Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Játékmenet pont hogy jó volt az elsõ kettõben.
3-nak a grafja meg randa konzolos...

Shep
Bõven jó az a grafika, a játékmenet legyen jobb, mint az 1-2 és akkor nem is lesz semmi gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
és ? akkor már csak fos game lehet, mi ? <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

képeket elnézve nem lesz valami nagy grafikája

tommygear
kár hogy csak jövõre jelenik meg...
igen azt, hogy 2 hónap múlva majd játszhatsz vele

Na ez sokmindent megmutatott.<#boxer>
balee4
Elõször októbert mondtak, de csak vmikor jövõre jön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mi van már ezzel a játékkal semmit nem hallani róla. Mikor is jelenik meg?
Fenrir
Wow...

A halál csupán a kezdet...

tommygear
ejjj

tigeroo
undorító
akkor bocs

Fenrir
Szerintem ezek a képek már voltak itt pár hónapja, nekem legalábbis nem tûnik újnak.

Nekem bejön, tiszta Willis. 😊

http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php

fotográfik kolomp edisön :D

bertino
ilyen láma szöveget meg ne egyél már...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LasDen
ez tuti kamu... 😄 bivaly motor és hajat nem tud csinálni...persze...én ezt nem veszem be 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
kár hogy a RAGE engine fogja hajtani de mind1
Rage47
most olvastam, hogy azért lesz kopasz Max, mert az UE3 engine-ben nem tudnak rendes hajat készíteni.
SZilaJMaGGoT
Hát igen a noir szó alapvetõleg amúgyis azt jelenti (ha jól tudom), hogy sötét/fekete...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Grove4
lehet,de nekem valahogy nem jön össze a sunshine meg a noir!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tigeroo
jah sry 3.-ban (nemnéztem)

szóval ott is dzsungel volt meg mittomén és mégis a börtön és a rabok körülményeit mutatták be, nem a luxusszállodákat meg a tengerpartot.

és itt is ugye gettók lesznek, stb.

szóval a noir hangulatot lehet adni fogja, kitudja

Grove4
Jaja,a 3.ban volt,de akkor sem látom nagyon a két dolog közt az összefüggést,lehet én vagyok a hülye.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fenrir
Gondolom a második évadra gondolt, bár mintha a harmadikban lett volna ehhez hasonló környezet az emlékeim szerint.

Grove4
"sõt, a prison break 2-ben eltalálták a hangulatot a környezettel"

ezmi?

tigeroo
hát ja csak vágod, max payne 2 - fall of max payne...

erre most mit kapunk? bár, legalább nem sablonos a sztori (és a környezet választás is csavarosra sikerült)

theorycraft:
lehet hogy valamilyen drogbárónál volt testõr (mert dél-amerikában szinte csak azoknak van villája + gárdája), és akkor már tuti hogy lelépett a törvény útjáról, sõt hiszen bizalmasként évekig szolgált egy alvilági fõnököt. lehet megint ilyen bosszuállásba kezd - kitudja lehet lett új családja, vagy befogadott egy gyereket szal tuti van olyan személy akihez kötõdik (esetleg szövetkezik pár "bûnözõvel" mint az elõzõ részekben vladimir), gondolom lesz még itt korrupt karakter is
lehet egy "femme fatale" nõ is lesz

sõt, a prison break 2-ben eltalálták a hangulatot a környezettel

hm hm, így belegondolva tuti hogy valami ütõset még kitalálhatnak, de max új arculatával még mindíg nem vagyok megelégedve....
LasDen
de az említett New Yorkban már nem sok maradt, akit még lekénegyilkolni jog alapon 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Jaja,az a nyomott zene,meg úgy általában minden amit leítál,depis hangulat,stb,ezek tették a Max Payne játékokat azzá amik.Szerintem egy ilyen szakállas züllöt karakter sokkal jobban ütött volna koszos sötét városi sikátorokba helyezve,mint a trópusokon.Több minden rejlett a karakterben,nem ezt a környezetet érdemli.De majd "meglássuk".

