4192
-
Rossz hír magyarítás ügyben: a többi szövegrész (bevezető videókon és a pirat'o'pedia-n kívül) sajnálatos módon a játék indító .exe fájljában van...
ami szopacs a köbön, mert egyrészt nagyon úgy tűnik, hogy csakis karakterlimitáltan lehetne fordítani (tehát felejtős...), másrészt pedig minden egyes peccsel megváltozhat a struktúra (még felejtősebb...)
Szal sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem érdemes kínlódni vele... -
zizzenet #1509 Hehe, Árnyvadász, hova tűnt a kizárólagos Rome-elhivatottság?
-
Ahogy idosodsz, ugy lassulsz is, ergo egy 44eves tengeri medve mar bizony lassabb, mint egy 18eves kaloz suhanc. Ez is lehet az oka, a veszteseknek.
Ikonok/mozdulatok kozott vannak tamadasok, 7-4-1, es vannak "dodge" szeru elmozgasok 8-2 (felugrik, lehajol) es van az 5, ami haritas. Nemtudom miert van athuzva, en nem emlexem ilyenre sajnos, a game pedig otthon van, igy talan majd mas megnezi a nap folyaman...
Egyebirant celszeru kombokat is hasznalni, mert a sebzes nagyobb ahogy figyeltem, es ha eleg gyors a karaktered(skill+speci cuccok), akkor egesz hamar le lehet tudni a kardvivast... Amikor latod hogy o tamad - fel lehet ismerni egy ido utan a kezdomozdulatbol - haritasz, majd villamgyorsan beijesztesz fejtamadasra, aztan labonszurod, stbstb.. Viszont ha nem vagy eleg gyors, o is kozbeszurhat, es akkor kezdheted elolrol... -
Ezért kell időben nyugdíjba vonulni. -
de ha öregebb vagy télleg belassul a karaktered :-) -
Azért vannak áthúzva pirossal, mert az jelzi, hogy az adott támadást blokkolja. Baromi könnyű kardozni, csak fel kell ismerni a három fajta támadást és alkalmazni a megfelelő védekezést, ennyi. -
A magasabb fokozatba lépést csak akkor ajánlja fel, ha a felosztáskor olyan nagy az egy főre jutó rész, hogy a srácok magukon kívül vannak a boldogságtól. Egyéb esetben csak lefele változtatatsz. További pozitív hatása a nagy részesedésnek, hogy a következő toborzáskor sokkal többen akarnak beállni hozzád a kocsmában. -
Árnyvadász #1503 Én 1600-ban kezdtem, most 44 éves vagyok (adventurer fokozat) de még nincsen vége.
Viszont lenne egy kérdésem:
Amikor pénzosztás van akkor utána, nálam három opciót ajánl fel a gép.
-Folytatom ugyanazon a fokozaton.
-Egyel gyengébb fokozaton folytatom.
-Vagy nyugdíjba megyek (Retire pirate)
Magasabb fokozatba nem engedi ilyenkor rakni.
Szerintem az adventurer fokozat már kellemes kihívás. Tegnap pl. 3-szor kerültem börtönbe, egyszerűen a kardpárbajokon mindig kikaptam. Lehet a korom miatt? Nem volt egyszerű, aztán vagy jött a börtön, vagy a lakatlan sziget és várni egy hajóra :)
Én az elején a HEALTH-re tettem, mert azt akartam, hogy jó egészségben legyek öreg koromra is, bár az most már nem túl jó.
Másik kérdés: Ha kardozásra teszek az elején (gyorsabb reflexek), akkor sokkal könyebben fog menni a kardpárbaj is? Mert sokan írták, hogy nekik még nehezebb fokozaton is könnyű a kardozás.
És még egy kérdés (ha már így beindultam), az lenne, hogy amikor kardozom az első három ikon mindig tisztán kivehető, de a mellettük levő három állandóan átvan húzva piros X-el. Ennek ellenére azokat ugyanúgy lehet használni. Miért van akkor áthúzva? Én arra gondoltam ezek védekező mozdulatok és talán így kölünbözteti meg a gép a támadóak közül, de azért ez így nem lenne túl logikus.
