3478
-
#1558 de kár pedig jól jönne egy pár új pálya! -
#1557 még nincs map editor -
#1556 Bakutyin felvettelek! :)))
-
#1555 nem tud valaki olyan helyet ahol dawn of waros pályákat lehet letölteni???? kérem ha valaki tud akkor szóljon!!!!!!!!!!!!!!! -
#1554 skirmish, load game, recorded games -
kalimpa #1553 Ezeket a replayeket hogy lehet lejátszani?
-
#1552 irtam privátot, mérnem olvasod???
amugy nekem tökéletes most. -
#1551 ok és mikor? -
#1550 de mondjuk én. -
#1549 az is jó volt!!! valaki majd nem szeretne velem egy multit játzsnai?? -
antijedi #1548 a http://www.whatismyip.com/ szebb... :P -
#1547 Köszöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1546 http://www.whatismyip.org/ -
#1545 az IP CÍMET HOL KELL MEGNÉZNI? VALAKI MONDJA MÁ MEG!!!! utána valaki játszhattna velem! :) -
maniac001 #1544 Hello ALL!
A Relic fórumon van infó erről az AI szaggatásról. Valami ATI Fire GLx drivert kell felrakni.
Én fel akartam de azt írja ki hogy nincs megfelelő szoftver vagy hardver a gépben. Pedig az ATI oldaláról szedtem le és megfelel a gépem a követelményeknek.
Tud valaki erről valamit? -
#1543 megvannak a replayok!:) tessék :itt van, + egy jó DoW oldal -
#1542 ja helló mindenki!:) 2napja van megg a cucc, s jöttem megosztani veletek a véleményem:) -
#1541 tudnátok adni weblinkeket ahonnan replayt tok leszedni?:) mission 6-ban vok, sztem nagyon üt! -
#1540 :)
ja, még másban is fogják csökkenteni
"Seer Council ranged attack has been reduced" -
Dns5000 #1539 ja jovan csak angolul nem tudnak
"- Power cost of Seer Council increased" -
Dns5000 #1538 most olvastam a hardwireden, hogy "Növelték a Seer Council erejét. "!!!
ezek normalisak??? -
#1537 ez nem magyar, de egynek jó :) -
Htjet #1536 Tud valaki egy olyan oldalt, esteleg magyart, ahol az összes faj egységeinek, épületeinek és fejlesztéseinek leírása megtalálható? -
#1535 majd meglátjuk :) -
#1534 megvan a könyv, majdnem 760 oldalas és kis betükkel van szedve, jó sokáig le fog kötni remélem :)
zsírrr -
#1533 Ja és ha valaki tud a játékhoz magyarosítást akkor szóljon! -
#1532 Bazz én szivesen jtzsanék de most nyomtam le 2-t!!! A haverommal szövetségben voltunk és kinyírtunk mindenkit!!! Igaz hogy harmadszorra kiirtottak!!!! :) Na majd esetleg holnajelentkezek oszt játszunk! -
#1531 Nah...én most szívesen játszanék valakivel online...
Tudni kell hogy neten még nem dowoztam, nem fogok nagy kihívást jelenteni:D..ha valakinek ennek ellenére van kedve játszani az írjonmá. -
#1530 Na végre egy rendes Dawn of War klub?
-
#1529 Fenrir , a lan lehet hogy késik de nem múlik :DD . -
#1528 Én az Alaxandrába vettem meg . Nem bántam meg :D -
Gandibá #1527 Épp most jöttem a Libriből, a teljes sorozattal :) Remélem megérte megvenni 4200ért (kedvezményesen tudtam megvenni :D). -
#1526 tegnapelőtt rendeltem meg a teljes (6 kötetes) könyvet, ma már este át is vehetem a postán -
#1525 énis a libriből rendeltem a TELJES-t .. ki is hozta a futár pár nap alatt -
#1524 Nemtom, de az biztos, hogy Ian Watsontól csak a Káoszgyermek van meg nekik, ami a Harleqin nélkül elég érthetetlen lesz, ugyanis azok szervesen összefüggenek, nem úgy mint az Űrgárdista meg az Inkvizítor.
Én mentem egy potyakört. -
Gandibá #1523 Van új a nap alatt :D -
#1522 én ma vettem a veszprémi alexandrában -
Gandibá #1521 Hm, Alexandra ebből szokást csinált? Akárhány boltjukba bementem nem találtam sehol a ritkább Salvatore könyveket, de a webboltjukban persze egyből ott volt egy pár. Viszont akkor bemegyek a Libribe, az is van a plázába :) Thx -
#1520 WOW, rábukkantam egy igen ígéretesnek tűnő modra a Relic fórum hirdetései között:
http://www.angrybiscuit.com/spacewolves/
Lehet, hogy már ismeritek, de a fejlesztők oldalának külcsínjéből ítélve maga a mod sem lehet valami gyengus alkotás. -
#1519 Oda potyára mész, mert nincs nekik.
A libriben viszont van.