4192
-
Már nem emlékszem,hogy hol,de az itteniek biztos tudni fogják! -
már ez is nagyon jó,én úgy tudom 2 nem lesz,ezt akarták annak,de végül rájöttek,hogy semmi olyasmit nem tudnak belerakni amitől nem lesz agyonbonyolítva a dolog,szal lett ez a remake a tánccal :-) -
Link ? -
Valahol olvastam! -
Honnan tudod, hogy lesz ? -
Úgytudom,hogy lessz! -
Lesz 2 ? :))) -
Azt azért ne feledd el,hogy ez egy régi játék modernesítése és semmi több!
Majd a 2 lessz az igazi! -
Larvin #2504 Én felsorolom mi tetszik és mi nem a játékban:
Tetszik a vívás nagyon jól meg van csinálva, igazán bele lehet élni magad, bár az nem jó, hogy egy embert legyőzöl és az egész hajó a tiéd, a háttérben lehetne egy kis csetepaté a hangulat kedvéért legalább, de amikor a fogadóban vívsz arra nagyon jó.
A tánc is szupi, de itt jön a karakter fejlődésének az a része amit rpg fanként kicsit hiányolok, egy sims játékos is biztosan sokáig el lenne ezzel a játékkal, ha nem lenne ilyen gyengén kidolgozva a karakter egyéni fejlődése.Mit értek ez alatt?
A grafikai megoldása szuper, az, hogy az npc-k mormognak érthewtetlenül megint csak elhiteti velünk, hogy franciául, vagy hollandul, vagy tudomisén milyen nyelven vartyogunk éppen.
Örültem volna viszont, ha mondjuk a kapott javakat földbirtokot láthatnánk is gyarapodni, valami olyan megoldásban mint a patricianban, vagy mint a TCM 2004-ben, egyszerűen csak képek jelzik, hogy család, kocsi, ház stb...
Ami leginkább nem tetszik az az, hogy Baron Rajmondot a játék alatt újra meg újra le kellett győzni a hibás játékmenet miatt.Elvettem tőle a hajóját és megadta magát, de legközelebb egy másik küldetésnél régi fényében tündökölt megint, a végére már nagyon untam Rajmondo kapitányt.
A városostrom sem tetszett igazán, nekem valami Cutthroats-os, vagy Corsairs-es megoldás jobban tetszett volna.
Elvégre ez nem egy körökre osztott stratégia játék, a kalózéletben a vívás a legjobb rész, kardozni nagy tömegben ezt a Corsairs jól megoldotta, de abban az nem tetszett, hogy az ellenfelek kipukadtak mint egy lufi és a kereskedénél az egérgomb nyomogatásnál megfájdult a kezem, itt kevesebb volt a kereskedhető árú és ezzel megkíméltek a fájdalmaktól ez pozitívumként említhető.
Mindenestre "a sok jó dolog melett még mindíg nem tökéletes" megállapítással uninstalláltam a játékot és ugyan egy idejig valóban elvarázsolt a játék azért azt megtették a már említett játékok is, nekem nem az a kategória amit éveken keresztül nyúznék.
A fentiek kizárólagosan szubjektív megállapítások vitába nem bonyolódom senkivel mert, ha valaki teljesen más véleményem van azzal is egyet tudok érteni, hiszen minden ember más. -
És a Flag Galleon? -
Since #2502 Lol két különböző játékstílus :-) Nem lehet összehasonlítani a simset a pirates játékkal...Valakinek a dundi valakinek a vékony. -
ha minden lehetőséget kihasználsz, nem fogod megunni mostanában -
zizzenet #2500 Én sem ismerem a játékot, de nagyon vacillálok a beszerzésén. Szóval a kérdésem, hogy a lehetőségek (nagy vonalakban, amiket leírtál) ellenére nem válik egy idő után monotonná? Voltak már "szabad játékok", amik azért egy idő után kicsit uncsivá váltak.
