3478
-
#2398 amugy te diszgrafias vagy? :D
tapossatok ha hulyeseget kerdezek, de a gep hard fokozat felett csal valamifelekeppen? -
Thanatos #2397 hát norton felejtős azért erősen... :) -
GrimReaper78 #2396 Akkor nem tudom, mi lehet a gebasz. Esetleg egy restart? :P
Az sok mindent megold ;) -
Orgi #2395 Szerencsére az áltad említettek közül semmivel se rendelkezem ad-aware, spyboot és norton szerint. Meg minden más is jól megy...de azért köszönöm segítő szándékú hozzászólásod. -
Thanatos #2394 nvidia driverekel is akvarás? hm az érdekes lenne bár már láttunk ilyet :D bár szvsz msotanában nvidia driverek elég stabilak nem? vagy csak én vagyok félreinformálva? :D -
Thanatos #2393 hát pont nem :D
24 fps-ben 8nem ekverni a tv másodpercenkénti képkockáival) még bőven nem "szaggatásmentes" :) -
Thanatos #2392 nema készülékben csak a dirver-game kölcsönhatásban... :D
én szvsz msot inkább várok új patchet és/vagy catalystot..., anyira azért nem jó hogy 10 fps-el játszak... (most kövezetek meg de ha nem az lenne a világa ami vagy ha lenne bármilyen érdemleges rts mostanában (earth 2160 nekem anyir anem jött be) akor fel se tünt volna szagatás nmert nem foglalkoztam volna vele annyit :D, nekem tulképp a pontfoglalósdi ami bejön benne a többi max erős közepes :/) -
Thanatos #2391 ha midnen más javult/gyorsabb lett etc, csak ez nem akkor tényleg biztos atiék baxtal elv alamit, bár nézőpont kérdése :D -
Thanatos #2390 visszavonva, alulról ovlasás sux :D -
Thanatos #2389 milyen drivert hazsnálsz? -
GrimReaper78 #2388 Aha. És hány millió spyware/malware/vírus/egyéb lószar van fenn, ami visszafogja a gépet?
Nálam 1800+ AMD, 1GB 400Mhz RAM és GF FX 5900XT, minden max-on, tökéletes. -
#2387 Kösz skacok, akkor asszem majd felmegy az 5.6-os cat. -
KeZso #2386 vazzeeee......ekkora gépen, ilyen videokártyával beszaggat??????????? tuti valami driver gond!! -
Orgi #2385 Nálam is eléggé be tud szaggatni, pedig már több low van, mint middle. 2800+xp, 1 gb ram, 6600GT-vel:( -
#2384 jaj, szoval tokeletesen fut, ugy mint az alapjatek, minden maxon -
#2383 nekem is kozepkategorias gepem van, 5.2es catalysttel -
KeZso #2382 szeggatásmentes=24 vagy a feletti fps-t értek! így már ok? :) -
GrimReaper78 #2381 Háát, ha driver-cserére nem vagy képes, akkor játssz úgy, hogy szaggat :P
Mint láthatod, nem én vagyok az egyedüli, akinek (alsó-?)középkategóriás gépen is kifogástalanul fut, ergo "a hiba az ön készülékében van"...
-
BladeW #2380 Mindig meg tudok lepodni egyes embereknek mit jelent a szaggatasmentes jatek -
Dns5000 #2379 nekme meg 5.1 catalystom van :P es tok jo :) -
KeZso #2378 Hi!
Tesóm gépn full beállításokkal minden gond NÉLKÜL megy! a konfigja:AMD Athlon 64 3000+,512DDR RAM,ATI Radeon 9550 128MB ( Ati Catalyst 5.7 driver ), és az egész egy Chaintech VNF3-250-es alaplapon....ez még nem is lenne csoda...
