amugy mellesleg btechből nem csak ilyen elszurt lehetőségeket hoztak ki , mert megamek pl jó lett (bár lehet csak azért mert nonprofit igy nem apénz a lényeg a készitőknek :P)
  • antijedi
    nem kell feltétlenül anna lenni de ha nem az esetek 80%ban csak clickgyorsaság verseny lesz a dologból még akkor is ha nincs épitkezés :P
    amugy az épitkezés se feltétlen rossz abból is lehet jó dolgokat kihozni csak ne iylen stilusban :)
    potenciál meg szvsz bármelyik kicsit is népszerübb világban van, br én legjobban valami normális bt gamenek örülnék :)
  • [NST]Cifu
    Hát nem tudom, kb. a Jedi Knight első része és az X-Wing sorozat óta nem találkoztam igazán jó SW játékkal a KOTOR-on kívűl, ami azonban kissé félszegen nevezhető csak SW-nek. Most legutóbb a Battlefront-ban csalatkoztam óriásit... Hiába van pénz dögivel a Lucasarts-ban, ha elég nekik a középszerűség, mert a Battlefront így is bankot robbant, mert rajta van az SW logó...

A BT esete kicsit más, sajnos a FASA eltünésével padlón van alaposan, és az sem segít rajta, hogy úgy 3055-től a világ is egyre inkább kifordult magából, a technológiával együtt (egyre ratyibb 'Mech desing-ok, miközben a régi nagy neveket kiirtották, egyre elképesztőbb fegyverek (RAC és társai)...). Ha jól tudom, még mindig az M$-nél vannak a jogok, de játékot nem készítenek. Kár, mert amúgy nagy kedvencem a világ.

A Warhammer és a Wh40k esete számomra rejtély, mert eleddig azért mutattak fel szépeket (számomra legalábbis szép emlékek: Shadow of the Horned Rat, Dark Omen, Space Hulk 1-2, Final Liberation, Chaos Gate), de most már évek óta nagy nulla, amit produkáltak (a Fire Warrior szégyen, a Warhammer Online zizzent), a DoW ugyan középjó játék, de aligha fog valaki emlékezni rá 2-3 év múlva...
  • ollie
    Van egy ilyen játék, az a címe, hogy Space Marines, körökre osztott, és annak idején iszonyat sokat játszottam vele.
  • Nagydög
    "(sajnos ez persze általános, lásd a Star Wars franchise-t, vagy a Battletech-et."

Azert nehany jo SW es BT jatekot kaptunk. Szeretnek mar valami normalis SW szimulatort ismet, de felek tole, hogyha lesz is ilyesmi, akkor is Clone Wars lesz belole. Az abban talalhato hajok meg szanalmasak.
    Meg azt varom igazan, hogy a BT univerzumot folfedezzek vegre a filmesek.
  • [NST]Cifu
    Nem feltétlenül kellene körökre osztott rendszer (bár a szivemhez igen közel állnak az ilyen játékok), de legalább ezt az építgetős részt kihagyhatták volna belőle. Sajnos a Relic eléggé fantáziátlanul állt a témához...

Azt nem fogom fel, miért nem csinálnak egy igazán ütős kis taktikai FPS-t, ahol egy rajt kell vezetni (akár Space Marine, akár Imperial Guard, akár Eldar, akár Space Orks, vagy mondjuk egy Genestealer falkát). Olyan iszonyú potenciál van a világban, szomorú, hogy ilyen középszerű játékokkal megelégednek a kiadók/fejlesztők (sajnos ez persze általános, lásd a Star Wars franchise-t, vagy a Battletech-et...).
  • antijedi
    magyarul táblás verio lett volna a jobb ebből is :P persze nem megamekes grafikával de az olyan rendszerek szvsz sokkal jobbak mint a legtöbb mostani rts :)
  • antijedi
    mert a kiadok nem tudják megérteni hogy nem feltétlen csak az iylen gameknak nagy a népszerűsége..., néhol igazuk is van tény de attól még nem mindig, és sajnos a pénz beszél másmeg nem számit :(((

amugy énis meguntam elégé egész gamet (kb 2 lejcáccot multi game után :P) igy maradok megameknél ami full há reinkarnációja táblás battletechnek :PPPP