Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
hy all.

Nektek is ilyenek a chaos gárdisták full grafon?
Illetve a többi egység is hasonló textúrarészletességgel bír?????
Nekem vmié ilyen:S

Kijött végre a patch! <#vigyor2>

Én szeretnék gamelni akki akkarna az vegyen már fel msn-re:[email protected] , vagy valami elérhetõséget adjon márrr !!! vagy ventrire is tudtok jõnni de elõbb vegyetek fel msn-en ! Õssze kéne hozzni egy jó kis csapatott ! Lehetõleg olyat akiknek van ts vagy ventri vagy valami beszélgetõs progi !!! Amúgy Hamachin is vok Ates néven !!!
Hi all!
Ha valaki akar gamelni jöjjön ebbe a hamachi szobába:
Szerver: DoWSSHUN-2
Jelszó:12345
Név: S0ld13r
Sziasztok!
Aki akar gamelni az jöjjön ebbe a hamachi szobába:
Név: S0l13r
Pass: 12345
dronkZero
Kezd kicsit unalmassá válni a gépek elleni multizás, nem akartok véletlenül ellenünk harcolni? Vagyunk stabilan ketten, idõnként hárman.
Priviben adok TS elérhetõséget, hamachi szobát, ha érdekel valakit. (Mondjuk ez a hétvége nekem eléggé skipp)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Köszi a segítséget!
dronkZero
Relic Wiki

A Vespidek is. Meg single-ben a commander elsõ promója a detektáló sisak.

csak az az 1?
Ha jól emlékszem, akkor a pathfinder unit.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

hali
tudna valaki segíteni?
a tau egységek közt ki a detector?
Shiwo
okés, köszi, akkor megpróbálom õket feltenni, hátha elmegy valamely :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dronkZero
Darc Crusade és a Soulstorm külön kiegészítõk, nem kell az alapjáték.

Nem hiszem, hogy bõvült volna az idõk folyamán a támogatott kártyák listája, de egy próbát megér.

Viszont a Soulstormnak vagy duplája a gépigénye, mint az elõzõeknek, legalábbis proci meg ram terén.

Shiwo
Hali !

Notebookon próbáltam a DoW -ot indítani, lévén a C&C3 elmegy rajta, de a DoW nem akaródzott..szerintetek ha felteszem valamelyik kiegészítõt, akkor esélyes hogy elmegy ? (tehát bõvülhetett idõközben a támogatott videókarik száma ?) 945GM-es kártya van a noteszben... illetve a kiegészítõkhöz kell az alakjáték feltelepítve vagy van amely magában elmegy ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MarkBlade
Össze lehetne hozzni esetleg a 4vs4 -es partyt?
intelinszajd
Ismerõs szitu.. feszültségek :)
Noh viszont én akkor merészen dobnék egy msn címet, ha éppen ilyen játszó este adódna akkor rámszólhatnátok :D
Köff :P

[email protected]

One Shot, One Kill... ---or--- Száz Shot Null kill..

Szaruman
Bármikor benne vagyok :) Egy 2-4 fõs csapattal szoktunk általában játszani.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dronkZero
Mi is vagyunk alkalmanként 3-4-en, de felkészültségbeli különbségekbõl adódóan mi is csak gép ellen szoktunk játszani...

Én is játszanék szívesen ember ellen.

intelinszajd
Üdv a DOW népének.

Viszonylag láma kérdéssel állnék elétek. De hogy képbe legyetek.
Elég régota játszunk egy kisebb csapattal (4 fõ) ezzel remekkel sima Dow.. DC illetve most a SS-t. Ám eljutottunk odáig hogy unjuk a számítógép állandó unalmas taktikáit. És nagyon jó lenne egymás ellen játszani. Azonban rajtam kívül nem igazán támogatják ezt az ötletet. Viszont így már kezd unalmassá válni.

