Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
<#eljen>
bakkerman
jaja,teljesen okés lenne ha megkapná a gta iv motorját,én legalábbis örülnék neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mivel ebben nem nyílt világ lesz így kisebb területre több részletet zsúfolhatnak mint a gta esetében. A gta összességében elég kidolgozott volt, ilyen szempontból a mp3 miatt sem aggódom, talán csak a gépigény miatt.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

tommygear
gta 4-et nagyon jól felpeccselték, nincsenek már problémák vele, szóval sztem még egyszer nem merik megcsinálni azt amit a gta 4 megjelenésekor
Ryder62
És itt a rockstar hajlandó lesz majd végre optimalizálni is? Egyébként hatalmas ráncfelvarráson kell átesnie mert emlékeim szerint a gta 4 belsõ terei eléggé fapadosak voltak. Az arcokról meg ne is beszéljünk.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
jaja ugyan az lesz
Ryder62
Ugyan az a motor lesz a játék alatt mint ami a GTA 4 alatt volt?
Errõl lehet tudni valamit?

UI: F@sza a banner 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem, de nem is ez a gond. Az teljesen érthetõ, hogy valaki máshoz köti a játék iránti rajongását és nem elégedett a folytatással, viszont az frusztráló, hogy olyanokat mondanak, hogy ez nem max payne, oda a noir hangulat, stb, ezzel teljesen hülyének nézve azokat akiknek tetszik a játék. Ráadásul mire lecseng a flame valaki újra és újra beírja, hogy fúúj kopasz max, oda noir hangulat(ami már többször is túl lett tárgyalva, hogy azt képekbõl nem lehet megállapítani). Akinek nem jön be az majd nem játszik vele és mindenki boldogabb.

tommygear
pontosan, de ezt úgyse fogják sokan megérteni 😊
Itt is elég világosan elmondják mik a játék(és inkább a karakter) noir elemei, ami nem a haj, new york, sem az örök sötét és hóesés. 😄

tommygear
tommygear
no comment már komolyan
tigeroo
azért lett kopasz hogy a hozzád hasonló 2bites gondolkodású maxpayne fanok rinyáljanak

(gondolom amúgy ez azt is szimbolizálja azt hogy a lelkét szép lassan felemésztette a bosszú, az egészbe belefáradt már és ez a max már csak egy torz/groteszk mása annak akit az elején megismertünk)
von belõle*

Ez a baj, hogy a legtöbben ennyit fognak fel az egészbõl. Pedig elég nagy moment az is(legalább is annak aki a taxi sofõrre von rá párhuzamot).

bakkerman
kopasz Max Payne????? következõ mi lesz,Hitman V-ben hosszú haja lesz 47-esnek??? <#szomoru2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sõt a klasszikus film-noir-hoz már az elsõ résznek sem volt sok köze(és tévedsz ha azt akarod mondani, hogy több mint a 3-madiknak). 😊

Ha képi világ terén is hûek szeretnénk maradni a klasszikus film-noir-hoz, akkor fekete-fehér kéne hogy legyen annak pedig nem tudom mennyire örülnének a játékosok... 😊 A történet, történetvezetés pedig teljesen helytálló. 😊

Ezek szerint nagyon értesz a film-noir-hoz. 😊

tommygear
akkor ajánlom ezt
az "ez már nem lesz max payne" flame-et meg hanyagoljuk, 2 perc összevágott videóanyagból megállapítani, hogy milyen lesz a játék? ugyanmár... sõt a R* is arról híres valóban, hogy szar játékokat csinál <#wow3>
Büdös Bohóc
semmi film-noir feeling nem jött nekem át a képekbõl és az egészbõl

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Az elsõ résznél nyilván elõbb meg volt már a karakter(akit az íróról mintáztak) mint a voice actor. Második résznél passz. De a lényeg, hogy kellõképpen hasonlít és feldolgozhatóan már csak tech szempontjából is. Az pedig, hogy igazi max payne lesz e mindössze vélemény. Már a második sem volt igazi max payne, de volt olyan jó mint az elsõ, szerintem pedig ez is lesz olyan jó.

LasDen
de

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
hát úgymond akkor itt volt az idõ, de miért most? :-\

ez a játék már nem lesz igazi max payne :C

tommygear
róla mintázták, max szinkronhangjáról
Büdös Bohóc
megnézem majd még este a többi képet, de én nekem úgy tûnik, hogy most is más emberrõl van az arc véve és nem az elõzõ színészrõl (vagy rosszul látom?)

