4192
-
Viktor01 #2552 Hali!
Meg tudnátok mondani hogy lehet eljutni Grand Granada-ba mert ugye nem vízhez közeli helyen van hanem mexikó másik oldalán namost partraszállok az elérhető oldalon és csak megyek és megyek de nem találom ha vki tud megoldást kérem közölje! köi:) -
Timur Lenk #2551 Sziasztok!
Nem tudom, ki készíti a http://pirates2004.uw.hu/ címen elérhető magyarosítást, de ha olvassa ezt az üzenetet, kérem, küldjön nekem egy mailt.
De ha valaki ismeri az illetőt, az is nagy segítség lenne.
Köszönöm!
Timur Lenk -
Ó dehogynem, jó helyre kell lőni, és közelről :P -
Valaki belinkelt már egy oldalt(többször is), azon olvasható, hogy 103 ponttól már kormányzó leszel a végén. Ez a baloldalon látható Fame feletti pontszám lenne? Ez ugyanaz, mint ami a statisztikámban található összesen? -
Tulajdonképpen a pontszám számít és az csak extra, hogy mennyi földterületen fogod nyugdíjas éveidet leélni, mint pl. kormányzó. -
Igyvan, nem is vitazni akartam en ;] Csak azt mondom, hogy ebben a jatekban nincs nyero taktika, csak emberek, akik egyes taktikakat jobban favorizalnak mint a tobbit. Az igazan jo taktika talan akkor jonne elo, ha mindket hajot human iranyitana, nem cpu. Mert igy akarhogy is csinalod, a jatek vegigjatszhato es legyozhez az ellenfel. De ez is a jatekok celja, nem? En is felvaltva harcolok, neha kis hajokkal pofatlanul, neha nagy hajokkal buszken. Szerencsere a jatek engedi a jatekost donteni... ;] -
trabant #2546 Végső értékelésnél számít a földeim nagysága, vagy csak a zárójelben levő pontszám? Ha már 24/24 vagyok, akkor érdemes-e tovább gyűjteni a birtokot? -
trabant #2545 Az ágyúgolyó túl lassan repül egy gyors hajóhoz képest, a pinnacle nemcsak kikerüli, de le is hagyja, így eltalálni csak akkor van esély ha béna. Még slooppal is ritkán találnak el, pedig nem ritka hogy bemegyek két war galleon közé.
Egy adott pont felett az ágyúk száma is mindegy, mivel területre lőnek, nem egy pontba, mindegyik úgyse fog találni (max nagy hajóknál oldalról). Igaz így pontatlanabb célzás is elég, de ahhoz túl kicsi a lefedett terület hogy ne lehessen könnyedén kimanőverezni alóla. Közelről persze nincs menekvés, de kis hajóval vagy messziről lövöldöz az ember, vagy egyenesen belerongyol és kardozik (akkor meg mindegy a sérülés, csak ne süllyedjen). Szerintem... -
trabant #2544 Csak epp nem talalod el. Siman lefutja a golyokat. :) -
Multiban lenne ez erdekes. Mert a gep ellen valahogy nem az igazi a kis de gyors hajo kontra nagy de egy-loves-temetes hajok csataja. Marmint nekem a kedvencem a flag galleon es a large frigate, es ezekkel en atomjai szedem az osszes hajot. A kis pinnace es sloopokat is megkostolom, de ha nem talalom el oket - amire egyertelmu esely van a gyors manoverek miatt - akkor belempuffognak egyet, majd olaj. De ha eltalalom, az nekik rendszerint hullamsir. En nem veszitettem meg sosem flaggal/fregattal kis hajok ellen - rouge szintig bezarolag (swash. meg eros, az majd ha unatkozom;]) Viszont ez forditva is igaz. Kis hajoval sem vesztettem meg nagy hajok ellen, mert kimanoverezem, a vitorlak kicsipkezem majd a legenyseg ki/le irtom/meszarlom - persze utobbi csaklya utan. ("nagy hajok" csatajaban mar annal inkabb, ahogy ket kis hajo csatajanal is volt ra eleg pelda, hoyg a tenger lett a hullam sirja..)
Amit ki akartam ebbol a kisse furcsa kommentbol hozni, hogy a gep ellen akarmelyik taktikat is hasznalod, nyero tudsz lenni, csak figyelni kell a dolgokra. Figyelni kell, hogy egy-egy loves es talalat kozott mennyi ido telik el, az ido alatt mennyit es meddig tudsz manoverezni, stb. Ezutan pedig ott van az AI, - es emiatt irtam a legelejen, hogy jo lenne multiban is tesztelni a dolgokat - ami szinten kiismerheto. Viszont ha a masik hajot is ember iranyitana, es nem tudnad hogy a kovetkezo huzasa mi, az lenne az igazi. (talan a most kijott Pirates Online 1.0 kepes erre, majd ezutan fogom kiprobalni) -
good8 -
Feleségedtől többnyire . -
Met az a saját pénzed, zsákmányelosztás(ok) után ennyi volt az össz jussod . -
Pörcöghet nekem egy zsebladik, 1x eltalálom annyi :P -
Viktor01 #2538 Valamint honnan lehet szerezni elveszett városok térképének darabjait? -
Viktor01 #2537 Hali megint én:)
A kérdés ezúttal az hogy van 180000 aranyam és ahol kiírja h mennyi pénzem és földterületem van ott miért csak 5500at ír ki?:) -
trabant #2536 Viszont egy kicsi meg jól szarrá lő és azt se tudod honnan kaptad. :) -
Nem állítottam be sorrendet!!!!