tigeroo
max payne=

vonós zene, film noir, depis ny city, irónia, rengeteg akció, bullet time

jó, tudom hogy most itt is a sötétebbik részét akarják megmutatni az új környezetnek(gettók stb.), dehát ez teljesen más... túl nagy irányba változott meg a játék

vagy max payne változzon, vagy a környezet, ez rendben van. de a kettõ együtt már nagyon radikális változás az elõzõ részekhez képest
Jó, bevallom nekem is nagyon bejött, fõként az elsõ rész hangulata, de én inkább nem csalódok elõre, csak érzik a rockstarosok is hogy a sztori+hangulat volt az egyik lényeges összetevõ a max játékokban eddig, legalábbis még remélem, és most az hogy megváltozik a karakter kicsit meg más a helyszín, attól még nem feltétlenül kell rosznak lennie, sztem..

Grove4
GTA-val annyi a hasonlósága,hogy TPS,kb.

MR ME
kb
ez ilyen gta klónnak tûnik kicsit elsõ ránézésre...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wedge31
Én nem is mondom hogy nincs benne a lehetöség egy jó játékra csakhát ne Max Payne legyen a cime mert ez nem az ,hanem mondjuk :" Die Hard 5 - Ész a fontos nem a haj. " ,vagy valami hasonló

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

LasDen
úgy értem, hogy nem azt kapja a játék közönsége, amit várnának a játéktól, amilyen az elsõ 2 volt....olyan lesz, ami most jobban megy....még eladhatóbbá akarják tenni 😄

MR ME
hát aki a régivel tolta, az olyasmire számít, ha nem azt kapja akkor hõzöngés lesz, mint ahogy már el is kezdõdött
persze attól még lehet jó a játék, de a csalódás mindig is ottlesz ha nem azt kapod amit vársz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

wedge31
Ezt honnan veszed hogy keveseknek tetszenne ? ha emlékeim nem csalnak elég sokan toltuk az elsö ketöt is ezért is csinálhatnak most harmadikat...

LasDen
sajnos ez nem olyan, mint a mozi, hogy lehetõség van a keveseknek készíteni a filmet....sajnos a profit a lényeg, de jó lesz ez sztem 😄

kirol
Valami hasonlónak, mint amilyen eddig volt, szóval borongós, sötét, esõs, havas, melankólikus.

Nem pedig tengerparton kamionos trikóban ellent irtó, mai pistikék igényeire ráigazított borzalom.

Prince23
Inkább ment volna Alaszkába. ott úgy is Álmatlanságban szenvedett volna, full noir hangulata lett volna. nem elég, hogy drogozza magát, de még aludni se tudna Alszkaban. A régi démonok jobban ütnének... így

Prince23
"Ha már MP akkor esen az esö vagy a hó de minimum belegyen borulva az ég."

Hát ja

wedge31
Az utálom hogy ugy néz ki mint egy gagyi Die Hard klon és szerintem a noir hangulat is odavan ezzel a tropusi napsütésel.

Mi volt a baj az eredeti kinézetével ?

Ha már MP akkor esen az esö vagy a hó de minimum belegyen borulva az ég...<#hehe>

LasDen
nekem nem azzal van a gondom, hogy utálod....utáljad 😄 csak azt kérdem, hogy akkor milyen kellett volna lennie szted??? 😄

wedge31
Te imádod én utálom mi ezzel a gond ? mindenkinek megvan róla a véleménye.

LasDen
de akkor milyent szerettetek volna??? mirõl szóljon???

offkorzreg
hogy ez már nem max payne:|

mer 10évig gyúrt vazze, nem értem mit problémáztok annyit a külsõségeken, nem ugyanazzal a karakterrel fogunk majd rohangálni, naés akkor mivan?

sambauer
én azt nem értem hogy mért van ennyire kigyúrva ? hátulról simán rámondanám hogy Sam Fisher.

Turn Me On Dead Man

MR ME
így van sajnos, és félõ h a játékmenet is sokkal fosabb lesz 😞