Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz az ötletet Ridley.
Õk az új Blacksteel Monn klán

ITT egy replay oldal szinten kell regisztracio 10 mp alatt megvan.
A replay-ek kozul Ghostraider, Ironclad, Blur, Fenris es az X2 klanosokat nezzetek meg foleg.
Ja es aki azt mondta, hogy gyengek az eldarok nezzen meg par eldar replay-t (nem lesz nehez a legtobb top player eldar, nem veltlenul).
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
lex és jaq a harmadik kötetben találkoznak szal ez a kötet a fónódás 😊
AmdPower
Egyébként meg mindenki futólépés a legközelebbi könyvesbolthoz és megvenni a Ian Watson teljes Warhammer 40k univerzuma címû gyûjteményt!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az ûrgárdista is fent van.
Azzal kezdem.
http://slp.dwalin.ru/
magyar oldal ne aggódj 😊
itt keress rá a text-eknél és jó olvasást...az inquisitor (ez az elsõ rész)ez biztos ott van a többit nézdd meg most nincs több idõm rá
üdv
AmdPower
inquisitor,ürgárdista,harlequin meg még egy...nekem tetszett a sztori bár nem könnyû olvasmány eléggé megkeverik az embert.
AmdPower
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én már nyomom egy ideje, de most még nagyobb lelkesedéssel fogom. Köszi!
A Space Marines festésed pedig ûber!!!
Esetleg tudsz valami helyet ahonnan Warhammer történeteket lehet leszedni?
megpróbáltam a legdúrvább fokozaton ....az egyik könnyebb pályán próbáltam de másodszorra levertem 15perc 30sec alatt 😊
AmdPower
Maniac001: teamcolour-ral mûködik.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A történet meg nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet. Elég kiszámitható volt, csavar is alig volt benne, de hát igy sikerült. Örültem volna ha kicsit kreativabbak lettek volna.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
inkább probáld ki ugy hogy két ember 2 hard ellen, na az nem lessz olyan eccerû 😛
Én 2 vs 2 be szoktam játszani hardon Ugy hogy egy gép a szövim😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)