3478
  • Dns5000
    nagyon kiraly konyvek !!!
    Olyan csavarok vannak a tortenetben, hogy csak amulsz majd ha olvasod :D
    A vilag meg nagyon tuti. Van egy 10.000 eves csaszar aki mar azert eleg oreg es ezert egy tron-protezisben el :P
    Az emberek meg harcolnak a genonzok ellen, meg az Eldak ellen. Orkokra nem emlekszem, hogy lettek volna mondjuk.
    Olyan vallasos scifi, ahol a mernokok vedorunakat raknak a gepekre, hogy jol mukodjenek :P
  • [NST]Cifu
    Felejsd el a táblás játékot, a kettőnek sajnos semmi köze egymáshoz.

Tippek? Ez érdekes kérdés, szvsz sokat kell játszani, és akkor kitapasztalod, hogy neked mi jön be. Én személy szerint kb. a következő sémát követem Eldákkal:

-2 Guardian osztag és +1 Bonesinger gyártása
    -A Guardianok zászlót foglalnak (plusz bővítés 1-2 emberrel őket), a Bonesinger-ek egy gyalogos gyártó épületett (nevét nem tudom hirtelen) és egy kis reaktort építenek, majd utána a zászlókat erősítik meg.
    -Gyorsan előhozom a Farseer-t, és az egyik Guardian csapathoz osztom.

Innentől kezdve a pálya és a játék állása határozza meg, hogy mit lehet csinálni. Lehet a Farseer és a Guardian osztagok gyors gyártására öszpontosítani, és rusholni. Én mondjuk mondjuk előszőr mindig a védelmet szoktam alapszinten kiépíteni, és utána jönnek a többi épületek (az elda gyalogosok egységek közül általában csak a Howling Banshee-kat és a Dark Reaper-eket fejlesztem ki, majd persze a Council of akármit (az elit egységet) amihez jön majd a Warlock). Aztán gyorsan a járműveket és utána Dreadnought és Falcon (jobb esetben Fire Prism) páros megtámogatva egy-egy Howling Banshee és Dark Reaper szakaszal megy és írt.
  • [NST]Cifu
    Igen. Jók! Nehéz rá megtalálni a megfelelő szót, talán 'ájtatos' jutna elsőre eszembe erre a kérdésre válaszul.
  • Bandeeka
    Hali!
    Aki jáccik az Eldákkal az kérem segítsen nekem vmi normális taktikát mondani mert tábláson egész más. Itt ebbe a játékba sehogy se jön össze az ami a tábláson. Szóval vki dobjon meg 1-2 jo tippel vagy trükkel az Eldákkal kapcsolatba. Köszönöm. Bye
  • antijedi
    olyan warhammeres... :PPP
  • Gandibá
    A Ian Watson által írt könyveket olvasta valaki? Jók? Milyen a nyelvezetük?
  • antijedi
    szerintem se nagyon látszik meg a "nagy" műforditoknak a munkája eddig :P
  • Lacc
    Egéybként ez az "Égesd meg az eretneket" dolog eléggé hülyén hangzik, nem szőrszálhasogatásként, csak kritikaként.
  • Nagydög
    "A projecben hivatásos műfordítók is tevékenykednek, akik direkt könyveket fordítanak"

Ize... Kene meg nehany!

A szovegekben van nehany sulyos magyartalansag.

Az utanpotlasi pontok sebessege biztosan nem no meg. (Hogy ezt hogy lehetne ertelmesen megfogalmazni, azt viszont passzolom.)

A troops nem gyalogosokat jelent, hanem csapatokat.

Az "50-re van szukseg ehhez" helyett inkabb az "50 szukseges"-t javasolnam. Igy a ragozastol is megszabadultok.

Egyebkent meg, hajraaaaaaaaa!

• [HUN]PAStheLoD
    ircnet #dow.hu
    qnet #warhammer40k.hu
  • GaVino
    sziasztok hogy tudok neten nyomulni a jatekkal ha nincs kulcsom nincs vmi magyar server?
  • Gear
    Nem!
  • Lacc
    Egymás melletti? Te normális vagy? :D
  • Gear
    1szerűen nemértem miért kell ebből ügyet csinálni.Amíg nem nagyobb a kép mint 1024*768 addig szerintem tökmindegy hogy mere kell scrollozni. Nekem is jobban tetszik ez az 1más meletti elhelyezés .