Másképp is fölteszem a kérdést: ha szeretem a Sims 2-t (azt nem tudom megunni még mindig), akkor be fog jönni ez is? -
negroli #2499 Kiprobálod,Abba se birod hagyni
szabadon lehet kalandozni,szerelem,zsákmányolás,kereskedés meg minden.Nekem is úgy ajánlották,de kedvenc játékom lett.
-
negroli #2498 Hellóka Szotyimutyi!itt van:Magyaritásigaz még nem 100%-os,de nagyon jó,kiri aki csinizte.
-
Sziasztok,
jó a játék? -csak azért kérdem, mert a Pirates of Caribient egy rövid idő múlva töröltem - egyforma helyszínek, folyosón való közlekedés stb miatt. ha jól vettem ki, mintha itt a szigeteken szabadon lehetne kalandozni? és mintha szabadabb lenne ez a gém...? - jó lenne már egy izgis gém... :) - ja és látom, hogy van magyarítása, - hát ez szjúúúper!...
-
Honnan tölthető a fordítás? -
"szlúp"
-
negroli #2494 Hu de jó!köszi a segitséget
már nem tudtam elkébzelni mi van
.Azt hittem valami rossz.Akkor mindent bele.Horgonyra fel

-
Kalózkapitány #2493 A többi keresztvitorlázatú hajó, csak hátszélben tud gyorsan
haladni.
-
Kalózkapitány #2492 Aki a leggyorsabb hadihajóval akar szélsebesen száguldozni,
az szerezzen egy MAIL RUNNER futárhajót.
A kormányzók azzal küldenek egymásnak hadüzeneteket is.
Akkor, amikor egy kormányzó megkér, hogy
kísérjük el a békeszerződést vagy a hadüzenetet szállító
MAIL RUNNER hajót, elkísérés helyett meg kell támadni és
máris megvan a leggyorsabb hadihajó.
De el lehet fogni ugyanolyan alaptípusú naszádot,
PINNACE vagy WAR CANOE nevüeket.
Azokat is fel lehet fegyverezni a hajóácsoknál és akkor
ugynolyan hadihajók lesznek, mint a MAIL RUNNER futárhajó.
A PIRATE-O-PEDIA adatbázisában azonban az szerepel, hogy a
PINNACE és a WAR CANOE merchant besorolású hajó.
A MAIL RUNNER pedig felfegyverzett hadihajó.
De mind a 3 ugyanolyan gyors, hosszvitorlázatú naszád.
Azok a típusú hajók mindenfajta szélben a leggyorsabbak.
A többi kesztvitorlázatú hajó, csak hátszélben tud gyorsan
haladni. De a vitorlázatuk és a nagy súlyuk miatt soha nem
tudják utolérni a fürge kis naszádokat.
-
Kalózkapitány #2491 Villains Avenged
Ennél a szónál majd a főgonosz Montalban márki képe jelenik meg, ha sikerült bosszút állni rajta. Mert az a gonosz fickó rabolta el a játék legelején az INTRO által bemutatva, a 4 rokont.
Előbb meg kell találni a nővért, a nagybácsit, a nagynénit meg a nagypapát a térképek alapján. Aztán infókat kapsz, hogy hol található Montalban rejtekhelye.
A térkép alapján oda kell menni Montalban erődjéhez és az indián seregén átjutva,
kardpárbajban le kell győzni. 100 000 aranyat fog fizetni és a 8 legjobb szakembert is felajánlja, valamint bocsánatot kér az elrabolt rokonok miatt.
Az indiánokat nem kell kinyírni vagy megfutamítani, mert csellel el lehet jutni 1 csapattal az erődje kapujáig, hiszen Montalbant kell legyőzni.
Az indiánjai mellékszereplők, el kell a többi csapattal csalogatni őket, például az erdőbe, ott meg lehet dádázni a vad indiánokat. Persze ha nagy létszámú a kalózcsapat,
ROGUE szinten 250-300 kalóz simán elintézheti az indiánokat, csak ezért, hogy edzésben maradjanak a kalózlegények.
