Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ponyvakiadvány.. ne mondj ilyeneket mert egy világot törsz össze bennem 😄DD De akkor miért drowranger az emíled? 😄

Sorry OFF

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Akkor jó 😊

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a halandók nyelvén írták azt is 😄

RangeR
A Gyûrûk Ura átlagos regény"...ezt inkább nem reklámoznám, mert kicsit mintha hozzá nem értésrõl ordítana. Pláne nem egy lapon emlegetve egy XX.századvégi ponyvakiadvánnyal mint a Forgotten Realms.

[NST]Cifu
Rendes nyelvezetû. A Szilmarilok gyilkos könyv, szerintem az elfeknek írták, és nem az embereknek... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Thx a válaszokat, bár a nyelvezetet úgy értettem, hogy pl olyan mint egy átlagos regény (pl. Forgotten Realms vagy Gyûrûk Ura vagy akármi), vagy pedig kicsit nehezebb mint pl a Szilmarilok.

én megvettem es masik 2 baratom is... Kiraly a net resze
Lacc
Hát én nem, sajnálom is a multi miatt.
ollie
Vki megvette a gémet?

robotnyk
ez már nekem is eszembe jutott. de legalább egy épületet még oda tehettek volna.
Lacc
Errõl jut eszembe, mi az istenért nem birták belerakni az Army Painterbe azt, hogy az összes faj összes egységét meg lehessen beene nézni, és rajtuk a festést? Sokkal jobb lett volna...
Lacc
Tényleg jól néz ki ez a festés.
robotnyk
robotnyk
azért az enyém nem ugyanaz 😊
Ridley
hát így fejbõl nem tudom de ha nagyon érdekel megnézhetem.
de lassan copyright-oznom kéne a skinemet

AmdPower

Leírnád,hogy miket állítottál a painterben, szeretném megcsinálni 😊

robotnyk

Ridley
ezt a skint az army painter-ben készítettem

AmdPower

robotnyk
tényleg nincs :-\

reménykedjünk, hogy mihamarabb jön a mapeditor, és a costum mapok
RangeR
Figy: lejátszottam a singlet és csak marinek az irányítható sereg. A többi tényleg nincs, vagy csak nem találom?

"Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki!"

Szabadon tudod konfiguralni a jatekban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ezt a skint hol találom? Durva jól néz ki!

Ridley
na pár hétvégi kép-termés.
az elégedetlenkedõk miatt: 800*600-ba konvertálva csökkentett minõség mellett.

remélem nem lesz felháborodás ennyi képért 😊 (pedig csak a töredéke a jó pic-ek nek)

AmdPower

szerintem meg eppen, hogy van ertelme visszavonulni. Mert annal az egysegnel jelennek meg a katonak ahol voltak, nem az embergyarban, mint mas jatekokban. Plussz a gyarban kozben csinalhatsz uj egysegeket.

May the force serve you well!

Én egy dolgot sajnálok ebben a játékban.
Igaz ez nem hátrány,ettöl pörgös.
A dolog az,hogy a katonák nem fejlödnek akár 1-2 szintet is ezáltal nem éri meg a visszavonulás,mert ugyanannyi legyártani egy uj osztagot mint ujraképezni 3 katonát.(persze ha meghalt a 4. is).

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

ja megvan =D

!,? ami igy kimaradt

hi,én csak arrol érdeklõdnék hogy ezeket a replayeket hogyan tudom megnézni, =)

wow, ez király oldal..., bár nem a warhammer regények miatt 8amit személy szerint inkább messzirõl kerülök 😛) hanem van fent egy csomo Isaac Asimov könyv, na azok királyak, már le is szedtem ami még nem volt meg 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az Eldaknak a Seer Council es dark reaper paros nagyon tapos, a SC szerintem nem is sebez olyan jol, de marha nehez megolni oket. A dr meg nagyon jol oli a marinokat ha nem kerulnek kozelharcba. Kezobb meg minel elobb kifejleszteni a fire prismet azok mindenkivel vegeznek. Sokan elfelejtenek jarmuveket csinalni pedig azok minden gyalaogost szetszednek.

nagyon kiraly konyvek !!!
Olyan csavarok vannak a tortenetben, hogy csak amulsz majd ha olvasod 😄
A vilag meg nagyon tuti. Van egy 10.000 eves csaszar aki mar azert eleg oreg es ezert egy tron-protezisben el 😛
Az emberek meg harcolnak a genonzok ellen, meg az Eldak ellen. Orkokra nem emlekszem, hogy lettek volna mondjuk.
Olyan vallasos scifi, ahol a mernokok vedorunakat raknak a gepekre, hogy jol mukodjenek 😛

[NST]Cifu
Felejsd el a táblás játékot, a kettõnek sajnos semmi köze egymáshoz.

