Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
Ezzel én is sokat szívtam.
Campeche egy félsziget nyugati oldalán van, neked nem ezen az oldalon, hanem a félsziget keleti oldalán (azt hiszem, hogy kb. a felénél, egy kalóztanya mellett) kell kikötnöd.

Icewind
hy emberek....mindent megtaláltam(családtagok,elveszett városok) minden kalózt megöltem, románcom: 9/10-es...minden cuccom megvan...4 hajóm van....mi kell még a végéhez??? Egyáltalán vége lesz vmikor? <#circling>

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Pff...ilyen még nem volt...Lost Cityt (inka) keresek mégpedig Campechétõl van délkeletre azt irja....
Hát én kiszálltam ott és kb 1,5 órája járkálok keresztül-kasul de semmi....
És ráadásul semmi mást nem ir a térkép egy öböl vagy kisváros semmi segitõ info sincs rajta...😞
Segitsetek pliz.
Nemcso
halyó = hajó <#buck>

Nemcso
Mire leírtam, megelõztél. <#wink>

Nemcso
Lehet venni a kocsmában pl. hangszereket, mellyel ideig-óráig javítható a morál, más halyókról fedélzetmestert, szakácsot "szerezni", akikkel szintén fenntartható a rend a hajón, illetve, ha sokan vagytok és nagyon rossz már a morál, akkor támadj meg egy várost és áldozd fel az embereidet (piszokság, de hatásos).
A pénz csak elkölteni, vagy szétosztani lehet, de minél többet raboltál, annál több pénzed lesz majd a "leszereléskor".
Olvass vissza a topic elejére, ahol részletesen leírják a táncolás mikéntjét. Ajánlatos "tánccipõt" szerezni a kocsmában, azzal könnyebb a tánc, mivel egy-két elbillentyûzéskor automatikusan a jó irányba megy vele a kalózod.
Esti "séta" csak a kormányzóhoz vezethet.
A gonosz márkit (neve most nem ugrik be) kell mindíg elkapnod, aki egy-egy elfogása után térképdarabot ad át egy-egy rokonod fogvatartási helyérõl.

bigapó
Az elõbbi hozzászólásban ott van a magyarítás, plusz az oldalon hasznos tippek is vannak, érdemes olvasgatni õket.
- Pénzt akkor "tehetsz" el amikor felosztod a szerzett zsákmányt (Divide up the Plunder)vagy ilyesmi😊
- A tánclépések random-ok, tehát nem leírhatók, csak az eggyes lépés-kombók vannak meg, amiket egyszer Kata leírt. Keress rá itt a topikon belül, mondjuk a tánclépés szóra vagy a forgás-ra, mert az is szerepelt benne. Lehet, hogy jó pár oldalt át kell nézned, de légy kitartó, mert sokat segít😊
- Máshova is lehet menni, pl. kocsma. Kicsit arrébb van.
- Van egy kalóz-bácsi, név szerint Raymondo (vagy ki😊) akit el kell mindig kapni és tõle szerezhetsz térkép-darabokat az eltûnt rokonok fellelhetõségéhez. Az Õ tartózkodási helyét pedig, nem a rendõrség fogja megadni, hanem a kormányzó leánya, akivel lehet táncolni. Csak, ha meggyõzõ volt a teljesítményed, akkor ad térképet.

Ha rossz volt némelyik tipp, akkor ezer bocs, már régen nyomtam, de mint írtam korábban, ahol van magyarítás van tipp-halmaz is😊
Sok sikolyt, sok sikert😊)

The Matrix has you...

Diodi
Játék szempontjából teljes magyarítás :
magyarítás

Az teljes, a végigjátszhatóság szempontjából (már 2 hónapja).
Csak a háttérinformácókat tartalmazó kalózlexikon készül még,
de az nem kell a végigjátszáshoz, csak hasznos tippeket tartalmaz,
meg néhol történelmi infókat.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

SigaDragon
A játékban a katonai morált amikor lecsöken akor az csak ugy lehet felviha egy városban szétosztom a pénzt???
A pénzt nemlehet valahova lerakkni vagy valakihez???
A tánclépéseket nemlehet valahonan megszerezni?
Amikor a városba belopozom este ott az a feladat hogy eljusak a kormányzohoz v máshova is belehet menni??
A térképen szereplõ család tagokat azokat hogyan szerzem???

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

SigaDragon
Van ehez teljes magyarositás?

Amugy 2 dolog nem tetszik csak benne:1 .a szárazföldi csata
2:Tul hamar osztogatja a rangokat és hiába haragszik rád egy nemzet 20 mp és kibékülnek csak pap bácsihoz kell elmenni..
Az õspirtaesben órákig gürcölhettél legtöbbször igy is hiába.....
És a régiben mintha lett volna 1580 és 1560 as kezdés is nem?
Abba volt a vitamin szinte minden spanyol szal ha megharagudtak rád akkor onnantol nagyon nagy kihivás volt a dolog...
Az,hogy kicsit könnyû a vivás az nagyonis jó,ez a játék szorakoztatásra készült nem arra hogy 20 perc rámenjen egy vivásra....
Kata
Igen, néha elindítom azt is. 😊
A tippeket illetõen igazán nincs mit!

