3246
banner
  • LasDen #895
    mondjuk ez a bizonyos jeleneteknél automata belassul a játék a CODra emlékeztet....:D
  • SötétBarom
    Absz. nem néz ki odabaszósan, ami büntet, az az eufória. Félelmetesen életszerűek az animációk. Fasza lesz.
  • tommygear
    nem bizony
  • broman191
    Elvárt ez a tech. színvonal így 2012-ben tényleg, viszont évekig a konkurencia felett fog járni azzal, hogy milyen ízlésesen és részletesen kidolgozott...bár ha belegondolok jobban milyen konkurencia? A Max Payne részeknél fílingesebb TPS shooter-t talán mindmáig nem készített senki... :)
  • tommygear
    én se, az első szörnyen unalmas már az elején, a kettőt egy darabig vittem de azt se bírtam végigvinni
  • TaRka0107
    Az is igaz. Egyik Crysis-t sem tudtam végigvinni.
  • tommygear
    sok játéknál van úgy, hogy csillogó villogó grafika, de tartalom nulla mögötte, pl crysis 1,2
    de sajnos egyre több ilyen jön mostanában :(
  • TaRka0107
    Az is igaz, de azért nem olyan rossz, ha tartozik a játékhoz egy megfelelő grafika. Sokak mondatából az jön le, hogy szar ha jó grafika van:DDDD
    Meg ahogy látom videók alapján, a hangulat meg lesz. Meg végre látni a golyó által okozott sebet az emberen, mert nem sok játékban mondható el.
  • tommygear
    tőlem a grafikának se muszáj olyan hű de jónak lennie, legyen olyan hangulata mint az 1-2-nek és kész, ennyi elég :D
  • TaRka0107
    Azért ez már rendes gameplay, meg kell mondjam nem semmi a grafika.
    "Most pedig jön az többektől, hogy ez már teljesen elvárt dolog 2012-ben."
  • tommygear
    teljesen felesleges, az előző részekben volt egy kis pont az teljesen jó volt mindenre, gondolom ez is a konzolos pistikéknek van berakva, a nehézség viszont nekem is feltűnt, gondolom easy-n nyomják a fejlesztők, hogy ne szenvedjenek sokáig a videóval :) biztos lesz hard fokozat
  • broman191
    Az X az egy dolog, nem zavar hogy van egy kis feedback, viszont a nehézség elég nullának tűnik, itt-ott 1-1 golyós killek, még legshot eredményeként is, mintha cheat-elnének a fejlesztők, remélem ez nem reprezentatív a játék komolyabb nehézségi szintjeire nézve... :)
  • Waczkor
    Fasza nagyon,ezek a videók amúgy is csak arra kellenek,hogy könnyebbem kibírjam amíg megérkezik a gém:)
  • tommygear
    remélem ez a találat jelző X kikapcsolható lesz -.-

• tommygear
  • Ryder62
    Ennek viszont örülök nagyon hogy lesz benne egy csipetnyi téli new york.
  • TaRka0107
    Az igaz.
  • tommygear
    nem sok már az se, de jók ezek a videók átvészelni a várakozást :D
  • TaRka0107
    A játék jöjjön már:D
  • tommygear
    holnap új videó

• DeerHunter01
    tuti, főleg a New Yorkos részeknél, bár szerintem lehet összefutnak majd a szálak a játékban valamilyen módon...
  • tommygear
    reméljük
  • Fenrir
    Vajon feltűnik Mona Sax ebben a részben is?
  • Prince23
    Max Payne 1 és Max Payne 2 ajándékkal, ez együttvéve 20 euró :)

Sztem bezsákolom majd később, várok azért egy -10% offot.
    hátha beadja majd a steam, ha kevesen rendelik elő...
  • gosumofo
    előrendelés gazdagoknak :)
    Available: 1 June 2012
  • DeerHunter01
    úgy, mint az elsőnek
  • DeerHunter01
    brutál jó zenéje lett ennek is
  • Grove4
    Egy kis muzsika:

• Prince23
    Valószínűleg ez is, mint a LA Noire steamworks lesz. szóval így az acsik ugyanúgy érvényesek lehetnek PC-n is.
  • Waczkor
    Steamen lehet meglesznek az acsik
  • Jaka923
    Kár, hogy csak a konzolosokat érinti.
  • Waczkor
    Acsik!

Katt

Arany fegyok is lesznek.
  • Prince23
    Pff, már év elején is ellőttek egy ilyet, hogy a Remedy kibaszottul megdicsérte mostohafiát :)

nem tom mit kell itt erőltetni, nyilván a MP keményvonalas rajongóit akarják lágyítani... de ez úgy sem hat rájuk, inkább taszító az ilyen marketing duma :P

Me 3 , DA 2 szindrómától fél a R* is
  • The Protector
    A GTA4-ben imádtam embereket ölni mert annyira élethűen posszantak az emberek.Eszméletlenül jól megcsinálták.Ahogyan minden találat máshogyan hat az ellenfélre,az idióta bukdácsolások meg stb..A RDR ben is imádok lövöldözni.KIváncsi vagyok én is h mit tud a rage egy kötött,nem sandbox játékban nyújtani,mivel itt nem kell km-eket megjeleníteni.A fizikával nem lesz gond ahogyan sztem a játékkal sem.A grafikára kiváncsi leszek de annyira nekem nem számít.
  • Rayden02
    [URL=http://www.gamestar.hu/a-remedy-vezere-szerint-a-max-payne-3-fing-brilliant.html]"A Remedy vezére szerint a Max Payne 3 "kibaszott zseniális"[/URL]
  • mester1987
    Hát igen, de nekem van egy fura érzésem, hogy a grafika olyan lesz, mint a GTA IV-ben. Lehet kurva nagyot kritizálok, de ha jobban megnézitek a robbanási effektet + a jobb gombos elmosást elég csúnyácska és majdhogynem biztos, hogy egy 4 magost meg fog zabálni, az a 4 magos rendszer még nem egy olyan dolog, mint az internet hogy a lakosság 90 %-ának van.
    Most tényleg kiderül milyen is azaz mit tud a RAGE :)
    Amúgy a fizika rendben lesz és a környezet is gyönyörű...nameg a játék remélhetőleg.
    Kritika: OVER
  • janihunk
    Az jó akkor valószínűleg a GTA V ben is lesz.
  • tommygear
    yep
  • janihunk
    Lesz DX11?
  • mester1987
    és optimizálni DX9/DX11-ben :)