Thx a válaszokat... Előre is.
-
Tényleg, a kiszabadított nagybácsi is adott egyet! -
Meg a családtagok is néha. -
kiegészítés: én a lányrablásig nem jutottam el, viszont az inka várost már megtaláltam, meg az aztékhoz is van két darabom. Magyarázat: a lányok akkor is adnak térképet, ha a második tánc hibátlanra sikerül! -
n3r0k4k #1499 Na szóval akkor LOST CITY!!!!!
Az elveszett városokról csak annyit, hogy talán az egyik leg komplikáltabban megszerezhető térképek. SZóval 4 darabból áll a térkép és összesen 4 elveszett város van. Ezeket a darabokat pedig a kormányzó lányaitól lehet beszerezni.
A 10 fokozatú skálán el kell érni legalább a 9-es fokozatot tehát azt amikor elrabolják és te megmented. Miután hazavitted a kiscsaj szépen ad neked egy darabot.
Mondjuk erre én is csak véletlenül jöttem rá. Elég időigényes, mert ugye a következő fokok vannak találkozás szerint:
1. Tánc a bálon! (Már ha nem vagy túl prosztó a csajhoz ez elég korai)
2. Huh de jó hogy jöttél szépfiú van e nálad gyűrű nyaklánc?
3. Gáz van legális barát észrevette és nagyon mérges.
4. Verd kupán légyszi a szerencsétlent a szökőkútnál.
5. Elvitték a lányt szabadítsd ki de gyorsan.
6. Ha már megmentettél és ennyit jársz hozzánk akkor: NESZE ITT EGY TÉRKÉP!
7. Ez a találkozás csak különösen elvetemülteknek ( HÁZASSÁG )
NA ennyit egyenlőre! -
Tanulás mellett is lehet csinálni sokmindent, de igy a vizsgaidőszak környékén muszáj néha belenézni a dolgokba ;] Másrészt év végén mindig felgyűlik a munka - legalábbis nálunk - így ilyenkor picit nagyobb hajtás van. Nem beszélve arról, hogy lassan bele kell kezdeni az ünnepi készülődésbe is, mely megint soksok időt elvisz. De mivel ez nem a "családi kör" fórum, a lényeg az, hogy készül egy oldal, így nem nagyon tudok segíteni egy FAQ létrehozásába, de ettől függetlenül jó ötletnek tartom és sok sikert a vállalkozóknak. -
mondjuk ez jogos :-) de nem fredék korosztályában :-) -
Valamint a nyugdíjasoknak is kellemes időtöltés. -
na de azokat is beiskolázzák jó esetben nem?:-) -
foglalatosság -
Hát munkanélkülinek ideális fogalalatosság lenne... -
vagy tanul vagy dolgozik problémakörben más alternatívát nem látok :-D szal ez nem nagyon fog változni :-) -
Hát részünkről (gumininja HQ) készül egy oldal, melyet a piratesnek szentelünk, de mivel a szerkesztőség nagy része jelenleg vagy tanul, vagy dolgozik, így az oldal 1-2 héten belül fog csak elkészülni. Részemről pont elég azt heggeszteni, munka és család mellett sok egyébre nem nagyon van időm. -
Vagy téged.. :) szal, ki érez kedvet? Hmuda, egy ilyen összeállítás 1 embernek, pláne aktív "rajongónak" max. egy óra -
Erre esetleg a fórum házigazdáját is megkérhetnénk... -
Hát én tuti nem. Leginkább az egyetemre készülök, a kevés szabadidőmben meg inkább játszok és piszkálom a fórumozókat. :-) -
Hmuda, PiszkosFred, nem akartok összedobni egy tippek - trükkök részt? Hm? Hm? -
Sephi: sztem a Gef3 Ti200 a hunyó :(
Magus: a börtönből való menekülés, vagy városba besunnyogáskor van őrleütős-izgalmas-rész
PTW: Lehet, hogy kiöregedett a karaktered -
őrleütős? -
én nemértem ezt atáncot...
