3478
  • Tomahawk015
    Miről beszélsz? Azt nem mondtam hogy eredeti szóval egyértelmű az hogy tört verzió. Csak én valami spit tört verzió fajtát töltöttem le és abban csak a tört crack van sajna NEm értem miért néznélek titeket hülyének
  • Blasta
    köszi, ennyi volt tényleg! ;-)
  • ollie
    Ne nézz minket hülyének.
  • Tomahawk015
    Hi all. Pls help me. Valaki írja le vagy küldje el a [email protected] az eredeti WK40.exe fájt mert valamiért az én verziomban nincs benne(még a cd-én levő tömörítésben sincs) Előre is 1000-zer köszönet
  • Sheva
    ez mi ez?
  • Laky
    WarHammer.40000.Dawn.Of.War.GOTY.BWClone.PROPER-MiRROR
  • _Atti_
    opciókban állitsd be hogy szabad legyen a kamera..sztem ennyi lehet
  • Sheva
    nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi
  • Blasta
    Szasztok!

Most tettem fel a Winter assault kieg-et, és kérdésem lenne.
    Lehetséges, hogy a térképen zoom-olást lekorlátozták ebben a kieg-ben, mert szinte alig tudok ráközeliteni az egységekre, és úgy rémlik az eredet DoW-ban jobban rátudtam közeliteni?!
  • maniac001
    Hello.

Ha vége a csatának, a pályából való kilépés után a statisztikák környékén nyomj save replay gombot, adj neki nevet. Utána főmenüből load game, és ott válaszd a load replay-t.
  • Oceanus
    Hi all!!!!

Valaki mondjon el nekem 2 dolgot:
    1.)Hogyan lehet gémet felvenni játék közben??
    2.)A felvett gémet hogy lehet lejátszani?

Előre is köszi!!
  • ollie
    A patcheléshez kell lennie legalább 2 giga szabad helynek.
  • Orgi
    Volt már vkinek olyan, hogy direct joinol egy játékba, elkezdődik a meccs, aztán meghal az építője, majd felrobban az épülete és vége? Nem tudom, mitől lehet, pár napja még ment, most meg nem. Egyik eredeti, másik nem:(
  • Oceanus
    Hi All!!!!

Lenne egy nagy-nagy problémám amit sehogy sem tudok megoldani.
    A gond a következő:
    -Felteszem a DoW-t.
    -Utána elindítom a WA-t, ami elkezdi felpatcelni a gamét.
    -Miután végzett a patcheléssel elindítom a telepítést pontosabban indítanám de amint a next-re nyomok megpusztul és azt írja ki hogy "fatal error..." de semmit az okról hogy miért.

Az érdekes ebben az egészben az hogy ezt a gémet már feltettem egy másik gépre is ahol meg minden rendben volt vele.
    megpróbáltam egyesével szépen felpatchelni(1.01,1.10,1.20,1.30,1.40...) hátha így tecceni fog neki de nem nyert így se.Bemountoltam daemon helyett Alcohollal az sem teccet neki...

Akkor kiszedtem a tűzfalat meg a vírusírtót is hogy hátha de nem...

Hát röviden ennyi.Ha valaki tudna segíteni NAGYON hálás lennék érte mert jó lenne tudni hogy most mi van.

Előre is köszi!!!
  • Sheva
    thx
  • galocza
    http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=2JFC668UVTC5935OGZKHA4OQMS
  • Sheva
    valaki nem tudja honnan szedhetem le az ered w40K.exe-t???
  • Mester01
    thx
  • j0nNyKa
    http://www.w40krts.hu/
  • Mester01
    Van valami magyar oldal a játékrol?
    Olyasmi oldalra gondolok mint a www.callofduty.hu
  • Christian
    hogykell átvinni a campaing 5. pályáját?? 3 k*b****** erős ellenség van!?
  • Christian
    egy-egy hadjárat hány pályás?
    Iszonyat hangulatos játék, főleg a "jók" hadjáratának 3. pályája(visszavonulás-kitartás) tetszett legjobban.
  • Sheva
    hát jah kemények az beztos

