SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megtaláltam javítottam ahogy a mester írta de nem mükszik...
zért ez kemény,hogy én megtaláltam 😄DD
kispeki
Ne úgy keresd, hogy "==-t", hanem úgy, hogy "==" és annyit segítek, hogy egy olyan résznél fogod megtalálni ami úgy kezdõdik, hogy: "if {"; és ez az if feltétel egy for cikluson belül van 😊

SoF II: C4z0rla

pxxl
haj! hátõõõ én a balistben nem találok ==-t részt 😊

All hail the double x!

tmartin
Valaki végre segítene a kapcsoló gombbal, hogyan tudom megcsinálni, hogy átlehessen kapcsolni a régi és az új dizájn közt. Lécci segítsetek, mert nagyon nagy szükség van rá.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Sikerült köszi szépen!

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kispeki
Attól, hogy azt a kódot beillesztetted, még nem lesz jó, egy külsõ tárhelyre kell feltölteni a css fájl-t, href="ide" pedig a linket kell beilleszteni, ahol eléred magát a fájlt. Abban a fájlban meg kell adni a .topichead { résznek egy padding-right: 5px;-es attribútumot, így:

.topichead {
padding-right: 5px;
}

Azaz, abban a css fájl-ban amit felteszel egy tárhelyre, ennek így ahogy van szerepelnie kell benne, és ahova feltetted a fájlt, a címsorban lévõ url címet kimásolod, és a href="" résznél a két idézõjel közé teszed. Remélem érthetõ voltam, ha nem, délután segítek, most el kell mennem.

tmartin
Hát teljesen mind1, hogy hg ként nézem vagy nem ff-ben meg operában mert ot nincs lemaradva, viszont a kódot beillesztettem a headba, bodyba meg simán is de nem jó. Mit tegyek? Vagy rossz helyre illesztettem?

kispeki
Lehet, hogy FF-ben és Operában is szar, mivel ie-ben nem házigazdaként nézed, FF-ben és Operában meg igen, ha ott sem házigazdaként nézed, és ott jó, akkor van gond, ha nem házigazdaként nézed és olyan mint IE-ben, akkor meg kell adni neki egy jobb oldali paddingot...

IE-hez való css-nél ezt a beillesztést használd:
<!-->
<link href="all_IE.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<!-->

tmartin
Van megoldásotok arra, hogy a post redesing scriptnél IE-ben ne maradjon le a hozzászólásszám utolsó számának a fele?
Mert IE-ben így néz ki:

Firefoxban és Operában:

Ott tökéletes. Van szerintetek megoldás rá, hogy IE-ben is jó legyen?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kispeki
nyílván kipörgeted, de ha valaki megcsinálja, azt még mindig lehet figyelmeztetni, illetve bannolni a topikból, lehet hogy macerás, de ha nem egy, hanem legalább 20 ember kérné a topikjába, megírnám Neked olyanra, hogy 11 perc alatt tudjad csak "kipörgetni", ezzel elérem at, hogy túl sokat kelljen dolgoznod ahhoz, hogy meglékeld...

cSuwwi
nem az elrejtéssel van a gond, hanem a szavazással
hogy oldod meg azt, hogy egy üzenetet egy tag csak egyszer értékelhessen?
semmilyen userid-t nem tudok kiszedni. most itt a beírómezõ fölüli név legyen az alapja? firebuggal 2mp alatt átírom akármire. az auth cookie meg egyben tárol mindent, és változik, név meg nincs benne.

nem lehet normálisan megcsinálni, amivel nem él vissza egy átlagos script kiddie, és ezért nem is érdekel a téma.
de ha nagyon ráérsz csináld meg, garantálom hogy 10 percen belül kipörgetem neked

shit happens

pxxl
de mindek? mire 100 szavazat bekerülne már rég 5 oldallal odébb van a hsz. 😄 egyszerûbb akkor már a banlist, vagy a hidelist (amire módosítottam a banlistet), ami hsz szám alapján rejti el, bár enenk sincs sok értelme.

