3246
-
#773 nem biztos, hogy nem lesz, de eddig semmi info róla -
#772 Akkor oké, csodálkoztam is amikor xboxlive.com-on olvastam hogy Max Payne 3 - Hamarosan próba verzió. (lehet nem pont így volt írva, de a lényeg ez volt. -
#771 egyelőre nincs, a rockstarra nem jellemző a demo-zás :( -
#770 Demóról van valami hír, vagy lesz egyáltalán? -
#769 már megszokhattuk tőle ezeket a rohamokat :DD szóra sem érdemes -
#767 Ha hülyeséget csinál, csak szólni kell a moderátoroknak és visszavonják. Gond egy szál se. -
#766 már megbocsáss, de eddig a napig téged sehol a büdösben nem láttunk, most hirtelen meg az sg nagy tudora vagy, aki mindenkit ismer? Kocsis kocsis, soha nem fogsz így beilleszkedni észrevehetetlenül... -
#764 tommygear +1 -
#762 én is támogatom :D -
#761 rendben, köszi
akkor ki támogatna még a dologban? (kocsis most nem kell 100 alreggel megrohamoznod a topikot) -
#760 Elég "munkát" adnak nekem egyelőre a Steam és Ubuntu topikok, ezt most nem vállalom:)
TG +1 -
#756 tommygear lesz a hg -
#754 ha támogatják páran akkor elvállalom :D -
#753 szavazásra bocsájtom, miszerint legyen tommygear a topik hg-ja, ahogy eddig minden max payneről szóló topikban is volt. -
#752 kocsis takarodj trollkodni más fórumra -
#751 a crysis-ban is max a grafika a jó, ezen kívül egy unalmas monoton nulla játék -
#750 nemhogy a kettőnek de még az egynek se kell 2012-es grafika, mindkettő úgy jó ahogy van -
#749 Hát, ízlések és pofonok. Nekem nem kéne. Ott a Cinema mod 2.0 akinek nagyon kell. -
gastone #748 é is végigjátszottam, de egy crysis szintű grafikán sokkal nagyobb élvezett lenne, mint egy film, közbe a pálya sem változna semmit.
Meg az ellenség kicsit változatosabb lenne és annyi.
Ezt árulhatnák mondjuk olyan 5999 forintért, szerintem vinnék mint a cukrot.
MAx Payne 2 Reloaded címmel. -
#747 -
#746 Max azok a "majmok" vennék meg, akik csak azért nem játszanak egy jó játékkal, mert nem 2012-es a grafikája... Én nemrég játszottam végig az MP2-őt és semmi baj a grafikájával.. -
gastone #745 A Max Payne 2-t kéne kiadni 2012-es grafikával, szerintem megvennék annyian mint a MP3-at fogják. -
#744 jaja -
#743 Lényeg, hogy mindig egy nő körül forog a férfi élete:) -
#742 az első inkább csak a bosszúra összpontosított -
#741 Mindkét rész. Elsőben a családot (szerelmünket és gyermekünket) bosszultuk, másodikban pedig belebotlik Mona-ba, akibe beleszeret. -
#740 am meg egy hónapja kint van a story trailer
-
#739 ja meg a játékos társadalom nagy százalékánál -
#738 nálad lehet -
#737 a kettő is egy szerelmi szálról szólt, volt vele valami gond? nem -
#736 szóval nézed.... -
#735 ilyen sztorik a Romantica tv-n mennek remélem nem lesz igazad:D -
#734 sztem kb az, hogy megmentjük a csajt beleszeret Max és aztán meg azok elől menekülünk, akik megbíztak :D -
#733 kajak ugyanezt kérdeztem én is pár hete XDDD Tuti nem, csavarosabb lesz, meg az előző max paynek alapján lesz valami lávsztori is benne, lehet pont a lánnyal, ami miatt aztán még jobban csavarodik majd a történet -
#732 a sztori ugye nem az lesz hogy egy gazdag picsát kell megmenteni? -
#731 mehetsz is innen -
mester1987 #730 Te játsszál inkább a büdös tojásaiddal. :) -
#729 gondolom ki-be kapcsolható lesz -
#728 ha az lesz az nekem is, scak NE legyenek ezek a szöveg beugrások :D -
#727 ezt szerintem most csak a trailerhez csinálták, de a játékban is ilyen 24(sorozat) szerű képregényes megoldások lesznek, nekem bejön