[/cserf][/fülünyúl]

SigaDragon
Hali
Énis ugydöntötem hogy rakok egy új Windost most 2 can egy a mi a leg fontosabb amivel netezek stb... a másik játékra van!!! Mert a programoknak vannak hibái pl sp2 ami nagyon gáz valakinél nyukszik valakinél nemindul el valami vagy kifagy a játék stb ezért van szükség 2 rencere mert a másikban az újban alaplapi dri és dx9 felrakva pöcre indult a játék!!!
Néhány program + a windos updet is odaver neki!!!
Énis most jácok!!!<#crazya><#crazya>

És a sima Pirates!T csinálod még?Jah és köcce a tánctippeket😊
Pont most találtam meg 41 évesen majdnem Vera Cruznál....
Kata
Pirates! rajongóknak kötelezõ az asztali társasjáték változat is! 😊

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111073857

[/cserf][/fülünyúl]

Hol lehet megtalálni az elsõszámû kalózt?(blackbeard asszem)
Már az összeset elintéztem de vele nem tudtam összefutni...

thnx.
Ezt mar én is nem egy helyrõl hallottam hogy vki pl a ROme Total War miatt 8 szor telepitett uj Windowst.<#vigyor5><#zavart2>
Hát én mán egy éve nem telepitettem de különbenis minek...Néha tele van ugyan virussal de erre van a firewall a virusirto az adaware meg a spyware blaster és tsai nem?
Más:Elfoglaltam 278 emberrel Cartagénat 500 védõ ellenében gyõzõtt már le vki 2 szeres túlerõt?😊
mi fenének telepítetek új windózt egy játék miatt? a vindóz nem úgy lett kitalva hogy csak úgy telepítgetni kelljen. ha meg akarsz szabadulni egy programtól úgy, hogy a vindóz ne lássa hogy az korábban telepítve volt, akkor pl: regcleaner, megkeresed, kipipálod, törlöd, újratelepíted. ennyi

Én pedig most jutok el lassan karrierrem végére gyakorlatilag végig Rogue fokozaton elsõre....
86 pontom van megvan végre a tesom és az elsõ lost city sajnos 38 éves lettem én....A hátralévõ kb 5-6 ban megpróbálok belehuzni még....És megtalálni még egy családtagot és várost és közben továbbra is jol szorakozni....
A spanyoloknak csak 4 es a a rangom de nem fogom tönkretenni a jatekélményt hogy kimaxolom magam ott is ,éljen a harag😊
SigaDragon
English (United States)

Tuvok
úgy el, ha jó a crack a te verziódhoz (US, UK, stb)

SigaDragon
De a javitás nélkül mértnem fut???
Mer ugy elkéne indulnia nem??

Tuvok
Akkor persze, hogy nem mûxik, a játékod 1.01, az exe hozzá meg 1.00

továbbra várunk türelmesen a törésre, egyebet nem tudok mondani ...

SigaDragon
Mindegyik sima 1.0.0.0 ás sajna

dr Kotász
Hajaj. Én még igazából bele se kezdtem. Csak 2 próbakarrieren vagyok túl.. Majd a patch után...
Tuvok
Jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, verzió -> fájlverzió

Tuvok
Akkor ideje lenne kideríteni, hogy a cracked 1.00-hoz, vagy 1.01-hez jó !

Sziasztok kedves kalózok!
Végigrágtam magam az elmult 3 hónap kb 3000 hozzászólásán.....
Sajnos nekem még csak 3 nap óta van meg de azota 1folytában gamelek vele...
Adventures fokozaton kezdtem de hamar feljebb képtem Roguera..
1614 ben vagyok vagyis karim ereje teljében van 32 éves.Még min 14 évig szeretnék kalózkodni most 61 pontom van sajnos a Lost Cities és Sister dologban még 0/32 re állok....
Márc 28 án leszek 25 éves szóval én is még a nagy kommodoros nemzedékhez tartozom..
Piszkos Fred Tuvok Kata és mindenki akit kihagytam:
Ugye játszotok még a játékkal?
Élesszük fel a forumot😊
SigaDragon
Mert én simán dc++-ról szedtem le és már nagyon akarok jácani vele de honan lehet megálapitani hogy most melyik???
Valami ötlet hogy jácak vele mert keresem a megoldást de nemtudom Bin ben van meg és az Alcoholal raktam fell??
<#pardon1><#pardon1>

dr Kotász
Jól értem tehát, hogy EU-s verzióval rendelkezõknek nincs még patch?
robotnyk
esetleg ha van fent CloneCD, CloneDVD, akkor szedd le, más ötletem nincs
SigaDragon
Ezt nembirom idegekel sehogysem indul ell még a magyarositást is felraktam!!
Valaki valami ötlet???

