Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
The Matrix has you...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ehehe. Ne feledd el, hogy dezertalaskor a matrozok viszik a sajat reszuket, es igy kevesebb marad neked, nem nekik lesz a rossz ;]
#szerkesztve: utolag mar latom, hogy bigapo is felhivta erre a figyelmed. (sajnos alulrol felfele olvasok, es a kiba..ott kepek miatt nehez tajekozodni.)
ui: megkerheznem a tisztelt forumozokat, hogy a kepekbol ezentul csak linket adjanak meg, ne szemeteljek tele a topikot? Koszonom.
A legénységi sikkasztás meg valszeg azért nem tûnt fel, mert jön a pénz számolatlanul. 😊
A csata alatt akkor érdemes (szerintem) bevonni a vitorlákat mikor gyors fordulóra van szükséged, pl. éppen sortûz tart feléd...és te nem akarod mind a 48 ágyúgolyót bekapni. Ekkor vitorla le, gyors fordulás valamely irányba(akár 180 fok is lehet), aztán vitorla föl és már repülsz is. Természetesen oldal-hátszél figyelembe veendõ. Széllel szemben még senkinek sem sikerült...<#nyes>#nyes>
A dezertálással kapcsolatban annyit, hogy amikor szöknek valamennyi pénzt is visznek magukkal. Furcsa, hogy ezt még nem vetted észre. Igaz ez nem sok, de ha ezt pl. 5-szörözöd akkor már az.
A matrózok jelentkezése pedig egyenes arányban áll hírneveddel/rangoddal az adott országot nézve. Ez is logikus, mert egy hírhedt kalózkapitány mindig is több embert vonzott, mindenki vele akart hajózni,mivel több pénzt kaphatott a késõbbi zsíros zsákmányból. Szóval minél nagyobb a rangod annál több ember jelentkezik a kocsmában.
Mostanában ugyan nem játszottam a játékkal, de Én még mindig nem találkoztam Ship of the Line-nal! Antigua környékén van többnyire?
The Matrix has you...
http://www.akciofigura.hu
Kiszálltam jó messze a várostól, gyalogoltam felé 200 kalózzal, amikor odaértem, betett a városba, mintha egyenesen ott kötöttem volna ki !!
Ha még messzebb szállok partra, akkor beadja azt a menüt ? Ágyús városnál nem nehéz, lövöm az ágyút, míg be nem adja azt a menüt, de ahol nincs ágyú a kikötõben, ott hogy ??
Addig próbáld mig be nem adja azt hogy kiszálsz vagy elhajózol majd gyalogolj neki a városnak és foglald el ha akarod!
A kis hajókat azért is szeretem jobban, mert nem gond ha dezertál a legénység, 1-2 emberrel is lehet hajókázni. Arról van vmi infó hogy melyik hajónak mi a minimális emberigénye? (zsákmányrakodáson kívül)
Több hajó sztem csak akkor kell(ene) ha városostromhoz kell (ene) cipelni a tömeget. Nekem olyan 250 fõnél több még sose jött össze, pedig jó lenne kipakolni néhány komolyabb várost is, nem csak az alját. Ti hogy szeditek össze a 3-500 embert anélkül hogy 2szer annyi ne dezertáljon közben?
ez alapján hogy a retkesbe találjam meg a nagybácsit?? semmi támpont 😞 St.Augustine környékén kiszálltam vagy 6 helyen de nem találtam sehol 😞

http://www.akciofigura.hu
Kérdés: ha sok zsé jut 1 matrózra, akkor elvileg többen fognak jelentkezni a kocsmákban. Namost ez csak a következõ kör elején számít, vagy végig figyeli a game hogy neked mostantól mindig fel kell szorozni a kocsmatöltelékek létszámát x-el?
Én is a Flag galleont favorizálom!
East Indian pedig jo kis flottahajo, telepakolva minden foldi joval, amit aztan egy-egy dragabb kikotoben el tudsz passzolni. Csatazni is lehet vele, de sok jora ne szamitson senki ;]
En mai napig a Flag Galleont favorizalom, pedig nem egy gyors hajo, es ha mar mindenki rangsor allit fel a hajok kozott (aminek szerintem semmi ertelme, de legyen...) akkor valahol a kozepmezony elejen lenne. Jo iranybol kell belemenni a harcokba, es leeresztett vitorlakkal ezzel is jol lehet "celozni". Altalaban egy loves, es utana vitorla fel, hatszel, es mire a masik hajo ramlo egyet (ami rendszerint persze talal, igaz addigra mar megfogyatkozott agyuszammal) en mar csaklyazok. De mindez csak nagyobb csatahajok ellen. Sloop vagy hadi barkak ellen nem indulok vele, mert azok ugy keringenek korulottem es lonek szitava, ahogy akarnak... Ezek ellen ott a sloop of war, es tarsaik.
Ahany ember, annyi fele technika, es ez a jo ebbe a jatekban ;] Nomeg persze szamit a nehezsegi szint, en rouge szinten jatszok. Swashbucklerhez meg pancser vagyok, rougen is sokat ulok bortonben vagy hagyok hatra sullyedo hajokat... De igy a szep, hogy nem egyszeru ;]
akkor nem vok naon rossz😊
És kérdés ha hajón harcolok mi az a kis vmi a pacák feje felett? olyan mint a rajzfilmekben mikor tod beszéldül és járkálnak a csillagok a feje felett😊
Állítólag a Franciáknak is van ilyen halyója!
Nekem is egy hajóm van, kivéve ha zsákmányolok, de el is adom õket rögtön . Sztem fölös több hajó, csak lassítják egymást .
Már van vagy 200 000 aranyam😊Embereim még bírják.
36 éves a kapitányom,és romlik az egéssége...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
És igen olyan hajóm van én naon szeretem nagyon jól használható kis hajó😊 Valamint az baj ha csak egy hajóval mászkálok?
Viszont ezek után megindítom keresésemet a Ship of the Line után 😊
Valamint miért van az h kaptam egy elveszett város térképet még naon régen és azóta egy büdös darabot sem? Mindent elõre is köi😊