SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valaki tudna segíteni?
Egy olyan scriptet keresek, hogy egy "miniprofilt" tudjak úgy létrehozni, hogy az user, csak beírja a nevét, a script kikeresi az adatait, az adatbázisból, és azt rárakja, egy képre, hasonlóan, mint az XFire-nek van miniprofilja.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy képes comment box-ot akartam berakni de rossz helyre rakta és az istenért sem tudom kiszedni onnan mert a mehet gomb helyett Submit gomb lett!
Próbáltam kitörölni de a mehet gomb nem müxik a submit gomb meg nem csinál semmit se !
(\__/) ( X.x) ( } . { )
pedig néztem ,hogy alig akar a görgetõsáv lefele ballagni...
All hail the double x!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
mint itt a banner-ben az akciók
[merlinw.org]
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval van egy kis kép (banner) amire ráviszem az egeret és egy másik kép jelenik meg eredeti méretében ! (Nem külön ablakban)
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Régebben az ultimateInsertTool.js szépen berakta a videókat középre, most viszont (1.4-es) a hsz szélére teszi.
Miért van ez? Nem lehet valahogyan megcsinálni, hogy középre kerüljön a video mint régen?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
★ 汤姆 李
body {
background-color: #666666;
background-image: url(http://static-cdn1.ustream.tv/static/images/channeldesign/5/8/7/0/5870372/5870372_bg-screen_1308573204.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top; margin-top: -80px; margin-bottom: 0px;
}
★ 汤姆 李
Ezt a kis ablakot ahova írunk üzenetet már sikerült összehoznom tudom,hogy kell de semmi mást nem.
szeretnék hátteret ezentúl pár infót a banner alatt szebb betükkel tehát valami jó kis témát oda.Volt egy ismerõsöm aki vagy 1 éve megigérte segít de aztán ez úgy elmaradt,hogy a srác még el is tünt😄
Na tudna valaki segíteni nekem ebben?
★ 汤姆 李
de azért kösz ;D
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gondoltam könnyû lesz... Hát tbh semmit nemtudok 😄
Kellene egy CSS az tuti, hogy atalakítsam a szövegmezõt, meg a hátteret meg úgy alapból a színeket.
Na, és akkor mivan ha életemben nem nyúltam még CSS-hez? Nincs valami CSS sablon ide SGre? 😄
Kerestem CSS tutorialokat, de annak sok köze nincs ehez =/
Szóval bármilyen segítséget szívesen vennék és elõre is köszi 😊
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Van-e arra megoldás/lehetõség, hogy egy olyan scriptet alkalmazzak ami egy topikba belépõ nem kívánt személynek ne engedje az írást vagy a annak a beszúrását? pl a neve alapján.
köszi
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
csak az a cset bosszantó...de nem nekem kell 😄
All hail the double x!