Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1
Minket meg piszkosul nem érdekel az antiwarezos dumád.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

wedge31
Nekem nem kell bizonygatnod miért lopod a játékokat mert piszkosul nem érdekel.

Az meg, hogy ugy játszak egy játékal, hogy megvettem és nem loptam független a kiadótól az nagyrészt neveltetés vagy gerinc kérdése, persze tudom, hogy itt az sg-én az a fasza gyerek aki lop mint az állat...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lolSL
<#levele>
hát neked sem nem lehet túl fehér a bõröd.

dronkZero
Másolás nem egyenlõ a lopással, ezt ideje lenne már felfogni.

Másrészt ha te fontosabbnak tartod a kiadók érdekeit a sajátodnál, akkor meg is érdemled.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

wedge31
Ez hülyeség és addig ne játszak vele ? mert kb 1 év mire egy gold kijön, lopáshoz meg mindig lehet ideologiát gyártani de az attól még csak lopás marad.

Sokkoló és a mérgezett nyíl mûködik mint az egy-ben és mint a tanult kolléga írta lent ha az ellenfél mögé lopódzol akkor feldob egy ablakot azthiszem 1xt leüti, 2xt megöli.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Rage47
egyetértek
DaemoonHunter
nálam ez a T rövid idejû lenyomásánál mûködött, csak simán lekaratézta, semmi vérengzés.

egyébként szerintem ez a teljes játék 1/3 része sem volt, esetleg tizedrésze lehetett, vagyis remélem😊

dronkZero
Ugyan, warezban benne lesz mind úgyis. Megvenni egy ilyet úgyis csak akkor éri meg, amikor már összepakolt, minden dlc-t tartalmazó "gold" vagy akármi verzió is kijön. Addig meg fejjék csak le az amcsikról a zsetont.

Azért az "vicces", hogy a ... khm ... újságírói demóban lévõ fegyverek egy része csak az Augmented Editionban lesz benne, egy másik fegyver csak a másik csomagban (Explosive?) és utóbbiban lesz csak 10K kezdõ kredit. Tehát aki sima verziót vesz, az integethet a dupla csövû sörétesnek, vagy a távirányítású robbanóanyagnak ... vagy kezdheti nulláról gyûjteni a zsetont.

Nem tudja valaki, hogy lehet majd közelharcot fejleszteni olyan irányban, hogy ne feldaraboljuk az ellent mint a sok ingame videóban, hanem simán leütjük (mint a Thief szériában), vagy lesokkoljuk mint az elsõ DX játékban?

wedge31
Ez tényleg nagyon jó ár, még várok egy hónapot és ha a CDG-ba nem lesz Augmented Edition, megrendelem onnan.

Végigtoltam én is a kiszivár(ogtatott?)gott 10-12 órás részt, nagy 1. rész fan vagyok, második visszalépés volt egyértelmûen, de én még azt is többször végigjátszottam csak a történet miatt, és azt kell mondjam, NAGYON elégedett vagyok a mostani résszel. MEG fogom venni. Ez biztos. A mostani részt többször is végigjátszottam, számomra tökéletes, a fedezékrendszerhez nem voltam szokva(nem játszottam GOW stb ilyen rendszerü játékokkal), de megszoktam, és jó újításnak gondolom, a történet épp annyit árul el, hogy folyamatosan legyen az emberbe motiváció tovább kutakodni, lehet erõvel/harc árán, és ügyeskedéssel-lopakodással is megcsinálni küldetéseket, a képesség fejlesztések nekem megint bejönnek, a fegyver upgrade-k szintén+egyedi lõszerek, az életerõ regeneráció meg nem zavar, mint változás, úgyis az elsõ implantom volt mindenkor kb. a HP feltöltõ nano cucc, így ez legalább megvan alapból^^
Csodás játék lesz ez, még ezen tunningolnak is egy kicsit, itt ott kis bugmentesítés, ÉV játéka, szerintem grafika is OK, ide ennél több nem kell, ez nem Crysis 2, és gépigény is nagyon baráti, nálam 2 magos Core i 3 és ATi 5770 fullon viszi röccenés nélkül, 1280x1024 ben, minden maxon beállítással. Ezt vártam, ez a játék lesz az 1. rész igazi folytatása(bár elõzmény), megéri majd érte fizetni, én úgy gondolom...
DaemoonHunter
Azt kell mondjam remek lett így a "demóból ítélve". Nem számítottam semmire a videók alapján még kicsit könnyûnek is gondoltam(persze hülyeség elõre de ezvolt) egybõl deus ex fokozaton kezdtem amit tudok ajánlani mindenkinek, mert remek szórakozás így, nem vagyunk ellátva kiló lõszerekkel, ügyes, gondolkodós játék lett, megõrizte az elsõ rész lelkét, legalább is részben sikerült átcsalni belõle ezt azt, ez a hangulatra és a jövõképre értendõ leginkább, bár ez összefügg. Grafikában szerintem nem kell panaszkodni, az elsõ részt sem ezért imádtam/tuk anno szerintem. Remélem lesz robot hackelés vagy ilyesmi, mert azt szerettem az elsõ részben, bár ebbõl ítélve minden jóra lehet még számítani.

Hmmm. Nem tudja valaki, hogy miért "törlõdött" az OFFtopic rész?

Deus Ex: Human Revolution (Augmented Edition) - 9500FT
Nem gondoltam volna, hogy új játék 10K alatt jön majd ki. A "sima" verzió meg 7900 elõrendelésben. Akkor már megéri a bõvített verzió szerintem. Lesz valami gyûjtõi verzió is, de az közelebb lesz a 20.000-hez ...
Következõ fizunál elõ kéne rendelni, nehogy elfogyjon megjelenésig és/vagy drágábban adják. Fenti verzióból van PS3 és X360 verzió is, nyilván picit többért.

Akkor jó!!!

_Atti_
Kipróbáltam, tetszik!

A játékmechanika remélhetõleg még a teljesig kicsit lecsiszolódik..néha a nézetváltás elég érdekes.. furcsa hogy egy fpsben belülrõl kb. csak a nézelõdés és egyszerû mozgás történik.

Ami még nekem egy kicsit fáj mert nem vagyok túl nagy rajongója. Meglátszik rajta a Square Enix..Nyugatias de erõteljesen megjelenik benne a japán..megnéztem az art designért felelõsök ha jól látom franciák..Ja végül is Montreal..Õk meg sajna szeretik ezt. Nekem a rendõrõrsön levõ régi barátunk, a pilótánk, a voltbarátnõnk anyja mind-mind erõs ellenszenvvel töltenek el sajnos emiatt..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

dronkZero
IW-t játszani nem volt jó. Félbehagytam, és azóta sem volt hozzá kedvem. PS2 idõszak volt, amikor minden játék csõ volt, baromi klausztrofóbiám volt a háromszobás "városoktól"... Közben meg egyáltalán nem hozta az elvárt Deus Ex szintet. A szó szoros és átvitt értelmében is csõ volt, borzalmas.

Az igaz, hogy az Invisible War nem volt méltó az elsõ részhez, de a többi játékfelhozatal mellet azért még is csak megállta a helyét. Azért volt benne vagy 5-6 frakció és kb. ennyi befejezés, elég csavaros történet volt ... a karakter fejlõdést butították sajnos. No meg igen sokkal kevesebb küldetés volt benne ez tény. Annyira nem volt rossz. Az is igaz, hogy pl. a Deus Ex demojában a sokféle megoldás miatt több lehetõség volt felvonultatva, mint az IW-ben az egész játékban.

A Human Revolutions grafikájával meg nem értem mi a baj, azért max. beállításknál Serif irodájában nagyon brutálul festettek a dolgok, meg a reluxán átsejlõ városkép. Más tészta, hogy a "szokásos" raktárépület, kutatólabor témában nyilván sterilebb a környezet. De mondjuk nincs annyi karakter animáció hiba benne, mint pl. a BulletStormban.

Az OST nagyon bejövõs, anno a trailerben ellõtt zenérõl nem gondoltam volna, hogy a tényleg ilyen a játék zenéje! Remélem valamelyik gyûjtõi kiadásban benne lesz az OST.
Tetszett, hogy olyan vagy ahhoz nagyon hasonló környezetben folyik a játék, mint amiket az elõzõ Deus Ex játékokban láthattunk. Mondjuk a bevezetõben át kell menni egy laboron, ami esküszöm benne volt egy az egyben az IW-ben. Csak nyilván "kissé" kidolgozottabb. A történet már az elején is elég csavarosnak tûnik ...
Ja és szvsz már közepes fokozatban is elég nagy kihívás, hiszen nem lesz minden bokorban lõszer.
Minden estere már most késztetést érzek egy kis gép upgradre, no meg nem mellékesen a játék megvételére.

