Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.expressz.hu/searchResults.do?s_=1&so_ns_rid=1&so_so_x=desc_effective_date&cid=1&rid=1&s_qu_contents=dan+abnett&s_eq_categories=1&s_eq_regions=1
van egy-két eladó warhammer 40e könyvem, hátha érdekel valakit. egy a négybõl:
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=18326469&cid=356
köszi
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
tudna vki segíteni? hamachival akarunk játszani de akárhányszor elkezdjük a játékot fél perc mula kiirja h pingel a másik, aztán meg kiis dob <#szomoru1>#szomoru1> amugy nincs lepeccselve teljesen alap lehet ez a baj forrása?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
van egy kis problémám a soulstormban.
már csak az eldák maradtak meg, meg még pár terület ami nekron vagy elda ezér én ugy voltam betámadom az elda HQ-ját ne buzgálkodjon ott össze vissza had legyen nyugi. csakhogy mikor lerombolom, bejön a video h meghaltak, aztán tölt, bejön h nyertem spoils of warba ilyen szutykot, megint tölt, bejön a video h tau a beszt 4 evör <#eljen>#eljen>, jön a credit hill (a credits ha nemlenne világos <#crazya>#crazya>). eddig ugy rendbe is van gondolnám én, lemegy a credits, sötét lesz a kép. aztán bejön a soulstorm képernyõ mintha ujraindult volna csak videók nélkül, aztán bejön a menü, mék campaignba, continue mit látok? ott állok az elda mellett. egyszerûen nem menti el h legyõztem. má 2szer megcsináltam. vki help<#szomoru1>#szomoru1>
Törölt az egesz jatekot, telepitsd fel ujra, anelkul hogy feltenned a cracket patcheld fel...
letöltöttem a winter assault nevezetû kieget. aztirta csak akkor áll szóba velem ha frissítem az alap játékot. de az meg nemakarja az igazságot. nem tom kinek ismerõs az az üzenet, idézem:
'Patching error: the patch file appear to be corrupted. pls try downloading the patch again before proceeding.'
egyszerûen nemtudom lepeccselni. csomó-csomó helyrõl töltöttem de mind eredménytelen. csak az 1.01 pecs ment fel 😄 /taláán/..
ebben kellene segitség. a játék nem eredeti
köszi
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
megvettem online móka céljából a soulstorm játékot, de mindig kivág azzal, hogy valaki már használja a cd-key-emet. ez frusztráló.
mit lehet tenni ilyenkor?
elõre is köszi a segítségeteket
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Isten áldja a pogányokat!
whRage vok live-n...
mesélj, milyen, képeket linkelj 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
köszi
köszi
fullres_teamcolour=1
Mentsd el és szép lesz a textúra.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szükségem lenne 1 kis segítségre.
Szeretnénk haverommal neten játszani és mivel nem éppen bolti verziónk van és a LAN ki van zárva csak a közvetlen kapcsolat marad na ehez kéne segítség:mire jó?hogy kell létrehozni?hogy kell csatlakozni? és megy nembolti játékkal is?
(más kérdés, hogy kevés volt hozzá a laptop, s minimum grafon szaggatott..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../