Nokia 6600

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nem tudtok segíteni?
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet akkor tenni, ha felpakoltam egy csomó cucot a telefonra, és teljesen belassult!
Annyira, hogy be se lép a fájlkezelõ progiba hogy törölhessek!
Nincs valamilyen kód amivel le tudom formázni?
De most nem a *#7370# kódra gondolok, mert ezzel csak a háttér a csengõhang, meg hasonlók allítódnak vissza gyárira!
Vagy ha kód nem is, nincs vamilyen szoftverfrissítéshez hasonló dolog a szervízekben?
Elõre is köszi...
Trucker39
Most pedig már nem is lehet megtalálni az oldalt. 😞

sozs
Gond van az oldallal egyenlõre, mert ZaK még nem állította be rendesen. Az ékezetes betük se jók, stb...

Symbian forevör! Android! Nokia 6120C, Huawei Y7 2018, LG K42 + GT 2 Watch

nekem problémák vannak az oldallal beakarok jelentkezni erre nem jelenít meg semmit elkezd tölteni kiírja tölt, utánna fehér kép és kiírja hogy kész pedig semmit nem töltött mi lehet a baj? vissza lépni vissza tudok éa akkro bejön rendesen a fõ oldal csak amikor regisztrálni vagy pedig bejelentkezni akarok akkor csinálja ezt <#help><#help><#help><#help><#conf><#rinya><#rinya>

Amse
<#eljen>

sozs

sozs
Utcsó infó az volt, hogy új helyre kerül, de azóta sincs semmi hír!
Ha megtudok valamit szólok!

Amse
6600 sector-al mi van? megszûnt vagy elköltözött?

sozs
Amit leírtam kódot az a teló formázó kód!

Úgy néz ki, megoldottam a problemát! 😊
Adiig kersetem a neten más, magyar betûtípust, míg találtam eggyet.
Nem a legszebb, de legalább magyar. 😊
Azért köszi a segítséget.
A memóriakáryán most nincs semmi.
Mindent letöröltem éé sormáztam.
Az a kód amit adtál, az csak visszaállította az eredeti beállításokat.
Viszont a telót nem tudom hogy kell formázni?
Mert szerintem így megoldódna.
sozs
Még egy tipp, nem lehet, hogy a memória kártyára települt, és azt ha nem formáztad felismeri, és ezért a baj??
Igaz csak találgatok, elösszõr formázd meg a telón keresztül a memkarit, majd utánna a telót!

Köszi, de nem egészen jött össze.
Megmaradtak a telefonszámok, a képek is, de még a skinek is.
A beállítások ugyan elmentek, vagyis már nem magyar, de a betütípus akkor is az ereseti, max olvashatobb így angol nyelven. 😊
Ha valaki tudna még valami segítséggel szolgálni, pls szóljon.
sozs
*#7370# ezzel minden visszaáll, mint ha most vetted volna a telót.
Viszont minden (beleértve a telefonszámokat amik a telefonban vannak, képek ha a telóban vannak, letöltött dolgok, stb..) elvesznek!

Hali!
Valaki pls segítsen!
Épp am vettem egy 6600-át, és mert olyan nagy tudásu vagyok, el is csesztem. 😊
Az a gondom, hogy letöltöttem a netrõl a telefonra egy másik betütípus fajtát.
Ugyebár a legtöbb angol, õk pedig nem használnak ékezeteket, így ami itt ékezetes lenne, azt nem jelzi a telefon!
Így el sem lehet szinte olvasni a menüpontokat.
letöltöttem egy total commander-hez hasonló progit is a telóra, de nem tudom hogy mit és hol kell törölni.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném: [email protected]
Fonixxx
Hello!Ha vki tud vagy szeretne ilyet eladni,én most akarok ilyet,az szóljon.Vagy ha vki ismer jó olcsó használt mobilboltot az is jó.20-30 között szánok rá.Leírás,doboz,mem kártya van,vagy más tartozék is az még jobb.Meg ne legyen nagyon leharcolt!Köszi elõre is aki jelez!Emailom és msn-em:[email protected]

bocs nem akartam 3-szor csak tréfázott velem

Eladnám jo állapotban lévö nokia 6600 telefonomat 256 mb mmc memo karival gyári dobozával 2 db headsetel 2 cd-vel 2 elölapal az egyik még foliás jo állapotban mind a kettö, sok progival a telon ár:27e vagy csere nokia 6230 telefonra email:[email protected]