Riddick21
Vannak hozzá HiRes csomagok, mindenféle látványjavítók, azokkal egész komoly minõségre fel lehet harcolni, de elárulom: nem szükséges. Múltkor leültem a Steam-es verzióm elé (van dobozos is, de jobb a biztonság) és 2 pályát kapásból lenyomtam, nincs azzal a látvánnyal semmi baj.
Igaz, 15"-os laptopon toltam, az azért sokat segít rajta.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

dronkZero
Az a baj, hogy az összes jó összeesküvés-elméletet ellõtték már az elsõ részben, és ez a világ paranoiás skizofrénjeinek a bõ 500 éves megfeszített munkája volt. Arról azért mégsem lehet játékot gyártani, hogy "nem volt holdraszállás", meg hogy "a WTC-t a CIA robbantotta fel".

Mondjuk az azért nem semmi, hogy a játék 2000ben jelent meg, a New York-i látképrõl hiányzik a WTC, aminek a sztori szerint az a magyarázata, hogy terroristák lerombolták.

Én még látok ötletet ebbe a deusex univerzumba,jó lenne egy folytatás az elsõ részhez,meg egy remake az elsõ részbõl,így aki még nem játszott vele,az megtudná mit hagyott ki,de érdemes a 2000 res változatot is pótolni,hiába a kõkor grafika,még mindig ott a hangulat.remélem ez a 3 azért jobb lesz mint a 2,mert azt négyszer kezdtem el hátha jó lesz,de nem lett.pár embertõl hallottam már hogy csalódás ez a harmadik rész,remélem ezek az emberek nem játszottak az 1 el és nem ehhez a stílushoz szoktak,azért mondják.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

dronkZero
Tényen nem változtat... Techdemónak szánják, techdemónak készül az összes id játék. Azért, hogy villantsanak, aztán jól eladják az engine-t a többi fejlesztõnek. Nem azért, hogy te jól szórakozz. Az csak bónusz.

FSpofon
q3 techdemo lolololol
minden idõk #1 1v1 multiplayer fpse esetleg 😄

Arab money

dronkZero
Még egy dolog ehhez, hogy ez szinte törvényszerû:
Ha valami látványosat akarnak, akkor ahhoz új engine kell, saját, vagy licenszelt. Fel kell alá építeni a pályákat, karaktereket, egyebet.

És itt jön a vízválasztó: hosszú, tartalmas legyen, vagy szép?
Ha hosszú és tartalmas, akkor a pályakészítés, meg úgy egyébként a tartalommal feltöltés (párbeszédek, sztori, sok pálya, ellenségek) annyi ideig tart, hogy elavul a grafika.
Illetve ki lehet adni lófasz mennyiségû pályával, rövid sztorival, és akkor még idõben jön ki ahhoz, hogy szépnek számítson.

Szal az szinte biztosra vehetõ, hogy ami játékot a grafika miatt érné meg játszani, az szar, ami meg jó játék, ott elõször le kell küzdeni a látvány alapján elõbukkanó "miezaszar?" érzést.

dronkZero
Naja, amikor megjelent, az pont a "zsírúj grafikus endzsinnel ostobasúter techdemók" idõszaka volt (Q3, UE2, Serious Sam, stb), a DE meg a korához képest is csúnyácska volt (animációktól a szõr áll a hátamon a mai napig), úgyhogy nem lett nagy üzleti siker.

Mondjuk az ilyen játéktörténeti klasszikusok rendszeresen így járnak. A "saját koruk" nem érti õket, és lassan jut el az olyan emberekhez, akik értékelni tudják.

Na igen csak most olvastam utána hogy mikor jelent meg az elsõ rész
2000 ben!!! majdnem hogy felnõtt egy generáció azóta.
Most 2011 van, amikor a méltó folytatás megjelenik, sajnos az a potenciál ami akkor benne volt az elsõ részben a 2. résznek köszönhetõen igen csak megkopott és amennyire emlékszem az elsõ rész sem kapott akkora publicitást mert akkor ha jól emlékszem a Daikatana volt a sztár.

