Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a jó link:

http://www.expressz.hu/searchResults.do?s_=1&so_ns_rid=1&so_so_x=desc_effective_date&cid=1&rid=1&s_qu_contents=dan+abnett&s_eq_categories=1&s_eq_regions=1
Sziasztok!

van egy-két eladó warhammer 40e könyvem, hátha érdekel valakit. egy a négybõl:

http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=18326469&cid=356

köszi

Hmm akkor tisztára, mint CoH. Igényesen megírt mindkettõ. (Tudom, egy készítõ.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ollie
Ezért találták ki azt, hogy a játékban beírhatod az alapjáték meg a winter assault cd kulcsát, és máris elérhetõ az összes faj. Szóval nem kell feltelepíteni a többit.

Ez igaz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

MarkBlade
Igen de nem fogod tudni muliban használnia a többi fajt csak amit a Dark Crusade enged alapból magyarán Necron - Tau.
ollie
igen, fel kell installálnod a dark crusade-et, és nem kell hozzá az alapjáték se

Szoval a darkcrusade azt ha felrakom az egy külön játék? Mint mondjuk a warhammer és a mario😄 nem szószerint de a lényeget értitek.
Dark Crusade önállóan futtatható.

hali valaki segítene? Nekem a sima Dawn of war 40k van meg na msot játszani szeretnék olyannal h tau meg necronok... ezek ugye asszem a dark crusadeban vannak benne. Ahhoz hogy a dark crusade menjen miknek kell fent lenni a gépen?
hali.
tudna vki segíteni? hamachival akarunk játszani de akárhányszor elkezdjük a játékot fél perc mula kiirja h pingel a másik, aztán meg kiis dob <#szomoru1> amugy nincs lepeccselve teljesen alap lehet ez a baj forrása?

JaSoN HuNTeR
mappokat lelehet tölteni a játékhoz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Soulstormmal játszik még valaki multiban? Akinek van kedve néhány direct connect meccshez 1.20-as patch-csel, írjon egy privit.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

<#szomoru1> direkt azér akartam beverni az eldát h miközbe mozgok ö ne támadjon mer azona bolygón csak annyi terület az enyém h betudjam támadni a HQ-kat... basszus. ezek szerint nemfogja elmenteni ugy h ha belépek campaignba aztlássam h minden az enyém <#rinya><#wilting>

Ahogy elfoglalod az utolsó HQ-t vége lesz a játéknak, ha a necron maradványokat is ki akarod nyírni akkor azt még az elõtt kell megtenned hogy az eldákat végleg kinyírnád.

hali. megint én 😛
van egy kis problémám a soulstormban.
már csak az eldák maradtak meg, meg még pár terület ami nekron vagy elda ezér én ugy voltam betámadom az elda HQ-ját ne buzgálkodjon ott össze vissza had legyen nyugi. csakhogy mikor lerombolom, bejön a video h meghaltak, aztán tölt, bejön h nyertem spoils of warba ilyen szutykot, megint tölt, bejön a video h tau a beszt 4 evör <#eljen>, jön a credit hill (a credits ha nemlenne világos <#crazya>). eddig ugy rendbe is van gondolnám én, lemegy a credits, sötét lesz a kép. aztán bejön a soulstorm képernyõ mintha ujraindult volna csak videók nélkül, aztán bejön a menü, mék campaignba, continue mit látok? ott állok az elda mellett. egyszerûen nem menti el h legyõztem. má 2szer megcsináltam. vki help<#szomoru1>

eredeti exe vel felment a peccs köszi<#worship><#wave>

Lehet hogy a tört exe fájlt vissza kéne cserélni az eredeti exe-re.
Törölt az egesz jatekot, telepitsd fel ujra, anelkul hogy feltenned a cracket patcheld fel...

hali.

letöltöttem a winter assault nevezetû kieget. aztirta csak akkor áll szóba velem ha frissítem az alap játékot. de az meg nemakarja az igazságot. nem tom kinek ismerõs az az üzenet, idézem:
'Patching error: the patch file appear to be corrupted. pls try downloading the patch again before proceeding.'

