4192
-
nekem nincs NFO file, vki tud adni eyg key-t ? -
Viszont lehet az nem tetszik nekik, hogy már régóta vannak úton, és nem kapták még meg a jussukat. Merthát az is számít. Mihez kezd a matróz a beigért nagy pénzzel, ha a következő csatában meghal? ;] Szeretnék már elinni, nőkre költeni, elkártyázni a legközelebbi kikötőben... -
Viktor01 #2590 a másik azt nem értem hogy van a Large Fregattom van rajta 125 ember van 280000 arany és kb fejenként 2240 arany és csak kitartóak(asszem se nem boldog a kis fej se nem szomorú) nem értem ha én lennék én már repesnék az örömtől:) -
Tényleg, nektek kalózverziótok van? :DDD -
"Az amit te letöltöttél KALÓZ oldalról DVD-t nem tartalmaza,a játékot." Ez igy stilszerü szerintem
-
Viktor01 #2587 Tudod mennyit táncoltam már? Nagyon sokat igaz mindig csak kézcsókosra sikerült mert 1x elrontottam a forgatást és akkor eltűnnek az addig összeizzadt kis szíveim is:) -
Van benne valami palyaszerkeszto vagy modkeszito valami is az infoja alapjan, ha jol emlexem. Azzal az uj jatekot lehet szerkesztgetni vagy a regit? Nekem ugyanis megvan mind a 2cd-s, mind ez a dvd-s kollektorszedison. De miutan meg nem probaltam egyiket sem, mindig is erdekelt, mi a kulonbseg. Mondjuk gyanus volt a merete, meg kell hagyni :) -
Nos, a helyzet roppant egyszeru. Szerezz be egy DosBOX-ot(microsoft-rol le lehet tolteni ingyen), majd tolsd le a regi ega-s Pirates!-t valahonnan. Vagy szerezz egy c64 emulatort es toltsd le hozza a Pirates!. Vagy keress egy abandonware oldalt, es toltsd le a Pirates Gold-ot, ha egyaltalan szabadda valt az idok folyaman - lehet hogy meg nem lehet ingyen toltogetni. De ha lehet, akkor a www.the-underdogs.org-rol biztos le lehet.
Probald ki valamelyiket, es mar tudod is milyen a jatek. A mostani kepekbol lathatod majd hogy milyen lett grafikailag, de a jatekelmeny ugyanolyn nagyszeru a regi verziokon is. Annyi a kulonbseg, hogy immar tancolni is kell, amirol en csak azt tudom mondani, hogy szamomra az egyik legnagyszerubb minijatek, amit valaha lattam. -
negroli #2584 Az amit te letöltöttél kalóz oldalról DVD-t nem tartalmaza,a játékot.
csak az eredeti játék van a csomagban,és bónus cumok,videókat,képeket.A dvd mérete 980mb ebbe eleve nem férne bele a játék.Sajna igy jártál
-
Hi! Én elvileg "dvd"-sen töltöttem le de nem tom telepíteni!!
nemtom hol kell mert felrakja elvileg a régi Pirates-t ami vagy 15 éve volt.(ORIGINAL és csak 256 color-ral megy)
Nektek milyen változatban van meg??
Tudnátok segíteni? -
wow felcsaptunk humoros képek fórum-nak?
-
zizzenet #2581 Mán jónéhányat néztem. Tetszik, csak kicsit tartok még a könnyűségétől (ezt egy-két angol recenzió is említi) és a monotonná válástól (ezt is említi). Na, ezek még a megfontolandók. Nem akarok úgy járni, mint a Rome Total Warral. Megvettem, azt' már két hónapja nem is játszom vele, mert annyira szar és idegesítő. Szóval ezért hezitálok. -
negroli #2580 Ez ne fogjon vissza a beszerzésétöl.Mer a játék attól még naon jó.Nézz meg róla egy videót láttam jó pár oldalón aztán el tudod dönteni talán,hogy neked be jön -e.
-
negroli #2579 Én is igy gondoltam,nem kötelezö oda jönni.Csak irtam hogy nyitottam egy részt mivel nekem is kedvencem a játék,de attol még nem kell lehurogni.
