SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LinK
a gomboknál mostmár van :hover, akár képet is lehetne berakni 😛
viszont a 2 felugró ablakos (makrók, képfeltöltés) nem akar rendesen mûködni. most _blank-ra van irányítva. tudja valaki hogy miért nem jó simán? ha nincs target megadva akkor simán megnyitja az aktuális ablakban 😞
All hail the double x!
$(function() { $('#faq007').click(function() {
$('#faq008').toggle('slow'); }); });
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dynamic Drive JQuery Dropcode
Vagy kicsivel "designosabb":
Multi level
Én hirtelen ezt a 2-õt találtam, ami tetszhet neked😊.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
<script type="text/javascript">
$(document).ready( function () {
$("textarea").parent().parent().find("div.std1").remove();
});
</script>
All hail the double x!
a topicbanlistet még nem használtam addig faxa volt, azóta meg eltünt! sõt az avatar rész is fekete volt és nem megy, vagyis az a szkript nem fut!
topic
majd ha valakinek lesz ideje akkor ránézne?
csuwi:: faxa a gombsor!
a narancs-feket is szép szerintem 😄
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1250841936
aki egy scriptet nem tud betenni a topikjába a leírás alapján, attól ne várd el hogy képet fog csinálni és még a js-be is beköti
csinálok majd egy normális gombsort hamarosan, külön scriptként, hoverrel, stb.
shit happens
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
a mehet gomb sárgája és a fejlécben lévõ szöveg sárgája lehetne egyforma
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104838130
Csak azért mutatom, hogy normális gombokat is lehet csinálni (mert az a fekete/narancssárga ami sok helyen van, minden csak nem szép)
shit happens
Azt hiszem feladom marad olyan a topik amilyen!
Azért köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Az a személy akinél nem tölt be azt mondja hogy FF alatt csak egy sima fehér oldal jön be, IE alatt pedig a szokásos 404 hiba van. A dolog pikantériája az, hogy van amikor nála is betölt, de valamikor nem. Szóval én most kb. teljesen tanácstalan vagyok. Nála van a 'bibi' vagy, én nem csináltam valamit jól...
Nálam betölt minden gond nélkül, csak azért kérdezem mert egy valakinél valami nem mûködik úgy ahogy kellene, és halovány gõzöm sincs hogy miért... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Meg ha valaki talál is benne valami hibát akkor az kérem jellezze... köszi! 😊
tedd fel pl a noob.hu-ra és linkeld onnan
shit happens
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Így másoltam be,de nem mûködik:
<style type="text/css">
<!--
textarea{
background-image:url('http://www.kephost.com/view3.php?filename=altyjoozno9c2amp3c18.jpg');
background-position:center;
background-repeat:repeat;
}
-->
</style>
Mi lehet a baj?
Elküldve: 2011. 05. 27. 17:16
Tárgy: Topik
Szia!
Tudnál nekem abban segíteni hogyan lehet megváltoztatni a topik hátterét?
Ha van valami nagyon részletes leírásod az is jó lesz!
Elõre is köszönöm!
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát ha én bepötyizem pl. 2.stílust majd holnap feljövök sg-re akkor nem fog változni hanem azzal a stílussal fogom látni a topicot? 😮
ha igen , akkor minden elismerésem <#worship>#worship>
.msg-text span img {
filter:alpha(opacity=40);
opacity:0.6;
}
.msg-text span img:hover {
filter:alpha(opacity=100);
opacity:1;
}
All hail the double x!
tudnátok segíteni hogyan kell beüzemelni ide sg-re?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
link
meg is jegyzi, nem kell mindig választani 😊
sima gombok banner területre, vagy textarea fölé (alá, meg ahova jól esik kb 😄)
2 stílus esetén értelem szerûen 2 css, és 2 dizájn js kell.
igazából azért kellett, mert sokszor sírnak a csilli villi dizájn miatt, hát most kikapcsolhatják 😄
All hail the double x!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
All hail the double x!