egyszerûen nemtudom lepeccselni. csomó-csomó helyrõl töltöttem de mind eredménytelen. csak az 1.01 pecs ment fel 😄 /taláán/..

ebben kellene segitség. a játék nem eredeti

megpróbáljuk, remélem készségesek lesznek

köszi
ollie
Vagy ha nem vezet eredményre az elõzõ tanács, a magyarországi, hivatalos forgalmaót hívd fel, õk kicserélik neked egy újra (remélhetõleg megvan a blokk, mert azt szokták kérni).

Khabbas
hívd fel a helyet ahol vetted

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

üdvözlet

megvettem online móka céljából a soulstorm játékot, de mindig kivág azzal, hogy valaki már használja a cd-key-emet. ez frusztráló.
mit lehet tenni ilyenkor?

elõre is köszi a segítségeteket
Maak
ubazz, koszi😊))

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Khabbas
De van Itt

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Maak
a 2. resznek nincs topikja?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Már csak 4 nap van hátra a megjelenésig!!! Aztán akkor abba marad a Beta<#nezze>

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Hello akit érdekel a Warhammer és itt leginkább a Számitógépes játékokra gondolok annak itt egy jó oldal ahol leírások és hírek vannak a Dawn of War 2-rõl Warhammer-Hungary

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Ne a játékból lépjél tovább a GfWL honlapjára, hanem eleve böngészõbõl - és véletlenül se a magyar nyelvûre!
TG Gida
Az a baj,hogy amikor létrehozom a games for windows live fiókot,akkor automatikusan beírja Magyarországot.Akkor is,ha az emil címnél angliát adok meg.

Isten áldja a pogányokat!

Csinálj egy új fiókot (ehhez új email cím is kell, mivel megváltoztatni nem lehet) és ne magyarhont add meg! Hanem Angliát mondjuk vagy Németországot.

Leszedtem a pub betát el is indul a game majd próbálok be lépni live id vel de valami olyat ir ki hogy nem támogatott az ország és nem lép be a game for windows ba
Rage47
tölthetõ a DOW2 pub beta Steamen
Rage47
összejöhetnénk majd, akinek van betaja, páran már játszottunk ma , nagoyn állat 😊
whRage vok live-n...
Shiwo
bízom benne, hogy elég kemény a gépem 😛

mesélj, milyen, képeket linkelj 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

AnarchoiD
a masodik resz betajaval jatszom ... hat elegge kemeny gep kell neki hogy megmoccanjon... de szebb is 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shiwo
hamachi

Demila
csak eredetivel lehet onlineba nyomni , ? , van rá mód ,h anélkül is menjen ?

X-bow Apollo

MarkBlade
soká lesz még..😞
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

ZTM
de ott hol?alap játékom van azt hallotam hogy a kiegekben már nem tûnnek el nyomtalanul

köszi

köszi

Nyisd meg a local.ini-t notepaddal. Írd be a következõ sort a végére:

fullres_teamcolour=1

Mentsd el és szép lesz a textúra.
Szaruman
Beállítások.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ZTM
Nem tudtok vmi modot ami nem tünteti el a vért és a halott egységeket a térképrõl?

ZTM
Kösz a segítséget remélem ez jó lesz😄

dronkZero
LAN nincs kizárva, csak nem úgy, hanem Hamachi-val neten, álLAN.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ZTM
Hy.

Szükségem lenne 1 kis segítségre.
Szeretnénk haverommal neten játszani és mivel nem éppen bolti verziónk van és a LAN ki van zárva csak a közvetlen kapcsolat marad na ehez kéne segítség:mire jó?hogy kell létrehozni?hogy kell csatlakozni? és megy nembolti játékkal is?

Shiwo
nálam elindult

(más kérdés, hogy kevés volt hozzá a laptop, s minimum grafon szaggatott..)

grebber
Ez a Dawn of War megy minden gond nélkül Vistán?

Next PC upgrade: 2022