Carlos
Ha a törzsfõnök megszeliditésére szánt tárgyak között egy mumufukált koponyád van vagy valami ilyesmi, akkor eu verziód van.
A papagáj a lámerebb európaiban van. Szerintem ez vagy egy bug, vagy egy feature, hogy megkérdezi. Amúgy szerintem tökmind1.

Þór vígi þessi rúnar

Itt a fórumban már sokszor értekeztek a kollégák a US és az európai verziók közti különbségekrõl. Ezek között szerepelt a papagájos dolog is, amirõl azt mondták, az amerikai kiadásban szerepel, az európaiban komolyabb dolgok (maszkok vagy mi a fenék) vannak. Na most az egyik kocsmáros megkérdezte tõlem, hol van a papagájom. Mindezt úgy, hogy magyar nyelvû kézikönyvvel ellátott, eredeti, idehaza boltban vásárolt játékkal játszom. Akkor most mi van?

SigaDragon
pach van fent a crack nemtom mert csak ugy találtam

SigaDragon
1.01

Tuvok
1.00 crack vagy 1.01 ??

SigaDragon
Mostmár nemtudom mivan mert van egy 3 megásam meg ami a cd van de egyikel sem indul!!!

SigaDragon
3 megásat a dc++ ról

Tuvok
milyen crack ? honnan szedted ?

SigaDragon
Hali
Valaki tudna segiteni!!
Felraktam a játékot és Patch majd Crekeltem és sehogyam nem indul el mert egy hiba üzenetet küld!!
Valaki Help

honnan lehet tudni hogy melyik melyik verzió, mielõtt telepíteném?

Más-más verzióról van szó.
A tied amerikai verzió, arra feltelepül az US PATCH.
Aki bármit módosított a játékon ,annak nem települ fel...
Az enyém EURÓPAI verzió, arra nem lehet feltelepíteni az
amerikai javítócsomagot.
1. Windows op.rendszer újra lett telepítve.
2. A megvett játék fel lett telepítve.
3. US patch nem települt fel (mert nem kompatibilis)

Ezt vártam, csak érdekességképpen akartam kipróbálni, de túlzottan nem érdekel...
Mert az európai verzióban semmilyen hibát nem találtam...
Rengeteg játék után sem (persze GeForce kártyával, mert az ATI kártyával voltak problémák, de a Catalyst 5.01 valamit javít a képhibákon...)
Az európai, köztük a nálunk is kapható verzióban nincs lényeges hiba.
Például az amerikai legnagyobb hibája a PIROS X jel hiánya néhány
térképen, így nehéz megtalálni bármit vagy bárkit.
De a hazai verzióban nem találtam ilyen hibát.
Az amcsi verziót korábban adták ki és felületesen tesztelték, azért
kellett annyi mindent javítani...
Az európai, késõbbi kiadás és jobban letesztelhették, ezért nincs is
lényeges hibája.
Mert ha lenne, akkor egyidõben kiadták volna az US és az európai
verzió javítását. <#smile> Szerintem... de majd meglátjuk...

Tuvok
lol
persze hogy nem véletlen
meg sem kérdem bemásoltad-e a patchet a játék mappájába

én felraktam, most kéri a cd-t, azóta lesem gcw-t, hátha lesz 1.01 is nocd
ez van

A hibajelzések alatt írtam :
A hazánkban megvett játékot, teljesen újra feltelepített oprendszerre
telepítettem (magyarítás még nem lett feltelepítve).
Arra sem telepíti fel a javítócsomagot...
A képen látszik, hogy hova akarja telepíteni...
C:\ (ez a merevlemez, a "Program Files" mappába települt a játék)
D:\ (ez a DVD olvasó, benne az eredeti, európai CD)
Az amerikai PATCH meg a D:\ -re akarja telepíteni !!!!!!!

A DVD olvasóba akar az az inkompatibilis US PATCH települni...<#wilting>

Tehát az európai verzióhoz és a világ többi változatához
használhatatlan.

Akinek feltelepül, annak amerikai verziója van.
Akinek nem, annak európai.

AZ US jelzés nem véletlen !!!

péder
#3438 kösz a segítséget

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
Az, hogy sok ágyú elfér rajta, nagy a raktere, sok ember is elfér rajta, erõs a teste, és ehhe képest jól fordul és a leggyorsabb hajók közé tartozik .

Tuvok
Csak eredeti pirates!.exe-re fog felmenni, sem crackelt, sem magyarosított, tehát semmilyen módosított exe-t nem fogad el .

Mr_no_NaMe
Egyébként a kalózaim morálját vagy a létszámukat hogyan lehet gyorsan növelni?
Mert 200 fölé húzom az embereim és 1 idõ után tényleg osztozkodni kell aztán elvesznek a matrózok,a morál visszaáll de nem sokáig:S
Kaja van,harzolok is sokat,nemtom mi van <#confused>