de még az én gépemen is szaggatás nélkül megy, középbeállításokkal!! ( 1G Celeron, 512MB SDRAM, GeForce4 Ti 4200 128MB ) -
#2377 Nem kell erőgép csak telepítsd fel az 5.6-os Catalsytet!! és akkor nem fog akadni!! valamit elcsesztek az új driverekben!!! az újban már biztos kijavítják!! -
Dns5000 #2376 pedig valoszinu driver dolog lesz, nekem tokeletsen megy 3,0 amd64,9600pro. Uj gameg altalaban szaggatnak, pl eart2160 volt vagy 10-15fps :/ -
Thanatos #2375 ezt mondom hogy ez enm gépgond hanem valami óriási bug szvsz vagy optimalizálatlanság vagy hasonlo, esetleg még driver lehet viszont régebbi drivert egy game kedvéért tuti nemf ogok felrakni... -
Thanatos #2374 nem érted..., ez nem olyan stilusu alg ami a gép ygengesége miatt lenne..., midnen más el megy erős közepes beállitáson ez emg 800*600ban minden minimumon produkál 10fps-t? ez vicc... -
SaGa Jr #2373 Hali!
[NST]CIFU:
Én is aktívan játszom a figurás játékkal már elég régen. Én is azt szerettem meg és nem vettem volna zokon, ha csak egy picit jobban ragaszkodnak pár nagyoon is fontos eleméhez.
Azt, hogy a játék készítésénél ott voltak GW-s emberek egyrészt a creditsben lehet látni, másrészt a GW adott ki erről nyilatkozatot még a játék fejlesztésének időszakában. Ebből bátorkodtam ilyen messzemenő következtetéseket levonni...
Thanatos:
A gépigényről nekem fogalmam sincs, de nálam speciel nem szaggat, pedig egy P3 1 Ghz-s kis vacakkal nyüstölöm a játékot (512 SD ram, ATI 9200 Pro), 800x600-as felbontásban és nincs minden a minimumon (árnyék az ugyan nem aktív, de minden más közepesre van véve). Eddig egyedül a 8 játékos hatalmas össznépi hirigjénél lassult be egy kicsit de az sem volt még élvezhetetlen. -
GrimReaper78 #2372 Nem tudom, mi a para egyeseknél, nálam minden ugyanazon a beállításon van, mint az alapjáték, sőt a megmaradó hullák meg az egyéb nyalánkságok is be vannak kapcsolva, amik az alapjátékban (1.0-ás verzióról beszélek) nem voltak benne. Meg sem röccen a vas alatta. Az igaz, hogy azóta mondjuk kétszer annyi RAM van (1GB), de nem hinném, hogy az annyira sokat nyomna a latban. -
#2371 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent,
512 MB System RAM (required for 8-player multiplayer games).
nVidia GeForce 3 or ATI Radeon 8500 or equivalent with 64 MB of Video RAM.
Ez az ajánlott konfig a kieghez, szóval valamit nagyon leszúrhattak a Relices fiúk... -
#2370 A készítők semmiféle GW-s tanácsadóval nem voltak megspékelve. Fogták a Wh40k univerzumát, a seregkönyvekből kimásolták az egységek nevét és kinézetát, majd az egészből gyúrtak egy populáris RTS-t.
Nekem az egész DoW-al az az egy bajom van, hogy kegyetlenül nincs semmi köze a táblás játékhoz, amely azért fáj, mivel én azt szerettem meg, nálam az az etalon, ahhoz lehet hasonlítani. Aki nem ismeri a seregkönyveket, a részletesen kidolgozott apróságokat, annak ez semmit sem jelent. Vagy egy jó RTS játék és kész.
Azt egyébként vitatom, hogy az SM a legerősebb a táblás játékokban (legalábbis a 2. és 3. kiadásban). A legpopulárisabb és legkidolgozottam - igen, ez igaz. -
Thanatos #2369 konfig ugyan ez és ujabban nem csak multiban de singleben is diavatités..., de 800*600-ban minimumon is..., szal nem hiszem hogy a gépen mulna, viszotn nemtom min :/ -
#2368 Hát izé... Ehhez a kieghez tényleg erőgép kell, vagy csak nálam van a baj?
Az alapjáték szaggatás nélkül megy úgy, hogy minden maxon van, de a kieg még közepes beállításokkal is diavetítés.
A konfigom: P4 3GHz, 1GB ram, R9800PRO -
Dns5000 #2367 pf :P obliterator a leggyengebb egyseg az gesz jatekban, olyan gyorsan meghalnak hogy nem is tudnak lonni 1et sem.
