2597
banner
  • Skynet
    Na húztam gámolni :)
  • Fpocok
    Személy szerint engem hidegen hagy a grafika, legyen bármilyen csak fusson 50-60 + fpsel.
    De akkor is vicc, hogy így hasonlítják össze. Mondjuk akik MW2-t választanak PC-s év játékának, abból mindent kinézek.
  • Skynet
    Na a game steam köteles úgyhogy a ps3 változat boldog tulaja lettem,pc-n megmajd virágbolt, hogy szebb graffal is kitoljam.:)

Azzal a videóval semmi baj ha azt vesszük hogy még az a proci memória vidkari trió is többe kerül mint egy konzol, és kimaxolva a gafit 1080p-ben igencsak nem menne problémamentesen....:)
    De valóban erősebb pc-n kilehet hozni sokkal szebbet,ez nem kérdés. De hogy egetrengető? Hát azért az nem...Az egetrengető különbség az mondjuk a Tomb Raider 1 és a Tomb Raider 5 közti grafikai különbség..:D
  • wedge31
    Ez volt a lényeg, nem az alázás mert ugy keményen az lett volna, csak így meg értelmetlen volt az egész összehasonlitás.
  • Inquisitor
    A Boston Dynamics volt az a cég. Ellenben most látom, hogy belefagyott a "craeting account"-ba :D
  • Magiszter
    Hát ez kb nevetséges. Egy HD4870-essel hasonlítanak. A játék úgy tudom használ DX11-et, nah most a HD4xxx család ha fejtetőre áll se fogja használni a DX11-es lehetőségeket. Nem tudom az MLAA-val mi van, de nem nagyon láttam azt se bekapcsolva. Szóval ha reális "kinek nagyobb a dákója" versenyt akarnak akkor illene az adott platform/technológia csúcsát összevetnie. Vagy ha nem is a csúcsot de egy DX11-es játéknál a PC verzót DX11-es kártyán kellene játszani.
    A másik meg hogy 1280x720-as felbontás? Legalább FullHD-ban tolják PC-n. Az egy dolog hogy a konzol nem tud ilyet, de mint mondtam nem reális összehasonlítás így. Mintha egy Trabant egy Suzuki és egy Forma1-es kocsi nyújtotta teljesítményt/sebességet vetnénk össze 30-as táblánál. (Feltételezve hogy becsületes, sebességhatárokat betartó emberek ülnek a volánnál).
  • Fpocok
    Mondjuk én is csodálkozom ezen. Nem ilyen gépen szokták tesztelni... de gondolom így jobban eladható, hogy konzolon sem csúnya.
  • ratgab
    Érdekes...
  • Inquisitor
    Nem fogadta el. :)
    Beírtam egy ismert cég nevét, biztosra véve, hogy az is használt, azt elfogadta :)
    Számok nélkül.
  • ratgab
    Ennyi!
  • ratgab
    Nekem olyan nevem van mindenhol, amit csak én használok, másnak eszébe se jutna.... És ne ám valami baromi bonyolultra gondolj! Kis kreativítás: Kombináld a saját neved valamivel és el fogja fogadni!
  • Malakai
    A DE:HR-nél voltak erről ilyen hírek és igen, az Square-Eidos eredetileg tervezett ilyet a dobozos vásárlásoknál (tehát steamen akkor sem), de elvetették szerencsére.
  • Inquisitor
    Hááát, nekem már Dx10 módban is maxra húzva szebb volt. DX11 módban meg még szebb.
  • Sir Quno Jedi
    Generációkkal ezelőtti proca, VGA, DX9 és lame felbontás, szar kis videón agyontömörítve. hagy gratuláljak az összehasonlítás készítőinek. Ha pl. nálam megnéznék 2560x1440-ben fullon a gammát, valszeg,. maguk alá hugyoznának, pedig az én konfigom sem egy nagy szám manapság már. A realitás az, hogy ha élőben nézed egymás mellett a játékokat (nálam itt ez 1xű, hiszen van itt mindenféle konzol, meg PC), akkor ég és föld a különbség és az abszolút nyerő mindig a PC. Grafikailag. Aki szerint nem így van, az vak, vagy hülye.

