SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
természetesen a fejlesztõ saját engedélyével 😛
All hail the double x!
ez kajlin full mükszik? tehát beléptem akkor rajtam kivül 1 emberkéne volt megnyitva a topic?
All hail the double x!
Azt melyik scriptel csináltad?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
az 50x50-es helyére betehetsz anigifet is, csak sok egyedit kell majd csinálnod
shit happens
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azt nem lehet megoldani,hogy a felsõ avatar sávban a régi logók is látszódjanak?
maximum elrejteni lehetne, de mivel személyes adatokhoz js-el nem juthatsz hozzá, könnyen lehetne hamisítani
szóval mivel nem tudok rá biztonságos megoldást, nem
nem biztonságossal lehetne, csak azt meg nem csinálok, van elég bug így is ezen a romhalmazon
shit happens
És olyan script nem készíthetõ, amivel más, a HG által kijelölt személyek is tudnak HSZ-eket törölni?
13 éve itt. Szép idő.
és ne *.jss legyen a kiterjesztése hanem simán *.js
shit happens
13 éve itt. Szép idő.
Csak ugyebár az a gond, hogy hiába van beleírva a nick, és a kép is, nem változik a topik, mindenkinek az eredeti látszik😊
---
Ismerem a scriptjeidet, tudom hogy ott a használati utasítás is, de hiába, mert ha be van állítva a kép, akkor is az eredeti jelenik meg😊
13 éve itt. Szép idő.
kell egy css-t becsatolni, akkor lesz fehér az üzenet, csak a logók még a régiek.
ha a js-t is beraktad a fejlécbe, akkor kell beállítani melyik júzernél melyik avatar látszon, ezt kell beleírni a scriptbe
de már ezerszer leírtam: ott van a script elején minden szájbarágósan. eddig szinte mindenki be tudta az alapján állítani. akkor írjatok (lehetõleg) ide, ha hibásan megy, egyedi kérés van, stb.
itt jegyezném meg, hogy aki írt a mailcímemre ami a scriptben van, de nem válaszoltam, az nem azért van mert köcsög vagyok, hanem vagy orbitális faszságot akar, amit nem lehet megoldani, vagy õ sem tudja hogy mit akar valójában. 5%-ban meg nem értem rá, utána meg elfelejtettem, annak sry
shit happens
Eltudnátok árulni mit kell módosítani a TobicReDesign scriptben, hogy ne az userek logója jelenjen meg, hanem az 50x50-es kép? Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
a nulliq-s hülyegyerekek bannolgatását bármelyik droid megcsinálja, sima betanított munka, fõleg hogy nem is fizetnek érte.
ha már választani lehetne, inkább a fejlesztésbe nyúlnék bele, állítom hogy több tapasztalatom van ezen a téren, mint szinte bárkinek a mostani gárdából.
shit happens
fc: te nem 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ez a mostani sztem így kerek, nem kéne bolygatni. a videógomb még pont elfér, de pl. ami a virrasztós topikban van, az már erõsen határeset, nem is férne be a videógomb
shit happens
mert ha megnézitek, minden gomb egyforma széles, a mehet kivételével hogy normálisan nézzen ki
shit happens
kép beszúrása helyett csak,hogy KÉP
videó beszúrása helyett csak,hogy VIDEO
nem mükszik 😄
if ((username).toLowerCase() =! (deletelist).toLowerCase())
itt cseréltem ki :S és nem megy. mind1. csak gondoltam jelzem.
a whitelistrõl meg írtam régebben hogy kell megcsinálni a banlistbõl (de külön script nem lesz belõle)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1078965071&no=1258
shit happens
#1458: erre jó lenne egy ötlet 😊
All hail the double x!
shit happens
All hail the double x!
All hail the double x!
whitelistet lehet csinálni a banlistbõl, de a beírást nem tudom megakadályozni, mert ha letiltja a js-eket, vagy csak ezt a jst akkor máris be lehet írni
shit happens
egyébként tényleg nagyon szépen köszönöm ezt a sok segítséget 😊 <#worship>#worship>