Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
mivel idõsíkon való ugrálás lesz, egyik idõsík amikor kopasz max brazíliában a másik meg amikor haja van nem tudni hol és mikor, valszeg a múltban
LasDen
mér menne vissza a régi pályákra??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

wedge31
Egy kövérkés kopasz csóka, napfény és brazilia ez minden csak nem Max Payne...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tommygear
várjuk <#eljen><#eljen>
remélem az idõsíkon ugrálás a régi részek pályáit dolgozza majd fel
LasDen
szerintem kurva jó lesz...várom szeretettel...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meg van egy ilyen is
Rockstar szerint márciusban várható
grebber
Gameplay prezentáció októberben!

Next PC upgrade: 2022

grebber

Next PC upgrade: 2022

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

FSpofon
gamestar is megtalálta a képeket a neten 😄

Arab money

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

lolSL

Prince23
TomSolberg
Remélem Max-nek ebbe a részbe is lesznek csajai akik meghalnak meg akik átverik

Prince23
+ a kimaradt képek!

lolSL: 2 kép kimaradt 😄

soo277
ATOM Faxa lessz(remélem)<#nevetes1><#eplus2><#wow1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Fenrir
Na, nem is rossz.

A halál csupán a kezdet...

tommygear
úúú csak jönne már
lolSL

MR ME
na azé

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lolSL
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

tommygear
lolSL
jah
mondjuk ha a gépigény már nem nõ az eltelt évekkel arányosan a gta-hoz képest, akkor talán akkori gépeken majd játszható is lesz 😊

tommygear
én se mondtam, hogy nem jön csak r* szokáshoz híven lehet kapunk egy év után egy szar portot és kész
lolSL
jön pcre ne fossál
ott van a 3 napos cikkben is.

MR ME
topik zárható, nekik meg a kurva anyjukat
bye

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
jó lenne ha nem néznél hülyének
ez volt ott:
lolSL
esrb rp logót benézted sztem

tommygear
de kint volt, pont tegnap délután néztem, ne okoskodj fspofon
lolSL
elõzõ oldalon se volt kint

tommygear
a PC logó már el is tûnt <#eljen><#eljen><#eljen>
Attila8805
"- A NaturalMotion Euphoria fizikai motor ebben a R* produkcióban is feltûnik, kiváltképp az ellenfelek reakcióinak szimulálásakor."

Naggyon helyes!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sokáig tart az új frizura igazítása
tommygear
miaz hogy kényszerítette õket? 😄 megverték volna õket ha nem csak boxra adják ki vagy mi?? kõkemény lefizetések voltak itt...
lolSL
már kiderült hogy nem eladták magukat hanem az ms kényszerítette õket 😞

tommygear
jaja, az elsõ két részt mai napig szivesen elõveszem
az egyetlen probléma szerintem az lehet itt, hogy nem a remedy csinálja a hármat, de lehet, hogy jobb is mert eladná magát az M$-nek és csak boxra jönne ki
LasDen
Stallone is lenyomta a gonoszakat 60 évesen...akkor maxnek sem lehet akadály...😄

TomSolberg
Nem örülök, hogy megöregedett.
Az elsõ rész nagyon jól élethûen kezdõdött, tényleg bele lehetett élni magunkat, meg a második részbe is.
Szerintem ez annyira nem lesz jó.
Így olyan hülyén néz ki öregen.

tommygear
am ezzel még komolyan 2 évet akarnak várni? mert elvileg jövõre se tervezik kiadni 😞
tommygear
jaja
zorrobomber
képregény igazán maradhatott volna, azon kívül minden ok

tommygear
- 8 évvel a 2. rész eseményei után járunk majd.
- Maxnek mégis lesz haja.
- Az alaptörténet változatlan maradt: Max abbahagyja a munkát az NYPD-nél, és Brazíliába költözik, ahol biztonsági õrként keresi a kenyerét. A cikk szerint Maxnek muszáj volt elhagynia New Yorkot, hogy miért, az majd a játékból kiderül.
- A készítõk elmondása szerint sokat fognak játszadozni az idõsíkokkal, a sztori elõre és hátra fog ugrálni.
- A történetet a játék motorjával mesélik majd el, nem lesznek jelen az eddig megszokott átvezetõ képregények.
- Max klasszikus narrációja azonban nem tûnik el, ráadásul az eddigi szinkronhang, James McCaffrey tér majd vissza.
- Max 3 fegyvert hordhat magánál egyszerre. A repertoárjában szerepelnek majd pisztolyok, puskák, géppisztolyok, távcsöves puskák, stb. Két egykezes fegyvert egyszerre is használhat majd.
- A bullet cam komolyabb szerepet kap a játékban az eddig megszokottnál.
- A NaturalMotion Euphoria fizikai motor ebben a R* produkcióban is feltûnik, kiváltképp az ellenfelek reakcióinak szimulálásakor.
lolSL
holnap elolvasom, jónak tûnnek a színek

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

LasDen
jó lesz ez nem kell félni...csak jelenjen meg...😄

tigeroo
je
Seth
Van haja.....HAJA!!!

PSN ID.: Beegabor

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

TomSolberg
A Max Payne 2 még mindig élvezhetõ, az egyik legjobb játék.