Szerintem sincs baj azzal hogy kikerült, egyrészt nincs benne az egész játék.. (bugos picit és vannak vele bajok, de hát ez egy béta)szóval aki ezzel megelégszik az meg is érdemli.
Másrészt sajnos az elsõ rész óta, ami igen csak csendben jött ki aztán egész szép sikereket könyvelt el elég sok idõ eltelt. A 2. részrõl szerintem nem érdemes beszélni sajnos minden szempontból vissza lépés volt.
Szóval legalább bekerült a köztudatba a dolog. És nekem pld van elõ rendelésem.. de azért féltem a játéktól, persze volt sok szép video meg sok sok info és ígéret de a 2. rész elõtt is volt legalább ennyi és mi lett a vége? Ez a béta csak megerõsített a dologban hogy érdemes megvenni. Szóval Zero-val egyet értek szerintem sokan állnak így hozzá. Minden esetre elképzelhetõ hogy réteg játék lesz RPG FPS keverék egyrészt (amibõl nem sok van), másrészt nem csõjáték ami manapság nem divat.
Így elsõre tetszik a dolog, a játék is egészen igényes és a köré épített dolgok is azok (pld a kamu Sarif honlap).
És az sem utolsó ha már kikerült valahogy a béta, nem véres szájú fenyegetõzésekkel van tele a világháló hanem próbálják ebbõl is a pozítivumot kihozni. (lásd hivatalos forum)

Riddick21
Az elsõ pillanatban én is így voltam vele. De aztán úgy tûnik, hogy mivel engedélyezték a játék aprólékos kitárgyalását a saját(!) fórumaikon, és bele is folytak a beszélgetésekbe, valószínûleg egy kiszivárogtatott verzióról van szó, ami pontosan arra jó, amire amúgy most szolgál is: kedvet csinál a teljeshez. Ugyanis mondhatni, hogy kész van, néhány nevetséges bugon kívül semmi nincs benne, ami ennek az ellenkezõjére utalna.

Olvasgatva a neten simán 90% az elégedettek aránya. Ezek között bõven akad olyan is, aki most játszik elõször Deus Exszel.

dronkZero
A második résszel kijátszottak minden hájpot, amit a frencsájzból lehetett, és kurvára pofára estek vele. Fanatikus rajongót nem szopatsz be kétszer ugyanazzal. Akit egyáltalán érdekel a téma, az már eljutott a "jólvan, majd letöltöm és megnézem, addig nem spanolom fel magam fölöslegesen" fázisig.

wedge31
Aki szereti, félti ezt a szériát és tiszteli a srácok munkáját az szerintem kurvára nem örül most, részemrõl még csak rá se néztem.

Riddick21
Szerintem nem lenne eget verõ hiba, ha a kiszivárgott verzióról menne itt a duma, hiszen a Square és az Eidos fórumain sem tilos, csak letöltési linket nem oszthat meg senki (de aki azt nem talál, az magára vessen).

Jó lenne persze néhány játékélmény tapasztalat, pro/kontra összevetés. Részemrõl nagyon örülök, hogy kiszivárgott ez a verzió, mert bár nem vittem végig (elvileg kb. a játék egy harmadát tartalmazza), azért az elsõ, bemelegítõ küldetést lezavartam (illetve így kettõt, mert ugye az intró utánira gondoltam), és véleményem már van: játék elõrendelve!

Pro:
- Deus Ex feeling, de persze akinek ez nem mond semmit: borongós jövõkép, ahol egyértelmûen érezzük magunkon a nyomást, ahogy azt is, mennyire apró láncszemek vagyunk egy átláthatatlan érdekhálózatban. Mindez megspékelve társadalomkritikával, morális kérdésekkel, döntéshelyzetekkel!
- hangulatos összkép: bár a grafika nem egetverõ, a látvány összességében meggyõzõ, köszönhetõen a futurisztikus színvilágnak és a precíz designnak!
- back to the first part játékmenet! itt aztán megvan minden, amit szeretnénk: többféleképpen megoldható küldetések, részletgazdag és méretes pályák, amiket tényleg érdemes felfedezni! aprólékosan kidolgozott háttér, amivel neked kell megismerkedned, mert nem rágnak a szádban semmit: ha mégis úgy döntesz, hogy kíváncsi vagy, bejegyzések, újságok, levelek, e-mailek, e-bookok tömkelege fog rajtad segíteni!
- az ellenfelek hatástalanításának, vagy inkább mondom úgy: a küldetés céljának elérésének rengeteg módja van! a Ramboként szanaszéjjelaprítok mindent-tõl az észre sem vettek, pedig már kijöttem-ig terjed a skála, te döntöd el, mit csinálsz. én maradtam az arany középútnál: kábítottam mindenkit, így hozzáfértem a cuccaikhoz, infókhoz, stb.
- mindezt egy nagyon logikus értékelõrendszer pontozza, ez alapján kapod majd az xp-t. ész nélküli aprításért jár a legkevesebb, de állítólag ez is bõven elegendõ, aki viszont nem csak végig akar rohanni a pályákon, az cserébe gyorsabban fejlõdhet!
- AI jó, agresszív, vakítógránátozik, ha kell, összedolgozik és több éberségi szintje van, így max nehézségen már fingat, ha arról van szó
- gépigény nulla