• Lacc
    Én is olvastam az Ian Watson könyveket és én teljesen úgy emlékszem, hogy Elda, Eldák-ként volt forditva. De lehet hogy csak nekem szúrja a szemem, mert végülis tökmindegy.
  • ShaiHulud
    szerintem tok igaza van...
  • JohnnySmith
    Ezt gondold és fogalmazd meg mégegyszer léci...
    Egyébként biztos igazad van
  • NST Wolund
    Ezt jól megaszontad :-)))
  • GeneralsHungary
    LOL. Most ha szted a 6 kép egymás alatt vamn akkor miért jobb. Így legalább a hozzászólásokat lehet szépen követni. És nem egy óráig görgetni a csuszkát, ha akarsz visszaolvasni, mert ha 6 kép egymás alatt zavar!
  • [HUN]PAStheLoD
    há kúl! ..
  • robotnyk
    'Craft-féle hent, az erőforrás rendszer miatt szerintem még intenzívebb is
  • [NST]Cifu
    Pörgős játék, nincs benne szerepjáték-téma abszolute.
  • Stotoo
    mindenki jojjon ircnetre a #dow.hu -ra tegnap is tokjo gamet nyomtunk :)
  • Stotoo
    gyere fel msnre
  • Eye-scream
    Tisztátalan 1 t :P
  • magus
    Nem igazán ismerem a warhammer vilagat, es ezzel sem jatszottam, de milyen gep kell neki? Ja es a multi resze az milyen? kb mint a war3, porgos akcios, mikros, vagy taktikazosabb, latok itt strategiai pontokat, utazasi pontokat stb. Szerepjatek feelingje van, vagy porgos ?
  • [HUN]PAStheLoD
    mér 13" -os monitorod van , vagy s3 trio-d hogy nembírja az 1024-et ?
  • [HUN]PAStheLoD
    hööö .. kúl ... én persze értek jól angolul is , de pár havernak gondot jelenthet , majd legalább nem lesznek __teljesen__ esélytelenek ;]
  • Ferro_TwL
    Nem hiaba megy 1024-en teljesen szetcseszi a forumot. EN is ekkoraban raktam fel regebben kaptam is erte:) 800x600 meretezzetek at a kepet vagy ne rakjatok fel.
  • [NST]Cifu
    Inkább rakd fel a monitorod felbontását 1024x768-re, ugyanis ez az elfogadott méret, 1024x768-as képek teljesen megszokottak az SG-n...
  • Gear
    Forgómorgó .
  • JohnnySmith
    Tényleg nagyon örülünk neki hogy magyarosítás meg minden faszom csak képet berakni kibaszott nehéz? vagy így sikerül neked...
    Ezt még gyakorold vagy én nemtom....
  • GeneralsHungary
    A projecben hivatásos műfordítók is tevékenykednek, akik direkt könyveket fordítanak. Szval értik a dolgukat sztem. Minden gonddal és elnevezéssel hozzájuk fordulunk.
  • [NST]Cifu
    Olvastad az Ian Watson könyveket? Mintha ott is Elda lett volna az Eldar...
  • Lacc
    Ha már kritika kell: magyar forditásban az Eldarok Eldák-ként szerepelnek. Egyébként csak igy tovább!
  • GeneralsHungary
    Itt van pár kép a még készülő magyarosításból!
    Akit érdekel :)

• Lacc
    Majd valakivel én tolnék egy direct-ip-s multit. Mit nekem Evil Genius :)
  • GeneralsHungary
    Hehe! Eye Scream Műhód.. mikor csináltad ;)
    Van a Földszellem meg a Hódszellem :D
  • antijedi
    kijött evil genius..., szal nekem dow multi egy ideig nem lesz :)
  • Stotoo
    aaa senki nem jon directbe gamelni?