3478
-
JohnnyG #1638 Azt tudja valaki hogyan lehet pillanat áljt csinálni mint ahogy azt mutatták még a megjelenés előtt az ingame bemutató videón? -
#1637 -
#1636 Főleg, hogy leléptél a délután közepén... -
#1635 Tessék megtekinteni, haverokkal nyomtunk egy 3vs3 meccset, kerek egy óra, abból 55 perc kőkemény csata, persze engem kezdtek ki a legjobban, kétszer is csak segítséggel álltam fel.
Várom a kommentárokat!
3vs3_REPLAY -
#1634 Na pedig mennyien megígérték hogy jönnek játszani de senki nem jött!!! :(((
Pedig nagyon jó lett volna!!!! :( -
#1633 no akkor...
...szedd össze magad oszt nyommd le a g...-be!!!!!! -
#1632 Egyébként lemaradok továbbra is:(( -
#1631 no akkor meg van a turpisság!!!! :) -
#1630 Közben rájöttem,hogy a főépületben lévő scoutokkal jön először,és azokkal foglalgatja el a pontokat, én meg megépítettem a barracks-ot, és és persze,hogy lemaradtam:) -
#1629 nem hiszem! lehet hogy egy kicsit gyorsabbnak kéne lenned! :)))) -
#1628 Tigroo: gyere ma Warhammerezni!!! Az MSN címem: [email protected]!!!!!!! keress meg oszt játszunk! egyik haverom is jön majd gamelni! :) -
MikroID #1627 Télleg, egy kérdés! Nekem van egy 1.01-es javításom a DoW-hoz, ez elképzelhető, hogy megoldja a problémát a "direct host" ill. "join" problémára??? Mármint arra, hogy nem nagyon akar kettőnél több embert beengedni akár egy 6-os pályára sem!!!??? -
#1626 Hi!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy Skirmish-ben ti megtudjátok verni a gépet Insane fokozaton? Csak az Annihilate van bepipálva a zöld résznél a Win Condition-ban,és 2 személyes pályára gondolok.Mire elfoglalok egy Strategic Point-ot, már 2 csapattal+vezetővel támadja a bázisomat -lehet,hogy csal a gép? -
maniac001 #1625 Köszi, de sajna ebből nem derül ki hogy az AI szaggatás megszűnik-e.
A Relic fórumon is írnak erről a szaggatásról, de megoldás ott sincs.
A AI crash bug nem hiszem hogy ezt jelentené.
Szerinted? -
#1624 Major Updates
Maps
- Valley of Khorne: Critical Objectives have been moved to ensure each player has a point closer to their base. Center CO remains in same location.
- Dead Mans Crossing: removed cover from entrances to player's base from water.
- 2 new MP Maps.
Balance
- Power cost of Seer Council increased
- F2 Tactic - squads that are being attacked by melee units now have their ranged weapon accuracy reduced to 1%. Modifier applies to all members of the squad being attacked, not just the members being hit.
- Conceal no longer stacks improperly.
- Eldar no longer throw 3 Plasma Grenades.
- Seer Council ranged attack has been reduced.
- Entangle no longer works against Bloodthirster and Avatar.
- Ork Slugga Big Shoota damage reduced.
- Number of small fixes to attribute files.
Stability
- A number of issues have been addressed to improve game stability.
Fixes
- Fixes various frequent AI crash bugs.
- Fixes gameplay options text bug for German/Korean builds.
- Enables cheats for MP games - only works if the option is explicitly chosen in Game Options screen.
The patch should be available by the end of the month and you can get it by simply logging on to DoW Online.
-
maniac001 #1623 Az 1.1-es patch még nincs meg ugye?
Ez javítja majd az AI okozta szaggatást? -
MikroID #1622 Ezzel aszt akarod mutatni, hogy "nekem biza gyári van!", vagy azt, hogy van megoldás, amivel lehet csatlakozni a gamespy-ra warezzal??? -
DOW ladder -
MikroID #1620 oksa, köszke... de mi van akkor, ha semmilyen módon nem akar összejönni??? mármint úgy értem, hogy cserélgetjük a hostot... a belépési sorrendet már próbáltuk! -
#1619 az volt az 1.. téma off -
#1618 dircet ipvel is lehet többen, de valamiért nem mindig jön össze. próbáljátok meg úgy hogy más hostol, vagy más sorrendben belépni. -
MikroID #1617 hali, tudja valaki, hogy nem eredeti game esetében hogy lehetne múltizni többen, mint kettö??? mert nekünk nem nagyon jött össze, az online meg nem jöhet szóba, mert oda eredeti kell! előre is köszi! -
kombajn #1616 Azt azért nem említed meg, hogy én 2napja úgy elpicsáztalak, még most is fájlalod :DD -
#1615 Most játszottam bakutyinnal...eszméletlen feelinges volt!:D
Az első (szánalmas:D) támadásában úgy halt meg serege nagy része, h aknára léptek:D Utána indítottam egy kontrát, de inkább visszavonultam (sok Waagh! baner)Aztán küldött 2x1-es "osztagokat" is, mindegyikbe volt Squggioth, nekem is volt, de az enyém beragadt:D Amikor 3x küldött egy megsemmisítő csapást, már a Squigoth sem segíthetett..:(
Ő nyert ,de mondom nagyon klassz volt!
Azért is volt klassz , mert nem nagyon voltak tankok! max. lépegetőink..:D De amikor a 2ork tábor összecsapott az nagy volt! -
#1614 tettem fel újra cumókat. -
#1613 nah az yo:) meddig leszel? van msn/icq címed? egy partit nyomhatnánk, bár tuti lenyomnál:) -
#1612 kb 2 hete játszok folyamatosan! :)) -
#1611 ok jók nagyon! -
#1610 galériámba újabb képek!!! tessék rendszeresen nézni, mert szkrínsátokat teszek fel! -
#1609 ok, köcc!:) egyébként én warra értettem! te mióta tolod?:) én 3-4napja! de hard géptől totál kikapok.. -
#1608 jó van csak vicceltem! de igen a mappákban nincsen semmi! -
#1607 úhh, ez fájt:) asszem lerendezhetnénk!:)) -
#1606 de: nektek a banners/badges mappában vannak "más" fájlok? nekem a "kiválasztott" képeken kívül semmi -
#1605 ja főleg az orkokat nyírni!!!!!!!!!!!!!!! -
#1604 pedig ha ez úgy van ahogy mondod akkor mennie kellene! :) -
#1603 hát...öcsém szedek le bannert/badget a nyetről, mindet a "saját" helyére teszem a warhammer mappáján belül! .tga a formátumuk, de nem megy.. -
#1602 igen lehet, de ehhez tudni kell a "host" ip címét!:) nagy móka, az tuti -
z3d #1601 személy szerint csak annyit szólnék hozzá:
Destroy the weak!
-
antijedi #1600 lehet, igen -
#1599 Sziasztok! Csak egy kérdésem van: Lehet neten játszani nem eredeti game-mel? Ti direct connect-tel nyomjátok, az akkor megy?
Opsz, ez kettő volt, na mind1...
Előre is köszi!