2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
jaja :) már tanulmányoztam, csak nem volt meg az ihlet a módosításához :) -
No. cSuwwi elkezdett szerelni és szétesett a világ 
Jut eszembe. Ez a redesign széthullik, ha url van az aláírásban. Lusta voltam megkeresni a hiba okát, de ha már ennyire benne vagy ránézhetnél:) -
Pedig az csak egy iframe + html. A js-hez hozzá sem kell nyúlni. -
na ja xD
a banneredet meg lusta vagyok agyilag feldolgozni, és átírni :D pedig az elmémben már összeállt
-
Ahm... akkor nem neked adtam. Lényeg, hogy el is kérhetted volna:) No mindegy:) -
tuti nem, swf decomplisher-el (vagy mi a neve) oldottam meg, én a csetet, meg a bannert kértem el :D -
ott van a css-ben amit merlin linkelt, abban az első pár #-es sorban van :) -
Ne fényezd magad, emlékeim szerint odaadtam a forrását
-
jah igen azt elkölcsönöztem :D visszaforgattam az swf-et, vagyis csak az ActionScriptet vettem ki belőle, és újra írtam a flash-t
-
ez csak kreativitás kérdése
kicsit gatyába rázom majd ezt a topikot, valami hasonlóval, de nem az alap drom skinnel -
Alakul a dolog, egyelőre csak folyamatban a változás, de reményteljes a helyzet - köszönöm a segítséget!
-
┌∩┐(◕_◕)┌∩┐
mire nem jó az utf8 :D -
Mester 
Gratulálok, több ilyen topikot ! :F -
Dean Winchester #1737
brutáljólett
-
Van rá egy script...hmm mi is volt?:S Asszem BB7 topikban benne van -
Ez valószínűleg azért van, mert a tied:) Mondtam is neked mikor elkészült az új dizájn:) No meg ki az a hülye aki kétszer dolgozik?:)
Nekem meg a visszaszámláló ismerős:)) -
Fasza 
Hogy lehet átlátszóvá tenni a hsz.-ek alatti fehér részt? -
na beröffentettem egy új topikdizájnt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami gyanúsan hasonlít az én css-emre :P :D -
Jah,sry,elnéztem:) -
CSS-el:
Ubuntu topikban így csináltam meg
Maximus: az más, most másról van szó. -
Itt le van írva,de nekem nem sikerült megcsinálnom:( -
...és az SG logo és fejléc helyére mást tenni, miként lehet? -
Üdv Tagok!
Kérdés: miként kell megoldani azt, hogy a háttér kép látsszon a hsz-ek közt is, mint ahogyan a "Need for Speed Hot Pursuit" tópikban és sok más helyen is látható? -
Azt. Vannak CS4-CS5 féle speckó újdonságok, amiket még nem tud - mint a kép+tartalomméretezés, vagy az új patch tool tulajdonságok, így azok nem két kattintásos, hanem 10 perces műveletek, de ettől függetlenül minden kivitelezhető. Főleg új bétával.
-
Dean Winchester #1725 azt mondod a gimpel is megtudod mindazt csinálni mint a PS-el? -
Nálam is van fent Win, amolyan konzol funkciót tölt be, azaz kizárólag játékra. Valamint arra az esetre ha Win-re kell fejlesztenem valamit:)
Kitanultam végre a Gimp-et is, így végre elszakadhattam a PS-től is:) -
A feltétel elég. Illetve az OS detektálós izé megoldásával (szerver oldali php + ajax vagy iframe), bármi megoldható. -
míg nem futnak rajta a wines programok, játékok addig nem ösztönöz, különben már rég ubuntu lenne
-
Ubuntu topikhoz készítettem, hogy lássuk ki az aki rendszeresen használ Linux-ot:) Illetve talán egyeseknek ad némi ösztönzést is:) -
scriptben meg lehet hívni egy scriptet? :D pl van egy névsor, és aki rajta van, csak annak csinálja meg pl a topikdizájnt. vagy egyszerűen csak bele kellene építeni a dizájn script elejére a feltételt?... -

-
nem igazán tudott megállítani :) -
amit én/mi csináltunk az poén, am hasztalan :D
jah am átírtam a whitelist scriptedet is :D (sajátban pl TETHT topikban megy) -
csak megéltem az első script továbbfejlesztést amiknek a scripjeim az alapja? :)
mondjuk hogy mire jó azt nem értem, de biztos jó valamire -
lol :D -
js forrás javítva -
OS detektáló script
Az utolsó oldalfrissítés alapján, szerveroldalon SQL-ben tárolva.
js forrás
php forrás
sql tábla
Lehetne ajax is, de lusta voltam:) -
Megírtam neked
Demo
-
lista ugye így néz ki:
var list = new Array("pixxel", "kifli", "mflex");
ebből nem lehet valahogy úgy okoskodni, hogy minden felsorolt usernek egy-egy random szöveg jusson? :D nekem folyamatosan ugyanazt adja mindenkinek