-
zizzenet #2578
-
zizzenet #2577 Félek beszerezni a játékot, ha ezt hozza ki az emberből... -

-
-
negroli #2574 Kár is hogy szoltam nektek.bocs -
nemtudom miért ne lehetne saját pirates topicja a befűzött fórumán... -
LOOOOOOOOOOL :))) -
Minek? Ez a fórum szted mire való?? 
-
-
(nocomment) -
negroli #2568 Sziasztok mindenki!
nyitóttam én is egy Sid Meier's Pirates fórumot
ITT TALÁLOD:)mindenkit szeretettel várok a véleményel a játékról.Várlak
-ni
-
Ja, nektek volt olyan, hogy egyszerre három elrabolt leányzó után kellett mennetek? Ezek szerint a klónozást már akkor is ismerték:)) -
Ez Barret-nek is szól. Nekem speciel a drága feleségem adta egy-egy sikerebb tánc után a térkép-részleteket, ill. volt egy-két csúnyább lánynál jobb eredményem és ez teccett nekik, ezért adtak térképet. Már a harmadik felé tartok:)
Ez különben sima kézcsókos tánc után is megvan, mert nekem életemben (itt és ott is) eddig egyszer sikerült "kiforgatós-csókos" jelenetet összehoznom, ráadásul azt sem a nejemmel:)) -
Nekem egy darab hiányzik az inka térképböl,de nem találom meg a várost!!! Elvileg tudom hol van,az a része megvan a térképnek! -
Milyen fiatal vagy! Nekem is csak egy kalóz van hátra,többivel nem állok még ilyen jól...Ja,kincseket mind megtaláltam. -
Viktor01 #2563 dejó neked!
nekem az inka város térképéből van meg egy darab és annyi:)
azóta nem kaptam térképet:)
Viszont Montalbant lekaszabtam naon teccett a végén ahogy vívtak.
de kíváncsi vagyok mit kapok ha megtalálom az elveszett városokat. -
BlackHawks #2562 Javaslok kötelező olvasmányt, szépirodalmat, verseket, sexmagazinokat, ízlés szerint:))
1ébként 3 napja folyamatosan játszok, már csak 1 rokont kell megtalálni, +2 rang a spanyoloknál és 3 a franciáknál van vissza.
Az összes kalóz 1 kivételével kiírtva, asszony már van, csak azokból a rohadt elveszett városokból csak 1-et találtam meg.
Most vagyok 32. és gyengülök:( -
Nincs mee jáccunk...mé te nem matróztesó:)) -
Írjatok má'.... Nincs mit olvasnom.....:( -
A legtobb attol fugg, hogy ki is konkretan a sloop/pinnace tulajdonosa ;] Mert ha smuggler(sok szajre, aranylag keves ember), akkor menekul eloled - jogosan. Ha kaloz(kozepes szajre, de dugig emberrel+upgrade), siman neked megy, sot, meg uldoz is ha kell. Ha kalozvadasz, akkor egyertelmu, az is uldozni fog, ez a feladata. Ha valami egyeb "4 nemzeti" fuvar vagy ilyesmi, akkor szinten simal elmenekul eloled. De ez csak a dolgok akarati tenyezoje, mas kerdes hogy te ezt boldog fregatt tulajdonoskent engeded e. -
Hát nem a frászt !! :P -
Viktor01 #2557 hát ha cpu irányítja akkor igen:)
Ezt meg kell cáfoljam Large Fregatt tulajdonos ként:) -
trabant #2556 De egy pinnace-hoz, vagy sllop-hoz nem kerülsz közel galleonnal, fregattal. -
Menj csak tovább addig amig el nem érsz a túlpartra!
Ott sokat kell menni! -
Viktor01 #2554 ezt a lehetőséget már próbáltam. A túlparton pont vele szemben álltam meg hogy csak előre kelljen menni és vagy 10 percig mentem és semmi:)
lehet h progi hiba? -
Szálj partra hozzá legközelebb és menj egyenesen!