Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát hogy néz ki ez a max??
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
viszlát 10 év múlva, addig a topik zárható
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A halál csupán a kezdet...
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Turn Me On Dead Man
vagy megcsinálják megint (amit kétlek ilyen alapfelállás után...), vagy ez lesz az igazi "fall of max payne" rész..
Turn Me On Dead Man
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Splinter cell 5
MP3
Ruse
I am alive
és még nem tom mék 😄
ezek a nevek/késések nagyban éríntette játszó lelkemet 😊
nincs ezen nagy csodálkoznivaló.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már másodjára kell közölnünk rossz hírt, hogy Max barátunk a tervezettnél jóval késõbb jön el hozzánk
Rossz hírrel indul a nap. A közelmúltban halasztást szenvedett nagy Take-Two címek közül a Max Payne 3 megjelenését ismételten elnapolták, így azt legkorábban csak 2010 augusztusában kaparinthatjuk meg.
A legelsõ találgatások még egy október végi megjelenésrõl szóltak, de ha most a naptárunkba nézünk látjuk, hogy ez végül kacsának bizonyult. A következõ lehetséges dátum, ami a Max Payne 3 teaser trailer végén tûnt fel, s már úgy-ahogy hivatalosnak tekinthetõ 2009 tele volt. Aztán robbant a Take2 bomba, hogy legnagyobb durranásai között (Bioshock 2, Mafia II, és a Read Dead Redemption) a Max Payne 3 megjelenése is a 2010-es pénzügyi évbe tolódik, azon belül is 2010 elsõ felébe.
A most közzétett Take Two közlemény értelmében, a többi játék megjelenését érintetlenül hagyva, a Max Payne 3 várható eljövetelét a 2010-es pénzügyi év utolsó negyedére módosították, ami egészen pontosan jövõ év augusztusától októberig tartó idõszakot jelenti. Sajnáljuk.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.