Kontra:
- grafika lehetne egy fokkal szebb, bár akkor meg talán nem futna ennyire szépen... mindenki döntse el maga, én simán beérem ezzel a látvánnyal, a sebesség fontosabb. rondától azért nagyon messze van.
- hangok elég szarok. ez viszont már kicsit sarkalatosabb pontja az összképnek, nem igazán sikerült eltalálni ezeket. bár ez megint egy szubjektív dolog, de nekem nem igazán jöttek be.

Mindent összevetve fantasztikus játék lett, alacsony gépigénnyel, lebilincselõ játékélménnyel. Hiánypótló darab, olyan ûrt tölt be, ami a mostani, CoD fémjelezte FPS-ek korában egyre fájóbb.

Ez nem a huszadik cod,lehet azért nem,a deus ex 1 el meg sokan nem gameltak és nem ismerik annyira ezt a világot.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Volt itt olyan téma, ahol több mint 3000 hozzászólás született, mire kijött az adott játék. És a most kijött infómorzsák nem érdekelnek senkit? Ennyire rétegjáték volna? 😮

wedge31
Talán mert még nem jött ki a játék...

Át kéne nevezni ezt a topicot is meg a Deus Ex 2-t is, mivel hivatalosan soha nem hívták ezeket a játékokat kettõnek vagy háromnak, a Human Revolution meg simán nulladik (zero) rész lehetne. 😊
Amúgy mi ez a kihaltság mindkét témába vágó topicban?

jaj, de szeretem a CP-t. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak hogy ne csak OFF legyen
Aki esetleg nem látta volna

nyirog
Én is csak ezt az egy kivetni valót találtam benne, de annyi baj legyen (habár sokat dobna az élményen egy kicsit jobb grafika, mert számomra néhol olyan rajzos (pedig minden maxon van és dx11-re van állítva, de lehet ez a béta rákfenéje csa😊 )). Fedezék rendszere nekem a rainbow six vegasokat idézi ami már ott is jobban bejött nekem mint pl a gears of warban 😊

A fejlesztõket nem kell sajnálni, valszeg egy tervezett leak volt, hogy kicsit hypolják a gamet. Sok emberhez így se fog eljutni, az a kevés, aki meg tolja, beszélni fog róla. Csak akkor lenne félnivalójuk, ha szar lenne a game (nem az).
A jó gamek eladják magukat, a szar tucatgameket eladja a marketing, ld cod. (ha pl a szar tucatgameknél lenne egy ilyen leak, na az tényleg katasztrófa lenne)

A játékról: Igen jó lett, hangulatban, történetben, a világban abszolút hozza az 1 színvonalát. Vannak kisebb, nagyobb hibák, de a játék összességében rendkívüli szolidnak tûnik már most is. (2 hónappal a megjelenés elõtt)
Rendben, köszönöm az infókat/képeket!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Egyébként a Mass Effectel nem szerencsés össze hasonlítani (persze ezt most úgy mondom hogy a betával játszottam egy órát)Maga a történet egész más, szóval a koncepcio egész más ha az egybõl indulok ki ott össze esküvések egész sorozatán kell átverekedni magad.
Ez nem egyértelmüen FPS pld az elsõ pálya is ugy alakul hogy vagy bemész lelõsz mindenkit vagy szépen belopakodsz (szelözõkön stb-n átt) Ugye itt nem lesznek társaid (mig a mass efectben voltak) viszont maga a játék sokkal nyitottabb mint a mass effect van egy csomo plusz és minusz is a mass effecthez képest
Nekem mondjuk tetszik mint a kettõ de mind a kettõvel kicsit más miatt játszik az ember.

