Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Tud valaki single player campaign lelõhelyekrõl?

Sziasztok! Megjelent a magyarosítása a GameHunter-en. Kellene a 1.20-as patch crack-je, hogy fel tudjam rakni! Please!!! ([email protected])
joestet!

* Az egy osztagban lévõ katonák nem lesznek többé egymás tökéletes klónjai. Apró eltérések lesznek magasság, arcvonások és egyéb részletekben.
* Kill cam ficsõr. Egy külön választható kameranézet amelyben a brutális különleges kivégzéseket közelrõl nézhetjük miközben a véres steakünkön csámcsogunk.
* Commissar egység bevezetése. Katonák kivégzésével javitja a csapatmorált (sajátos). Õ tölti be a másodlagos hõs egység funkcióját.
* Pszi egységek
* Technopap technikus (Techpriest Engineer). Járgányokat javit illetve egy bazi nagy baltával csap szét az ellenségek között közelharcban.
* Sentinel egység amely az Imperial Guard lépegetõje.
* Banablade-eknek isszonú tüzereje lesz cserében viszont nagyon gyenge páncélzattal rendelkeznek.
* Chimera csapatszállitóban utazó katonák a járgány belsejébõl lõhetnek az ellenségekre.
* A fõ hõsegység az Imperial kaptiány lesz. Erõsségét nézve picivel gyengébb lesz a Force Commandernél.
* Az alap 4 faj sem marad ki a bövitési hullámból igy õk is kapnak majd új egységet.
* Ez alkalommal kettõ single kampány közül választhatunk majd. Egy "jó" oldal amelyen az ürgárdisták, eldák illetve az imperial guardal lehet az istencsászár nevében tisztogatni a világegyetemben és egy "rossz" oldal ahol pedig a káoszürgárdistákkal illetve az orkokkal garázdálkodhatunk. Elõreláthatólag mindegyik kampány kb féltucat küldetésbõl fog állni.

forras hw

Sheva
hát ha lenne kedvem játszani én mennék de most nincs! 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Még mindig nem kaptam msn címet,akinek van kedve csatlakozzon hozzánk multihoz vagy valahova vegyetek fel minket pls.
Sheva
Chaos vagy Space Marine??? ez itt a kérdés...

Mi káosz inkább😊

msn cimet vagy ilyesmit tudnál adni?
vagy egyszerübb ha én adok [email protected]
Negwar
Hamarosan olvasomm öket 😊 már csak 1 et kell aludnom 😄

\"This is a good day to die!\"

Negwar
Jol mondod testvér😊
Multiba állati nagyokat lehet cssaaardzsolni 😊
Hála égnek a startégiai pontok adnak azért némi taktikai lehetöséeget legalább is többet mint a cossasckban az iszonyatos mennyiségö katona. de ez a magánvéleményem.
Hydra: Bucser meg még én + 4 másodmagunkal szoktunk játszani de a ha a császár oldalá akarsz harcolni akkor gyere velünk. ha a káosz oldalán akkor az császár irgalmazzon neked😊
ui: amugy annyira még nem vagyok fanatiker mint amennyire látszik 😄

\"This is a good day to die!\"

Bucser
Másrészt taktikázni is lehet eléggé... csak a Gép nem használja ki õket...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
NEm tudom, ha olvastad az Ian Watson könyveket akkor igenis jelentenek valamit a nagy csaták.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ketten vagyunk tudunk valakikhez csapódni multihoz? v1.1
Nekem nem tetszett annyira a multi.

Nagy állóháborúk, mindenki jön a max létszámos, fullos seregekkel, iszonyatos csata, de taktikailag nem sokat lehet beleszólni. Eldobálgatom a speceket, meg bebújok a gödrökbe. Ennyi.

