4192

-
Sforzan #3592 Hello!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy egyszerűen nem hajlandó "on" állapotban, hagyni a Num Loc-ot. Két gépen is próbáltam, az egyiken 2000 a másikon XP Home van. A játék eredeti, boltban vásárolt. A BIOS-ban be van állítva, hogy a Num Lock be legyen kapcsolva mikor indul a gép, és működik is, míg a játék el nem indul, de utána nem akar megmaradni. Ha kilépek vissza lehet kapcsolni.
Ha találkozott már valaki hasonlóval és tudja a megoldást, hálás lennék a segítségért, mert nagyon idegesít.
Köszi!
-
Köszi, már 30x végigjátszottam, több hajót fogtam el, mint az összes kalóz összesen ;)
#3588 -ra is -
j
;] -
Szőlő?????
Amúgy kartács. -
grapes.... rövid a hatótávolsága, de kevesebbet sebez a hajótestba, míg a legénységet iszonyatosan írtja... -
Mazsolák:))
Nem muszály csontig leamortizálni a fedélzetet, mert nem marad semmi amit elvihetnél. Sortűz után dobozok (csomagok) is hullanak a vízbe, na az volt a rakomány egy része:) Cikázni kell, hogy ne találjon el, de közben Te is közelebb férkőzz.
-
Néha én is jártam úgy, hogy egy sortűzzel többet adtam le az ellenfelemre, mint kellett volna, és így sajna hullámsírba küldtem. -
na igen, a margarita-i kocsmárosnő szerint 4000 aranyat vitt az egyik, de nem hagyták magukat, az egyik elsüllyedt, mérgemben a másikat utánaküldtem :D -
Nem leamortizálni, hanem elfoglalni kellett volna őket...szerintem. -
2 zsíros Fast Galleon, és egyik se akart adni a rakományából :(
-
Hát ez az ... :) -
maxius #3581 Bazze mennyi Raymondo van! Így aztán végképp...:P -
reinstall ? -
Bazze, így legyen az ember spanyol ... elfogom Raymondo-t, meg Montalban-t, erre a saját népem vérdíjat tűz ki rám ... -
Hi.Nem tudok bemenni a kocsmába,mert ahogy belépek rögtön ki is lép.Gondolom a tört verzió hibája.Nincs erre valami megoldás? -
Hmm, na megnéztem ezt a packot ... hát, a zenék nem rosszak, de egyszer elég volt meghallgatni őket, valahogy nem illik a játékhoz :)
A zászlók és vitorlák közül sztem 1-2 kivételével nem nagy durranás egyik sem, erre-arra rajongói honlapokon találtam már szebb és érdekesebb munkákat is . -
Akkor passz...
Tényleg nem valami jók a térképek néhány esetben, de azért ne add fel, meg lehet találni a dolgokat.
Az viszont érdekes, hogy hetekig tudtam menni nulla kajával, de a zúgolódáson kívül semmi nem történt a legénységemmel kincskutatás alatt a szárazföldön. Senki nem hullott el, csak zúgolódtak, nyafogtak. -
JLH Fans #3575 Hidd el ezzel nem sokat segitettél mivel mondtam hogy teljesen ugyanott volt már másik elveszett város rokon sőt kincs is...
Ha elolvastad volna a hozzászólásom....... -
Campeche "melletti" elveszett város : [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079361701&order=reverse&index=2#3492]#3492[/URL] -
JLH Fans #3573 Én is akkor,ha az ellenfél is vivőtőrt választ....
A Maya elveszett város nem lesz meg:(
A kurva életbe a gépnek ezt is Campeche környékére tette és nem jelez partot sem....
sak 3 gejzir van szorosan egymás alatt a térképen meg a lost city 50000 km re keletre tőlük.
Jah és kurvára lehet tájékozodni mert teljesen ugyanide lebaszott már 2 rokont,1 lost cityt és 1 kincset is szóval ez az 5.dolog csupáncsak ami rohadt közel van egymashoz ugyhogy kb 5-6 boltiv,ház meg 8-10 gejziz és hasonlok vannak jó közel....
