Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát de a játékba a portolás is beletartozik, tényleg jó a GTA, nekem sincs bajom vele, de a portolás ház az szégyenteljes és ezért félek már elõre a gépigénytõl. Pedig hát az eddigi két MP gépigényileg is korrektül megvolt írva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
sztem a R* szar játékot nem csinál, max szarul írják át pc-re, lásd: gta 4
mert az se szar játék csakhát...
Shep
Az a baj, hogy a R* mostanában nem túl jó ómen egy PC-s játéknak. Na de majd meglátjuk, én örülnék a legjobban ha lenne olyan jó, hogy meg kelljen vennem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
jó oké 😄
csak azt mondom 1 képbõl ne ítéljünk még azért
Shep
Nem támadás volt haversrác, csak gondoltam ha neked bejön ez a stílusváltás akkor, a film is biztos bejött. (szerintem amúgy egy harmatgyenge semmi nem volt, a mozijegy árát meg legszívesebben visszakértem volna)

tommygear
igen és?
nehogymár másokhoz igazodjak
Shep
Jó, de attól még akkor is alkoholista tengerésznek néz ki. Mondjuk neked gondolom a film is tetszett.

tommygear
amúgy meg

Shep
Hát szerintem marhára gáz, úgy fest mint egy alkoholista tengerész aki kiöregedve a szakmából utcai bunyóval próbálja megkeresni a pénzét, több kevesebb sikerrel. Attól tartok ez is egy újabb R* "remekmû" lesz, ha esetleg minden klappolni fog akkor meg a gépigény lesz olyan ,hogy még a GTA4-et túlszárnyalja. De ne legyen igazam.

tommygear
szerintem meg kurvajó ez az elborult ábrázat
szerinted mégis ki? és miért lenne szomorú? pár évvel öregebb és ráunt az életre
Shep
Az amúgy kiderült már, hogy ez a szakállas tengerész Max akar lenni? Ha igen az elég szomorú.

nan76
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

BiG G
hentest 😮)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tommygear
akyyy-t!!!!!!!!!!
akyyy
tommyG-t házigazdának!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
gta😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tommygear
az igaz 😊)
SZilaJMaGGoT
Áhhh... Ne legyen még tél, én is várom a gamet, de egy nyarat kihagyni amikor egyébként is utálom a rohadt telet... XD A nyáron jobb kint lógni... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tommygear
hát ideje lenne 😄
SZilaJMaGGoT
Húúú ennek aztán örülök!!! Remélem ez is modolható lesz és elkészítik az elsõ kettõ remake-jét is valakik... 😄

legyen már tél😛

igen azt még a Remedy fejlesztette, csak hát õk most nagyon nem érnek rá
maxbõl is ilyen "csöves" arc lesz mint fisherbõl? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

werkfilm
ugyis elhalasztják párszor mint minden eddigi r* meg maxpayne gamet 😊

FlyHigh
jah, a második részt csak kiadta a rockstar úgy tudom. itt van valahol a doboza...

Thrash \'Till Death

igen, a jogok náluk vannak, ezért a Bully-t is készítõ Rockstar Vancouver heggeszti
FlyHigh
ezt a rockstar fejleszti? húha.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
nagyon-nagyon-nagyon várom. kicsit óvatosabb lesz a vásárlással, tanultam a gta4-böl.

Thrash \'Till Death

kirá 😊
Vass Gábor
A télen.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Ja ja símán erre vártam már mióta.

Bence94
VÉGRE !

mondjuk nem tudom miért lett megnyitva a topik még pár évvel ezelõtt

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Vass Gábor
Bejelentették éjjennnnnnnnnnnnn.
És még idén jönnnnnnnnnnnn.
Csak az a baj, hogy az ez lesz az uccsó rész.<#rinya>

Vass Gábor
Hát ja, és nem is számíthatunk infóra még egy darabig asszem.

tommygear
és semmi hír
DeerHunter01
2009 van 😊

\"Erről van szó!\"

Vass Gábor
Ja tényleg, elnéztem.

Shep
2003-ban jelent meg a 2

Vass Gábor
Hát már nagyon jó lenne tudni róla valami hivatalosat is már, ez is idegesítõ már, nagyon hajt már a duke nukem forever méretû csúszásra.
2001.-ben meg 2002.-ben jelentek meg, asszem és azóta már eltelt röpke 7-6 év, és ha jövõre sem jelentik be akkor már 8 is lesz.

SZilaJMaGGoT
Még hivatalosan be sincs jelentve, hogy lesz, ha jól tom, csak találgatás...

Ironmask
mikorra várható a Max Payne 3 megjelenés?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

BiG G
naja, most hogy jön a film már tuti jön a folytatás is 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

lol, ugyis lesz, miert ne lenne? kozeljovoben ugyis lesz bejelentés, hulyek lennének ha nem csinalnanak folytatast..

Fido4life
aki a The Warriorst mûremeknek emlegeti az nem mondhat igazat.