3478
-
tomcsa4 #3398 Csinálj egy új fiókot (ehhez új email cím is kell, mivel megváltoztatni nem lehet) és ne magyarhont add meg! Hanem Angliát mondjuk vagy Németországot. -
Vieras #3397 Leszedtem a pub betát el is indul a game majd próbálok be lépni live id vel de valami olyat ir ki hogy nem támogatott az ország és nem lép be a game for windows ba -
#3396 tölthető a DOW2 pub beta Steamen -
#3395 összejöhetnénk majd, akinek van betaja, páran már játszottunk ma , nagoyn állat :)
whRage vok live-n... -
#3394 bízom benne, hogy elég kemény a gépem :P
mesélj, milyen, képeket linkelj :D -
#3393 a masodik resz betajaval jatszom ... hat elegge kemeny gep kell neki hogy megmoccanjon... de szebb is ;) -
#3392 hamachi -
#3391 csak eredetivel lehet onlineba nyomni , ? , van rá mód ,h anélkül is menjen ? -
#3390 soká lesz még..:( -
#3389 -
Dawn Of War 2 -
#3387 de ott hol?alap játékom van azt hallotam hogy a kiegekben már nem tűnnek el nyomtalanul
köszi
köszi -
maniac001 #3386 Nyisd meg a local.ini-t notepaddal. Írd be a következő sort a végére:
fullres_teamcolour=1
Mentsd el és szép lesz a textúra. -
#3385 Beállítások. -
#3384 Nem tudtok vmi modot ami nem tünteti el a vért és a halott egységeket a térképről? -
#3383 Kösz a segítséget remélem ez jó lesz:D -
#3382 LAN nincs kizárva, csak nem úgy, hanem Hamachi-val neten, álLAN. -
#3381 Hy.
Szükségem lenne 1 kis segítségre.
Szeretnénk haverommal neten játszani és mivel nem éppen bolti verziónk van és a LAN ki van zárva csak a közvetlen kapcsolat marad na ehez kéne segítség:mire jó?hogy kell létrehozni?hogy kell csatlakozni? és megy nembolti játékkal is? -
#3380 nálam elindult
(más kérdés, hogy kevés volt hozzá a laptop, s minimum grafon szaggatott..) -
#3379 Ez a Dawn of War megy minden gond nélkül Vistán? -
#3378 hy all.
Nektek is ilyenek a chaos gárdisták full grafon?
Illetve a többi egység is hasonló textúrarészletességgel bír?????
Nekem vmié ilyen:S
-
haxoror #3377 Kijött végre a patch! -
sen1000 #3376 Én szeretnék gamelni akki akkarna az vegyen már fel msn-re:[email protected] , vagy valami elérhetőséget adjon márrr !!! vagy ventrire is tudtok jőnni de előbb vegyetek fel msn-en ! Őssze kéne hozzni egy jó kis csapatott ! Lehetőleg olyat akiknek van ts vagy ventri vagy valami beszélgetős progi !!! Amúgy Hamachin is vok Ates néven !!! -
infinitixx #3375 Hi all!
Ha valaki akar gamelni jöjjön ebbe a hamachi szobába:
Szerver: DoWSSHUN-2
Jelszó:12345 -
infinitixx #3374 Név: S0ld13r -
infinitixx #3373 Sziasztok!
Aki akar gamelni az jöjjön ebbe a hamachi szobába:
Név: S0l13r
Pass: 12345 -
#3372 Kezd kicsit unalmassá válni a gépek elleni multizás, nem akartok véletlenül ellenünk harcolni? Vagyunk stabilan ketten, időnként hárman.
Priviben adok TS elérhetőséget, hamachi szobát, ha érdekel valakit. (Mondjuk ez a hétvége nekem eléggé skipp) -
FICEK9 #3371 Köszi a segítséget! -
#3370 Relic Wiki
A Vespidek is. Meg single-ben a commander első promója a detektáló sisak. -
FICEK9 #3369 csak az az 1? -
SaGa Jr #3368 Ha jól emlékszem, akkor a pathfinder unit. -
FICEK9 #3367 hali
tudna valaki segíteni?
a tau egységek közt ki a detector? -
#3366 okés, köszi, akkor megpróbálom őket feltenni, hátha elmegy valamely :) -
#3365 Darc Crusade és a Soulstorm külön kiegészítők, nem kell az alapjáték.
Nem hiszem, hogy bővült volna az idők folyamán a támogatott kártyák listája, de egy próbát megér.
Viszont a Soulstormnak vagy duplája a gépigénye, mint az előzőeknek, legalábbis proci meg ram terén.
-
#3364 Hali !
Notebookon próbáltam a DoW -ot indítani, lévén a C&C3 elmegy rajta, de a DoW nem akaródzott..szerintetek ha felteszem valamelyik kiegészítőt, akkor esélyes hogy elmegy ? (tehát bővülhetett időközben a támogatott videókarik száma ?) 945GM-es kártya van a noteszben... illetve a kiegészítőkhöz kell az alakjáték feltelepítve vagy van amely magában elmegy ? -
#3363 Össze lehetne hozzni esetleg a 4vs4 -es partyt? -
#3362 Ismerős szitu.. feszültségek :)
Noh viszont én akkor merészen dobnék egy msn címet, ha éppen ilyen játszó este adódna akkor rámszólhatnátok :D
Köff :P
[email protected] -
#3361 Bármikor benne vagyok :) Egy 2-4 fős csapattal szoktunk általában játszani. -
#3360 Mi is vagyunk alkalmanként 3-4-en, de felkészültségbeli különbségekből adódóan mi is csak gép ellen szoktunk játszani...
Én is játszanék szívesen ember ellen. -
#3359 Üdv a DOW népének.
Viszonylag láma kérdéssel állnék elétek. De hogy képbe legyetek.
Elég régota játszunk egy kisebb csapattal (4 fő) ezzel remekkel sima Dow.. DC illetve most a SS-t. Ám eljutottunk odáig hogy unjuk a számítógép állandó unalmas taktikáit. És nagyon jó lenne egymás ellen játszani. Azonban rajtam kívül nem igazán támogatják ezt az ötletet. Viszont így már kezd unalmassá válni.
Tehát a kérdés: Van-e olyan oldal, vagy olyan játékos társaság akikkel úgy mond bármikor le lelhet ülni egy gyors népírtásra? :)