előző "körben" táncoltam hibátélanra csináltam még a kis szívek is teljesen megvoltak körben... most meg.. szintén hibátlanul csinálom de mintha elfelejtett voln atáncolni a főhős... ilyen lassú és alig bírok összehozni bónuszszíveket pedig azt nyomom amit kell.... 8/
ötlet? -
Hát talán tedd fel az Nvidia új referenciadriverét és persze a DirectX9.0c kell -
Ize neketek milyen gepen futt es hogyan?
Nekem NF7-esem van nfroce2 chippel es 2.8'as Barton AMD proci , 512 Samsung DDRAM 400mhz es GeF3 Ti 200 (128ddram)...
Es naon akadozik a jatek ha pedig naongyngere rakom a grafot akkor is akadozik es meg nem is latszik rendesen :( -
Várost úgy foglalsz el, hogy először érdemes felmérni, mekkora erőd van előtte, ill. hány fekete pötty van mellette a térképen - az jelzi a helyőrség erősségét. Ha simán beengednek a városba, az azt jelenti, hogy még nem utálnak annyira, hogy rádlőjenek. Viszont ilyenkor a város előtt hajózgatva a space-szel lövöldözhetsz a városra (ez egy kicsit csökkenti a helyőrség számát is, úgy 10-20 lövésenként), aztán ekkor már ha nekimész a városnak, akkor nem enged be, új opciókat kínál fel: megtámadod a várost, besurransz, vagy mész tovább. Ha megtámadod, akkor egy körökre osztott kis stratégiai rész jön, ami aranyos, és elég jól lehet kombinálni. A besurranásnál meg hasonló van, mint amikor a börtönből szöksz meg. Én ez utóbbit mondjuk nem szoktam használni, mindig nyíltan letúrom a várost, nem cicózok. :)
A márkit - van valami hülye neve - ugyanúgy többször el kell kapni, és ad egy-egy térkép részletet. Az alapján lehet majd megtámadni. Dél-amerikai indiánok őrzik, aztán bent a városban már csak a fickót kell kemény párbajban legyőzni, a végén jó kis mozi van.
4 eltűnt rokon van, ahhoz meg azt a másik bárót, vagy kit kell mindig elkapkodni, és legyőzni. Ő is mindig ad egy térképrészletet. Az alapján meg majd sorban megtalálod mindet.
Minden kalóz ellenfelednek vannak elásott kincsei, azaz összesen 9. Kocsmákban vehetsz hozzájuk térképrészleteket. Én meg pont az elveszett városokról nem tudok semmit, az nekem 0.
Mindig a nő kézmozdulattal jelez a tánclépés előtt, annak megfelelő gombot kell lenyomni. Persze, van amikor egyszerre több lépés is szorosan követi egymást. Van két vehető tárgy, amik segítenek a táncban: a gép először egy, majd kettő elbakizott lépést helyesen csinál helyetted. De a harmadikat már akkor is jól kell lépned, különben ugyanúgy csetleni-botlani fog.
-
Mikor támadsz ellenséges várost, akkor felejánlja, hogy támadsz vagy lopakodsz. -
1: ránézésre véletlenszerű, hogy mikor lehet elfoglalni és mikor csak kifosztani.
2: -
3: az ilyen dolgok még mindig randomok, és mivel ez a tendencia az utóbbi pár napban nem változott, ezután sem fog.
4: ugyanaz mint a 3. pont. Amúgy négy van belőlük.
5: Köss ki a megadott helyen és keress. Baromi egyszerű.