Kapjak be a f.....t
Igy 2 elveszett város se lesz meg hiszen ahhoz hogy beadja az utolsónak a térképét meg kéne találnom még ezt is....
Ez azért rohadt nagy szemétség:(
Meg már előre félek a köv.karriertől...És hát....A játékélményben igy marad bennem egy kis tüske.
-
Hehe...Én 4x évesen már szopom a f***t a kardozáskor!!! -
JLH Fans #3571 Máris felvontam a piros-fehér-zöld lobogót reszkessen a jónép:D
A kapitányom már 51 éves ha igy megy tovább meglesz az utolsó rokon is:) -
A Firaxis a nép kezére adta kalózos 3D akció kalandjátékának témabővítő csomagját. Sid Meier úr vezető edző jóvoltából átfesthetjük a vitorlákat, új emblémákkal csobbanhatunk tengerre, lecserélhetjük a zászlókat meg a zenét és mélyíthetjük a polgármesterek leányainak dekoltázsait.
Katt
Hardwired -
hehe...
Ha befejezem a mostanit, akkor énis 1680-ban kezdem újra...
SoL-ra hajtok énis... :) -
JLH Fans #3568 Jajaja azért jo ugy ha min 4 esen inditod mert akkor az eleje elég nehéz és igy nem lesz olyan "gondod" hogy tul hamar végzel sőt:)
Azt hiszem én meg ezután csinálok egy 1680 as runt szeretnék Ship of The Line al nyomulni meg állitolag ott bigott erős városok és igen jo kalózvadászok várnak.. -
Ehhh...jól hangzik...
Amúgy 3-on kezdtem 1600-ban és nem spanyollal. Nekem úgyis nehézkes volt... :)
De aztán bekönnyült... :) -
JLH Fans #3566 jah hát ugy persze hogy könnyű...Kezdd min 4.en esetleg 5.ön és 1600 ban és persze nem spanyollal:) -
3-on szoktam kezdeni és idővel lépek egyet.
Úgy a 2nd pénzosztás környékén. -
JLH Fans #3564 4. -
Az hanyadik az 5-ből? -
JLH Fans #3562 Te is Rogue fokozaton játszottál végig hogy ilyen hamar megvan minden?! -
Hehe...valahogy énnekem azután, hogy minden kincs megvan, minden kalóz kinyirva, minden rokon megtalálva, minden város megtalálva, utánna nem látom értelmét karrierem folytatásának.
Hajót szerezni nemtok, mert lecsapnak, maradna a kereskedelem, dehát ahhoz idegek kellenének! -
JLH Fans #3560 Jaja...Előző osztozkodásnál kivételesen lementettem mert féltem 46 évesen nyugdijba küldd mert akkor huztam volna még....De hálistennek nem:)Igy már huzom még 3 évet min:) -
Nem csoda...47 évesen???
Nagyon király ez a játék. -
JLH Fans #3558 Hehe már 47 éves a karakterem nem healthet választottam és Roguen játszom végig és még mindig nem akar nyugdujba küldeni.:)
Már Montalban is kinyirtam 2 rokon és 1 elveszett város hianyzik már csak meg 2 kincs.
112 pontom van a játékmenet is kircsi most már beleadok mindent remélem még van 3 évem:)
Börtönbe hálistennek nem kerültem még de a kocsmai és szökökútos dueleknek legalább a felét bukom egyre lasabb szegény pára:D -
De valahogy nekem is a papírdobozos verzió kellene, ha van egyáltalán... :) -
Hááát, lehet, hogy akkor rácsábulok... -
De nem, a DVD-tokosban van ilyen alapos kézikönyv, megvan nekem is. -
Keresnék én!!! :)
Ha lenne. Mindenhol csak DVD tokosat ajánlgatnak!
(mindenhol a CD Galaxis... :) ) -
Keress dobozosat....