Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Errõl lehet tudni valamit?
UI: F@sza a banner 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
(gondolom amúgy ez azt is szimbolizálja azt hogy a lelkét szép lassan felemésztette a bosszú, az egészbe belefáradt már és ez a max már csak egy torz/groteszk mása annak akit az elején megismertünk)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az "ez már nem lesz max payne" flame-et meg hanyagoljuk, 2 perc összevágott videóanyagból megállapítani, hogy milyen lesz a játék? ugyanmár... sõt a R* is arról híres valóban, hogy szar játékokat csinál <#wow3>#wow3>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a játék már nem lesz igazi max payne :C
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ha meg ugyan olyan sablon lenne mint a második rész akkor az lenne a baj. én kíváncsian várom mit hoznak ki belõle.
ez vajon utalás a másnaposok 2-re amikor az a görög fószer is kopasz lett?😄
csak nem tudom egyesek mit akarnak még new york-tól? mi lenne a story?? max-nek minden ismerõse egytõl egyig meghalt, talán mona nem, ha a másik szálon folytatják, megint beállna a rendõrséghez és írtaná a drogosokat? az meg rókabõr lenne az lenne a bajotok... nézzétek meg az Isten városát az bemutatja Sao Paulo sötét oldalát...
a hivatalos fórumon meg ezt írja az egyik R*-os tag:
"Trust that the streets of Sao Paulo will be plenty dark and dangerous – we’re being very faithful to the heritage of Max Payne, who is still the same gritty hard-boiled NYC cop now plunged into peril in a foreign land. Stay tuned and we’ll have much more for you to check out.
Also – we are a little confused by the idea that noir is originally a New York genre. If anything, it is a Los Angeles genre, but to us, ‘noir’ means a range of narrative themes and a certain visual style and we believe Max Payne 3 embodies noir. We hope you will too when you see more and play it."