Tippek? Ez érdekes kérdés, szvsz sokat kell játszani, és akkor kitapasztalod, hogy neked mi jön be. Én személy szerint kb. a következõ sémát követem Eldákkal:

-2 Guardian osztag és +1 Bonesinger gyártása
-A Guardianok zászlót foglalnak (plusz bõvítés 1-2 emberrel õket), a Bonesinger-ek egy gyalogos gyártó épületett (nevét nem tudom hirtelen) és egy kis reaktort építenek, majd utána a zászlókat erõsítik meg.
-Gyorsan elõhozom a Farseer-t, és az egyik Guardian csapathoz osztom.

Innentõl kezdve a pálya és a játék állása határozza meg, hogy mit lehet csinálni. Lehet a Farseer és a Guardian osztagok gyors gyártására öszpontosítani, és rusholni. Én mondjuk mondjuk elõszõr mindig a védelmet szoktam alapszinten kiépíteni, és utána jönnek a többi épületek (az elda gyalogosok egységek közül általában csak a Howling Banshee-kat és a Dark Reaper-eket fejlesztem ki, majd persze a Council of akármit (az elit egységet) amihez jön majd a Warlock). Aztán gyorsan a jármûveket és utána Dreadnought és Falcon (jobb esetben Fire Prism) páros megtámogatva egy-egy Howling Banshee és Dark Reaper szakaszal megy és írt.

[NST]Cifu
Igen. Jók! Nehéz rá megtalálni a megfelelõ szót, talán 'ájtatos' jutna elsõre eszembe erre a kérdésre válaszul.

Hali!
Aki jáccik az Eldákkal az kérem segítsen nekem vmi normális taktikát mondani mert tábláson egész más. Itt ebbe a játékba sehogy se jön össze az ami a tábláson. Szóval vki dobjon meg 1-2 jo tippel vagy trükkel az Eldákkal kapcsolatba. Köszönöm. Bye
olyan warhammeres... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A Ian Watson által írt könyveket olvasta valaki? Jók? Milyen a nyelvezetük?

szerintem se nagyon látszik meg a "nagy" mûforditoknak a munkája eddig 😛

Lacc
Egéybként ez az "Égesd meg az eretneket" dolog eléggé hülyén hangzik, nem szõrszálhasogatásként, csak kritikaként.
"A projecben hivatásos mûfordítók is tevékenykednek, akik direkt könyveket fordítanak"

Ize... Kene meg nehany!

A szovegekben van nehany sulyos magyartalansag.

Az utanpotlasi pontok sebessege biztosan nem no meg. (Hogy ezt hogy lehetne ertelmesen megfogalmazni, azt viszont passzolom.)

A troops nem gyalogosokat jelent, hanem csapatokat.

Az "50-re van szukseg ehhez" helyett inkabb az "50 szukseges"-t javasolnam. Igy a ragozastol is megszabadultok.

Egyebkent meg, hajraaaaaaaaa!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]PAStheLoD
ircnet #dow.hu
qnet #warhammer40k.hu

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

GaVino
sziasztok hogy tudok neten nyomulni a jatekkal ha nincs kulcsom nincs vmi magyar server?

Nem!

"vessetek a mókusok közé" :)

Lacc
Egymás melletti? Te normális vagy? 😄
1szerûen nemértem miért kell ebbõl ügyet csinálni.Amíg nem nagyobb a kép mint 1024*768 addig szerintem tökmindegy hogy mere kell scrollozni. Nekem is jobban tetszik ez az 1más meletti elhelyezés .

"vessetek a mókusok közé" :)

Lacc
Én is olvastam az Ian Watson könyveket és én teljesen úgy emlékszem, hogy Elda, Eldák-ként volt forditva. De lehet hogy csak nekem szúrja a szemem, mert végülis tökmindegy.
szerintem tok igaza van...

JohnnySmith
Ezt gondold és fogalmazd meg mégegyszer léci...
Egyébként biztos igazad van

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

NST Wolund
Ezt jól megaszontad :-)))

GeneralsHungary
LOL. Most ha szted a 6 kép egymás alatt vamn akkor miért jobb. Így legalább a hozzászólásokat lehet szépen követni. És nem egy óráig görgetni a csuszkát, ha akarsz visszaolvasni, mert ha 6 kép egymás alatt zavar!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

[HUN]PAStheLoD
há kúl! ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]