Akkor inkább Cossascks, vagy RTW a nagy létszámú csaták miatt, vagy ilyesmi.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Bucser
quick Startal próbáltátok már amikor 10 000 REquisition-el és energyvel kezdessz és csak a harcon van szinte a hangsúly??? Tegnap nyomtunk egy iszonyatos király 4v4-es csatát insane AI-k ellen az egyik kör alakú pályán😊 a szélen betámadott az egyik ork meg az egyik Chaos és mi meg ketten védtük😊 olyan istentelen állóháború alakult ki egye4tlen stratégia pont körül, hogy ihaj😊 próbáltam scoutokkal elfoglalni de mire az enyém lett volna a defilerek lenyomták a scoutokat pedig haver rakétás marinekkel védett hátulról Hozzá meg beugratott 5 fullr5a tápolt Choppa Boyz úgyhogy vinni kellett marine-jaimat hevy throwerrel a choppa boyzokra míg a rakétások tovább lõtték a defilereket😊 a dolgot az oldotta meg, hogy az összes ai kettõnket támadott addig a többiek befoglaltak egy-egy relicet és 2-2 osztag terminátor osztag végigmasírozott az enemy hátában és lenyomta abázisát😊 (A win condition persze egyedül az annihilation volt) De a win conditions váltogatásával elég érdekes dolgokat lehet csinálni... tehát pl stratégiai pontok elvesztése meg ilyenek... Zsír kis játék ez Multiban fõleg úgyho gy nem egymás ellen hanem együtt a káosz erõivel szemben az Istencsászár oldalán!!!

Lehet, nem a legkönnyebben kéne játszanod. Nekem a kezdõ bandát röhögve lekaszálta hardon a "fõköcsög", sõt egy fullos gyaloghadosztályt, minden specet kihasználva + 2-3 dreadnoughttal megspékelve is megizzasztott...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

helo,
ha jol látom egykét kérdés megválaszolatlan maradt:
badget és bannert photoshoppal következõképpen:
a kívánt képet konvertáljuk jpg-be>>megnyitás photoshoppal>>átméretezés banner/badge méretre>>varázspálcával kijelölöd a kivánt részeket>>ctrl+c>>csinálsz egy uj réteget ahoval beilleszted, az eredeti réteget törlöd, az uj réteget tga formátumban elmented a megfelelõ mappába, kész.

1.1 patch másolt játékhoz😞feltételezem hogy megvetted az eredeti játékot amirõl biztonsági másolatot készitettél és az eredeti cd megsemmisült) nekünk sikerült: eljárása a következõ: szerezd meg az eredeti exe filet, majd patch 1.01, 1.1 aztán 1.1 no cd crack. Eredeti exe-t persze nem lehet csak ugy egyszerüen letölteni, msnen ha megkeresel segitek [email protected], nekem megvan eredetiben.
Sheva
hehe jaja mi haverral mentünk 2 ork ellen oszt a térkép 2/3-t orkok foglalták el... de levertük õket! 😄

Bucser
hmmm gyorsan végignyomható a single része és nem túl gáz az igazi poén a 4v4-es hirigek😊 Mondjuk 4-en vagyunk 3-4 Hard Ai ellen ami szarja kifelé az orkokat😄 NA az az igazi multimóka😊

maximum itthon MOn... külföldön sorra mennek a ligák, ESLen is egyfoyltában megy vagy 3om...

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

Sheva
a multi a legjobb benne..én és haverom sokat nyomtuk abban!!!

lsd 1988...

szerintem erdemes vegigjatszani, es ha van ra lehetoseged kiprobalni multiban. de ketseg kivul tobbet vartam/tunk tole...

Olvass jobban 😛

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Sheva
remélem...

soulhunter
ahogy elolvastam joár hozzászolást,mindenki fikázza...
a játékidõ mennyi?
csak azért kérdem,mert ma feltettem,jo,szép meg minden,de nem szivesen játszok olyannal,amit osztatlanul mindenki fikáz,és nem osztja meg a véleményt

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

majd ha a kieg kijön fellendül 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sajnos, mert igazán kiváló játék!

ollie
Pedig jó játék.

Sheva
könnyen jött könnyen ment....a játék felkapottsága rohamosan csöken...

Vorpal
ha valaki gyülne dow csatákra [email protected] MSN en vagy osszuk meg a pajtikat.v.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

nah elöbb kérdeztem mint olvastam, lentebb találtam.

köszi

Hello!

