Nokia 6600
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ment valakinek a Glimmerati?
mondom, ha még nem tetted volna eddig próbálj egy másik telefon manager progit
How much can you take,before you snap?
van blutyukom usb-s de akármien progit tettem fel (2db pc suitet) egyik sem ismerte fel a gép meg azt irja h nincs elérhetö készülélk a közelben pedig bevan kapcsolva rata .. vki egy kis segitséget tudna ?? 😞
Gaba323
44ért vettem most a telt .. 128megás memokarival+zsir uj elöhátlap+meg a telo(használt)
Ennyit megért nem ?
Gaba323
Kösz a segítséget Mberek...
+próbáltam újabb pcsuite-ot keresni, nem volt magyar, csak angol, de az sem kezelte a bluetooth-t... <#confused>#confused>
A másik.. a pcsuite nem képes az elmentett sms-eket lementeni. Sajnos..
Mindenesetre thnx all
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
asszem
!Forza Ferrari!
próbálkozz még vele! szedjél le újabb verziót!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A pcsuite nem akar bluetoothon kommunkiálni....
van olyan progi ami leszedi az smseket meg a telefonkönyvet és kommunkikál bluetoothon keresztül?
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
sztem smseket,névejegyzékeket pcsuittel érdemes lementeni
infoért mondjuk a telefonguru.hu, ha vmi konkrétan érdekel róla, csak éókérdezed meg és vki majd válaszol
itt marhasok minden van fennt hozzá
FExplorer a progi neve
telefontkönyvet asszem csak a pcsuit al lehet leszedni
!Forza Ferrari!
Segitség kellene .. a mostani telomat cserélném .. de nemtom h mienre, ez a 6600 teccik de dobnátok egy kis infot h mit tud, mien extrák vannak .. lehet h láma kérdés de jobb azoktol tudni vmit akiknek ez van ! thx elöre is
Gaba323
a jatékokat fel kell instalálni tehát a játék nak a jar vagy a sis file ja kell!
a telefonra tegyél fel egy jó file kezelQprogit és akkor azzal mindent el tudsz küldeni a gépedre.
a kártyát tudod formázni is a telefonnal és akkor vadonat zsír lesz😊(extrák mappa/memória)
!Forza Ferrari!
En is ma vettem usbs bluetooth genyot es sajna a Nokia progi nem mukszik !
Valami mas progi kene pls ondjatok valmit amivel ugyanazokat meglehet csinalni
mint a nokia genyoval !
Meg igy maa eza 'pucolas' is erdekel engem is !
Elore is koszi!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
nemrég szereztem be a 6600-mat... ma veszek usb-bluetooth eszközt. Le szeretném menteni az összes cuccot ami most a telón van (nevek, smsek, képek, játékok, progik)...(telóról és memóriakártyáról). Utána szeretném teljesen "kipucolni"... mindent letörölni tisztára, s ami kell visszarakni... ehhez kell valamilyen progi PC-re? ha kell,honnan tudok ilyet szerezni?
Mit nem szabad törölni a telóról? A játékok instalosak? ha leszedem õket, vissza tudom majd rakni?
Köszi
keress meg priviben. mennyire érdekel a dolog?
!Forza Ferrari!
a lényeg hogy kezdd alulról. ki kell pattintanod a körmöddel a kis tartórészeket, de óvatosan nehogy letörd. elindulsz mindkét oldalon ,hogy egyszerre haladj, és így könnyebben fog majd a végén lejönni. tudom picit béna a leírásom de remélem segít. ha gond van vagy vmit nem értesz szívesen segítek
a kamerás játékok nagyon keméynek:😄DD
már nem bánom hogy vettem 256 os mmc-t bele😊
!Forza Ferrari!
nem tom pontosan mit is akartál megkérdezni, de a 6600bán csak mono hangszoró van, úgyhogy stereo nem lesz, max dual mono
létezik mp3 lejátszás mmc kártyáról úgy h a mini jack kimenetre
sztereó hangot tud kinyomni?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Ha valaki tudja a hub nevét, elérhetõségét írja már meg - Köszi !
Milyen programot kell telepítenem a telóra, hogy mp3-at vagy wav fájlt be tudjak állítani csengõhangként?
Köszi elõre is!
egy kérdés: symbian 40 es cuccok mûködnek 6600-n???
én is vettem egy ilyen telórt., mert már régóta bejött, úgyhogy most nagyon örül a fejem. viszont kellene egy oldal ahonnan tölthetek rá cuccokat,ingyen, mert a 6600 sectoron már alig van fent vmi. vki help plz
elõre is kösz!!

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)