broman191
A párbeszédeknél a Deus Ex rendszere mondhatni fejlettebb a Mass Effect rendszerénél, itt bizonyos képesség birtokában, lehetõséged van látni a beszélgetõ partner pulzusszámát, szívverésének gyorsaságát, sõt személyiségtípusának elemzését is láthatod, három csoport szerint: alfa, béta, omega - mindegyik típus különbözõ stratégiákkal gyõzhetõ meg, megfélemlítés, együttérzés, stb (4 féle opció) - ez extra fejlesztés, de alapvetõen is lehetõség van lavírozni hasonló módon, csak kevésbé részletes lehetõségekkel. Az egyik helyen pl. a megfélemlítés jött be pont, kicsit fogtam is a fejem amikor az állig felfegyverzett rendõrõrsön valami kapitánynak belökte a karim a megfélemlítés opció alatt hogy helyben megöli, nem gond neki, ha nem mondja el amit tudni akar. Nem lett gond, szerencsére bejött, és besz4rt nagyon az illetõ... 😄

Az inventory:

Enyhe Resident beütés tényleg, de ugye "jótól lopni"... 😊

Fejlõdési fa:

Ez az erõsség fejlesztése például, szintekre van bontva, a szintek mellé automatikusan kapsz meg bizonyos képességeket is, pl. a hack-elés is ilyen szintekre bontott rendszerû. Vannak viszont csak képességekre irányuló fejlesztések, más irányokban, szintekre bontás nélkül.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fpocok
Inventory olyan, mint a resident 4ben. Lehet bõvíteni is... elég jó lett.
Képességek is jók lettek szerintem. Különbözõ implantátumokat lehet feljeszteni, szem, test, láb, kéz stb... szemnél pl van olyan, hogy átlátsz a falon, vagy nem tudnak beflashelni. Van ahol ezeken belül több féle irányba is lehet fejleszteni.
Párbeszédeknél van ilyen választós, mint a mostanában kijött többi RPGben is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó lenne egy jól árasított HD68xx vagy 58xx, esetleg azzal ekvivalens GeForce mire kijön Augusztusba, de mostanában még jólárasítva se lesz rá keret 😞
Remélem azért a végeleges kis felbontásban elszortyog majd a gépemen.

grebber
Én csinálom a hackelést sikerül is mindig ,pedig a lényegét nem értem mit is csinálok.

Next PC upgrade: 2022

Most néztem egy videót a hackelésrõl. Hát azért sokkal életszerûbb és egyben bonyolultabb mint az eredeti játékokban. De pont ezért tetszik 😊
A kamu mûvégtag reklám meg tök jó lett, amit a vírus kampányhoz csináltak 😊

Üdv!

Inventory, képességek, fejlõdési rendszer milyen lett?
Esetleg képeket ezekrõl tudna valaki linkelni a topikba?

Az elsõ résszel játszottam (teljes játék volt valamelyik játékmagazinban annó), de nem tudott igazán lekötni, viszont a Mass Effect 1-2vel rengeteget játszottam, ahhoz képest mennyivel egyszerûbb/összetettebb?

Párbeszédek alatt van lehetõség választani a válaszlehetõségek közül?

A Pre-alfát nem akarom letölteni, nincs most igazán idõm játszani, de maga a játék érdekel.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

broman191
- nem tudom kicsoda vagyok: kiderülnek dolgok a karakterünk múltjáról, csak beszélgetni kell bizonyos emberekkel, és odafigyelni, aztán amint rajtad múlik, a döntéseiddel te alakítod kicsoda akarsz lenni - RPG. 😊

- nem tudom mi a történet: ez szintén odafigyelés kérdése, kutatgatni, nyomozni kell, persze sokminden ködös ha bizonyos kérdéseket kezdünk el feltenni, de nagyon érezni hogy a jéghegy csúcsa csupán ami a bétában megmutatkozik sztori terén...éppen ott fejezõdik be ahol jobban beindulna, ennyi alapján nem érdemes megítélni. A jó sztorik amúgy is általában úgy alakulnak, hogy kezdesz kapizsgálni dolgokat egy idõ után, aztán kiderül amit igaznak hittél nem igaz, avagy részigazság, sokkal több van mögötte, aztán a sokkal több mögött is sokkal több van...úgy érzem jó lesz ez ha kirajzolódnak a részletek a teljes játékban, fokozatosan haladva elõre, nincs gond azzal hogy szándékosan homályban tartanak, sõt... 😊

- nem játszottam elõzõ játékokkal: Én csak a második résszel játszottam, az elsõvel nem, a másodikból sem emlékszem igazán semmi lényegesre, játszható rendesen a játék akkor is, ha nem tudtad eddig abszolút mi az a Deus Ex... 😊