Eladnám jo állapotban lévö nokia 6600 telefonomat 256 mb mmc memo karival gyári dobozával 2 db headsetel 2 cd-vel 2 elölapal az egyik még foliás jo állapotban mind a kettö, sok progival a telon ár:27e vagy csere nokia 6230 telefonra email:[email protected]

misi9
Nem tudja valaki, hogy mi a 6600 Sector új honlapja?

Helló! Eladó,cserélhetõ egy független Nokia 6600.Érdeklõdni lehet:[email protected]
Shane
haj
vki segitsen plz..
leejtetem a nokia 6600 amat es a kijelzoje gallyra ment
vennek hasznaltan kijelzot vagy telot..
cimem: [email protected]

Szeva!
Nem teljessen ide való kérdés,6680 as telefonba vajon lehet rakatni GPS szftvert?
duran5r
Nokia 6600-ás telefon eladó!! Doboz,gyorstöltõ,cd, 128as memóriakártya + 2 db ajándék kártya egy 16megás és egy 32es. A telefon támogatja az mp3mat is. Akár csengõhangnak is betehetõ ami ennél a fajtánál nem alap dolog!!Akit érdekel irjon mailt :[email protected] vagy akár msn : [email protected] vagy irjon smst de csak kizárolag smst : 06303944833.

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Helósztok!Eladó,cserélhetõ egy Nokia 6600.Ha kell valakinek írjon.Érdeklõdni:[email protected]
madman77
Csá Pulse! Telefonba vagy kártyára telepítetted? Mert nem mindegy,én is jártam így mint te,én telóra telepítettem és nem sikerült a telepítés,áttettem kártyára a progit és tustam törölni.

madman77
Csá Belton ! Az én 6600-om 4 napot bír ki ha nem játszom,bluetootholok rajta,ha simán csak be van kapcsolva akkor 4 nap. De sajna olyan helyen dolgozom hogy nincsen térerõm mindenhol azis szívja az akksit!

Sziasztok! Jól megszívtam, mert fel akartam telepíteni a 6600-ásomra egy sms olvasót de féluton megállt... Most nem tudom leszedni. Igaz, hogy kezelõben ki tudtam törölni, de az ikon és gondolom egy csomó bejegyzés bent maradhatott a telóban. Nem tudjátok, hogy tudnám véglegesen törölni a progit? Köszi!

Ez mindenkit érdekel: http://isex.digitallyimported.hu csak ne mond, hogy nem :)

madman77
Csáo! Ajánlom neked az infraportot,nekem is 6600-ásom van,én így telepítek mindent,nekem bevált!

Deego
CSoki! lenne 1 kérdésem, h van 1 6600ám 😊😛 és nincs hozzá se kábel se adapter szal semmi és kiszedem belöle a memoriakártyát és azt a kártya olvasóba teszem és mondjuk rátöltök vmi .sis-t akor azt nem látja a telo, meg ha ugy bármit rátöltök kártyára géprö abbol semmit nem lát a telo, és az lenne a kérdésem, h Mit CSinálok XArul vagy, h kéne csinálni Ezt ???

