3478
  • j0nNyKa
    de ez nem az eredeti tablas jatek, es itt szarra fossa lo mindent az sm marine tavolrol.. :D
  • SaGa Jr
    Hali!

Mert az eredeti asztali stratégiai játékban is fontos helyet kap. :) Ott ugyanis a Wh40K nem háborúk, hanem kisebb összecsapások szimulálására van megalkotva, nincsenek óriási távolságok hogy csak a lőfegyvereknek jusson szerep.
    Háborúk szimulálására, nagy haderőkkel, rengeteg harci géppel, az Epic van megalkotva (régebben volt egy ilyen játék, a Final Liberation).

• Dns5000
    bahh minek van egyealtalan melee ebben a jatekban?????
  • KeZso
    pl.: itt
  • Dns5000
    meg 1 replay ami megmutatja mennyre nem ernek semmit a chaos gyalogosok
  • Thanatos
    senki?
  • SaGa Jr
    Hali!

Akinek nagyon nem akar menni a Wa, az látogassa meg az alábbi oldalt:
    http://www.gamecopyworld.com/
    Itt talál orvosságot a bajára. Mondjuk nekem az eredeti gyári is néha eljátsza hogy nem akar elindulni, csak nem tudom miért (eredeti DoW és eredeti WA mellett).
  • j0nNyKa
    en ertelmesen megkerdeztem a nagykozonseget, h van-e kereslet netes jatekra, es folyamatosan tartom 4-5-6 emberrel a kapcsolatot ezugyben... lehet h a hiba nem a tobbiekben van ?
  • kabalthenbk
    hát nekem sehogy sem akar elindulni a WarHammer.40000.Dawn.Of.War.Winter.Assault[PC][PDX.TEAM]... daemon toolsal azt írja h védve van, még az emulációkkal is, alcohol 120 nem tuja megnyitni, anti-blaxx-szel sem megy! vkinek valami 5lete?
  • klikker
    Aki akar nyomatni Winter Assaultot neten pls vegyen fel MSN-re: [email protected]
    [Eddig senki nem vett fel... Erre mit mondjak mindenki nagyban dicséri a W40k-t meg hogy aranylemez de senki nem játszik vele neten... Remélem felvesz valaki.. Ha nem akkor szánalom... má bocs!]
  • Mustang2005
    Tehát ha simán Daemonnal mountolom akkor is megy a Winter Assault??
  • datango
    képeket tudtok mutatni a játekbol?
  • Dns5000
    most neztem egy ork vs sm meccset es eleg durva volt ahhogy a raketad tankbusterek loveseit birta, siman viszavart 6 raketasat. Kivancsi vagyok sm squadot is igy veri e vissza, mert a defiler kb vagy 3mpig elt az sm squad ellen.
  • Dns5000
    ehh hat elegge le vagy maradva
    1. full sm suad ugy olte meg a berserkereket hogy nem vitte arrebb Jony, ha arrabb vitte volna senki sem halt volna meg belluk, mire odaertek mar csak 4 berserker volt a 8bol
    2. melee semmit sem er ig gardistak siman lelovoldozik a raptorokat, ha kicsit mozgatod oket, pedig ok a leggyengebb ellenfel.
    3.horrok csak epuletek/jarmuvek ellen ernek valamit
    4.Sm squad raketaval ugy oli meg a defiler, hogy 1 marin vagy annyisem hal meg.
    5. eldanak mi a fenenek prism? fire dragon megesz minden jarmuvet epuletet, darkrepare/spiders meg minden gyalogost
    6. Ig meg a leg taposabb az egesz jatekban 3-4 szakasz guard megol minden gyalogost, de a legrosszabb, hogy ugyis bemennek epuletekbe mire 1et lerombolsz addigra mar szarra is lottek
    7. a jatek csal hard fokozaton persze, hogy nehez dolgod van ellenuk de probaj ki mas ellenfelet az meg nehezebb lessz. Prald ki sm quadot full plasmaval cms ellen, full raketasat meg defiller ellen.
  • SaGa Jr
    Hali!
    Azért nem kell félteni a káoszt. Megoldja az is a maga módján. Annyi hogy esetükben a berzákra és a közelharcra kell építeni. Egy Sm osztag sem tud mit tenni ha egy alap káoszgárdista osztag berohamozza a lövés helyett (pláne furious charge és infiltrate mellett). Ilyenkor hallgatnak azok a bizonyos plazmák. Aztán ott vannak a kellemetlen horrorok. Ők lettek a káosz legfőbb lövős osztaga az obliteratorok mellett. Meg emellett sokra megy a plazmákkal a SM ha kap pár távoli lövést egy Defilertől és röpköd össze-vissza, majd megtörik a morálja. Én messze nem tartom elveszettnek vagy gyengének a káoszt. Csak átalakult a nyerő taktika. Elég játszani párat nehéz fokozatban káosz ellen és kiderül, hogy nem egy elveszett banda.
    Az eldák esetében több a hátrány, mert mire behoznák nagy nehezen a fire prisme tankjukat, addigra már le vannak darálva. nevettséges, de még az IG, ami szintén lassú fejlesztéssel lett megáldva (sok épület, sok fejlesztés kell) is korábban hozza be a Baneblade-et.
  • Dns5000
    sm taktika mass sm semmi mas mindent megol ami chaosnak van.
  • Dns5000
    ja full csm(2hb) vs full sm(5plasmas) =1 sm sem halt meg
  • j0nNyKa
    Tesztelgettuk az sm vs chaost, hat az eredmeny kiabrandito, es szanalmas. Az sm meg erosebb lett, a chaos gyengebb. A plazmas sm marinet(amibol mar 5 lehet) megloni nem tudta gyakorlatilag a chaos marine, a raketast meg a defiler, illetve a predator. Meg sem lottek szinte... kesz... berzerkerrel meg tudott olni 3 marinet ugy, hogy nem szaladtam arrebb veluk, csak megvartam, mig kozeljon... gaz..
  • Thanatos
    az mitől lehet hogy multiba haverral kegyetlenül szaggat a game? eddig smei gond nem volt 1024*768-ban maxos beállitásokal türhető volt általában...
    msot meg még 800*600 midnen low vagy kikapcsolva állandóan lemegy fps 10 körülire is midnen ok nélkül..., mitől lehet?
  • Dns5000
    megvan tl2 meg 500/500 kell hozza :/ szoval semmit sem er.
    Sikerult skirmisben chaos pedator vs dreadnoth test.
    Ha erdekes, a dreadnoth 50% volt mar csak amikor mindenkit vissza vittem. Es mire vegzett a full uj chaos predatorral meg maradt 30%a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bazzzeee!!!
    dreanoth 170/305, chaos predator 150/300.
    Es a dreaothot hamarabb ki lehet hozni mert 1 epulettel kevesebb kell.
    Szoval sm sokkal taposabb, mint a csm, dreadot sokkal taposabb chaospredator. Commanderek kb egyformak. Berserketol siman eltancolnak es lelovik plasmaval vagy dreadnothal. Esetleg egy kezdo sm jatekost meg lehet verni chaosal de kozepest mar nem!
  • Dns5000
    káoszlövedék? az hol fejleszted ki?
  • SaGa Jr
    Jaja. Az nem plasma, hanem lascannon. Van belőle egy iker a toronyban, meg 2 sima kétoldalt. Egyébként bár a Chaos Predator önmagában gyenge, de egyrészt baromi olcsó, másrészt kevés helyet foglal, emellett ha megvan neki a káoszlövedék upgrade akkor nagyon megnő a pusztítási mértéke. A gép előszeretettel zúdít rám ilyen gépekből álló hullámokat aztán győzzem kilőni. Piszok erősek csapatban és pillanatok alatt leamortizálnak egy Leman Russ tankot (IG) vagy egy dreadnought-ot (SM). Szóval kemény ellenfél.