-
Dns5000 #2366 ha vannak replayed ami altamasztana amit mondsz szivsen megneznem -
Dns5000 #2365 Ehh ...nezd mar meg a linket amiket adtam, mindegyiken az van hogy sm,cms,rptorokat egyszeruen felzabaljak a ig gurdsmenek. Picit kell microzni oket es nincs eselye sm,cms jatekosnak. Baromi keves forras kell hozza, hogy maxon tartsd a gurdsmeneket, mig az ellenfel ebbe oli az osszes penzet es ezert veszit. -
SaGa Jr #2364 Hali!
Nem azt mondtam, hogy a figurás játék miatt ilyen, én azt mondtam, hogy a készítők abból vették át az alapokat. Most az más kérdés, hogy elfelejtették rendesen elolvasni azokat a kódexeket, amik leírják a seregeket, vagy a tanácsadók akiket a GW adott nekik, kimondottan SM pártiak voltak. A többi fajnál nem csak az alapokban van az erő, hanem az itt meg nem jelent apróságokban (káosznál az adományok, többféle démon, többféle démoni erő és fegyver; eldáknál a sokkal több aspect warrior osztag, a sokkalta erősebb falcon tank, a többféle jármű és a több behozható farseer mellett más nyalánkságok; orkoknál meg a brutális nagy létszámú csapatok sok speciális fegyver lehetőségével, szinte megtörhetetlen morállal ha sokan vannak egy helyen). Magyarán prímán nem jelenítették meg az igazi erejét a többi fajnak, ami tényleg széppé és jól játszhatóvá tenné őket. De még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nincs itt olyan nagy borulás. Inkább többféle átgondolatlan visszásság van. A jelen felállással is lehet nyerésre vinni bármely sereget, csak szokás szerint az SM sereggel a legkönnyebb ezt végrehajtani.
Nekem nagyon más a tapasztalatom az IG kapcsán. Ugye alapvetően mindig azt a manus kezdik el lőni egy osztagban, amelyikre ráböksz, hogy támadják (na jó, általában olyan 80-90%-a az embereidnek oda fog lőni). Ha ő kipurcan na utána kezdenek el össze-vissza lődözni akire csak rálátnak. Ha figyelsz akkor viszont simán ledarálsz bárkit a koncentrált tűzerővel. A gép pedig így lő nagy általánosságban. Elég hamar megeszi bármely egységemet, hacsak nem kasrkin vagy ogryn gyalogokról van szó.
Namost szegény IG egység hihetetlen gyorsan hullik el. Kivéve ha van ott egy pap. Na az jelentősen megnöveli a regenerációjukat, a moráljukat és az életerejüket. 100 Hp-t meg nem nagy kunszt visszaregenerálni (ennyi van nekik alapból, erre ad 25 pontot a páncéljuk, még 25-t az őrmi és ugyanennyit a pap), ezért tűnik olyan gyorsnak a regenerációjuk, mert baromi kevés pontot kell visszaszerezniük. De ez a 100 Hp ez egyetlen lövéssel egy ork wartrakkból vagy egy defilerből netán whirlwindből ki is nyír egyszerre akár több manust is. Ha beér közelharcba egy igazi erős ütős egység, akkor megintcsak ott fognak hullani a skacok.
Egy SM commander lazán bedarált 2 teljes folyamatosan utántöltött osztagot, akik 6 plasmával lőtték. Egy rájuk rohanó SM gyalogságból nagyjából 1-2 figurát szednek le mire azok beérnek, akkor pedig régen rossz lesz nekik. Berzák ellen még kevésbé jól muzsikálnak. Összességében elmondható, hogy csak akkor tudnak jól működni ha nagyon sokan vannak. De ekkor meg elveszik a helyet a többi, hatékonyabb egység elől. És szegény IG seregnek nincs itt a WA-ban kimondottan tankvadász csapata, mint a többi seregnek, csak az utolsó 2 tankja ér valamit a járművek ellen (a sentinel túl keveset bír, hogy túléljen egy összecsapást, így sajna csak tömegben hatékony). Szóval bemászik az arcukba valami motorizált rondaság és vége is a játszadozásnak. Az igazi erejük onnantól jönne be, hogy járműveik lesznek de ekkor mivel kell szembenézniük? Egy nagy halom tankvadász csapattal minden ellenféltől.
