3246
banner
  • mester1987
    Szerintem úgy fog működni, mint a mostani Call of Duty-knál.
  • MerlinW
    És a sok memória is ahhoz kell, hiszen oda tölti elő az új dolgokat. Az aktuális tartalmat pedig folyamatosan szabadítja fel.
  • mester1987
    Lehet.
  • tommygear
    max a vinyót fogja jobban dolgoztatni, lehet emiatt is kell az a 35 giga, de gondolom az átvezető videók alatt tölti majd a következő pályát
  • mester1987
    De ne legyen persze igazam :)
  • mester1987
    Ja sorry. Több procit fog enni a betöltés nélkül az tuti.
  • tommygear
    nem erre válaszoltam :D hanem a töltési időre
  • mester1987
    Mert 1 várt címre költesz pluszba, hogy játszhass?
    Na jó túlzok. 2-re vársz, persze ha idén befut a GTA V.
    Ha utánaszámolsz de ha nem, akkor se éri meg.
  • tommygear
    de az miért baj?
  • mester1987
    Utolsó OFF:
    Ősszel azért jön ki pár cím, de abból még mennyi késni fog...:)
  • mester1987
    A GTA V PC-s portjába bele se merek gondolni. De ennyire elzülleszteni valamit. Nem elég hogy 30%-40%-kal kevesebb mű jön ki pl. egy 2007-es vagy egy 2008-as összehasonlítással...

Szóval az a baj, hogy egy sikeresebb címre vársz rögtön újítani kell valamit...ami ugye régen is volt, de azért nem így.
  • mester1987
  • broman191
    Reméljük... :D Bár nem túl valószínű. Inkább csak minden apróságot kicsomagolnak a háttértárra azért lesz ennyi...már előre látom az 50 GB-os GTA V-öt.
  • tommygear
    egyáltalán nem lesz
  • mester1987
    Mondjuk az a hír is terjeng, hogy nem lesz betöltési idő. Vagy csak átvezetők alatt lesz vagy nem is lesz (amit nem annyira támogatok).
  • tommygear
    én nagyon remélem, hogy a hosszú single miatt lesz 35 giga
  • Ryder62
    Azért kiváncsi leszek hány órás lesz a játékidő. Ha már ennyi helyet foglal minimum 20 óra kéne hogy legyen. De attól tartok hogy a szokásos max 8-10 óra lesz. A RAGE (mármint a játék) 22-23 gigán terpeszkedik, eddig ez vezeti a mezőnyt, de legalább van játékideje. Nekem kb 17 óra volt végigvinni.
  • tommygear
    hh
  • tommygear
    mert? tegnap mint kiderült azaz atomerőmű pc nem az ajánlott konfiguráció, hanem az kell a legmagasabb beállításokhoz, a 2 intervallum között nem lesz gond a játékkal (remélhetőleg)
  • mester1987
    Minimum konfiguráció:
    Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7 (a 32- és 64-bites verzió is támogatott)
    CPU: Intel Dual Core 2,4 GHz / AMD Dual Core 2,6 GHz
    VGA: NVIDIA 8600 GT 512MB / Radeon HD 3400 512MB
    RAM: 2 GB
    HDD: 35 GB

Ajánlott konfiguráció:
    Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7 (a 32- és 64-bites verzió is támogatott)
    CPU: i7 3930K 6 Core 3,06 GHz/ FX8150 8 Core 3,6 GHz
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 680 2GB / Radeon HD 7970 3GB
    RAM: 16 GB
    HDD: 35 GB
  • mester1987
    Ezen megint nevetek...

"A hivatalos blogon megjelent specifikációkból láthatjuk: nem kell bivalyerős gép ahhoz, hogy élvezhető minőségben tudjunk játszani -- de ha a maximumot akarjuk kihozni a nyomozó dél-amerikai kalandjából, akkor bizony egy combosabb kiépítés kell."
  • Rayden02
    Ohh,ahogy olvastam megijedtem hogy XP-n nem fog elfutni!!

• Fpocok
    STEAMen nem írják. Még változhat.
  • tommygear
    az kiderült már hogy steamworks lesz a játék vagy sem?
  • Waczkor
  • tommygear
    "UPDATE: Kiderült, hogy a két konfiguráció a high-end és low-end határra vonatkozik, azaz a minimálisan szükséges hardvertől a legnagyobb támogatott hardverig kell értelmezni a listát.

A hibáért elnézést kérünk, bár ezt igazán odaírhatták volna, hiszen a Rockstar Newswire kommentelők nagy része szintén félrenézte. Idézet a Rockstartól:

"@cbiggs17 Lehet, hogy félrenéztél valamit, mert a Max Payne 3 kitűnően fut majd a fenti intervallumnak megfelelő számos konfigon, a 3GB videókártya és a 16GB RAM csupán a legnagyobb beállításokat jelölik." – Rockstar Newswire kommentek"
  • tommygear
    legközelebb olvass vissza egy kicsit
  • Ulthane
    Hivatalos rendszerkövetelmény
  • broman191
    Ha 3 monitorral tolnád 3D-ben akkor irányadó... :D
  • Shep
    Persze ebben igazad van de irányadónak jó azért.
  • mester1987
    Igen most olvastam énis. Más Testreszabott motor + Havok ja.
  • gabo91
    Nem.wiki
    TeamBondi saját készítésű motorja + Havok Physics.

Nem mai darab a gépem de, reménykedem....
  • tommygear
    nem
  • mester1987
    Tudom. Detto. Mind1 milyen géped van szinte. Élvezhetetlen 20-al.
  • Ryder62
    A GTA4 után sok jóra nem számítok. Az a szutyok tegnap megint betette a kaput: néhol 20 fpsre zuhant egy i5-s rendszeren. Nice. Persze egy BF3 ultrán vígan futkorászik. Ennyit a hatalmas Rockstarról. Ez is egy nukleáris hulladék lesz de ne legyen igazam. Nagyon ne.

Megjelenés napján szkennelni fogom a netet, várom majd a reakciókat eme gyöngyszemről.
  • mester1987
    Én nem mondok semmit előre. Amúgy az L.A. Noire-t is RAGE motor hajtja?
  • broman191
    Csak próbálják nyomni a hardvergyárak a csúcskategóriás hardvereiket, közel nem lesz ilyen gépigénye, a hivatalos gépigény sem szentírás... :)
  • tommygear
    4 maggal már maxon kellenne mennie, dehát...
  • mester1987
    Azért a 8 magos tényleg emberfeletti. Egy 4 magoson szerintem mennie kéne...de ugye ez csak az én kis elméletem xD
  • TaRka0107
    Köszi hogy felhoztad. Amúgy jogos.
    De remélem, hogy csak annál volt ilyen szar, mert azért nincs kaka gépem:)