Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nekem nem tölti be, wtf van aképen?😛
Fenrir
Úgy néz ki, hogy mégis maradt a csöves dizájn 😄

A halál csupán a kezdet...

felsõ képrõl agent 47 ugrott be

hát hogy néz ki ez a max??

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

lolSL

lolSL
Még jövõre sem várható

van egy olyan érzésem hogy dobták a kopasz faszi ötletet

bertino
hat meg az is lehet, de biztosan csak ok tudjak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
rockstar...nem bízom én ilyenben, egyszerûen csak gyökérlámafosszarfosok és nehezebben készûl az új gtaklón mint gondolták

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bertino
telleg elvethettek ezt a riaszto mp3 otletet, lehet nem tetszett a kiadonak es azt mondtak essetek neki ujra.

MR ME
duke nukem forever
viszlát 10 év múlva, addig a topik zárható

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SZilaJMaGGoT
Lehet ezé késik! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

wedge31
Egy hatalmas reboot kéne inkább és elfelejteni ezt a kopasz majom koncepciot és visszatérni a jó öreg maxhez nagy adag noir hangulattal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
bertino
tek.

Fenrir
Úgyhogy nulla hír volt róla az elmúlt több mint fél évben? Az baromi nagy bukás lenne marketing nélkül kiadni valamit.

A halál csupán a kezdet...

Desiderata
lehet kamu, de itt megjelent az elõrendelések között, xbox-ra, és azt írja 26-án megjelenik <#fejvakaras>
SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

akyyy
nyugi szar és bukta lesz a 3. rész.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nasim
Az egyetlen game jelenleg amiért elgondolkodnék egy Ps3 vételén...remélem jól sikerül,bár nem értem ezt az új elképzelést,amit a képeken látni.Szerintem egy nextgen konzolra nyugodtan kiadhatnának egy hasonlót mint az elsõ két rész volt.

sambauer
jaja õk csak kiadók voltak, sõt az elsõ résznél csak a konzolra való portolást/kiadást intézték, PC-s verzióhoz közük nem volt.

Turn Me On Dead Man

tommygear
hát igen de õk max kiadtál az elsõ 2 részt
tigeroo
hop, utánanéztem tényleg...
de akkoris ,a rockstar maradt😄
tommygear
köze nincs a remedynek a max payne 3hoz sajnos
tigeroo
sztem a remedy most kicsit elszállt magától, azt hiszik a max payne 2 kritikája után hogy ha a küszöbre is szarnának azt is jól fogadná a közönség...

vagy megcsinálják megint (amit kétlek ilyen alapfelállás után...), vagy ez lesz az igazi "fall of max payne" rész..
sambauer
a szinkron csere már MOST megbocsáthatatlan bûn.. felõlem a játék játszhatódott volna a marson is, ha James Mccaffrey adja ugyanúgy a hangot, de így már tényleg nem tom milyen játék lesz ebbõl..

Turn Me On Dead Man

jah,az igazi még ez volt: www.fatumteam.com

Bence94
hát az is nekem nem jön be így, hogy kopasz szakállas,szinkront váltottak ami szerethetõvé tette a szereplõt, teljesen érthetetlen helyszín...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber

Next PC upgrade: 2022

kirol
Úgy is szar lett volna. Akkor meg mit érnék vele.

tommygear
azért valami linket dobjál már errõl Gabikám
bertino
az a helyzet, hogy nincs más választásod a várakozáson kívül így se, úgy se.

Prince23
Azért ennyire nem volt "érezhetõ" a sok csúszások.
Splinter cell 5
MP3
Ruse
I am alive
és még nem tom mék 😄
ezek a nevek/késések nagyban éríntette játszó lelkemet 😊

bertino
tavaly mi volt ? vagy azelõtt ? ugyanez.
nincs ezen nagy csodálkoznivaló.

Prince23
Én nem értem a mocsokos kiadókat, minden játék 2010-ben kell késsen?

MR ME
akkor ezt is lassan temethetjük...

LasDen
addigra biztos lesz jobb gépem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vass Gábor
Ma jelentették be, hogy csak 2011.-ben jön a játék.<#levele>

sambauer
sebaj még úgy sincs hozzá semmim, amim elvinné 😄

Turn Me On Dead Man

MR ME
pfff

grebber
Max Payne 3 - Megjelenés ismét elnapolva!

Már másodjára kell közölnünk rossz hírt, hogy Max barátunk a tervezettnél jóval késõbb jön el hozzánk

Rossz hírrel indul a nap. A közelmúltban halasztást szenvedett nagy Take-Two címek közül a Max Payne 3 megjelenését ismételten elnapolták, így azt legkorábban csak 2010 augusztusában kaparinthatjuk meg.

A legelsõ találgatások még egy október végi megjelenésrõl szóltak, de ha most a naptárunkba nézünk látjuk, hogy ez végül kacsának bizonyult. A következõ lehetséges dátum, ami a Max Payne 3 teaser trailer végén tûnt fel, s már úgy-ahogy hivatalosnak tekinthetõ 2009 tele volt. Aztán robbant a Take2 bomba, hogy legnagyobb durranásai között (Bioshock 2, Mafia II, és a Read Dead Redemption) a Max Payne 3 megjelenése is a 2010-es pénzügyi évbe tolódik, azon belül is 2010 elsõ felébe.

A most közzétett Take Two közlemény értelmében, a többi játék megjelenését érintetlenül hagyva, a Max Payne 3 várható eljövetelét a 2010-es pénzügyi év utolsó negyedére módosították, ami egészen pontosan jövõ év augusztusától októberig tartó idõszakot jelenti. Sajnáljuk.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

tigeroo
elsõ részben is szitává lõttük csak azért kérdezem 😄Dd
sambauer
hogyan amikor cafatokra robbant szét ?

Turn Me On Dead Man

Shep
Ki írta, hogy nem volt jó, de lehetett volna még jobb, ha rombolható a környezet, fedezékbõl lehetett volna vetõdni, onnan lõni ilyesmi ezekkel még lehet fokozni a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a második részben tért vissza elõször, szal nem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

LasDen
harmadszor nem??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
Vinnie Gognitti vajon visszatér másodszor is?😄
werkfilm
jah a kurva anyjukat
elkéne süllyeszteni délamerikát akkor talán nemadnák ki és átdolgoznák

wedge31
" Az idõk változnak, változik a hely és változik Max is, de ha ezeket a változásokat beveszi a gyomrotok " az enyém kurvára nem veszi be ,grat fiuk sikerült hazavágnotok egy játék ikont...<#levele>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
LasDen
nekem mégcsúnyább jobb lenne mer akkor nem kéne teljesen új gépet vennem, hogy jácchassak vele 😄