Még a káosz is ki tud állítani elég izmos tankvadász csapatokat (obliterator és horror), ha a káosz lövedékes predatort (járművek ellen lényegesen hatékonyabb, mint gyalogok ellen) és a defilert nem számolom. De a berzák is meglepően hamar szétszednek egy Leman Russ tankot, a chaos lordról nem is szólva.
Az orkoknak ott vannak a nobz osztag, a mega armoured nobz, a big mek, a warboss, a wartrakk, a killa kan, a tankbusta boyz no meg a squiggoth.
SM esetében a Predator, a sima SM squad, a drenya variánsok, a közelharci osztag a meltabombbal, commander, chaplain, Land Raider és nagyobb mennyiségben a land speeder, ami még így is erősebb, mint az IG sentinelje.
Eldáknál ott figyel erre a célra a rakétás vyper, a warp spider egység a haywire grenade által, a fire dragon egység, a wraithlord, a seer council, fire prism, farseer, bright lance platform, avatar.
Ezek mellett és gyakorlatilag jópá meccset lejátszva, én messze nem látom és tartom olyan erősnek az IG sereget. Egy korai berohanással széjjel lehet őket szedni apró darabokra. -
Dns5000 #2363 ig gurdsmenek iszonyatok hp regeneraciojuk van hiaba sebzel meg 1et fel perc mulva mar maxon van, mivel sokan vannak ugyis megoszlik a sebzes es alig olsz meg 1-2. A kovetkezo csataban mar full hpval jonnek. Chaosnak 0 a regenje smnek egy picit tobb de rengeteg replayjt neztem amiben egyszeruen elfogy minden marine, hiaba gyar ujjat azzal csak a fejlesztesektol veszi el a penzt a jatekos, mig az ig siman terjeszkedik fejleszt. -
Dns5000 #2362 Az hulyeseg, hogy a tablas jatek miatt ilyen amilyen. Egyszeruen nem tudjak jol kiegyensulyozni. Minden pathcben elbsznak valamit 1.0 ban a sier coucil volt az iszonyat durva, aztan midig mas let hol tul fel hol tul letapolva. De hogy ennyire legyengitsek a csm az smet meg ennyire feltapoljak... :/ ezt nagyon elbasztak. A melee egysegek meg egyszeruen semmit sem ernek igy ahogy most vannak, talan az ork nobok jok(azt nem teszteltem),de a tobbi tul gyorsan meghal, es tul konnyen elszaladnak elolluk. -
#2361 hi!
nincs valkinek egy mentése a 5.misszió vége felé? fenn volt 1.2es patch és magyarítás, újra raktam mert a többi patch nem ment rá, most meg nem fogadja el a mentéseimet és mindjárt megőrülök... -
#2360 hm erdekes, koc az infokat.
off off. :D -
SaGa Jr #2359 Hali!
A készítők szerint az eredeti figurás játékot vették alapul. Legalábbis a világ és a technika, a mentalitás és a küzdelmi formák, no és nem utolsósorban az egységek terén. De a szokásos részrehajlás itt is megfigyelhető, mert az SM überel mindent mind a PC-s mind a figurás játékban. Hiába, velük a legkönnyebb játszani és ők a legnépszerűbbek, hát legyenek ők a legerősebbek... :(
A figurás játékban is szétlő mindenkit az SM. :D Az övék az egyik legerősebb sereg, mert az alap troopja gyakorlatilag mindent és mindenkit károsítani tud akár közelharcról, akár távharcászatról van szó. Nála csak a Necron sereg jobb lövésben az alap fegyverzete miatt. Na meg az IG, mert rengeteg nehézfegyvert tud hozni (nem is értem, hogy az alapnak számító heavy weapon squadok miért maradtak ki, pedig ez az IG igazi erőssége meg a nagy létszám).
Egyébként a figurás játékban sem olyan jó a távolsági harcban a káosz. Viszont közelharcban kegyetlen erős, meg a sorcererei is jobbak az SM könyvtárosoknál. Ezt valamiért sikeresen átültették.
Na off vége...