Konzolokra csakis a konzol exkluzív(!!!) játékok érik meg (vagy a szar PC portosak), hiszen azokat másképpen nem tolhatná az ember.
  • MrAndree
    Rendeltem már UKból steames játékot és működött szóval ez szerintem baromság.
  • Fpocok
    platform comparison
  • grebber
    Felhőből jön a Deus Ex: Human Revolution...
  • Skynet
    Most néztem platinumshop honlapját, és tipliztem a boltba,ha steam köteles ps3 és 1 óra mulva tolom:)
  • Prince23
    Meg van rá az esély, hogy az Arkham City is steames lesz. Bár ezt a legutóbbi két játék alapján tippelem :D (Kane 2 , Lara Croft)
  • zzeN
    Kibírjuk már ezt a másfél napot:)
  • wedge31
    Elméletileg péntekig de aztán lehet, hogy már ma el fog indulni, délután majd kiderül.
  • Malakai
    Volt ilyen, viszont az EIDOS végül elvetette, nem lesz region-lock a dobozos játékokon, legalábbis európában, usában nem, ázsiában lehet.

Szerk: A digitális verziók meg egyébként se lettek volna régió kódosak, mielőtt valaki félreérti az előzőt. :)
  • Skynet
    Ezt tudom de van aki nálunk is már mag megkapja és mégse tolhatja holnapig elméletileg....:)
  • zzeN
    USA-ban 23.-a a megjelenés.
  • Skynet
    Ám az amerikanoidok már tolhatják vagy nekik is csak megküldték tegnap a játékot és várhatnak péntekig?:)
  • MerlinW
    Szerintem ez hülyeség, főleg mert EU-s országról van szó.. sok értelmét legalábbis nem látom.
  • wedge31
    Itthon is megkapod 8 rugóért minek veszed UK-ból?
  • MerlinW
    Értelek én téged, de ha másik oldalról nézzük:
    - a digitális licenszek (legyen az dobozos játék, vagy nem) csereberéje nem megengedett. Ez benne van minden EULA-ban.
    - nálam fontos szempont, hogy a polcon/szekrényben könyvek és más cuccok legyenek, ne játékok. Steam tárolja nekem a játékokat, bárhol elérhetem őket.
    - Legyen a játék multi orientált, vagy csak single, a Steam közösségi rendszere kiváló.

Természetesen ez is egyéni igény kérdése, de személy szerint mikor ~5 év után 2009 végén újra regisztráltam a Steam-en, láttam milyen szinten kikupálták, azonnal beleszerettem:) A elmúlt 2 évben odáig jutottam, hogy eladtam a dobozos játékaim 99,9%-át, és mindet pótoltam Steam-en.

Van egy TB-os backup HDD-m, rajta van minden játék, így letölteni is csak egyszer kell mindent, és mégiscsak kevesebb helyet foglal a lakásban, mint 3-400 DVD :)
  • zzeN
    LOL ez igaz?
    "A korlátozás abban nyilvánul meg, hogy ha például az Egyesült Királyságban vesszük meg a játékot, akkor egy ottani PC-n kell beregisztrálnunk a Steam-re."

Szóval ha én megveszem a lentebb linkelt oldalon, akkor nem fog működni??!
  • wedge31
    Ha steames drm lesz rajta lehet majd tolni offline is de az inditáshoz kell netkapcsolat.
  • JethroHUN
    Ha megveszem a játékot akkor állandóan kell majd net? El sem indul net nélkül? Mert laptopon tolnám, megy majd rajta rendesen, csak net nincs ahol majd lakni fogok.
  • wedge31
    Nekem csak jó tapasztalataim vannak a steammel tehát nem zavar a dolog.
  • Skynet
    Próbáld késöbb,ugyan ez volt amikor mindenki beszabadult COD MW2-nél,agyig volt terhelve a steam és alig lehetett regelni mert mindig jött vmi hülye hiba...
  • Skynet
    Tudnám minek erőltetik,lewarezolják mint a szart...Csak felesleges + pénz a steam miatt...
  • Inquisitor
    Meh. Anno a Gamespyon volt regisztrált nevem az Inquisitor. Erre küldtek egyszer egy üzenetet, hogy egy "fizető" vendég is ezt szeretné használni, ezért tőlem elveszik. Megpróbáltam az igazi nevem több tucat verziójával, és a végén már 20 jegyű random számhalmazzal sem. Azt azért nem hiszem, hogy a Steam összes usere az én nevemmel reggelt. :)
  • zzeN

• MerlinW
    ~30 millió regisztrált név mellett kell a fantázia:)
  • wedge31
    Ugy néz ki most már minden nagy cimen steames drm lesz novemberben a Skyrim is azzal jön ki.
  • sherlock1
    A Pirate Bay boltban még olcsób, csak 0 Ft és még idegedítő DRM sincs hozzá.
  • Skynet
    Szerintem agyig van terhelve STEAM akkor volt ilyen amikor COD MW2-nél mindenki rászabadult és elkezdett regelni, próbálja meg később.