-
Kalózkapitány #2490 A táncban a jobb alsó sarokban csak a kezdőknek jelzi
SÁRGÁN VILLOGVA, hogy melyik gombot kell megnyomni.
( NUMPAD 2,8,4,6,1,3 gombjai)
Magasabb szinten, már a csaj kézmozdulatai alapján kell táncolni tudni.
Biztos zsákmányt osztottál és magasabb szintre léptél, azért nem jelzi már. -
A hajók összesített táblázata, magyarul :
HAJÓK TÁBLÁZATA

-
Nincs mit! -
negroli #2487 Akkor én itt valamit nagyon elrontottam
Mindegy majd valami lesz. azé kösze
-
Nekem is SP2 van fenn! -
negroli #2485 Akkor nem tudom mi lehet a baj
Lehet hogy a SP2?Neked milyen van fent?Pedig leszedtem és újra felraktam,de úgy se volt jó
Pedig müködöt.Valami olyasmit rakhattam fel vagy mi?
-
Az nem a magyarosítástol van,mert nekem utána is jelzi! -
negroli #2483 Fel raktam a magyarositást a játékra,és nem jelzi tánc közben hogy melyik irányba kell lépkednem.
Vajon mitöl lehet?
-
Latva az introt, szerinted? ;] A hideout 4 terkepbol all, melyeket egy modon tudsz megszerezni - kis hajocsata, majd karddal - mindezt 4x ;] Ez eddig 8/10. A maradek 2 pontot pedig a hideout kifustolesevel erheted el. Utana lesz 10/10 a pontszam, es boldog a kaloz ;] -
A gonosz Montalban márki felhajtása. -
trabant #2480 Használj rapiert, az a leggyorsabb. Ha már megvan a tápos szerkód, érdemes az első ütést lábra kezdeni, szinte tutira benyelik (ugyanígy lépcsőn rohangálás után is), középre szúrni akkor jó, ha a másik belekezdett vmi alsó / felső ütésbe, ez jól megakasztja. Fejre ritkán megyek, inkább akkor ha lábra és középre nem akar beengedni szúrást. -
trabant #2479 Nem attól függ, alapból felkínálja minden vívás előtt. -
trabant #2478 Én kezdeni is rogueban kezdtem, 7 év ment le eddig, sitt, hajóvesztés nem volt. Csak jó taktika kell. Amíg nincs jó szerkód, inkább kereskedőhajókra kell gyúrni, azok bénán kardoznak, kocsmákban összevásárolni a szerkót (vagy csajoktól ajándékba kapni), majd fogni egy jófajta royal sloopot, maxra tuningolni, és mehetsz bárki ellen. Hajót magammal nem cipelek (sajáton kívül), csak az elején amíg kell minden fillér cuccra + hajófejlesztésre, utána max akkor ha kikötő előtt volt a csata, és 1 sec eladni. Érdemes a kocsmában tippül kapott x*1000 fityinges hajókra rámozdulni, meg úgy általában a trade galleonokra, azokon se ritka az 1000-1500 arany. Kalózvadászat csak akkor van ha útba esik, így is megvan mind (ezek nem kerülnek vissza némi sitt után a forgalomba hogy újra célpontok lehessenek?). Emberből csak ostromhoz viszek sokat, akkor is rögtön előtte tankolok fel, feleslegesen ne majrézzanak, az átlagos létszám olyan 35-40 fő. Nekem ez a taktikám. -
trabant #2477 Angolul én is tudok, de milyen gazembereket kell levendettázni? -
Journeyman szinttől felfelé mindig megkérdi . -
Ez nemigaz,mert egyszer már sikerült csak nemtudom,hogy hogyan! -
Viktor01 #2474 mondjuk 250 elég?:) -
Viktor01 #2473 köi:)