Tehát a kérdés: Van-e olyan oldal, vagy olyan játékos társaság akikkel úgy mond bármikor le lelhet ülni egy gyors népírtásra? :)

One Shot, One Kill... ---or--- Száz Shot Null kill..

dronkZero
Úgy néz ki, hogy a haxoror féle megoldás lesz a nyerõ. Játszottunk hamachin, és engem folyton kivágott, hogy különbség van a játék adataiban. Visszaírtam a mod tool-lal az eredeti beállításokra, és úgy már beengedett.

dronkZero
Na, kb mostanában fejezem be SM-mel... A vége felé az 1:1 HP arány is túl könnyû. Honor Guard + maxos deep strike banda, forward base... Nem is kell semmit csinálni. A honor guard scoutokkal elkezdek foglalgatni(majdnem fölöslegesen),a kezdõ reqból feltápolom a deep strike csapatot maxra, aztán kb addig tart a pálya, amíg átér a sereg a térkép másik végére. Van amikor egyetlen ember veszteség nélkül gyalulódik le az ellen...

Na mindegy, legalább keménynek érezhetem magam. :) Köv campaign-t már hardon fogom tolni. Csak azt nem tudom, kikkel. Tau talán...

Sikerült a haxoror féle modkönyvtárral: viszont kellett hozzá egy module fájl is hogy lássa is a játék a modot gamemanagerban.
Köszönöm mindkettõtöknek ezt a hatalmas fáradozást.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ma ki fogom próbálni a két módszert. Amint sikerül írok ide.

dronkZero
1850 az SM commander HP-ja. Régebben meg lecsekkoltam pár másik egységet is, most nem jutott rá idõm. Majd délután játszom is egy picit...
De én úgy érzem kellõképp meggyõzõdtem róla, hogy sikerült. Szerintem ez a megoldás, és a módszer tuti.

Megnézted, hogy a HARD és módosított NORMAL fokozatban is ugyanannyi az életerõ?

dronkZero
Na, megnéztem. Elvileg már minden megvan, de azért összefoglalom.

www.corsix.org/misc/Beta_041b.zip - Letölt, elindít.

Load DoW Mod - megkeres Dawn of War - Soulstorm könyvtárat, DXP2.module megnyitás. (_D_awnofwar e_X_panson _P_ack _2_)

Data\attrib\tables\tuning.rgd -n duplaklikk.

Gamedata\0xBEAFD102\Normal\modifier_01 -re egy klikk,

a jobb oldalon a reference-nél az van, hogy:
modifiers\health_maximum_modifier.lua

ezt kell átállítani
modifiers\no_modifier.lua -ra

Jobb alsó sarokban Save, editor becsuk, játék indít, örül.

Játékban nem kell szórakozni a mod aktiválásával, az eredeti fájlokat változtattuk meg, de csak SP campaignra hat.

dronkZero
Hát az lehet, hogy te így csináltad, én meg tuti, hogy az eredetit barmoltam át... :)

Passz majd megnézem, elvileg elég a könyvtárat amit küldtem bemásolni a Soulstrom könyvtárba és ennyi.

100% hogy be kell tölteni a fõképernyõn mert a fõ játékfájlok nem változnak, a mod manager csak másolatot készít róluk és azok változnak.

Ha pl replay-eket néztem mindig vissza kellett állítanom az eredeti Soulstorm-ot a mod választóban, ha meg játszani akartam akkor a normál health-es modot kellett elõbb kiválasztanom.

dronkZero
Valami rémlik, hogy nem pont azt kellett átállítgatni, ami a 3281-ben volt, de nem akarok a levegõbe beszélni... Mintha nem a tuning.rgd-t, hanem valami mást...

Viszont abban biztos vagyok, hogy -mivel a fõ játékfájlt babráljuk- nem kell modot betölteni a fõmenüben.

...

Ja, jól emlékeztem, idézem magam: :)
"Faszán mûködik, lecsekkoltam pár egységet. 1:1. Csak nem úgy volt az elérési útvonal nálam. A tuning.rgd-ig oké, de onnantól 0xBEAFD102/normal/modifier_01."

Elvileg minden tudás a bitrokodban van már... :)

Köszi! Remélem csak hamarosan összejön már a normal mod ha már ennyien segítetek! <#worship><#worship>

Nézegetem, nem hasonlít arra amit kaptam mod-tool-al, kíváncsi vagyok hogy indul el.
Egy module fájl nem kell hozzá a soulstorm könyvtárában?

pl. My_mod.module + My_mod mappa beállításokkal

Holnap délután tudom kipróbálni, mert ma nem megyek haza.

dronkZero
Én meg rájöttem, hogy nincs nálam az SS DVD-m, úgyhogy a hétvégén nem tudtam tenni az ügy érdekében... Holnap megszerzem.

