2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
#2311 Balra kellene,vagy föl vagy le.Az már mindegy,csak a gördítősáv miatt így most alig látszik. -
#2310 Hova tegyem? -
#2309 Ez nagyon jó!
A bezárást nem lehetne valahova máshová tenni?Alig találtam meg:P -
#2308 Sok topikban (főleg játékosok fóruma) látok GYIK-et, de a legtöbb csak egy beidézett fórum post. Gondoltam írok egy GYIK modult ami egy egyszerű HTML struktúrából alakítja át az oldalt. Kipróbálható itt.
Példa: a lentebbi HTML kódból készíti el a script a GYIK oldalt.
<ul id="faq_list">
<li>
<h1>Kérdés</h1>
<div>Válasz</div>
</li>
<li>
<h1>Kérdés2</h1>
<div>Válasz2</div>
</li>
</ul>
És ezt a linket kell betenni hogy bejöjjön a GYIK:
<a href="#" id="faq_toggle">Gyakran Ismételt Kérdések</a> -
#2307 Nem tudom ekvivalens-e, de ez is eltünteti.
div[style="padding: 5px 0px 5px 0px;"] { display: none;}
-
#2306 Két új script:
- reklámok eltávolítása (saját felelősségre, én csak megírtam, a használata már nem rám tartozik ha az SG fejesei nem nézik jó szemmel)
- logók eltávolítása, mindenkinél a felhasználónevet írja ki a topik -
#2305 Csak megbonyolítja az egészet. Most egy CSS osztállyal el lehet távolítani. Ahhoz hogy kiszedjem azt a jelet JS-sel az összes elemen át kell menni. Ez magával vonja azt is hogy a visszaidézés ajax hívását is felül kell bírálnom. Az első script egyébként pontosan ezt csinálta, de rájöttem hogy csak zabálja a teljesítményt és feleslegesen lesz hosszabb tőle a script. Szóval először ez így volt, de most átírtam CSS-es megoldásra. -
#2304 nem lenne jobb ha a disable_pont_system kiszedné az utána lévő jelet? mert szertintem úgy kicsit esztétikusabb lenne, bár kinek mi. -
#2303 Írtam egy újabb scriptet, amivel a pontrendszert lehet kikapcsolni. Erre született már script korábban is, de az enyém a kommentek visszaidézésénél is kiszedi őket, szóval sokkal alaposabban működik. Itt találjátok. -
#2302 Hát apám,nem találok szavakat,ez már tökéletes!Iszonyat hálás vagyok,kár,hogy csak egyszer lehet plusszolni egy hozzászólást:)
Nagyon szépen köszönöm a munkádat és a türelmedet! -
#2301 Beletettem, color a property neve. GitHub-ról tudod leszedni a legfrissebbet. -
#2300 Már csak egy "apró" kérdésem van.Valamelyik text részt lehet-e külön színezni? -
#2299 GitHubra felkerült a javított verzió. -
#2298 Igen,ez így már jó lenne csak kár,hogy ezzel nem kompatibilis.A logó utáni nem jelenik meg ha ez is benn van. -
#2297 Yup. Ezt igazából most is meg tudod csinálni, csak a két lehetőség közül tudsz választani. Vagy a logó után, vagy az commentID elé. Ha mindkettőt akarod, akkor kétszer veszed fel a listába a flehasználót. Egyedül annyi hiányzik hogy nem tudod megadni pontosan hova tegye, ez a két lehetőség van. -
#2296 Aha.Gondolom az x a logó mögé rakná az y pedig valahova hátra. -
#2295 Olyat tudok elképzelni hogy a placeholder mondjuk azt adja emg hogy melyik A tag elé kerüljön a szöveg. Akkor meg lehetne csinálni, mert te szabod meg hogy hova kerüljön. Csak kétszer kellene felvenni a listára az embert. Egyiknél használsz X placeholder-t, a másiknál Y-t. -
#2294 Tudom menjek a francba,de olyat nem lehetne,hogy a házigazda szöveg maradjon ahol van és ez a tooltip-es és url-es dolog pedig valahova hátra kerüljön például a válasz és a hozzászólásszám közé?Mint ahogy itt van:kép.
A gazdanév a scriptedben a házigazda,és a cserelista pedig lenne linkként "kattintható".
Remélem érthető a kérdésem:) -
#2293 Töltsd le újra, frissítve lett a script. Most már 0-ás placeholderrel a logó után teszi a cuccot. Csak ezt szerintem te sem láttad, mert a pontozó gombok kavartak be, ami saját hozzászólásnál nem látszódik, így ott jó volt a régivel is. -
#2292 Na látom egy hiba már van is benne, csak nekem nem jött ki, mert a pontozó gombok nem jelennek meg saját hozzászólásnál. -
#2291 LOL
Köszi:D -
#2290 <script></script> közé :p -
#2289 Ezt egy az egybe be kell másolni?A nicknél a macskaköröm közé beírtam a nevem,a placeholder-t hagytam nullán és az egész szöveg megjelent fönnt,így:P -
#2288 Ott van fent a GitHub link, ott kell keresni mindig. Itt van egyébként. -
#2287 Tömörítetlen verzió, had szerkesszük ezt is ? :) -
#2286 Megszületett a topic awards script modernizált változata is. Sokkal többet tud, lényegesen azonban nem nőtt a mérete. Egyelőre a nightly buildok között van, még nem lett letesztelve, itt találjátok.
