Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
én elkezdtem telepiteni a játékot de telepítésnél kiirv vmi hibát amikor itt jár: MarketAmb-004.waw mi lehet a gond mért nemtom feltenni?
Bár barom voltam és az új játékot 1600-ban inditottam.
Elég sux, mert minden spanyol, én meg angolként kezdtem!
Cumi... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Nehézségi foktól, és kezdõ idõtõl függetlenül én mindig Trinidad, és St . Martin közti szigetvilág térségében láttam . (Asszem a Pirate-o-pedia-ban írja is, hogy európai konvojokat kísérnek, amik általában ebben a térségben futnak be/ki, vagy vmi ilyesmi .)
Na, ne offoljunk.
Télleg, hol/mikor lehet álltalában Ship of the Line (sorhajó?)-t zsákmányolni? Spanyolok nyomják legfõképpen?
Þór vígi þessi rúnar
(Habár a Pharaoh-val vajmi keveset játszottam a Settlers-epizódokhoz képest ...)
Keress rá a screenshotokra ésha tetszik, próbáld ki.
A mission és a kiegészítõ most 1990 Ft a CD Galaxisban. Szóval szerintem megéri!
Þór vígi þessi rúnar

Szóval én aszondom, hogy 256Mb ram (512 ajánlott).
1 ghz proci (de több ajánlott).
Meg valami videókártya... (tökmindegy gef2-3 körül)
Þór vígi þessi rúnar
Csakvannak idegesítõ hülyeségei!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
és akkor is M(U)-I vagyunk a legjobbak😊))
The Matrix has you...
ha jól látom a Pharaoh az egyik kedvenc játékod. Olyan, mint a settlers? Milyen erõs gép kell hozzá?
ON.
The Matrix has you...
Egy játék se tetszhet mindenkinek!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A szárazföldi mozgás meg olyan szinten idegesítõ hogy arra nincs megfelelõ szó!
Gyalog kell menni!
Amúgy lementem a közeli CD GLAXIS-ba, hogy az online verziót egy boltosra cseréljem...
Csakhát Collectors Edition nem lesz mo-on, dobozos nincs és a DVD tokos meg elfogyott...Gratulálok...
Þór vígi þessi rúnar
Játszottam az elsõ résszel, de nem nyerte meg a tetszésemet, csak szükséges hiánypótlásnak kellett amíg nem jött ki EZ.
Abban a részben úgy volt, hogy mindegyik hajón külön meghatározhattad, hogy teljesen feltöltött vagy csak a minimális (plusz ami marad) legénységgel akarsz menni, ugyanígy az ágyúkat is. tehát lehetett két fullon feltöltött vezérhajód is akár. Mindezt a kikötõben lehetett megoldani, ahol rákattintottál az éppen behajózó hajódra (szóismétlés). A támadásra nem emlékszem.
The Matrix has you...