Nekem még megvan a mod amit csináltam és ami biztosan mûködik, küldj privátban egy emailcímet és elküldöm neked.

Újabb mod toolal próbáltam modot készíteni azzal sikerült, de semmi változás sajna. Hardon fele akkora élettel rendelkezik mint a normálon hiába raktam be a modot. Elvileg egyformának kéne lennie.

Fõmenü -> Game Manager

A második képen kellene ott lennie a mod-nak a Dawn of War: Soulstorm alatt, kijelölöd és Activate, mivel nem látni ott semmit így valószínûleg rossz helyre másoltad a modot.

Itt az eredeti topik ahol a mikéntjét leírták, én ez alapján csináltam és mûködött tökéletesen.

De már nem emlékszem hogy pontosan mit kellett csinálni, sorry :/

Képek a játékból

ezekkel talán meg tudod mondani hogy merre találom a mod elindításához szükséges eléréseket.

Asszem a fõképernyõn, nincs fennt a játék, már nem emlékszem pontosan hol <#fejvakaras>

Hogyan kell ezt beállítani?

Az új játéknál beállítottad hogy a mod induljon és ne a normál játék?

Amit csináltam: lementem a dronkzero utasításainak megfelelõen a modtoolal a két module fájl közül abba ahol volt a normalon a maximum health érték beállítva, azt ugyanolyanra állítottam át mint az összes többit no_...-t.
Save-t nyomtam és játékban new->normal: SM. Commander, építõ és felderítõ health értéke nem változott meg.
Leellenõriztem a modtoolal az adott értéket, de úgy maradt ahogy kellett neki lennie.

Új játékot kezdtem, legyártottam a felderítõt annak se változott az élete.

új játékot kezdtél?

Sajnos hiába változtatom meg és mentem le azt a beállítást. Játékban megnézve még mindig annyi az egészsége. Többször is próbáltam, de semmi változás 3750 körül van még mindig a SM commander élete.

dronkZero
Hogy honnan lehet tudni? Talán az egységek HP-jából, nem? :) Legegyszerûbb új játéknál megnézni a commander képernyõn a fõnök HPját. Ha sikerült, akkor feleannyi lesz, úgy rémlik, hogy az SM commandernek úgy kb 1800 körül kellene lennie.

A single pléjeres részt írod át, azon belül is a medium nehézségi fokozatot, úgyhogy nyilván csak arra vonatkozik. Gondolom ugyanígy át lehet írni a skirmisht, meg a multit is, de az nekem nem volt célom. De ott nincs is ilyen gond, ott alapból 1:1 a HP-arány, és a gépek nehézségi beállításai req és power bónuszokkal van megoldva...

Asszem hétvégén készítek egy lépésrõl-lépésre leírást, screenshotokkal, nem nagy córesz.

Köszi!
És honnan lehet tudni hogy sikerült a változtatás?
ÉS ez csak küldetésre van hatással vagy a multira is (LAN)?

dronkZero
#3281-ban a lényeg. Most csak emlékezetbõl tudom mondani, nincs fenn a játék... De nyilván mûködne rendesen azóta is, mert ezzel megváltoztatod véglegesen, csak akkor lesz megint az eredeti szar beállítás, ha újrarakod a játékot, vagy visszaírod modtúllal...

Tehát elindítod a modtúlt, fájl, open. Megkeresed az SS könyvtárban az SS modot(asszem ez a neve is? úgy rémlik van több is.) Akkor kidob egy könyvtárszerkezet-szerû izét. Ott kell a Data/attrib/tables/tuning.rgd. Aztán megkeresed ezt a difficulty_modifier-t, amelyik nem "no_modifier", és átteszed no_modifier-re. Elmented, elindítod a játékot, és okés lesz.

A hétvégén fel fogom rakni a gépemre megint, akkor majd pontosítok, ha addig nem sikerül összehoznod...

Mit szerkesztettél ezzel a mod tool-al(www.corsix.org/misc/Beta_041b.zip)?
Mit kell átírni hogy normal teljesen normal legyen (player=computer)?

Tegnap hard-ot kipróbáltam, igazi szenvedés volt, normál kétszeres hp-val nem izgalmas.
Azóta is jól mûködik ez a mód?

Space Marines, köszi majd meglesem :)
Igazából ezek a nagy hadjáratok nem jönnek be :D csak a kis részek :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;