Maga nemében kell értékelni!
Mindkettö nagyon,nagyon,nagyon tetszik:) -
Sokszor végig lehet játszani! -
Nemtudom hogy van e mar demo, de manapsag mar az a trend, hogy a megjelenes utan adjak ki, nem elotte. Vard meg, probald ki, aztan addigra a jatek ara is csokken majd "B osztalyba", es akkor kevesebbet kockaztatsz. En vakon megvettem, de az is teny, hogy korulbelul egy eve erre a jatekra varok, es nem volt olyan foldi tenyezo, ami ezt megakadalyozta volna ;] -
Nemtudom mennyire ujak, nem igazan foglalkoztam modok keresevel. A zaszlokat meg megcsinaltam magam, modemes leven nem toltok minden gagyit, hogy aztan toroljem fel perc mulva ;] Ami tenyleg jo, arra legalabb 2-3an is azt mondjak, akkor mar megeri a letoltest.
OFF
Barret: Nana, a BGE-nek nincs parja, az a csucsok csucsa, csak egyeduralkodo lehet ;] A PotC ellenben nyugodtan lehet masodik, az mar mindegy. (Igaz a PotC nalam nem fer be az elso 10be, de ez egy masik tortenet..)
ON -
negroli #2531 Azt hittem valami jó kis mod,zászlók vannak a bonus csomagba is,amit felülirtam a DVD-röl és van tök jó rúhák is,meg zene.Ezek már nem újak,majd lesz valami azért még elég új a játék.
-
zizzenet #2530 Köszönöm a pro és kontra válaszokat, elgondolkodom. Olvastam angol leírást is, eléggé meggyőző volt. Hiszek azoknak, akik azt állítják, nem túl nehéz a játék (más fórumokon jelezték még az unalmassá válás veszélyét is), ugyanakkor az említett recenzió a produktum olyan oldalait ecsetelte, amely már önmagában is jólesne nekem, mint olyan játékosnak, akinek az utóbbi időben (hosszú időintervallumban) az az érzése, többször alaposan palira vették a játékkészítők, -forgalmazók és PR-osok. Na, ennyit, elgondolkodom még (kicsit riaszt az ára), aztán, ha beszerzem és játszottam is már vele, nyilatkozom majd a rajongó- vagy az ellentábor tagjaként. -
Egymás után kétszer nyomtam végig!!! Év játéka gyanús volt nálam,holtversenyben Beyond good and evil. -
Nincs mod, illetve ami van az nem mod, csak par zaszlo es vitorla. Nem akarom a keszitot megbantani, de par hete/honapja valaki csinalt sajat zaszlokat (koztuk a regi jatek zaszloibol - illetve a goldbol ofkorsz;]), azok messzemenuleg jobb munkak. Sajnos nem emlexem hogy ki, de erdemes emiatt visszakeresni a forumban... -
Áh, nem csalni akarok !!!
Csak annyit, hogy ne legyen vége huszonx év után, hanem miután kész van minden quest, legyen még időm gyarapítani a Birodalmat
-
negroli #2526 Hepajkodni a játék végigjátszása útán jó.Mondjuk egy ilyenel PLUS33Trainer = full tánc,rengeteg pénz,turbó hajó,nem kell újratölteni meg ilyenek.
-
Nekem olyan cucc kéne, amivel végtelenné lehet tenni a játékot (időmegállítás, stb), mer mire megcsinálom az összes quest-et, már nincs időm hepajkodni :(( -
negroli #2524 És hol lehet Modot tölteni hozzá?mert én oda mentem de nem tudtam sehol letölteni semit.
-
Hát nem, a mostani Ship of the line-ommal nem kell kerülgetni a nagyobb hajókat :P -
ha még nem ismernétek : http://www.piratesahoy.net/
Van Sid Meiers-hez is mod. -
trabant #2521 Az tény, de várostrom előtt bármikor begyűjthetsz 1-2 nagy hajót (szállítani a trade galleon is jó), viszont lövöldözni nem mindegy mivel mész. Szerintem... :) -
trabant #2520 A tripla ágy csak 50%-kal höveli a max legénységet, nem 3x-re. -
Nekem meg csak annyi, hogy nem férnek rá 300-an, hogy várost foglaljak ;)) -
trabant #2518 Csak egy bajom van a mail runnerrel: amikor kéne, sosem akar senki ilyet kísértetni velem. :) -
negroli #2517 Na szióka zizzenet!
a Sid Meier's Pirates van olyan jó játék hidd el mint a Sims2.Nem lehet a kettöt össze hasonlitani,mer teljesen külömböznek stilusra is egymástól.Mind kettövel játszottam.De ha végig is vitted a Piratest akkor is lehet butitani a DVD-n található Bonusokal.új zene,rúha stb...
vagy egy kis
PLUS33Trainer-el.
de elöször a végigjátszás az élvezetes.Szoval érdemes beszerezni.
-
Én is így tudom. Sid nem zárkózik el a folytatástól - miért is tenné - de sosem volt az a típus, aki a pénz miatt csinálta a játékokat. Nomeg jön a Civ IV, és a következő X-COM (UFO) részt is ő felügyeli, ami azért két akkora játék, hogy bőven elég minden rajongónak. Pirates meg majd, egyszer, talán... ;] -
Én se !
Csak úgy voltam vele ugyan kit érdekelne, hogy lesz HL3, így nem is érdekelt a dolog, sztem nem is nagy szám
-
Én nem kapmuzok(memszoktam!)!
-
Én láttam HL 3-ról videót, de már elfelejtettem hol !
Többiek ?