Valszeg jól nézne ki, ha ugyanolyan lenne mint az elsõ részben... 😄 Egyébként meg tök reális szerintem, ha figyelembe vesszük, hogy max öregszik. Szerintem kellõképp hasonlít a 3ik rész arca az a második részben szereplõre, a 1-2-t pedig tech-beli különbségnek is betudhatjuk.

Büdös Bohóc
faszért kell nekik minden részben más arcot adni a fõszereplõnek

Hát nálam biztos nem lesz ilyen szép, de azért nagyon várom... 😊

broman191
Gyönörûûû', csak futna már real time a monitoromon! <#email> <#gun>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear

tommygear

SZilaJMaGGoT
Jogos, ha nem is full cicomával de futnia kell majd elfogadható tálalásban... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tommygear
ha egy 5-6 éves szaros xboxon elfut akkor egy átlag pc-vel se lehet baj, egyedül a portolás lehet szar, de a gta 4 után megemberelte magát a r*
SZilaJMaGGoT
Soká jön még az a baj... :/ Nah meg kicsit félek is, hogy nem fut majd rendesen a jelenlegi pc-men ami valszeg még akkor is ugyanaz lesz... XDD

tommygear
SZilaJMaGGoT
<#eljen> ezaaz! 😄

SZilaJMaGGoT
<#eljen> ezaaz! 😄

tommygear
SZilaJMaGGoT
+1

tigeroo
jaj látom megint megy a rinya a környezet meg a "kopasz max" miatt

ha meg ugyan olyan sablon lenne mint a második rész akkor az lenne a baj. én kíváncsian várom mit hoznak ki belõle.
tigeroo
amikor vágja a haját "this was a hell of hangover"

ez vajon utalás a másnaposok 2-re amikor az a görög fószer is kopasz lett?😄
SZilaJMaGGoT
Az majd kiderül... 😄

tommygear
sztem a játék utolsó negyedében lesz ez a kopasz rész, megõrül és kinyír mindenkit, aminek a végén sztem már meg kell halnia ennyi szenvedés után
SZilaJMaGGoT
Hát kábé besokallt. Legutóbb én is egy húzós duhajkodás után döntöttem úgy másnak, hogy kopaszra nyírom magam... 😄 Elõször nekem is fura volt egyébként, de így, hogy meg van magyarázva a dolog(és történet mesélés szempontjából szerintem teljesen helytálló) már egyáltalán nem zavar.

tommygear
elsõ második részben is elhangzott párszor, hogy csontrészegre itta magát ... nem is az öregedés hanem inkább a kopaszság fura mindnekinek(még nekem is), mert a trailerbõl az derül ki, hogy bebaszott és részegen lenyírta a haját, nemde?
SZilaJMaGGoT
Sõt mint már párszor említettem nekem már a második rész(annak ellenére, hogy egy kiváló játék volt) is eléggé rókabõr volt az elsõ rész igencsak kerek története után...

SZilaJMaGGoT
Én is azt mondom new york rókabõr lenne. Az emberek másik nagy problémája az öreg max. Ezzel sincs semmi gond szerintem. Röpke 20 évem alatt annyi féleképpen néztem ki, hogy joggal mondhatnák az ismerõseim, hogy kopaszon szakállasan nem én vagyok(mert volt már hosszú hajam is szakáll nélkül 😄). <#idiota> Szerintem ez így teljesen jó, hogy max-et is emberien mutatják be(változik). Hogy részeges(#409)? Csodálkoznék ha nem piálna ennyi attrocitás után... 😊

tommygear
úgyse értik meg ezek akármit mondanak nekik, fröcsögnek és kész
csak nem tudom egyesek mit akarnak még new york-tól? mi lenne a story?? max-nek minden ismerõse egytõl egyig meghalt, talán mona nem, ha a másik szálon folytatják, megint beállna a rendõrséghez és írtaná a drogosokat? az meg rókabõr lenne az lenne a bajotok... nézzétek meg az Isten városát az bemutatja Sao Paulo sötét oldalát...
a hivatalos fórumon meg ezt írja az egyik R*-os tag:

"Trust that the streets of Sao Paulo will be plenty dark and dangerous – we’re being very faithful to the heritage of Max Payne, who is still the same gritty hard-boiled NYC cop now plunged into peril in a foreign land. Stay tuned and we’ll have much more for you to check out.
Also – we are a little confused by the idea that noir is originally a New York genre. If anything, it is a Los Angeles genre, but to us, ‘noir’ means a range of narrative themes and a certain visual style and we believe Max Payne 3 embodies noir. We hope you will too when you see more and play it."