Paraméterei:
- nick: kötelező, keresett felhasználó
- placeholder: kötelező, avatar után vagy a kommentazonosító elé tegye
- image: elhagyható, képet tesz be, egy kép linket kell megadni neki
- tooltip: elhagyható, ha az egérrel fölé álltok akkor kiír egy szöveget
- text: elhagyható, kép után vagy kép helyett szöveget is be tud tenni
- url: elhagyható, a képet vagy szöveget tudja linkelni
Szóval mint látjátok nincsenek kötöttségek, mint a régi scripttel. Bármelyik elem elhagyható. Ha valaki képeket akar betenni, be tudja. Ha a képeket linkelni is akarja, szintén meg tudja oldani egyszerűen. Ha nem képeket akar betenni, hanem szövegeket, egyszerű. Ha mind a kettőt be akarja tenni, szintén egyszerű. Végtelen kombináció van, lehet a paramétereket egymással kombinálni, tetszőlegesen elhagyni őket.
A script elején van egy példa sor, ott láthatjátok hogyan kell használni. Nem bonyolult. Ha valamelyik része nem kell (például nem akartok szöveget is beszúrni), akkor szimplán elhagyjátok vagy üresnek teszitek.
Ennél a scriptnél az volt a cél hogy testre lehessen szabni alaposan a működését. A régi awards scriptből sokféle variáció született. Valaki csak szöveget akart betenni. Valaki linket akart benni. Valaki valami mást akart. A hozzáértőek benyúlkáltak, sokféle mutáció született. Ez az új script viszont az összeset tudja (még ötletet lehet mondani ha valami hiányzik). -
Coolfire #2285 Na ilyenekhez abszolúte nem értek.Nekem csak a kész cuccok leírással a jók.:)Az is hosszú idő volt,amíg összekalapáltam a két topikot. -
#2284 Azt css-el tudod módosítani.Nézd meg a forrását a topiknak. -
CroftManorHun #2283 Milyen HTML kóddal módosíthatom a kommentek kinézetét, mint ahogyan a Mi vagyunk a Rossz Arcok nevű topikban van? (Bocs linket friss reggel nem tudok beszúrni)
Ez is nagyon tetszik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1171472581 Ez egyben átlátszó is. :) -
#2282 középső, jobb gomb attól még használható, nem? -
#2281 Viszont akkor nem tudsz a linkre kattintani. Ez itt a probléma, mi legyen a linkelt képekkel? Vagy a képméretező nem megy rajta, vagy a linkre nem lehet bökni. Mert ha egyszerre mind a kettő megy, akkor az nem jó. Választani kellene a kettő közül. -
#2280 preventDefault? -
#2279 Egy gond máris van vele: a topikodban szinte az összes kép linkelve van. Szóval egyszerre teszi ki nagyba és nyitja meg új fülön a képfeltöltő oldalt. Erre még nem tudom mit találjak ki, így hirtelen max. betennék egy szűrőt hogy a linkelt képeket ne piszkálja meg. -
Coolfire #2278 Köszi.Elég sok kép van,jó ez a kicsinyítés dolog.:)Majd ha jelzik,hogy nem jó,megvárom a véglegest.:) -
#2277 Nyugodtan, azért készült. Csak arra ügyelj hogy ez még nem stabil verzió, szóval nem tudom szavatolni hogy problémamentes lesz. -
Coolfire #2276 Szia!Nem baj,ha "tesztelem" a Sims 3 topikban?:) -
#2275 nálam chrome alatt megy -
#2274 Hát csak még vannak vele problémák. Haveromnak pl. nem megy Chrome alatt. Nekem megy Chrome alatt, viszont Safariban néha jó, néha nem. De hát ez egyelőre csak béta fejlesztés, azért tettem be ide hogy megmutassam milyen lesz. :) -
#2273 ezt szépen megoldottad ! :) -
#2272 Igen, de ott le van kódolva hogy be se töltődjenek a scriptek, css-ek. Így, egy topikban én is meg tudnám csinálni, de univerzális megoldás nincs rá. Nem tudom kontrollálni hogy mi töltődhet be, és ha tudnám is, az megintcsak nem ismeretes előre hogy mit kell letiltani. Itt az a lényeg hogy nem tudom kizárni ezeket a betöltődő forrásállományokat, miután pedig betöltődtek és lefutottak, nem fogom tudni hogy mit módosítottak pontosan.