2597
banner
  • wedge31
    A Pacifistet megprobálom első végigjátszásra, megy majd a sunyogás ezerrel.
  • zzeN
    Másodikat vajon honnan vehették... :)
  • Inquisitor
    Archiementsek közül egy:
    "Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand"
    Kivéve persze főellenfelek, de ez akkor is hatalmas.

Ez se rossz:
    "Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms."
  • SZEG007
    7500ft pC-re még olcsobb mint a witcher.
  • Frank99
    maradjunk is ennyiben, és OK....

amúgy drágább....
  • Skynet
    X360 verzió nemtom milyen ps3 verzióban eddig nemvolt frame esés,próbáltam egy gyorsmeghalásos robbantós berambózós lövöldözést is ott sem.

Frank: rendben ahogy érzed,ám Witcher 2 is SP-re jó azt kész,mégis megvetted,ugyanolyan volumenű játék ez is.:)

Fpocok: nemmegyek újból bele,tökéletesen megfelel ez ps3-on a kontrollerrel,ennyi.:)
  • Frank99
    te meg nem tudod kinek szólsz.
  • Frank99
    amúgy a megfelelő topicban nemigen voltál a kedvencem, most visszakapom.
    teszek rá.
  • Frank99
    ja.
  • Fpocok
    Ezt az egyel alattam lévőnek akartad, nem?
  • Frank99
    ott a válasz.

a mw sorozatot (meg azösszes codot) pl. soha többet nem veszem meg, a retkes csalók miatt.

és ezt sem, mert a multija nem érdekel.
    ennyi.

a tömegektől eltérőn IGEN sok csocsót vettem meg, ezt nem fogom, mert a multija nem érdekel.

viszont megvettem a Witcher 2-őt, a Bejeweled 3-at, megjön a Dead Island, sőt más is jön, ami megérdemli.

ez nem. jó lesz singlére és ennyi.

meg amúgy engdedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, és xarjak a mások véleményére, hogy 10-ből 6-ot megveszek, az átlagmagyar meg 10-ből egyet (vagy sem..)
  • Inquisitor
    Mit értelmezzek rajta? Exclusive tagság regisztrálása. Ebből nekem sehol nem jön le, hogy értelme is van vagy mire jó. És ahogy néztem másnak se. lehet semmire se, csak ezért görcsölni a Square oldalán időpocsékolás. Ellenben ott virít a papíron pár játék neve kommentár nélkül, én meg elkezdtem reménykedni :)
  • Totti5
    360on stabil 30 körüli. Még nem volt szaggatás közeli állapot, aztán majd kitudja. Jobb mint amire számítottam, bár eddig nem túl változatos a látvány.
  • Fpocok
    Mentségére szóljon, hogy ő legalább, sokakkal ellentétben, a megfelelő genre-t, a megfelelő platformon nyom...
  • MikX
    Az effélék azt sem támogatnák, ha lehetne warezmultizni...
    Aztán megy a sirás, hogy leszarják a pc-t, hmm, vajon miért? :D

Node...
    Áhh, nekem is be kellett volna ugrani érte, de mind1, holnap hozza a futár.
    Frém elfogadható? Úgyértem remélem nem ilyen leesik 20-22-re minden 2. Percben?
  • Skynet
    Gratulálok a felfogáshoz,a COD MW2 nevű szemétdomb készítőit támogattad a pénzeddel, egy ilyen kaliberű játék készítőit pedig leszarod.
    Na ezért tart ott a játékvilág ott ahol tart...

Amióta hazaértem tolom (ps3) ezerrel és eddig az év egyik legnagyobb alkotása nálam,az egyetlen kisebb negatívum tényleg a mimika és a gyengécske párbeszéd részek. Na húzok is vissza tolni tovább :)
  • MikX
    Elolvas-értelmez-felfog.
    Persze, hozzá jar a Zinternet is, letölthetö formában. Csak sok helly kell neki :D
  • Inquisitor
    Azért néztem egyet mikor a dobozban rögtön három serial szám volt. Azt értem, hogy az egyik a steam regkód, a másik az AE plsuz dolgaihoz kell, de miért van egy harmadik a Sqare-Enix regisztrációhoz? Most ami a lapon fel van sorolva játékok az mind ingyenesen letölthető ha regisztrálok?
  • nr1ranger
    Én ha egy single tovább tart mint 20 óra és van újrajátszhatósági faktor, akkor azt bevállalom megvételre. (persze ha az előzetesek alapján is bejön) A multi meg engem nem nagyon tud meghatni, főleg ha olyan hogy ugyanazokon a pályákon henteljük egymást nap mint nap. Szabadidőm nagyrészében meg úgyis WoWozok, ha meg mégis multizni akarok megvan pár nagyobb multis név (CS:S, DoD, SC2) ezekkel bőven elvagyok.
  • Fpocok
    Régen minden jobb volt, slackelnek a hackerek, felháborító.
    Single miatt én sem veszek semmit, de rendes vásárlók miatt remélem egy ideig még eltart, mire megoldják.
  • wedge31
    Még jó, hogy ott van bannerba...
  • Frank99
    én sok mindent +veszek, de egy singlet nem....

jó lesz az virágboltinak is....
  • titto
    Hamarosan megjelenik a Deus Ex legújabb része PC-re és konzolokra.
    Ha esetleg elakadnátok vagy további érdekességekre vagytok kíváncsi ajánlom figyelmetekbe a folyamatosan frissülő csak és kizárólag a játékra épített wikis oldalt

Deus Ex wiki
  • broman191
    Ne hidd, a virágboltiak tűkön ülnek, de semmi...a virágkereskedelem sem a régi már.
  • wedge31
    Nyiss neki és én kicserélem mert ez a régi már tényleg nem megy.
  • enlightened
    Kár. A virágboltiak megint tuti előbb fogják tolni :S
  • Fpocok
    Csak pénteken.
  • enlightened
    Srácok ha megveszem a gamet az 576-ban tudom tolni vagy csak pénteken lehet?
  • broman191
    Deus Ex: Human Revolution Hotfix Released

Jó hogy egyeseknek ennyi a gondja, mások még nem is tolhatják.
  • Micsu
    ennyi, atomgáz ez az összehasonlítás

totti: 720p 30 fps nem lényeg eltérés az 1080p 60fps körülhoz képest? jah ok egyébként meg kurvára nem mind1 főleg egy 107 centis tvn
    nem tudom hogy a dx11 ficsörök itt is csak kamuk vagy esetleg dobnak e valamit a látványon mint a c2nél
  • nr1ranger
    Hupsz, ezt nem válaszba akartam írni :D Off topic amúgy nem működik ahogy nézem.
  • nr1ranger
    Én megkaptam a saját példányom, de péntekig még nem lehet aktiválni steamen.
  • balika16
    OFF topic nektek működik, bejön?
  • Totti5
    Hát tátog a szinkron alá, de nem láttam eddig túl nagy összhangot a kettő közt... engem idegesít + mellé társul a testbeszéd ami inkább hasonlít valami görcsölésre mint sem természtes mozdulatokra.

Azt nem értem hogy miért nem lehetett erre több indőt fektetni amikor percekig bámulja az ember a képernyőt ahol egy karekter pofáz és minden látszik...
  • Malakai
    A mimika nem az élvonalat képviseli, de bőven korrekt kategória.
  • Seth
    A botrányos erős túlzás. AZ kb az lenne ha nem is lenne szájmozgás
  • Totti5
    Nincs lényegi eltérés a két verza közt. Konzolon is van rajta élsimítás és nem rece. Nyilván ha 10centiről nézed akkor a pécés képe a szebb a plusz szűrők és a nagyobb felbontásnak köszönhetően.
  • Totti5
    Grafika rendben van, arra nem lehet panasz... párbeszédeknél az animációk és a szájmozgás botrányos.
  • Inquisitor
    Az első küldetést ha majd végigtoltad, lennének kérdéseim :)
  • Inquisitor
    "Na a game steam köteles úgyhogy a ps3 változat boldog tulaja lettem"
    Erről jut eszembe, hogy miféle dolog az a Steam oldalán, hogy van PS3-ra is?