2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
#2231 Pedig mennie kellene:
Steam topik
css -
#2230 Így sem változott:(
Az értem,hogy nem túl szerencsés a sötét háttér a topikba,de ezért gondoltam,hogy valami opacitás állítási paranccsal áttetszőbbé lehetne tenni és az ne menjen más rovására. -
#2229 Akkor csináld így:
#center table {background-color: transparent;}
#center table center center div div {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table tr td {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;} -
#2228 Nem.A farmos topikról van szó.Át kellene úgy szerkesztenem,hogy jobban olvasható legyen.A barna,fekete és fehér kombó tényleg nem túl nyerő:) -
#2227 Ha jól látom itt eleve egy félig transzparens png-t használsz háttérnek, tedd transzparensebbé. :) -
#2226 Ez jó lenne köszönöm,de az a gondom vele,hogy az egyedi felhasználóképeket és a beírt szöveget is elhalványítja.
Ilyen volt előtte.
És miután beírtam a css-be ilyen lett. -
#2225 .msg-text {
filter:alpha(opacity=40);
opacity:0.6;
}
-
#2224 A hozzászólások hátterét,hogy lehet transparensé tenni css-ben?Esetleg opacitást állítani? -
#2223 jah THX -
#2222 A js fájlban van egy olyan, hogy válasz erre, azt írd át válasz-ra.
$(this).find("table tr td.right a:contains('válasz erre')").aft... -
#2221 alapon Válasz van nekem minden totyikban...:D -
#2220 Átírod a "válasz erre" üzenetet "válasz"-ra -
#2219 Ennél:
SG forum post awards v2.6
akarnám használni az 1-es kodot, hogy jobra tegyen be egy kis képet a logo csíkba, de nem teszi.
A 0-ás kód megy azzal a logo illetve a csillagok mögé teszi a képet.
Valami megoldás? -
#2218 Szerintem tökmindegy, ez sose arról fog szólni, hogy mennyire hasznosak a hozzászólásaid, azokra mindenki személyesen fog tekinteni. Az, hogy 100 olyan ember mit mond, aki nem is ismer, teljesen irreleváns összeképet fog kialakítani az adott személyről.
A személyes tiltólista tökéletes erre a célra, mert ott te szabod meg, hogy kinek a hozzászólásaira nem vagy kíváncsi. SG bővítményben ez benne van, inkább ezt kéne globálissá tenni. Engem pl egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak valakiről, ha én teljesen máshogy látom az egészet. -
#2217 figy ez még mindig korrektembb, most közelsem annyira durva a helyzet, most látszik igazából hogy a 600-as meg 1000-es dislike csak 8-10 max valójában, ennyit erről. :) -
#2216 Mert sosem kérdeznek meg senkit mielőtt fejlesztenek valamit, hanem "majd használja, aki szeretné" alapon döntenek, vagy rádtukmálják, de remélem lesz a beállításoknál egy olyan, hogy "pontrendszer kikapcsolása" opció. Én csak egy pillanatnyi megoldást írtam rá.
Többen is írták különböző topikokban, hogy nem ilyenekre kéne fecsérelni az időt, hanem bugok kijavítására. Mikéne topikban rengeteg ötletet halmoztak fel, többször is, amiből szinte semmi nem lett megvalósítva (pedig volt köztük használható), de azok, amiket csináltak, egyik se szerepelt ott. Pusztán a security bugok lettek javítva, vagy talán azok se? Persze ezeket homály fogja fedni mindig. Mindig csak foltozgatnak, ígyis olyan káosz az sg kódja, hogy pl a topik redizájnt is kínkeservesen lehet megoldani. igen, amikor az alaprendszert írták, nem gondoltak erre, most viszont kezükben van minden információ, ami a felhasználói élményt javítaná... De hát ami működik, ahhoz nem kell/szabad hozzányúlni. -
#2215 THX mester. Én megszavaztatom hogy nálunk mi legyen... -
Ironman2 #2214 Ha ennyire ellene van mindenki,akkor miért nem szüntetik meg? Mármint ezt a lájkolós rendszert. -
#2213 aki el akarja tüntetni a topikjában ezt a lájkolós micsodát, az tegye be ezt a topikja fejlécbe:
<style type="text/css">
.ertekelkep { display: none; }
</style>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.msg-text').each(function(){$(this).next('div:visible').trigger('click');});
});
</script> -
#2212 oks de ezt nem tudom betenni a hg ablakba, oda html kodok vannak:S -
#2211 te nézzél már vissza, a #2189 hsz-ben mire válaszoltál? :\ -
#2210 2 kérdésem lenne ha tudnátok segíteni.
van ez a topik karbantartása ablak.
Milyen script kell hogy kijelezze a %-kot? és milyen script hogy eltüntessem a like jeleket ha akarom mint hg?
valaki tudna erre segiteni? -
#2209 hajrá :D -
#2208 PLS tudsz adni egy script mintát, amit átírhatnék magamnak??? -
#2207 be lehet -
#2206 nm máskoris! -
#2205 Bárcsak a logo helyére tudnám de nem teszi be, mert csak a logo mellé rakja be...:S
be lehet a logo helyére is tetetni? -
#2204 Már jó. Egyébként ha megnézed a profilomat ott láthatod hol vagyok HG, ebből pedig következik, hogy ott voltak rosszak. ;) De mondom, már jó. És Neked is köszönöm! -
#2203 Természetesen Neked is köszönöm ;) -
#2202 Azért vannak neked, mert te a logo helyére raksz más dolgot, az működik, de aki jobb oldalra rakott annak nem jó, mert a "válasz erre"-t keres a script, de a mai "update"tel átnevezték "válasz"-ra -
#2201 ADOK MINDENKINEK LIKE-OT!!!!! XD -
#2200 Nálam itt vannak a jelek: KATT
Mutasd topikot hol rossz? -
#2199 :D -
#2198 Nekem meg se köszöni -
#2197 pont most akartam írni, hogy megnéztem, és jónak tűnik :D -
#2196 Kössz bajtársam! Így most megint jó. -
#2195 Eddig háromból háromban jó volt. Most meg háromból háromban rossz. Mióta ez az idióta lájkszar van. -
#2194 én topikomba jo az awards...
szerintem csak az nem jo ha a csikban a válsz erre gomb mellé teszed. -
#2193 #2187 :\ -
#2192 Azt lehet tudni, hogy a topicawards miért nem töltődik be mióta ez a baromság van?
Akkor sem ha beírom a css-ben ezt az izét, hogy .ertekelkep{display: none;}