SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zért ez kemény,hogy én megtaláltam 😄DD
SoF II: C4z0rla
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
.topichead {
padding-right: 5px;
}
Azaz, abban a css fájl-ban amit felteszel egy tárhelyre, ennek így ahogy van szerepelnie kell benne, és ahova feltetted a fájlt, a címsorban lévõ url címet kimásolod, és a href="" résznél a két idézõjel közé teszed. Remélem érthetõ voltam, ha nem, délután segítek, most el kell mennem.
IE-hez való css-nél ezt a beillesztést használd:
<!--
<link href="all_IE.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<!
Mert IE-ben így néz ki:
Firefoxban és Operában:
Ott tökéletes. Van szerintetek megoldás rá, hogy IE-ben is jó legyen?
hogy oldod meg azt, hogy egy üzenetet egy tag csak egyszer értékelhessen?
semmilyen userid-t nem tudok kiszedni. most itt a beírómezõ fölüli név legyen az alapja? firebuggal 2mp alatt átírom akármire. az auth cookie meg egyben tárol mindent, és változik, név meg nincs benne.
nem lehet normálisan megcsinálni, amivel nem él vissza egy átlagos script kiddie, és ezért nem is érdekel a téma.
de ha nagyon ráérsz csináld meg, garantálom hogy 10 percen belül kipörgetem neked
shit happens
All hail the double x!
nem tudod biztos alapon azonosítani a felhasználókat a szavazáshoz, 5 perc alatt írok olyan scriptet amit akárkit lepontoz -1000-re, így meg nincs értelme foglalkozni vele.
itt nem játszik az anonym szavazás, ahol használnak ilyet ott helyi fícsõr ahol tudják azonosítani a felhasználóikat, hogy ne tudjon többször szavazni (pl. bH)
shit happens
továbbá gond, hogy vhol tárolni kell az eredményeket, kell hozzá backend is (adatbázis + php)
shit happens
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan script létezik-e/lehet-e csinálni, amivel értékelni lehet a HSZ-eket, és kiírná pl. hogy az a HSZ hány plusz, illetve hány negatív értékelést kapott. A gomboknak elég lenne egy + illetve egy - jel is😊 Ez azért lenne jó, mert így eltüntethetõek lennének a felesleges "köszi!" HSZ.-ek😊
Elõre is köszönöm!
Üdv: Papi
13 éve itt. Szép idő.
Hogyan lehetne megoldani, hogy a hosszú címbe beírva a szövegeket, egy kis új ablakba nyissa meg mint pl. a téma karbantartásnál ? 😊
(Egy FAQ-ot kéne csinálnom ide, elkezdtem beírni, de rájöttem hogy túl sok a szöveg már ehhez a megoldáshoz, de nem akarok a kb. 40sor szövegnek egy ingyenes tárhelyt csinálni 😄)
az átszínezés ott "problémás" hogy várni kell mire felrakja az új skint (a css-es fix gyors, de a js-es avatarcsere nem)
ez régen ment a szavazós topikban, szóval van/volt rá megoldás
shit happens
All hail the double x!
a másikat megnézem, mert más gondok is vannak vele (pl. átszínezve a régi logó van, mint ebben a topikban is)
shit happens
illetve ha a hsz-t szeretném ugye a bannerbe betenni mint most a tippverseny topicban akkor nem lehet megoldani,hogy a spoiler ott is ilyen klikkelõs legyen?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
[merlinw.org]
All hail the double x!
$(this).find("table:eq(0) tr td:eq(0) table").remove();
$(this).find("table tr td:eq(0)").html('~ <a href="'+userid<0>0>+'='+userid<1>1>+'">'+username+'</a>');
Ezt a két sort töröld, vagy kommenteld ki, ezek után ha mindenkinek csak egyszínû fejlécet szeretnél, a css .topichead table résznél add meg a background-color attríbútumot, ha nem érted, priviben segítek 😊
Megválaszolnátok a következõ két kérdést ha tudjátok? Nagyon fontos lenne.
Köszi a linket, de nekem az kéne, ahogy a fórumodon van, hogy a hozzászólások fejléce olyan kék. Na nekem az tetszik nagyon csak nekem annak ilyen barnásnak kéne lennie. Azt hogy tudom megcsinálni. Ja és amit most adtál linket azt milyen scriptbe tudom berakni?
Ja és még, hogy tudom megoldani, melyik scriptel a kapcsolást (régi/új skin)amit még régebben említettetek mert arra választ nem találtam.
amúgy már megoldottam ezt a gondot, csak még nem lett letesztelve a script rendesen
shit happens
a válasz xy üzenetére gombra kattintva máshgy írja ki az üzenetet, nem csak nálam, dean topikjában is:
Dean topikja
topikom
legalább egy Arial, Tahomá-t tegyél a cssbe a fontokhoz:
font-family: Gautami, Arial, Tahoma;
ilyenkor sorban megy a böngészõ, és amelyiket megtalálja azzal jeleníti meg
shit happens
bocs a kifejezésért de ha vminek örülök ezt használom.
fasza mükszik.!!!!!!4 <#worship>#worship>
$(this).find("table:eq(0) tr td:eq(0) table").remove();
$(this).find("table tr td:eq(0)").html('~ <a href="'+userid<0>0>+'='+userid<1>1>+'">'+username+'</a>');
Ezt a két sort töröld (inkább kommenteld ki) És máris jó lesz 😊
username = username.replace(/ - VIP/, "");
Ez a két sor az, ami átváltoztatja a felhasználónevet, illetve a címsort...
ezt kell megváltoztatni, épp ezen gondolkodom 😊