Ha megvan nekem eredetiben ez a game, nincsen hozzá noCD crack? elég unalmas mindig berakosgatni a meghajtóba...
köszi

dronkZero
Jujj... Ez a játék nem elég, hogy tucatRTS, de még könnyû és rövid is a campaign...

Tényleg, ezt a játékot miért kellett a warcraftról koppintani? Egész eddig a WH40K egyet jelentett a körökre osztott, gondolkozós, problémamegoldós, csapattápolós játékokkal... Ez meg? Klikkelgetek jó sûrûn az épületekben található ikonokra (néhányra pontosan rá sem jöttem, mire is jó), aztán amikor már sokan vagyunk, sok extrával, nekiküldöm a gépnek, és megnyerem a pályát... A fílinget megadta a game, de a játékélmény...
Jó, gondolom ezt a játékot multira írták, azért ilyen hányadék a single campaign... Az utolsó pályán szinte nem is kellett egységet gyártanom, a kezdõ banda egy kis Terminator segítséggel legyaszta a fõköcsögöt. Na, mondom magamban, most már esedékes lenne egy új faj. Erre: Credits. Anyád.
Na, mindegy, legalább nem vette el sok idõmet... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Majd a következõ WH40K stratégiába 😄

Eye-scream
Inkiább a Tyrannidákat tennék bele...:C

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

kozben rajottem, hogy ezek az oszi kiegbol kepek.
😊

ez milyen patch? honnan lehet letolteni?

robotnyk
<#eljen>
viszont ezt már nem veszem meg.

Hardwired:

"A Warhammeres lyányokat megvásároló THQ úgy döntött piacra dobnak egy küldetéslemezt az elképesztõ grafikával büszkélkedõ Warhammer 40,000-bõl. A kiegészítõ címe Winter Assault lett. Õsszel jön és teljesen új, ötödik harcoló felet, a Birodalmi Õrséget - Imperial Guard - hívja színpadra. Nemsokára meg is történik a hivatalos bejelentés, azután részletes infókkal szolgálhatunk."

Lobster
Hail!

Ha valakit érdekel néha esténként (többnyire 8 után) 1-2 directconnectes multi parti szerény létszámmal (2-4 fõ) az bátran jelezze a [email protected] címre.

Nem akarunk klánokat, és napi több óra játékot, de néha gyakni jó! 😉

Blasta
"A Warhammer 40K-t tavaly szeptemberben mutatták be az Egyesült Államokban. A játék idén elõször szerepel a WCG játékainak listáján és az új generációs RTS játékok típusához tartozik. A játékot a hozzáértõk a Starcraft utódának tartják, tavaly a a Game Spy az általa legjobbnak tartott 20 játék közé választotta"

Szerintem jogosan, bár a C&C generals is kiérdemelte volna, fõleg a kiegészítõje.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ha valaki multizni akar (1.2), ICQ : 122896141
probaltunk, Gigára én nemtok felmenni, Stain igen, Stainra mind2en feltudunk menni, persze vagy ö vagy ö... és énrám ugyanez... még rootert is huztuk ki Stainnál, nálam nem lehet meg Gigánal se mert sok gép van rajta! :=( már láttam, többen is panaszkodtak emiatt:/

Foszfor - jo arc :o)

robotnyk
próbáljatok több hostot és több belépési sorrendet kipróbálni
neten szeretnék jaccani barátaimmal, direct hostolok, vés cask 1 embert enged fel😞 3an nemtudunk jáccani, akárki is Hostol... van valami korlát a gameban, vagy beallitás, vagy a rooterek miatt van?<#dumcsi><#rinya> lécci segitsetek! -jah felraktuk 1.01 1.10 és 1.20as peccset és le is krekkeltük 1.20asat-

hI!

Lobster
Ihajj! Most már a WCG 2005-ön is lesz Dawn of War! Ideje lenne észbekapnia a kiadónak, hogy ez jó stuff. Nyomatni a kiegészítõket, meg peccseket ezerrel, tolni bele egy kis pénzt, vagy valami!