SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Vagy megtanulsz képet generálni valami programnyelvvel (pl PHP) vagy megnézed, hogy amihez kell, ahhoz van-e ilyen alapból. Ha van, akkor csak keresel valami ilyesmi topikot és meglesed a forráskódot (pl Xbox-ban ilyesmi volt régebben, vagy BF:BC-ben)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Martinez01
Üdv!
Valaki tudna segíteni?
Egy olyan scriptet keresek, hogy egy "miniprofilt" tudjak úgy létrehozni, hogy az user, csak beírja a nevét, a script kikeresi az adatait, az adatbázisból, és azt rárakja, egy képre, hasonlóan, mint az XFire-nek van miniprofilja.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Köszönöm szépen! <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

pxxl
css-be pl:

textarea{
padding: 7px;
}

All hail the double x!

Maximus4
A szövegbeíró mezõbe,hogy tudom pozicionálni a szöveget css-be,hogy például egy vagy két sorral lejjebb vagy esetleg beljebb lehessen elkezdeni írni?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wesker24
Olyankor mit lehet csinálni ha sehogy sem tudom megváltoztatni a header beállításait ? Ugyanis hiába írok be bármit is egyszerûen nem csinál semmit !

Egy képes comment box-ot akartam berakni de rossz helyre rakta és az istenért sem tudom kiszedni onnan mert a mehet gomb helyett Submit gomb lett!

Próbáltam kitörölni de a mehet gomb nem müxik a submit gomb meg nem csinál semmit se !
MerlinW
Valószínû, bár a transzparencia is ad munkát😊

[merlinw.org]

pxxl
jah sajnos :\

a sok dropshadow miatt?

All hail the double x!

Malakai
Akkor majd ha készítek én is módosítást, teszteltetem itt veletek, mert nálam ez teljesen folyamatos. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akkor nem nálam volt a hiba 😄
pedig néztem ,hogy alig akar a görgetõsáv lefele ballagni...
MerlinW
Klassz, de piszok lassú😊

[merlinw.org]

pxxl

All hail the double x!

Nekem soha nem lesz ilyen jó topikom<#rinya>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MANOWAR
Szép lett a topik kinézete.

MerlinW
css-el a legegyszerûbb, ha nem kell animáció. img {méret} és img:hover {méret}

mint itt a banner-ben az akciók

[merlinw.org]

LaliK
Én akárhová húzom, nekem nem jön elõ semmi :o

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

SzirmosSzisza
eRepublik topik, lesd meg a kódot 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wesker24
Amúgy azt nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni html kóddal hogy ráviszi az ember az egeret a képre és akkor elõjön a kép csak nagyobb méretben!

Szóval van egy kis kép (banner) amire ráviszem az egeret és egy másik kép jelenik meg eredeti méretében ! (Nem külön ablakban)
SzirmosSzisza
Mitõl lehet, hogy a beszúrt medálos kép nem középen van ? Ha ott van align absmiddle, akkor a kép alulra kerül, ha kiveszem, akkor a kép középre kerül, de a maradék szöveg nem (vertical-align: middle se jó)

tmartin
Sikerült is megcsinálni, bocsi az elhamarkodott írásért. Viszont egy dolgora még mindig nem jöttem rá. A topicpinnedpost szövegbe ha spoilert írok akkor azt nem spoilerként jeleníti meg hanem simán rendes szövegként. Lehet ezen segíteni, hogy fent is jól jelenítse meg?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Sziasztok! Csak azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy topic pinned post scriptnél kiraktam egy hozzászólást és mûködött is. Majd ezt a hozzászólást frissítettem és átírtam az új hozzászólás számára és azután ezt írja ki: A hozzászólás nem jeleníthetõ meg mert törölve van! Vagy valami ilyesmit. Pedig a hozzászólás még mindig látható a fórum hozzászólásaiban. Tudtok ezen segíteni? Mert különben most ha bármelyik hozzászólást próbálom kirakni akkor semelyik se mûkszik. Elõre is köszi!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Persze. Csak azt nem értem, hogy ha régebben benne volt a scriptben, akkor most miért nincs. Ezért bátorkodtam megkérdezni.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

SzirmosSzisza
Nyah, jQuery kódot beszúrtam máshogy (ahogy a topicawardsot is kell) és már jó.