én haverral 2v3(vagy 4)-ben toljuk
    nehézség pedig standard vagy hard
  • sanyiiiii
    Hat ja elég urvan csal.... de azert meg lehet verni( nekünk legalabbis sikerült, ugyan 4v4-ben)
  • jazzy
    Ki milyen nehezsegu gep ellen jatszik ? Ma probaltuk jonnyval 2v2 insane ellen. Eszmeletlen mennyire csal a gep.
  • KeZso

bocsi aki nem tud angolul....

na, mostmár tényleg off! :)

• BladeW
    Nekem tokeletesen eleg lenne FIXEN 40+ fps ebben a jatekban, de sajnos nagyobb osszecsapasoknal (1v1 2 kimaxolt sereg) is mar latvanyosan vissza tud esni teljesitmeny, kb 20 fps vagy az alá. Ez ez mar nekem zavaro... Es a jatek korantsincs "minden maxon"-ra allitva.
  • haxoror
    A többség a 40+ fpst már meg tudja szokni de azért lát különbséget a 40 és a 100 között, vannak néhányan akiknek a 60-70 is vibrál.
  • Thanatos
    nem meghatározható pontosan szvsz..., megszokás kérdése... szerintem...
    tv-nél 24 képkocka/mp de ott van ugye átmosodás köztük emg haosnlok...minden esetre hogy ne legyen látható akadás olyan 30-40 már bőven elég szerintem...
    (mongyuk akadást nem csak az alacsony feps okozhat..., hanem az is ha nagyon ugrál..., ha egyik pillanatban 150a másikban emg csak 50 az is zavaró tud lennie :/)
  • Thanatos
    tény hogy oylan a szeme a csákónak amilyen nekem sose lesz... :D
  • j0nNyKa
    ha mar igy offolunk, mennyi is az a pontos fps ertek, ami felett mar nem erzekeljuk a novekedest?
  • KeZso
    Akkor a 90-100fpt-t is látóaknak nem kell egy ideig szemészetre menniük...!!! :D
  • Thanatos
    ott a pont :) teljesen emgszokás, énis ismerek olyat akinek jó már az is emg oylat is aki a 90 emg a 100 között is látja a külömbséget szemre számláló nélkül... :P
  • haxoror
    Ugyanez a gépem csak nekem 2500+ és minden high-on okés csak ha sok hulla van akkor szaggat egy nagyonkicsit de ez a procim miatt lehet.
  • j0nNyKa
    de hallottam, es mivel a magyar ragozo nyelv, ezert ez ipari baromsag.

bladew: kosz
  • BladeW
    Eroforrast csal maganak mar a hard is. Meg nehezebb fokozaton elofurdult, h egy ork bazis kozepen fedezekbol irtottam az epuleteket (tier1) mikozben folyamatosan hozta az utanpotlast + fel techelt, es vegul megvert...
  • KeZso
    ez saját tapasztalat, nem a tv-t vettem alapul, arról meg nem tehetek, hogy azt már folyamatosnak látom...:)
  • Thanatos
    elgépelés..., sorry érte :/ kcisit sokat gépelek el, ha nagyon ráérek kijavitom ha nem nem, de azért anyira vészes szvsz nem szokott lenni..., ráadásul nem hallotad hogy ha első és ucso betű megegyezik akkor a "belsejét" akkor is érthető marad :DDDD
  • j0nNyKa
    azcsodas, hogy ami nalad "nemt dutak", ahoz valami kodfejto kell, aki rajon, hogy az valojaban "nem tudtak", a "szerecsetlennek" az 1n, az "a jol" 2 szo, stb.

ok, tehat csal... hogy csal pontosan ?
  • Thanatos
    micsodás???? :D

igen csal..., ai-t nemt dutak szerencsétlennek irni igy ajól bevált agyontáplós modszer van... :D