Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
remélem az idõsíkon ugrálás a régi részek pályáit dolgozza majd fel
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
.jpg)
Next PC upgrade: 2022
http://youtu.be/4v8qae11_-M
http://youtu.be/4v8qae11_-M
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mondjuk ha a gépigény már nem nõ az eltelt évekkel arányosan a gta-hoz képest, akkor talán akkori gépeken majd játszható is lesz 😊
bye
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Naggyon helyes!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az egyetlen probléma szerintem az lehet itt, hogy nem a remedy csinálja a hármat, de lehet, hogy jobb is mert eladná magát az M$-nek és csak boxra jönne ki
Az elsõ rész nagyon jól élethûen kezdõdött, tényleg bele lehetett élni magunkat, meg a második részbe is.
Szerintem ez annyira nem lesz jó.
Így olyan hülyén néz ki öregen.
- Maxnek mégis lesz haja.
- Az alaptörténet változatlan maradt: Max abbahagyja a munkát az NYPD-nél, és Brazíliába költözik, ahol biztonsági õrként keresi a kenyerét. A cikk szerint Maxnek muszáj volt elhagynia New Yorkot, hogy miért, az majd a játékból kiderül.
- A készítõk elmondása szerint sokat fognak játszadozni az idõsíkokkal, a sztori elõre és hátra fog ugrálni.
- A történetet a játék motorjával mesélik majd el, nem lesznek jelen az eddig megszokott átvezetõ képregények.
- Max klasszikus narrációja azonban nem tûnik el, ráadásul az eddigi szinkronhang, James McCaffrey tér majd vissza.
- Max 3 fegyvert hordhat magánál egyszerre. A repertoárjában szerepelnek majd pisztolyok, puskák, géppisztolyok, távcsöves puskák, stb. Két egykezes fegyvert egyszerre is használhat majd.
- A bullet cam komolyabb szerepet kap a játékban az eddig megszokottnál.
- A NaturalMotion Euphoria fizikai motor ebben a R* produkcióban is feltûnik, kiváltképp az ellenfelek reakcióinak szimulálásakor.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