MerlinW
Használd a [ center ] [ /center ] makrót😊

[merlinw.org]

Sziasztok! Volna egy kérdésem.
Régebben az ultimateInsertTool.js szépen berakta a videókat középre, most viszont (1.4-es) a hsz szélére teszi.
Miért van ez? Nem lehet valahogyan megcsinálni, hogy középre kerüljön a video mint régen?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Köszi így már mûködik!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lyukasbogrács
<style type="text/css"> és ide másold, amit kaptál </style>

Erre például semmit nem csinál úgy kaptam privibe így kell betenni de semmi háttér nem jelenik meg csak kiírja ezt a szöveget banner alá

body {
background-color: #666666;
background-image: url(http://static-cdn1.ustream.tv/static/images/channeldesign/5/8/7/0/5870372/5870372_bg-screen_1308573204.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top; margin-top: -80px; margin-bottom: 0px;
}

Sziasztok.Szeretném csinosítani kicsit GW topikom úgy 7 év után ráférne😊
Ezt a kis ablakot ahova írunk üzenetet már sikerült összehoznom tudom,hogy kell de semmi mást nem.
szeretnék hátteret ezentúl pár infót a banner alatt szebb betükkel tehát valami jó kis témát oda.Volt egy ismerõsöm aki vagy 1 éve megigérte segít de aztán ez úgy elmaradt,hogy a srác még el is tünt😄
Na tudna valaki segíteni nekem ebben?

LaliK
már tudok mindent 😄
de azért kösz ;D

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Jim Morrison
asszem valahol van 😄 nézde meg egy kipingált topik forráskódját, abból is tanulhatsz 😊 általában a banner <!-- Téma --> jelöléssel kezdõdik és <!-- /téma--> jelöléssel végzõdik. de ha átfutod a forrást láthatod a szövegeket amik megjelennek az oldalon így is kb be tudod lõni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LaliK
Na, nekem is van már teszttopikom, gondoltam átalakítom a PS topikomat, de nem akartam szétbarmolni szóval csináltam elõtte egy próbát 😄

Gondoltam könnyû lesz... Hát tbh semmit nemtudok 😄
Kellene egy CSS az tuti, hogy atalakítsam a szövegmezõt, meg a hátteret meg úgy alapból a színeket.

Na, és akkor mivan ha életemben nem nyúltam még CSS-hez? Nincs valami CSS sablon ide SGre? 😄
Kerestem CSS tutorialokat, de annak sok köze nincs ehez =/

Szóval bármilyen segítséget szívesen vennék és elõre is köszi 😊

pxxl
fõleg hogy nincs is már bennt a topikban 😄

All hail the double x!

Zsolek123
hátezezez kecyjóak!4

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Kongy
fgf

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MANOWAR
All in dark 😊

Lullaby
FF alatt is jó jah, bár nekem kicsit sötét :3

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

FF5 alatt is megyen minden... <#eljen>
pxxl
újabb unatkozós, 4 skines cuccli <#crazya>
chrome alatt tuti jó, többit nem néztem...

All hail the double x!

Besz*rok... zsír lett! <#eljen>
Jim Morrison
a smileyk :/ am jó, grat 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
az új cset megdizájnolva <#crazya>

All hail the double x!

MANOWAR
Köszi 😄

papi08
Akár freeweb, vagy ilyen tárhelyek. Én személy szerint ezekhez a mindenkilapjás tárhelyem használom. Még nem volt vele gond 😊

13 éve itt. Szép idő.

MANOWAR
Köszi és ezt. hogy oldom meg? : "feltöltöd ezt a scriptet valamilyen külsõs tárhelyre"

papi08

13 éve itt. Szép idő.

MANOWAR
Extra bonus kérdés (valószínûleg ki leszek herélve érte):
Van-e arra megoldás/lehetõség, hogy egy olyan scriptet alkalmazzak ami egy topikba belépõ nem kívánt személynek ne engedje az írást vagy a annak a beszúrását? pl a neve alapján.

Szevasztok! Segitsetek légyszives! Melyik scripttel lehet átlátszóvá tenni a szövegmezõt,hogy a háttér látszódjon csak?
köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pxxl
kész a sötét is, választó gombokkal együtt 😊

csak az a cset bosszantó...de nem nekem kell 😄

All hail the double x!

Egész csinos! <#eljen>