6: Akkor vegyél csizmát és tánccipőt és akkor nem lesz annyi problémád a táncolással (csak csökkenti a hibákat, de nem szünteti meg). -
amugy az ilyen lopakodos-orleutos jatek hol van? -
Ha lehetőségem van rá akkor miért ne? :-) Baromi jó, mikor az ellenség próbál meglőni, de te lazán kikerülöd a lövedékeket és szépen visszasorozol egy adagot. -
akkor sorban
-varost hogy foglaltatok el? en egyszer probaltam, akkor vmi ie oda lepegetos volt, de jopofa volt, emrt kozepen egy sziklaereteg volt amin nem lehetett atmaszni sehogysem, es egy oraig csak lepegettem...
-kalozok folyamatban
-a markinak hol van a varosa?
-rokonok hol? hany van egyaltalan?
-a kincskeet nem vagom. egy kincsrol tudok, es az meg jelol vmi nka templomot meg ilyesmit, de kicsit nagy a jatekter...
-szereto aus, nem tok tancot nyerni, ez a nyomorek nem fogja fel a gombjaimat -
Én most a játéknak kb. 2/3-ánál tartok, de már minden nagyobb várost elfoglaltam és a támogató országomnak adtam, az összes kalózt megöltem, 3 rokonom megtaláltam, a negyedikért épp úton vagyok, annak a márkinak vagy kinek a városát is elfoglaltam (100ezer suska), 7 kincset megtaláltam (a 8.-at csak azért nem, mert szerintem hülye a térkép...). Ezen kívül 6 szerető különböző kikötőkben, különböző fokozatban. A házasságot még nem vállaltam be. :) -
Ez a csávó asziszi a mátrixba van, kerülgeti a golyókat. 
Egyébként felraktam a gépemre a Potc is, hogy teljesen kalózkodás jegyében teljen a tél, meg kell jegyeznem, hogy a leggyönyörűbb játék és (itt - ott meg módolva) egyben a legjobb is a Potc. De most hagyom, első a Sid Pirates :) -
ti ilyeneket hol talaltok?
en csak hajozgatok, neha meg meg tamadok egy hajot, es annyi kb... -
Uh, ez jól hangzik. A golyók ugyanolyan lassúak voltak mint a rendes ágyúgolyók? Mert akkor lehet csak emiatt beszerzek egy War Canoe-t a kerülgetésükre, hogy lekardozhassam a szellemeket ha vanak. :D -
Ha a legkönyebb nehézségi fokozaton játszol, akkor nem lehet időszakot választani. Állísd Journeyman-ra, úgy már menni fog.
Én most kezdtem el újra ilyen szinten (elsőre kezdőként indultam, de én marha nekiáltam kergetni ezt a Barebed... Burelit... Bakteli vagy mi a rák grófot a hugicával kapcsolatos infókért. Az átkozott meg éppen a térkép egyik csücsökéből a másikba indult, én meg utána... úgy félúton az addig vidám legénységem hirtelen mélabús lett, és bár megküzdöttem a grófal, az első kikötésemnél több, mint 200 (!!!) főnyi legénységem dezertált). Na, szóval újra kezdtem, és érdekes dolgokat tapasztaltam, pl. a kocsmába a pletykás hölgyet egy másik kapitány zaklatta, úgyhogy párbaj lett a vége - a kocsmába (ilyet addig nem láttam, pedig órákig játszottam könnyű szinten). Hát hiába, úgytünik tényleg csak bemelegítésnek jó a kezdő fokozat, hogy lássuk rendesen a játékot viszont magasabb szinten kell játszani...
(mielőtt valaki rámtámad: kipróbáltam Swashbucker szinten, és első nekifutásra rámadtam a Sloop-ommal egy Brigantine-ra (mi az nekem... :P), namost a Brigantine három sorozatból leszedte a vitorláimat, kifüstölte az embereim többségét, majd a végére spluszpoénként még meg is csáklyázott. A kardpárbaj határozottan rövid ideig tartott, mivel összesen 3 azaz három kalóz volt szemben negyven valahány ellenséges matrózzal. Ezek után úgy döntöttem, elég nekem a Journeyman... :)))