All hail the double x!

tmartin
Meg az is megoldható lenne, hogy bizonyos felhasználók tudnak csak értékelni. Tehát akikben a HG megbízik azokat beírja és azok tudnak értékelni.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kispeki
tudom, én is fenntvagyaok bH-n, és látom is, ott id alapján azonosítják a felhasználókat, de ez itt is megoldható, a nevednél a címsorban található 9 szám alapján, mint ahogy ebben a szkriptben a képet hozzárendeled a felhasználókhoz 😊

cSuwwi
tudom hogy megoldható, csak nincs értelme.
nem tudod biztos alapon azonosítani a felhasználókat a szavazáshoz, 5 perc alatt írok olyan scriptet amit akárkit lepontoz -1000-re, így meg nincs értelme foglalkozni vele.
itt nem játszik az anonym szavazás, ahol használnak ilyet ott helyi fícsõr ahol tudják azonosítani a felhasználóikat, hogy ne tudjon többször szavazni (pl. bH)

shit happens

kispeki
az már megoldható lenne külsõ tárhelyen, és a negatív hozzászólások eltûntetésénél megadható lenne egy x érték, amitõl eltünteti, mondjuk 100 negatív értékelés után tûnik el, emellett meg is jeleníthetõ lenne, ha valakit érdekel 😊

papi08
Értem, köszönöm!😊

13 éve itt. Szép idő.

cSuwwi
nincs értelme, mert túl sokan vannak itt, sokan csak azért is lemínoszolnák
továbbá gond, hogy vhol tárolni kell az eredményeket, kell hozzá backend is (adatbázis + php)

shit happens

papi08
Szia cSuwwi!
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan script létezik-e/lehet-e csinálni, amivel értékelni lehet a HSZ-eket, és kiírná pl. hogy az a HSZ hány plusz, illetve hány negatív értékelést kapott. A gomboknak elég lenne egy + illetve egy - jel is😊 Ez azért lenne jó, mert így eltüntethetõek lennének a felesleges "köszi!" HSZ.-ek😊
Elõre is köszönöm!
Üdv: Papi

13 éve itt. Szép idő.

megoldottam 😄

Hali, remélem ide illik a kérdésem 😊

Hogyan lehetne megoldani, hogy a hosszú címbe beírva a szövegeket, egy kis új ablakba nyissa meg mint pl. a téma karbantartásnál ? 😊
(Egy FAQ-ot kéne csinálnom ide, elkezdtem beírni, de rájöttem hogy túl sok a szöveg már ehhez a megoldáshoz, de nem akarok a kb. 40sor szövegnek egy ingyenes tárhelyt csinálni 😄)

tmartin
és megtudnád írni miaz a megoldás?

cSuwwi
a skinváltás egy select, az meg changere változik, betöltéskor ellenõrzi a cookiet, ha átvált akkor post után is az jelenik meg amire váltott (mivel újratölti az oldalt)

az átszínezés ott "problémás" hogy várni kell mire felrakja az új skint (a css-es fix gyors, de a js-es avatarcsere nem)

ez régen ment a szavazós topikban, szóval van/volt rá megoldás

shit happens

pxxl
nem látom értelmét. megnyitja valaki a topikot az új skinnel, átvált a régire, kommentel, és újra az új dizájn jön be. ahhoz hogy meg is jegyezze komolyabb dolgok szükségesek.

All hail the double x!

cSuwwi
nem nyúltam hozzá, ie alatt megfixeltem amikor még csináltam, lehet hogy az segített rajta

a másikat megnézem, mert más gondok is vannak vele (pl. átszínezve a régi logó van, mint ebben a topikban is)

shit happens

hali! na mostmár a spoileres cucc is mükszik a régi firefoxon! valamit csináltál neki mester?
illetve ha a hsz-t szeretném ugye a bannerbe betenni mint most a tippverseny topicban akkor nem lehet megoldani,hogy a spoiler ott is ilyen klikkelõs legyen?
tmartin
Valaki megtudná mondani, hogy tudom megvalósítani a régi/új skin kapcsoló gombot? Nagyon kéne! Légyszíves segítsetek!

Martinez01
Hali😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

MerlinW
Akkor használd a pici fejed és nézd az eredetit😊

[merlinw.org]

tmartin
Annak a linknek amit pixxel adott az elejére a nevek vannak írva.

MerlinW
Oda van írva a script elejére.

