Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ja, és ha egy mód van rá kerüld a nagynagy utazásokat, mert a legénység nem az a tipikus unatkozó fajta, és szerete ha pezseg az élet - és rombolhat ;] Ezért inkább menj egy kis kitérõvel a lakott területek körül, mintsem átvágj a nagy ismeretlen tengerrészeken, szembeszélben (nyugatrol keletnek).
2: oszd szét a zsákmányt.
3: pirate-o-pedia. 😛
4: nem, a biciklidrõl...
5: amennyivel jólesik (én egy harci hajóval (Ship of the Line) nyomulok és két kereskedõhajóval (East Indianman) amiket telerakok kajával).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mire jó a spyglass?
hogyan lehet morált javítani?
honnan tudom, hogy egy hajón mennyi ágyú van?
amit a kereskedõnél eladok ágyút azt a hajóról veszik le?
mennyi hajóval érdemes furikázni?
Tánc egyébként LEGJOBB! Elsõre sikerült, kaptam is egy vívóinget.
Játék hangulatos, bár a vívás tökkönnyû az animok meg unalmasak egy idõ után.
Jimi Hendrix
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
De volt amikor egy -két hibám volt és akkor kaptam ajándékot.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
amint odaér látható a fejlõdés,ilyenkor viszont még a védelem nem erõsödik be,szal pillanatok alatt ki lehet pakolni :-)

Yvorl redves farkára!
Ehelyett vagy a szarazfoldon partraszallsz, es gyalog vonulsz a kapuk ele, vagy magadraharagitod az adott varos anyanemzetet, es akkor nem fognak beengedni, hanem kerdezik hogy belopozol e? elhajozol e? vagy megtamadod e? Utobbinal kezdodik a szarazfoldi harc ismetcsak.
Ha nincs erodje a varosnak, akkor csak ugy tudod, ha mellette partraszallsz, egyebkent siman behajozol.
Magadraharagitast - a varost es nemztetet - eleg konnyen meg lehet oldani, ha van erodje. Csak allj meg az erod elott, majd lojj ra joparszor (space) Ekkor azonnal szolnak egy fejvadasznak, hogy ugyan legyen oly kedves es takaritson el teged, de te ekkor mar ha behajozol, illetve behajoznal, a kerdessor fogad: tovabballsz, belopozol, megtamadod.
Ha nyomod a spacet akkor lövi az erõdöt, és ezzel csökken a népszerûséged az adott néppel, aztán egy idõ után ha behajóznál a városba, akkor ki lehet választani az Attack Town-t.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Fonok.Ki az a corporation?
En balga 15 evig eltem tevhitben. Eddig azt hittem, hogy az osztasnal a dolog ugy zajlik, hogy a zsakmany osszeget elosztjuk a legenyseg szamaval, es az igy kapott ertekbol kapunk mi x szerest, mint kapitanyi "juss". Vagyis journeyman szinten 10 fejadag a mienk, es igy tovabb.
HAT NEM ;]
Az csalt/lopott/haracsolt penz X%-a leesik nekunk, akarmennyi is a legenyseg szama. Ha 2en eltunk tul egy ostromot, majd osztozni akarunk 100.000 aranyon, akkor keremszepen journeyman szinten abbol csupan 10% a mienk, a tobbi legenysege... 10.000 nekunk, 90.000 a fiuknak, amelyet viszont elosztanak igazsagosan. En eddig teljesen mashogy tudtam - rosszul - es ha jol emlexem a CoV-ban is volt szo rola, hogy vajon hova tunik a penz egy resze az osztasoknal. Hat szerintem a sracok is elszamoltak, vagyis rosszul szamoltak annakidejen...
Azert irom le ezt, mert volt szo rola - 1,2 oldallal korabban - ki mit csinal penzosztas elott, es szoba jott hogy ekkor celszeru redukalni picit a legenyseg szamat. En is ezt javasoltam, de mint kiderult hibasan. Semmi koze az egeszhez, a teljes zsakmany fix %-a a mient, akarmennyi is a legenyseg.
Meglepett a dolog, mert 15 eve jatszok folyamatosan - kisebb nagyobb szunetekkel - a pirates-szel, de erre most kell rajonnom. Szegyellem is magam ;]
Elõre is köszi és örök hálám annak aki segíteni tud!!
Jimi Hendrix
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix