Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdekeds az 1.01 bol felmegy barmelyik

May the force serve you well!

dow-110-english.exe bazze ezt 3 toltottem le 2 helyrol es azt irja hogy korrupt :/
az international meg nem meg fel mert angol van fent :/

yea!! 1 hete meg nem volt 😊

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

Sheva

Sheva

Hmmm...😊
Warhammer.40000.Dawn.Of.War.v1.40.NoCD.Fixed.exe.Eng-Deviance
www.gameburnworld.com

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

kösz

Lord AnonymouS

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Ott már néztem és nincs

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Üdv.
Honnan tudom letölteni az 1.10 és a 1.20 patchet?

ollie
nem probléma, nekem megvan eredetiben

a nagyobb problema hogy csak 1.2 van crack :/

ollie
heh, jó nagy patch lett...

1.4 patchben elmeletileg jobbak lettek az orkok, mert 1 szakasz mar tud tamadni tobb szakaszt egyszerre, igy ki lehet hasznalni a szambeli folenyt, meg jobbak lettek a melee egysege is mi orknak/chaosnk jo. 9 nap telt el meg mindig nincs kint lattam valahol egy 28.ai megjelenest,remelem nem csuszik addig.

Elvileg ma jön ki a kiegészítõ, tehát vigyázó szemetek... NFOrce-ra vessétek 😉

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nem tetszik... 😞

Sheva

Természetesen az Ûrgárdistákkal. Mondjuk haverral mi is most kezdjük el egymás ellen játszani, így most áttértem a Káoszgárdistákra (már ha így hívják õket magyarul), és azok sem rosszak, természetesen. Az Orkok viszont nem jöttek be, az Eldákat meg még csak nem is próbáltam 😛 Az Ûrgárdisták szerintem annyira jók, hogy nem kell más 😄

j0nNyKa
igy van😛 egyebkent meik fajjal jossz ki legjobban ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Így elsõ hallásra én sem estem hanyatt az Imperial Guard-tól, de én bízok abban, hogy jó kiegészítõt csinálnak a srácok.

A Tyrannidáknak vagy valami hasonlónak jobban örültem volna, de majd a következõ kieg.-ben ;-)

j0nNyKa
Az uj fajrol amit neztem infokat.. hat.. nem fog tulsagosan tetszeni... az uj palyak miatt mindenkepp le fogom szedni a kieget, hawerral napmintnap jatsszuk hamachin, istenkiraly

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A Gamespot szerint 19-én, azaz hétfõn jön a kiegészítõ lemez. Hardwired-en dettó ugyanez van kihírezve, de szerintem õk is onnan vették az infót.

Mindenesetre én újra felraktam az alapjátékot, és gyúrok egy kicsit 😄 A hangulat még mindig óriási <#worship>

Az ALT-tal mûködnie kell a kameraforgatásnak. Az opciókban engedélyezd a "full 3d camera"-t.

Skacok... van valami space hulk mod a játékhoz. Próbálta már valaki?

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=71765

na meg mindig semmi 😞((

Panzerfaust
Akkor alt. De valamelyik játékban van extra szerepe van a balnak is

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Netes játék ha direct IP-vel nem megy (de miért ne menne?!), akkor Hamachi. Keress rá a szoftveres topikban.

ALT-ot kell nyomvatartani és az egeret húzni jobbra vagy balra.

Panzerfaust
Asszem bal egér nyomva, és egeret mozgatni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

VRSDM
igazatok, van, bocsi, a tulreagáálásért, de, sokan baszattanak , meg emgbámulnak stb. szoval... akkor kaophatok válasszt? sry még2szert

u dont have to listen anybody else but me

Részvétem az állapotod miatt, mindazonáltal a reagálásoddal a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki.

ollie
Ha tudta volna, biztos nem írta volna. Én kérek elnézést a helyében.

Sheva
sry <#szomoru1>

VRSDM
nemkell fikázni, hogy egy balesetben, elvesztettem, 4ujjam és mûanyag van a helyükön, te paraszt, álat, szoval, bekaphatj amind,,, én csak kérdeztem vmit ti erre meg egybvõl lebasztaok na jolvan... kösz.

so hülye retardált fasz

Sheva
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Atyaég... be voltál rúgva, amikor ezt írtad, vagy tényleg ilyen szörnyen gyenge vagy az anyanyelvedbõl?

VRSDM
letöltöttem, kipróbáltam, és rabulejtett, a haverm , Õ rendesen nyomja, nem vitruálisan, ottis, jo moka, talán, még jobb, szoktam néha festegetni vele, egységeteket... nde ne tréjünk el a témátol, hogyan, tudom a kamerát, forgatni? alapbol? mert ami értelmes, gomb, azt már próbáltam, köszi, elõre is... netes game-hoz, van megoldás?

Sheva
hát jah a multi az nagyon kira haverokkal tultok rendesen

Lord AnonymouS
Eléggé, de a király multival még sokat lehetett nyomni... na meklátyuk!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Ottto
Királyság!
Sztem az alap amúgy is rövid volt....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lord AnonymouS

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Pár nap kérdése csupán.

mert meg nincs itt

Minek szórakozni az 1.4-es patch-csel, mikor mindjárt itt a küldetéslemez, ami magában foglalja a patch-et is?

1.4hez nincs crack vagy mini image?

Ottto
Hela
Most kezdtem játszania játékkal, és meg kell mondjam iszonyatjó! A Warcraft3 ért is rohattul oda voltam, ezt fõleg ahhoz tudnám hasonlítani, bár a környezet piszit star craftos.

Kérdés: A billentyûzetkiosztáson nem lehet valahogy változtatni? Rohattul szarul van kiosztva...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Guer
Ok talán én is tudok egy embert
Többitmajd megbeszéljük MSN-en