3246
-
#981 Neked esélytelen :) (sniper elite v2 :)) -
#980 Azért azt vegyük hozzá, hogy az említett két játékban (GTA IV, LA Noire) nagy bejárható terület volt. Ebben viszont nem lesz. Én bízok benne, hogy faszányosan fog menni:) -
#979 én még reménykedem.elvileg ez nem egy port lesz.
itt az la noire gépigénye és ott is csúcsokat adtak meg miközben nincs akkora igénye bőven szóval bőven lehet reménykedni.
Tehát: LA Noire! tesség megnézni példának a ramot meg videókártyát...
Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
VGA: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
DX: DirectX 9
OS: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
http://gepigeny.hu/
HDD: 16GB
Hang: 100% DirectX 9 Compatible
ODD: DVD Drive -
#978 Kulcsszó az elvileg :) Számítsunk arra, hogy akadni fog és hátha kellemesen csalódunk majd :) -
#977 az is egy port volt, itt a pc verzió is fejlesztve volt a kezdtektől (elvileg)
én se számítok sok jóra sajnos -
#976 Hát ha az eddigi R* játékokból indulunk ki akkor sok jóra nem kell számítani, bár az LA Noire már éppen súrolta a lécet alulról. -
#975 még esetleg abban lehet bízni, hogy normálisan skálázható lesz és nem 10 fps lesz min meg max beállítások alatt, gondolom az ajánlott gépigény fullhd 16x AA meg a dx11 beállításoknak kell
(anno assszem a metro 2033 is igényelte az i7-et, de mediumon azzal se volt már semmi gáz) -
#974 Persze. -
#973 Annyi előnye lesz az egésznek ,hogy nem kell majd várni a bullettime feltöltődésre állandóan lassítva leszünk :D -
#971 R* szóval nem az, az lenne a hihetetlen ha optimalizálnák és úgy futna mint a többi manapság megjelenő játék. Akadni fog ez mint a franc én már előre látom. Ez az a fő oka annak, hogy még mindig nem rendeltem elő. -
ratgab #970 Lesz itt szaggatás, meg sírás rívás van egy olyan érzésem... -
#969 mert még így is hihetetlen az egész :D -
#968 És hogy mondta a jónép, hogy á az nem hivatalos :D -
#967 LOOOOOOOOL -
#966 nem nagyon, azt a játékhoz csinálták, de a játék megjelenésekor kiadják az ost-t, vagy még előtte -
#965 erről jut eszembe a második trailer zenéje nincs meg valakinek? -
#964 a soundtrack is ütni fog ismét, akár az első két részben -
#963 Bocsi ha már volt!
-
#961 collectorsot honnan érdemes előrendelni? lehetőleg 100 dollárért jó lenne. de nem nagyon találok sehol. itthon abszolút nincs. -
#960 a gonosz BKV vezér rabolta el a feleséget ezért vannak ott :D -
#959 lesz egy olyan pálya, igen
gondolom nem akarják bemutatni az összes pályát -
#958 Ez most valami busz pályaudvaron játszódik majd, vagy mi?
Minden videóban vagy képcsokorban buszok közt rohangászik és lődöz.
Csak feltűnt -
#957 3 új kép -
#956 -
mester1987 #955 Érdekes. Nem tudok erre sem mást mondani, mint "marketing". -
#954 "további extra gyanánt olyan játékokkal köthetjük össze mint GTA V ahová betölthetjük Max Payne 3-as karakterünket".... hm ez vicces lesz. -
#952 egyszerűen bemásolod a játék főkonyvtárába a modot és kiválasztod a játék elindítása előtt, nem kell semmi developer a modokhoz, az más dolog -
#951 lerágott csont már ez hogy nem lesz hangulata, rengeteg játékokkal foglalkozó oldal megkapta a demo-t és dícsérik orrba szájba... 1:55-nél meg mondja a gyerek, hogy se new york se noir, de azért pont a new york-i képkockák vannak a videóban abban a percben :D -
#950 Nagyon rég volt, de úgy rémlik a launcherben kell kiválasztani a modot ha már bemásoltad. -
mester1987 #949 A mozgásanimációért az Euphoria modul felel. A grafikáért a RAGE. -
Daniiiiii #948 Sziasztok!
Mivel a max payne 2es fórumba 2 éve nem irt senki itt kérdezném meg h a 2ben hogyan kell modokat használni??pl most a magyarításra gondolok.felraktam de nem magyar,az inditó fájlt már átírtam a developerrel ki is jön a konzol de mit írjak oda h magyar legyen??? -
#947 Azt mondja a Euphoria motor felelős a grafikáért:) Még jó, hogy képben van:) -
mester1987 #946 Na igen ez a Noire hangulat nincs miután nem a Remedy készíti. -
#945 -
#944 Nuvvem ~ 10000FT (digitális verzió) -
mester1987 #943 Reméljük a legjobbakat.
Sokáig él, kinek a halál hírét keltik. :P -
#941 azért írtam mert, mester úr azt mondta, hogy nem lesz olyan sok gb, mert az 1. 2. része is 3gb volt. -
mester1987 #940 Na arra kíváncsi leszek. -
#939 nyilván más a motor mint 10 éve... -
#938 Most már azért más grafikus motor van. Szerintem olyan 9-10gb körül lesz felrakva.