3246
-
#726 megjelenés napján megvevős, kegyetlen játék lesz -
#725 Jó lesz, már várom. -
#724 Hát azok tényleg elég szarok de a többi az ütős. -
#723 -
#722 Kötelező vétel! -
#721 Ez van... nézd a jó oldalát, még egy játék amivel nem kell játszanod:) -
#720 szerintem meg nem illik a képbe, egyrészt egy az egyben azt látod, amit beszél, mintha valami debil lennék, aki nem értette jól a szöveget és meg kell ismételni, ráadásul... áh nemtom olyan gagyiszagú és szájbarágós stílus. Ráadásul semmi stílusa a fontnak meg az a szar effekt is... -
#719 Hozzátartozik a képregényes képvilághoz, ahogy említik is. Nekem tetszik. -
#718 tetszik, kivéve azok az undorító szar feliratok, kurvára remélem, hogy ezt nem rakják bele. Mondja a szöveget és kiírja alá, hát milyen béna fos... -
#717 -
#716 várjuk mán! -
#715 -
#714 Ő mindig:) -
#713 kicsit képzavarban vagy :D -
#712 A GTA4 2008-as, az EFLC pedig kevesebb mint 1 évre rá jelent meg. A RAGE motort pedig 2009 óta csiszolgatja a R* a Max Payne 3 alá. Egyébként minden stimmel:) -
mester1987 #711 Hát ez a RAGE engine nagyon érdekes, persze 2011 óta csiszolhattak rajta, de nem sokat az 100.
Még a GTA IV: EFLC is igen érdekes gépigénnyel rendelkezik tudtommal, pedig 3 évre rá adták ki. -
#710 -
#709 az én gépemen tesztelték igen -
#708 "Nos, legalább nem kell nyomogatni a bullet time-t, lesz az magától is. "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#707 meglátjuk, mindenesetre bíztató amit írnak, persze lehet valami 6 magos atomerőművön tesztelték -
#706 Réges rég egy messzi-messzi galaxisban...
... mikor még minőségi játékok jöttek ki PC-re ...
Komolyan, pont a Rockstartól nem várok semmit. Vírul majd a fejem ha 20 fps lesz menüben.
Nos, legalább nem kell nyomogatni a bullet time-t, lesz az magától is. -
#705 itt azt írják nem holmi pc port lesz, remélem tényleg nem kapunk a gta 4-hez hasonló igénytelenséget -
#704 nem lesz, semmi pontrendszerről szó nincs, esetleg multiban lesz vmi -
#703 Nem olvastam el (nem is fogom) , de a Singlbe lesz XP rendszer? wtf. multit megtudom érteni. -
#702 Manapság már mindenbe beleerőltetik az xp rendszert meg a fejlődést.
Meg ofkorz a multit mert muszáj az is -
#701 reméljük lesz olyan jó mint az 1,2... azokat évente 2x játszom újra :D
fejlődés meg nem illik ide -
#700 persze hogy nem -
#699 Nem RPG ez ,hogy fejlődni kelljen. És igazság szerint az eddigi részekből sem hiányzott ilyesmi. -
mester1987 #698 Fejlődésről vagy újrajátszhatósági faktorról gondolom még nincs semmi.
Vagy második nekifutásra valami pluszra majd... -
mester1987 #697 Nem lesz ez rossz. -
#696 MP3 próbakör -
#695 Looool -
mester1987 #694 -
#693 mivan? :DDDDDDDDDDD
Max lett egy alkoholista, gyógyszerfüggő ember... -
#691 alkoholista, gyógyszerfüggő emberek már csak ilyenek :) -
mester1987 #690 Öregebb volt ja, de nem tudom miért kell egy porszemből egy hegyet csinálni, nem rád értve. Torz a feje szerintem, de nem is érdekes. -
#689 10 év alatt változik az ember, de a mondatot eleve nem állja meg a helyét, hogy "nem ő az" pontosan ki is? :D
a 2 részben eddig 2 különböző kinézete volt max-nek -
mester1987 #688 Igen, és? -
#687 #686 -
#686 (az fel se tűnt gondolom, hogy mindhárom részben különböző ember adta az arcát hozzá)