2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • Wescone
    ...vagyis a hsz.-ek közti elválasztókat, na!
  • Wescone
    Pár dolgot megoldottam ugyan, de még mindig nem vagyok elég "skilled" ahhoz, hogy rájöjjek, hogyan tehetném átlátszóvá a "center table"-t...
  • kispeki
    mik ezek a level-ek? :D mintha karaktereket tolnánk :D
  • cSuwwi
    Aki elég skilled az lenyúlhatja, de még nincs kész, szóval nincs hozzá support, ha gond van, megoldod.
  • MerlinW
    Oldal forrása... és terülj terülj asztalkám:)
  • vajo
    ez a dizájn esetleg elérhető valahol, mert nagy tetszik?
  • Lyukasbogrács
    background: rgba(200, 54, 54, 0.5);
    de nem minden böngésző támogatja
  • pxxl
    megoldható css-el, de nem jó, mert a szöveget is halványítja :/
  • papi08
    Köszönöm szépen! :)
  • Wescone
    "Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?"

"background-attachment: fixed;"
  • papi08
    Sziasztok!
    Le tudná valaki írni, hogy-hogy lehet megoldani js-ben hogy a hozzászólások mögötti rész kissé átlátszó legyen? Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?
    Előre is köszönöm szépen! :)
  • Wescone
    Kioktatna végre valaki, mit kell beírnom ahhoz, hogy a "table" átlátszó legyen, de a banner négyzete megmaradjon eredeti formájában, valamint eltünjön a "text area" kerete?!
  • cSuwwi
    a js nem fog neked onfly átméretezni, töltsd fel a képet olyan helyre, ahol thumbnailt is generál, és annak a linkjét szúrd be
  • pxxl
    mondjuk egy olyan js jól jönne, ami lekicsinyíti a benga nagy képeket, és csak a kisebb "preview" képet rakja be, hogy ne kelljen több megát betölteni, és a képre kattintva meg jön a rendes méretű kép. márha megoldható :)
  • pxxl
    jaja a jobb gombos megoldást azt tudom, csak a sok juzer tudja-e :D na mind1, jó ez így :) ezért nem kell script sztem.
    thx
  • cSuwwi
    a 4-es firefox már elég táp lett, bár még csak a béta 7-es verzió van kint, de már chrome szintű a gyorsasága jópár ext-el :)
  • cSuwwi
    jobb gomb, view image
    azért nem látszik, mert a js akkor teszi rá a click eventet, ha szélesebb egy előre megadott számnál, és mivel a css kisebbre veszi, a js nem érzi nagyobbnak (gondolom domreadyn van a képméret ellenőrzés, de a css előbb beállítja)
    scripttel meg lehet oldani
  • pxxl
    háháá így jó :D
    csak így nem lehet rákattintani, hogy megnyissa új lapon teljes méretben.
    mint itt a #1794-es hsz.
  • cSuwwi
    kell a css-be egy ilyen sor, a megfelelő szélességet ki kell sakkozni

.msg-text span img {max-width: 615px !important; }
  • MerlinW
    A képet egy script méretezi, ha felül is lehet írni css-el, akkor is !important-al kell.
    (Mondjuk én nem látok a topik2.css-ben erre vonatkozó dolgot)
  • pxxl
    igen, és meg is van adva css-ben, az új szélesség. :/
  • MerlinW
    Attól, hogy elvettél tőle ~80 pixelt a baloldali oldalsávval.
  • pxxl
    haj!

az mitől van, hogy túlnyúlik a belinkelt kép? pl itt :/
  • Dean Winchester
    olyan szkript nincs amellyel a nevem helyére logót tudok betenni?
  • kaposi1
    Köszönöm szépen Wescone kolléga a segítséget!
  • pxxl
    nem

• tmartin
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem e lehetne azt megcsinálni, hogy nem csak a VIP tagok szerkeszthetik az üzeneteiket 4 perc után hanem mindenki aki írt hozzászólást és ne négy percig hanem egy kicsit hosszabb ideig vagy bármeddig. Szerintetek ez megoldható?
  • Wescone
    Amit küldtem korábban annak működnie kellene, feltéve, hogy jól másoltad be.
  • kaposi1
    Sziasztok!

Ide irányítottak a kérésemmel.

Nagyon szeretnék betenni a fórumom hátterének egy képet ill. ha lehetséges még egy lejátszót is, mivel zenei fórumról van szó.
    Sajnos ez a javascript dolog idáig kimaradt az életemből.
    Tudna nekem segíteni valaki hogy a téma karbantartásnál miket kellene beírnom?

Előre is nagyon köszönöm ha valaki segíteni tud
  • cSuwwi
    ez csak csicsa, nekem speciel nem jön be
  • pxxl
    haj!

azt meg lehet valahogy oldani, hogy pl berakod most ezt a textarea-hoz:

-moz-box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;
    -webkit-box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;
    box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;

hogy ez a border vonalát kövesse és ne a textarea-nak a területét?
  • pxxl
    beállítasz 200x200-as képet minden usernek, az lehet hogy 50-60 kép egy oldalon, eléggé lelassítaná az oldalt. így is lassú néha az előző 50x50-es képekkel :)
  • Szabi1991
    100*100ba meg nem fér be semmi infó, akkor marad ahogy van :D
  • Wescone
    Akkor itt az első igénylés!
  • cSuwwi
    a 200x200-as kép kicsit merész lenne, tekintve hogy 160px körül van a szürke sáv szélessége, max. 100x100-ast tudnék ott elképzelni.
    az üziszám pedig ott marad ahol most is, ez így van kitalálva.

a megjelenítő része egy sima táblázat, aki ennyire tud html-ül, átrendezheti ahogy gondolja. ez csak egy alap lesz (mint a fehér dromos skin is), azt csináltok belőle amit akartok (vagy tudtok)
  • cSuwwi
    feleslegesnek tartom, ahogy a galérialinket is
    ha tényleg lesz rá igény, bekapcsolhatóra beteszem, de alapból sztem nincs értelme
  • pxxl

• MerlinW
    A privát üzenet link még hiányzik:)
  • Lullaby
    g00d cSw ^^
  • Szabi1991
    majd idővel, ha lehet kérni, lehetne egy olyan verzió is amibe minimum 200x200as kiskép lenne és a házigazda állíthatja be a kisképet mindegyik felhasználóhoz, lvl kijelzés meg a dolárjel nem kéne abba verzióba :)
    (itt használnám)