2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
...vagyis a hsz.-ek közti elválasztókat, na! -
Pár dolgot megoldottam ugyan, de még mindig nem vagyok elég "skilled" ahhoz, hogy rájöjjek, hogyan tehetném átlátszóvá a "center table"-t... -
mik ezek a level-ek? :D mintha karaktereket tolnánk :D -
Aki elég skilled az lenyúlhatja, de még nincs kész, szóval nincs hozzá support, ha gond van, megoldod. -
Oldal forrása... és terülj terülj asztalkám:) -
vajo #1825 ez a dizájn esetleg elérhető valahol, mert nagy tetszik? -
background: rgba(200, 54, 54, 0.5);
de nem minden böngésző támogatja -
megoldható css-el, de nem jó, mert a szöveget is halványítja :/ -
Köszönöm szépen! :) -
"Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?"
"background-attachment: fixed;" -
Sziasztok!
Le tudná valaki írni, hogy-hogy lehet megoldani js-ben hogy a hozzászólások mögötti rész kissé átlátszó legyen? Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?
Előre is köszönöm szépen! :) -
Kioktatna végre valaki, mit kell beírnom ahhoz, hogy a "table" átlátszó legyen, de a banner négyzete megmaradjon eredeti formájában, valamint eltünjön a "text area" kerete?!
-
a js nem fog neked onfly átméretezni, töltsd fel a képet olyan helyre, ahol thumbnailt is generál, és annak a linkjét szúrd be -
mondjuk egy olyan js jól jönne, ami lekicsinyíti a benga nagy képeket, és csak a kisebb "preview" képet rakja be, hogy ne kelljen több megát betölteni, és a képre kattintva meg jön a rendes méretű kép. márha megoldható :) -
jaja a jobb gombos megoldást azt tudom, csak a sok juzer tudja-e :D na mind1, jó ez így :) ezért nem kell script sztem.
thx -
a 4-es firefox már elég táp lett, bár még csak a béta 7-es verzió van kint, de már chrome szintű a gyorsasága jópár ext-el :) -
jobb gomb, view image
azért nem látszik, mert a js akkor teszi rá a click eventet, ha szélesebb egy előre megadott számnál, és mivel a css kisebbre veszi, a js nem érzi nagyobbnak (gondolom domreadyn van a képméret ellenőrzés, de a css előbb beállítja)
scripttel meg lehet oldani -
háháá így jó :D
csak így nem lehet rákattintani, hogy megnyissa új lapon teljes méretben.
mint itt a #1794-es hsz. -
kell a css-be egy ilyen sor, a megfelelő szélességet ki kell sakkozni
.msg-text span img {max-width: 615px !important; } -
A képet egy script méretezi, ha felül is lehet írni css-el, akkor is !important-al kell.
(Mondjuk én nem látok a topik2.css-ben erre vonatkozó dolgot) -
igen, és meg is van adva css-ben, az új szélesség. :/ -
Attól, hogy elvettél tőle ~80 pixelt a baloldali oldalsávval. -
haj!
az mitől van, hogy túlnyúlik a belinkelt kép? pl itt :/ -
Dean Winchester #1807 olyan szkript nincs amellyel a nevem helyére logót tudok betenni? -
Köszönöm szépen Wescone kolléga a segítséget! 
-
nem
#1765 -
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem e lehetne azt megcsinálni, hogy nem csak a VIP tagok szerkeszthetik az üzeneteiket 4 perc után hanem mindenki aki írt hozzászólást és ne négy percig hanem egy kicsit hosszabb ideig vagy bármeddig. Szerintetek ez megoldható? -
Amit küldtem korábban annak működnie kellene, feltéve, hogy jól másoltad be. -
Sziasztok!
Ide irányítottak a kérésemmel.
Nagyon szeretnék betenni a fórumom hátterének egy képet ill. ha lehetséges még egy lejátszót is, mivel zenei fórumról van szó.
Sajnos ez a javascript dolog idáig kimaradt az életemből.
Tudna nekem segíteni valaki hogy a téma karbantartásnál miket kellene beírnom?
Előre is nagyon köszönöm ha valaki segíteni tud
-
ez csak csicsa, nekem speciel nem jön be -
haj!
azt meg lehet valahogy oldani, hogy pl berakod most ezt a textarea-hoz:
-moz-box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;
-webkit-box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;
box-shadow: inset 0px 0px 10px #28435b;
hogy ez a border vonalát kövesse és ne a textarea-nak a területét?
-
beállítasz 200x200-as képet minden usernek, az lehet hogy 50-60 kép egy oldalon, eléggé lelassítaná az oldalt. így is lassú néha az előző 50x50-es képekkel :) -
Szabi1991 #1798 100*100ba meg nem fér be semmi infó, akkor marad ahogy van :D -
Akkor itt az első igénylés!
-
a 200x200-as kép kicsit merész lenne, tekintve hogy 160px körül van a szürke sáv szélessége, max. 100x100-ast tudnék ott elképzelni.
az üziszám pedig ott marad ahol most is, ez így van kitalálva.
a megjelenítő része egy sima táblázat, aki ennyire tud html-ül, átrendezheti ahogy gondolja. ez csak egy alap lesz (mint a fehér dromos skin is), azt csináltok belőle amit akartok (vagy tudtok) -
feleslegesnek tartom, ahogy a galérialinket is
ha tényleg lesz rá igény, bekapcsolhatóra beteszem, de alapból sztem nincs értelme -

-
A privát üzenet link még hiányzik:) -
g00d cSw ^^ -
Szabi1991 #1791 majd idővel, ha lehet kérni, lehetne egy olyan verzió is amibe minimum 200x200as kiskép lenne és a házigazda állíthatja be a kisképet mindegyik felhasználóhoz, lvl kijelzés meg a dolárjel nem kéne abba verzióba :)
(itt használnám)