4192
-
Ha lent vagy, akkor értelemszerűen lassabb vagy. Néha nem árt, pl. harcban bemanőverezel az ellenfél mögé (ahova ugye nem tud lőni), és leeresztett vitorlával simán pozicióban tudsz maradni - ha fent vannak teljesen a vitorlák, akkor simán túlfutsz, és célpont leszel. -
Az mire jo ha a Sail lent van vagy fent? -
hmm
akkor biztos nemugyanaz :-)
elosszoris az enyem bin/cue
masodszor 653 124 528
Hajhaj...
-
676184112 az mdf file -
Esetleg annyit megtehetnel hogy megnezned pontosan mekkora a cd1 image mereted
hatha valami vackot szereztem be. -
ja,nekem is azzal megy,akkor passz -
daemonbol 347 es van
plussz lejjebb irtak hogy nekik megy vele
esetleg mas otlet? -
frissíts deamont/alcoholt? -
Hali
Nah gondolom mar mindenkinek elege van a nemtomfelinstallalni tipusu kerdesekbol , de azert ha van meg energiaja valaszoljon valaki please :-)
Nos a bibi a kovetezo lenne installalnam fel a progit
cd1 bemountol daemonba
install elindit majd a kovetkezo uzenettel leall
1608 Unable To Create InstallDriver instance,
Return Code -2147024894
Erre tud valaki valami megoldast? Esetleg talalkozott mar valaki hasonlo problemaval?
-
Van már Half-Life 2. Van már Quake 2. Van már Halo 2. Van már Postal 2. -

-
Árnyvadász #1539 Pirates 2 az nem két Pirates egymásra rakva? -
lol -
Snipa #1537 hol? :) -
Snipa #1536 hmm, en legszivesebben otvoznem a piratest a pirates of the caribien sea gameval... :-)
vagy mar van ilyen? tud valaki valamit ilyenrol?
-
Van már Pirates 2 -
Since #1534 nézd meg bithument -
Sziasztok tod valaki torrent-et a játékhoz? -
Én is a második karrierem 3/4-énél tartok, de most a videokártya problémám miatt nem tudok játszani. -
Igen, és összesen 34 tárgyat tudsz venni. Minden dologhoz két tárgy lesz, a második, ill. mindkét tárgy megléte mindig jobban segít. -
már viszonylag hosszú ideje játszom (most lesz kábé a 2. karrierem vége), de mi ez a pisztoly? ezzel még nem találkoztam... a travellernél lehet venni? -
Azért látom, vannak intelligens kérdések. :) -
-
Kösz szépen. Vajon Uzival honnan kezdenéd? -
Mint ahogy a töbiek mondják. Ha eyg pisztolyod van, akkor egy lépéésel kezdesz jobb helyről, ha kettő akkor kettővel. -
Pontosan ;] -
egy lépéssel előrébbről kezded a kardozást,vagy 2vel ha 2 pisztoly van,vagyis kevesebb sikeres találat kell a sarokba szorításához -
Na akkor nekem még azt magyarázd el légyszi, hogy az 1 vagy 2 pisztolynak mi is a pontos hatása. -
Sehogy. Nyugdijba vonulsz, majd a game kiszamolja a vagyonod es rangod alapjan a nyugdijas eveidben "mikent" fogsz tevekenykedni. Aztan kezdhetsz uj jatekot, uj nemzet oltalma alatt, uj korszakban, uj kapitannyal, stb... -
Np. :-) -
Árnyvadász #1520 Neked sem szabadna ebben a szobában lenned... :D -
Árnyvadász #1519 Lenyűgöző válasz! Így már én is fogok tudni kardozni! MegaThx! -
Ha megoregedtem meg is halok? Akkor hogy folytatom ?:D -
zizzenet #1517 Áruló!!!!!!!!! Önnön meghasonlásával küszködő gyarló gyaur!!!!!!!!!!
-
Ha sikeres a védekezésed akkor egy helyben amradsz, csak akkor szorít hátra ha eltalál.
Nem a szúrás a legjobb. Az a legjobb amire éppen lehetőséged van. Ha épp kivédted egy ütését akkor abban a pillanatban akármire van időd.
Pedig egyszerű. Ha felülről suhint, akkor lehajolsz (2), ha szúr, akkor hárítasz (5), ha alulról vág, akkor felugrasz (8). Ezek után mindig meginog és egy csapással két lépést is visszaszoríthatod.
Én mindig rapiert használok (támadásra) és általában három ütés egy kapitány (ha nincs pisztolyom akkor lehet belőle 4-5 is).
És gyakorlat teszi a mestert. Menj vissza apprentice fokozatra és ott kijelzi, hogy melyik támadásnál melyik védekezést kell használni (mint a táncnál jelzi az irányt). Lenyomsz pár harcot úgy és akkor szépen ki lehet tapasztalni a harc menetét.
Ja és a síma szúrás csak egy lépést szorítja hátra, a másik két támadás kettőt. -
Árnyvadász #1515 Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Most már világosak a dolgok. -
A pirate-o-pedia is nagy segitseg lehet a jatekot nem ismerok szamara, de ezt majd ti eldontitek. -
Árnyvadász #1513 Nos, igen... Jogos a kérdés. 200 óra RTW után engedélyeztem maganak egy kis Pirates játékot. Kell egy is szünet. :) -
Nem is értem, hogy miért lett így megoldva, mikor a Civ3-ban tökéletesen emgfelelt a síma TXT formátum. -
Árnyvadász #1511 Akkor szoktam szívni, ha az ellenfél védekezik, mert akkor utána iszonyat gyorsan visszatámad, én meg védekezni kényszerülök. De ha védekezem egy kicsit hátrébb szorít engem ami nem jó. Viszont ha ő védi ki, akkor egyhelyben marad. Neki ez így előny.
Aztán meg ugye a biztos támadás az előre szúrás, a másik kettő már kockázatosabb. Jó ritmusérzék kell hozzá, hogy ne kapj be előbb találatot mint ő. Meg attól is függ milyen vágásra készül az ellenfél.
Adventurer fokozatban sokszor tengerbelöktem az ellenfeleimet, de bizony sokszor csúfosan legyőztek. Pedig megpróbáltam mindent. Ugráltam, védtem, támadtam, de nekem nem ilyen könnyű, mint neked.
És sokszor váltom a kardokat is, kitapasztalva mikor melyik a jobb, de még így is sokszor levernek.
De ha neked ilyen jól megy, akkor szerintem nekem is fog menni egy idő után. Reménykedem benne.