[merlinw.org]

tmartin
Oké, de azt hogyan kell beilleszteni? Ugyanúgy felrakod külsõ tárhelyre és azt berakod egy kódba? És melyik az a kód?

pxxl
amit adtam az is úgy van megcsinálva hogy mindenkinek adja az új fejlécet, csak vannak egyedik is 😊

All hail the double x!

kispeki
#1508-as probléma:

$(this).find("table:eq(0) tr td:eq(0) table").remove();
$(this).find("table tr td:eq(0)").html('~ <a href="'+userid<0>+'='+userid<1>+'">'+username+'</a>');

Ezt a két sort töröld, vagy kommenteld ki, ezek után ha mindenkinek csak egyszínû fejlécet szeretnél, a css .topichead table résznél add meg a background-color attríbútumot, ha nem érted, priviben segítek 😊

tmartin
Hello!
Megválaszolnátok a következõ két kérdést ha tudjátok? Nagyon fontos lenne.

Köszi a linket, de nekem az kéne, ahogy a fórumodon van, hogy a hozzászólások fejléce olyan kék. Na nekem az tetszik nagyon csak nekem annak ilyen barnásnak kéne lennie. Azt hogy tudom megcsinálni. Ja és amit most adtál linket azt milyen scriptbe tudom berakni?

Ja és még, hogy tudom megoldani, melyik scriptel a kapcsolást (régi/új skin)amit még régebben említettetek mert arra választ nem találtam.

kispeki
értem, köszönöm 😊 ha le lett tesztelve és mûködik, szívesen venném 😊

cSuwwi
ez nem hiba. a script domreadyre fut le az aktuális oldalon lévõ tartalmat manipulálja. a válasz erre funkció xhr-en át megy, az késõbb kerül be, amire nem fut le a script.

amúgy már megoldottam ezt a gondot, csak még nem lett letesztelve a script rendesen

shit happens

ja mert kivettem a szkriptet. de megvan már a megoldás: #1516
pxxl
hát ez elég kusza, nekem nem jön be

All hail the double x!

kispeki
hali, a topicredesign.js-nél véltem feldófedezni egy kis hibát topikom fejlesztgetése közben:

a válasz xy üzenetére gombra kattintva máshgy írja ki az üzenetet, nem csak nálam, dean topikjában is:
Dean topikja
topikom

thx
cSuwwi
használj webes fontokat, a Gautami vagy mi a picsa, ha nincs telepítve a júzer gépén akkor olyan lesz mint amit látsz a screenshoton.
legalább egy Arial, Tahomá-t tegyél a cssbe a fontokhoz:

font-family: Gautami, Arial, Tahoma;

ilyenkor sorban megy a böngészõ, és amelyiket megtalálja azzal jeleníti meg

shit happens

fogadás topic
Nálam tökéletes de az miért van,hogy van akinél összecsúsznak a sorok?
hát b+ kössz.
bocs a kifejezésért de ha vminek örülök ezt használom.
fasza mükszik.!!!!!!4 <#worship>
kispeki
Meg is van:

$(this).find("table:eq(0) tr td:eq(0) table").remove();
$(this).find("table tr td:eq(0)").html('~ <a href="'+userid<0>+'='+userid<1>+'">'+username+'</a>');

Ezt a két sort töröld (inkább kommenteld ki) És máris jó lesz 😊

kispeki
illetve az ez alatt lévõ két sorból a második sor írja ki a felhasználónevet a kép nélkül:

kispeki
var username = ($(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a img").length == 1) ? $(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a img").attr("alt") : $(this).find("table tr:eq(0) td:eq(0) a")<0>.innerHTML;
username = username.replace(/ - VIP/, "");

Ez a két sor az, ami átváltoztatja a felhasználónevet, illetve a címsort...
ezt kell megváltoztatni, épp ezen gondolkodom 😊

tényleg vki ilyenre megcsinálná aztán nem piszkállak benneteket😊
tmartin
Ja és még, hogy tudom megoldani, melyik scriptel a kapcsolást (régi/új skin)amit még régebben említettetek mert arra választ nem találtam.

tmartin
Köszi a linket, de nekem az kéne, ahogy a fórumodon van, hogy a hozzászólások fejléce olyan kék. Na nekem az tetszik nagyon csak nekem annak ilyen barnásnak kéne lennie. Azt hogy tudom megcsinálni. Ja és amit most adtál linket azt milyen scriptbe tudom berakni?