Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj de szép színûek...
Kösz az ötletet Ridley.
Õk az új Blacksteel Monn klán
Ferro_TwL
Ez a hivatalos forum replay szekcioja regisztracio kell de gyorsan megvan.

ITT egy replay oldal szinten kell regisztracio 10 mp alatt megvan.

A replay-ek kozul Ghostraider, Ironclad, Blur, Fenris es az X2 klanosokat nezzetek meg foleg.
Ja es aki azt mondta, hogy gyengek az eldarok nezzen meg par eldar replay-t (nem lesz nehez a legtobb top player eldar, nem veltlenul).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

pedig nekem talált a gúgli eleget, tudni kéne használni... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robotnyk
ennek
robotnyk
jah, ennen én is örülnék, néznék néhány vérprofi videót 😊
OliApa
Tegyen már be vki néhány visszajátszást vagy vmi linket plz! A gugliban 1-et sem találtam . . . Talán még friss a játék.
Stotoo
#dow.hu csatin gyuljunk ossze ircneten azt mehet directben a game

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Wask
Akkor Quakeneten gyüljön össze a #dow.hu szobába! IGy könnyebb lesz megbeszélni a direct IP-s multit😄

Ridley
1,01-hez nem kell crack próbáltam....

lex és jaq a harmadik kötetben találkoznak szal ez a kötet a fónódás 😊

AmdPower

Eye-scream
Nekemmeg mongyuk a Harlequin nem tetszett pont, a Káoszgyermek már jobban...
Egyébként meg mindenki futólépés a legközelebbi könyvesbolthoz és megvenni a Ian Watson teljes Warhammer 40k univerzuma címû gyûjteményt!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Forrest Gump
Sziasztok! Nem tudjátok, van már crack az 1.01-es patch-ez? Köszi!
Bucser
Összefonódni a 4 részben fonódik a történet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
NEm tudom nekem az utsó regény már nem tetszett... Az Inkvizítor és az Ürgárdista okés, még a Harlekin is elmegy, de a Káoszgyermek nagyon elszállt már...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ridley
az ürgárdista a második rész bár összefonódni a történet a 3-ba fog

AmdPower

nagyon köszi!!!
Az ûrgárdista is fent van.
Azzal kezdem.
Ridley
már meg is van 😊
http://slp.dwalin.ru/
magyar oldal ne aggódj 😊
itt keress rá a text-eknél és jó olvasást...az inquisitor (ez az elsõ rész)ez biztos ott van a többit nézdd meg most nincs több idõm rá

üdv

AmdPower

Ridley
szal helyet nem tudok de utánanézek...

AmdPower

Ridley
hát az az igazság,hogy az a 4 kötet amit kiadtak magyarországon az megvan 😊
inquisitor,ürgárdista,harlequin meg még egy...nekem tetszett a sztori bár nem könnyû olvasmány eléggé megkeverik az embert.

AmdPower

JohnnySmith
Ezt a képet beszúrok még gyakorolni kéne kicsit 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Bakker...ezek a képek zseniálisak.
Én már nyomom egy ideje, de most még nagyobb lelkesedéssel fogom. Köszi!
A Space Marines festésed pedig ûber!!!

Esetleg tudsz valami helyet ahonnan Warhammer történeteket lehet leszedni?
Ridley
pár kedvcsináló kép azoknak akik még nem tolják..ezek még a +u betû nélküli képek 😊

AmdPower

Ridley
ja köszi maniac a +u betû segített 😊

AmdPower

Ridley
hardon a gépet úgy alázom,hogy fikarcnyi esélye sincs...15 perc alatt kivégzem

megpróbáltam a legdúrvább fokozaton ....az egyik könnyebb pályán próbáltam de másodszorra levertem 15perc 30sec alatt 😊

AmdPower

Wanted
Sima görgetéssel, + jobb alt a forgatáshoz.

Maniac001: teamcolour-ral mûködik.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

[NST]Cifu
Vitatkoznék. Nagyon is kemény az eldar faj, csak ki kell tapasztalni. Ha úgy akarsz vele játszani, mint ahogy a Space Marine-okkal kell, akkor persze el fogsz bukni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

tény de a kettõ meg sok ugye..., de majd fejlõdünk és eljön az idõ amikor 10esével veri mindienki a very hard aikat is akár 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Na végigtoltam én is. Nem volt rossz kis játék, de tényleg elég rövid volt, meg ugye folytatásos dolog lesz... Na, most jönhet a multi már tényleg 😊
A történet meg nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet. Elég kiszámitható volt, csavar is alig volt benne, de hát igy sikerült. Örültem volna ha kicsit kreativabbak lettek volna.
Ferro_TwL
Nezz replayket az elder a messze legerosebb.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Eye-scream
Amúgy fenntartom, hogy az eldar a leggyengébb faj a játékban. Alig van normális egységük, minden rohatt drága és hiába vannak jó trükkjeik, mire kifejlesztenél vmi normálisat már rég lerohantak...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Próbáltuk 2 player 1 hard gép ellen úgy meg már túl egyszerû volt.

nem mondtam hogy nem lehet..., amugy ha van egy hard gép szövid az már sokkal jobb mintha pl 1v1eznél hardal mert segit neked a gép 😛
inkább probáld ki ugy hogy két ember 2 hard ellen, na az nem lessz olyan eccerû 😛

Hardot is le lehet verni.

Én 2 vs 2 be szoktam játszani hardon Ugy hogy egy gép a szövim😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

hard ellen max 2v1nek van értelme nekem ugy tünt... 😛

Stotoo
nah jaccotunk 2v2ot 2 hard ellen, eselyeunk se volt, raadasul megidezett nalam vmi 7500 hps demont ami nasikent ette meg a marinejaimat😛

ketten nekünk is jó volt... 😊

Stotoo
rob miatt lagolt, kesobb ki is dobta a lagolasai miatt onnantol fogva teljesen jo lett

nah msot nyomtunk egyet , és nem fagyot viszont igy hogy négyen votlunk kurva nagy alg volt valamiért... :/

robotnyk
a bloodthirster nagyon komoly 😊)
JohnnySmith
Fura de nem fagy már.....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mellesleg az ok hogy ircen de melyik server? 😊

tõlem mehetek de figyelmeztetlek titeket lehet idõközben ki fogok fagyni 😊

Stotoo
nemjossz gamelni? mindjart jon eye-scream azt nyomhatnank 3an

jah nem kell hozzá

Stotoo
gondolom directben nem kell eredeti cdkulcs, csak ahhoz a battlenet feleseghez😛

Stotoo
mondjuk ircen a #dow.hu szobaban osszegyulhetnenk

Stotoo
nem akar vki multizni eggyet?

elöbb irták, cdgalaxis... 😊

robotnyk
vedd meg boltban
Wask
Ok! Ezt eddig is tudtam! De én neten akarom! Ugy mint pls a warcraftot! áááá😊