Mondjuk az előbb csaláson kaptam a gépet skimrishben, hard fokozaton. Másfélszer annyit költött a kis sumák, mint amennyit kitermelt requisition pontból és energiából. Ráadásul valahogy nem számolja önmagánál a kis mocsok a létszámlimitet. Egyszerre randalírozott a bázisomon 4 teljes osztag Obliterator, 4 osztag horror, 3 osztag possessed marine és 3 osztag Khorne Berzerker, már ha a kedve nagydémont nem veszem figyelembe. Ebbe a buliba beszállt még 7 Predator és 4 Defiler. Kissé reménytelen helyzet volt. Bár a Kasrkin osztagok és a 6 db Leman Russ tartották magukat egy ideig, de aztán lehengerelt a mocsok. Mindezt a haderőt dunsztom nincs honnan hozta elő, merthogy a bázisából csak a főépület és pár energiaközpont maradt, amikor rámdobott egy csomó horrort és obliteratort 4 Predator kíséretében. CSak nem tudom hol rejtegette őket eddig. :(
  • Jules
    nem plasmás, ha jól t'om a nevét lascannon (erre lehetett az eredetiben upgradelni) és igazán csak épületek/járművek ellen jó...

azért nem használnak psmet, mer' a berserker egyrészt újabb, másrészt olcsóbb, harmadrészt nincs morálja, negyedrészt pedig gyorsabban építheted(?) amúgy sem érdemes lövésre használni (78-88 közelre, 12-18távolra ?)

arra ott vannak a horrorok (45-55távolra és ha jól láttam nincs különbség abban h mennyire páncélozott vmi), a defiler is csúnyán osztja a gyalogosokat, továbbá a gránátok miatt, a cultistok is hatékonyak gyalogok ellen...
  • j0nNyKa
    nos kulfoldi forumon akadtam iesmire, teszteljetek plz:

"Just forward port 6112, game works perfect over direct connect."
  • Jules
    megnéztem párat... :)

azt amit mutattál már sajna csak holnap, mert a regisztráció után elkeveredtem az oldalon és csak most néztem vissza h Te melyikre gondoltál... :D

egy másikban szépe hullottak az orkok és vki oda is írta commentbe h "Chaos is the best side IMO..."
  • Dns5000
    en azt nem ertem hogy miert mindenki berserkereket hasznal, psm-et meg senki pedig csak meleeben hasznaljak oket es a psm sokkal jobb, demonok meg hazak es jarmmuvek ellen jo gyalogosok ellen semmit sem er. Tehat nincs tavolsagi gyalogos anti gyalogos fegyver, jarmuben is csak a defiler.
  • Dns5000
    2 chaos predator kb 0 orkot olt meg, a raketas orkok meg siman megettek oket, es nem lehet plasmasra upradelni. A sm predator viszont mind a 3 fegyvere plazmas amikor kijon.
  • Dns5000
    megnezted a replayt?
  • Jules
    thx :)

tényleg jó oldal, bár kevés a replay... :)
  • Jules
    a Predator szar gyalogság ellen?? :o
    már a legelején heavy bolterrel jön ki (+ágyú), utána pedig van egy vmilyen upgrade, ami plasma-t rak rá... a defiler eddig gyenge volt közelharcban, de ezt is megerősítették, az artillery-je pedig szintén tépi a gyalogságot
    ráaádsul az új berserker pont azért ilyen zúzós, az assault terminatorok kivételével bárminek neki lehet küldeni... :) (hősnek is, csak jobban hullanak :D) amit esetleg nem bírnának lenyomni, arra ott a possesed marine squad...
    távolsági egységnek ott van a horror squad, ami ugye mindent szépen lő, meghát az obliterator... (bár azt mire vehetsz)
  • Dns5000
    replay
    ajanlom figyelmedbe, orc vs chaos itt latszik hogy milyen gatya a tank orkok ellen. Sajna regelni kell de megeri nagyon jo replayok vannak.
  • Dns5000
    Defiller 3200, a chaos predator meg csak 4000 :/
    hat nem tudom azert valamikor kellene egy predator Dreadnoth 1-1 et csinalni elegge ugyan ott vanna es a predator meg tok szar gyalogsag ellen en inkabb defillert csinalok, annak meg semmi eseley dreadnoth ellen :(
  • Jules
    jaja, 4750 de úgy tűnik megberhelték mer' hamar lefogy neki (gondolom az armor típusán változtattak), a másik drenya (amelyik távolra lő) csak 2000vmennyi. De páncélosok ellen fegyvert, csak akkor kapnak amikor már land raider-em lehet (így aztán nem lenne olyan szoros az a meccs mint hiszed :) ), akkor meg inkább tank... jó példa az artillery-s egység (whirlwind/defiler)amit ti 2 fejlesztéssel előbb megkaptok, bár az armorja most még jobb a mienknek...

az egész SM-re igaz, h ugyan 1-2 dolgot adtak, de többet vettek el, lelassították a fejlesztést, cserébe 1-2 egység jobb lett (v rosszabb), míg a CSM-nél elvettek ugyan, de csupán csak taktikát kell váltani, náluk nem feltétlen marine-okra kell építeni, nálunk viszont ők a sereg gerince
  • haxoror
    Jakét lövésből megvolt egy bázis de már csak akkor jöttem rá amikor pár méterre voltak :(
    Remélem nagy lőtávolsága van, majd holnap kipróbálom

Ami még nagyon bejön (lehet hogy dow-ban is volt csak nem vettem észre) hogy az artillery bárhova lőhet a pályán, beraktam őket ctrl+1 -re és ahogy megláttam valamit már jobbklikk és annyi :D
    Multiban kellemetlen lehet amikor vakon a bázisomat lövik a térkép túloldaláról :)
  • Dns5000
    utolso
  • haxoror
    Ez egyébként az utolsó pálya vagy lesz még valami?
  • Dns5000
    ja meg a titan fegyvereivel is lehet am lonni :) en csak akkor jottem ra mikor az eldakkal csinaltam
  • Dns5000
    hat akarmi :P, de legjbban a nagy tank meg a 2 kicsi ami az also bazison van, a langszoros tankok is jol sebzik de gyorsan meghalnak 4 egy talan meg lehet olni 1et ha oda viszed a commandereket es azokat lovik nem a lanszorosat
  • haxoror
    Ja tényleg, már emlékszem láttam hogy jönnek én meg mindent leszarva építettem a maradék kettőt hogy majd a titán lezúzza őket jól :D
    Na ez volt a hiba :|

A nekro bázisok ellen mi használható?
  • Dns5000
    kulonben a 4. triggereli a necrokat