Az SMS feladója vissza hivást kért Őntöl. Ön bármikor küldhet neki egy \"elmész a k***a any**ba\"- SMS-T

deestroy
Nekem már két éve 6600- ám van. De szerintem naggyon zsír telefon... egyedül az idegesít hogy halkan szolnak rajt a midik, és nem olyan szépek a csengõhangok. Bár ez minden Nokiánál így van. Az akksim 3-4 napot bíz. ha sokat szórakozok akkor 1,5- 2,5 nap.

malter
nekem 2napot bir ha sokat piszkálom ha nem akkor 3 4et (ez se uj aksi)
Belton
NAh nekem ugyan ezt csinalja sima usb s infra portal viszont a laptomomrol amin infra is van azal siman kommunikal...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Hali nem reg sikerult venem egy 6600 ast nemrosz kis telo bar sztem az aksija halott sajna akinek van irja meg kb hány napot bir az aksi mert nekem 1 napot kb ugy hogy jacok kicsit max toltok ra infran es estere le merull...
Elvileg medig muxik ?? mert neztem 3500ft az aksi hoza ami eredeti...
Xoval Nem hinnem hogy 1-2 napokat birna ujj aksival is ....

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gyerekek, ez egy olyan teló amit annak ellenére hogy 3-4 éve adtak ki én még ma is elfogadnám!!!

oneal1
6630 asét 13 ér cserélik azt tudom!
6600 ásét szerintem olyan 10 körül!
baromi drága

!Forza Ferrari!

malter
azt miért csinálja,hogy 1-2 bluetoothon küldött üzenetet nem tudok törölni?
1ik 1 játék a másik 1 téma,és ha törölni akarom akkor azt irja már használatban van,kezelöben eltávolitottam öket,de igy sem engedi
nem tudja valaki hogy egy kijelzõt mennyiért cserélnek ki? betörtem 😞
<#boxer>e-mail : [email protected] amúgy 35 000

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

van eladó 6600-ám

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

sohrking
Hali all
Tegnap játszogatok a 6600-án egyszer csak lemerül. Feltöltöm.. erreat írja ki pinkód és startup után, hogy Alk. bezárva Startup....
Ezekután telefonként mûxik, minden gomb mûxik kivéve a menü.... most mi van... nem szeretnék új rendszert, mert akkor pá adatok.... van megoldás?

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Nem stereo.
Ja az ultra mp3 player jó hozzá,de a telefon zenei produktuma kritikán aluli.

oneal1
hali!
nemtud valaki animált témákat s60 ra???

!Forza Ferrari!

oneal1
nem stereo asszem és ez a progi kell hozzá pl: ultra mp3 player

!Forza Ferrari!

Paál
Annyit szeretnék kérdezni, hogy megoldható lenne az mp3 lejátszás a 6600-on? csak nemtudom hogy mekkora memóriát ismer fel maximumra és, hogy stereo-e a telcsi <#wilting>

Gaba9
oké bár akkor nemtudom hogyan észleli a telot .. a csengõhangra nemtudsz semmit ? de már nem azokkal probálkozom hanem szimpla win-en keresztül küldöm át :S

Gaba323

a bluetooth kapcs.nál arra figyelj h pc suiteban az usb az infra meg minden más legyen kikapcsolva

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Gaba9
Helo nemtujdátok meik progival lehet betenni az mp3-at csengöhangnak ?? a quodrings-en kivül mer az folyton hibát meg egy honlap cimét adja ki de nem müxik a honlap meg nem találhato :S

Gaba323

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy nem tudok MMS-ben midi hangot küldeni. Valaki azt ajánlotta nevezzem át txt-re a file-t, de akkor beolvassa a file tartalmát és összevissza karaktereket illeszt be az MMS-be, amit elküldés után már nem lehet visszanevezni. Próbáltam az MMS it! nevû programmal is de amikor megkapja az MMS-t a "vevõ" telefon teljesen üresnek látja, viszont mérete van (pl. 18k😎, nem érdekes? Felhívtam a NOKIA HELPDESK-et és ott azt mondták, hogy egyes Nokia-ákba bele lett építve valami jogvédelem, csak ezen mi a jogvédett? Feltöltöttem 500 midit bluetooth-on és egyiket sem lehet küldeni. Ráadásul nem azt írja ki hogy a file védett, hanem azt hogy "a file sérült vagy nem támogatott formátumú". Segítsetek ha tudtok mert nem szeretnék ez miatt megválni a telómtól.