3246
-
#1061 1 hónappal az amcsis megjelenés előtt?
Nem hiszem én azt!
Ha nincs igazam akkor egy -
#1060 ja még csak fizetős oldalon van fenn, hajnalban került fel, szerintem 1-2 nap alatt a torrent oldalakon is fent lesz -
#1059 Am,jólvan! -
#1058 hát hogy sokára jön le, arra gondoltam, ja amugy bocs a warezé, csak nem láttam neki külön warez topikot -
#1057 ? -
#1056 Lassan kell egy nagyobb sávszél nekem is, majd 15gigás a reloaded verzió..
Mire lejön a 2megás netemmel.. -
#1055 Max Payne 3 Get an exclusive look at Max Payne 3 -- Thursday @ 12:30am ET -- On Spike! -
#1054 a brazil változata benne lesz (PT92) -
#1053 Így van és nem csak neki de nekem is a kedvencem, remélem most is benne lesz! -
#1052 Jaa,akkor ez rá a magyarázat!
Ez tényleg fAiL!
-
#1051 lol az fail :D -
#1050 "*updated to reflect a correction from the earlier version of the video - Max's original go-to dual wielding pistols were of course the Berettas. We apologize for the error and thanks to all the fans (and our lead designer) who caught this in the original video!" -
#1049 mert az első videóba kiírták hogy az "1911 Max kedvenc fegyvere a kezdetektől", holott benne se volt az előző játékokban :D mindig is Beretta volt nála -
#1048 Azt meg nem muszáj megnézni... -
#1047 Mmmhhh,érdekes,ha jól tudom ezt a videót a R* saját csatornájából raktam be ide,erre most látom hogy a videó újra meg jelent pont egy órája!
Érdekes!!
Mindegy itt van megint szintén onnan!
-
#1046 -
#1045 a konzolos banda parádézzon máshol addig :D -
#1044 Pedig biztos lesz olyan konzolos aki majd berak egy videót a
"Nézzétek csináltam egy vidit" szócskával! -
#1043 ezért is fogom kirepíteni innen aki elkezd majd spoilerezni esetleg, fracnak késik 2 hetet a pc verzió :\ -
#1042 -
#1041 Osztom!
Ezért is volt jó régen mikor még nem volt internet mikor kibontottad a megvett játékot és izgulva telepítetted úgy hogy semmit sem tudtál arról hogy mi vár rád!
Persze ennek voltak hátulütői is,mint pl hogy xar játékot vettél-e avagy sem,de akkoriban ez ritkábban fordult elő mint mostanság a DLC-k korszakában!
-
mester1987 #1040 Jogos. -
#1039 Tiszta hálivúd. Mindent ellőnek (haha szószerint ), nem marad semmi újdonság a játék játszásakor. Már meg sem nézem ezeket a videókat mert mire kijönne a játék már fejből tudnám az arzenált és a pályák felépítését stb.
Mass Effect 3-nál sajnos elég sok mindent megnéztem és mikor játszottam vele már fejből tudtam hogy hohó ezen a helyszínen, pályán ez és ez történik, hupsz jó akkor ezen a pályán lesz ez az ellenség, de várjunk ez még nem lehet a végjáték hisz volt az a pálya amin ....
Szóval szvsz a MP3-nál már megint beindult a gépezet és ontják magukból a videókat, trailereket.
Én jobb szeretem mikor belecsöppenek a játékba és fogalmam sincs hogy milyen pályák lesznek, milyen ellenségekkel futok össze vagy milyen csúzlikkal lehet lyukacsossá lőni az ellent. -
#1038 Kár h mind 30 sec-esek :(
mármint a fegyó bemutatók -
#1037 Új vidi!
-
#1036 Nomen est omen. :P -
mester1987 #1035 Egyértelmű...SötétBarom :) -
#1034 Az ugye megvan, hogy a processzor magjainak számán kívül egy PC még kb 5 létfontosságú jellemzővel bír, amik meghatározzák az FPS-t, ugye?
Nem mindegy, hogy egy 4 gigára húzott kétmagos, meg egy 6990 van a gépben, vagy egy alap i5 mondjuk egy alsó-középkategóriás VGA-val.. -
mester1987 #1033 Akkor passz. Biztos randomra van állítva. lehet egy P3-ason meg 60-on megy -
#1032 az nem lehet, nekem is 64-es
persze nem full hd-n max beállításokkal futtatom -
mester1987 #1031 Nálam meg 20-al szenved, 3 maggal. Szerintem a 64 bites oprendszer lesz a ludas. Bár elméletileg nem lehetne. -
#1030 2 maggal nekem simán ment 30-40 fps-el -
#1029 6 magon fúécsdíbe 40-60 fps ultrán. :DD -
mester1987 #1028 Míg 2 magoson 20-al ment el, 3 magoson már 30 felett megy a BF3.
Reméljük... -
#1027 vagy még jobbat is -
#1026 így van, de ezt már a Rockstar is közölte tegnap óta, az a felsorolt atomerőmű a high end beállításokhoz kell, tehát az nem az ajánlott konfig
egy xbox szintet simán lehet majd hozni egy átlag konfiggal úgy gondolom -
#1025 Szerintem 4 magos,8giga kombóval,meg egy jobb karival vígan elfut majd full hdben.
Ezt a böszme erős konfigot max ilyen 3 monitoros hiperszuperultramegabrutal felbontásra tudom elképzelni.
Szerintem akinek jól fut egy bf3,annak ezzel sem lesz gondja. -
doggy90 #1024 valószínűleg a nagy felbontású textúrák miatt lesz ekkora mérete. 360-on két dvd-s lesz, tehát a pc változatnál nyilván a minőségbeli különbség teszi ki a maradék helyet. -
#1023 Sztem is olyan lesz mint ami már sok játék alkalmazott: Videók, átvezetők (ami itt képregény lesz) alatt szépen betölt a játék. Ha nem nyomod el észre sem veszed hisz míg fut a képregény, betölt. Ha át akarod skipelni akkor csak azt veszed észre hogy később jelenik meg az a gomb amivel át lehet ugorni a képregényt. -
mester1987 #1022 Persze egy olyan 4 magos (3.3/mag) és 8 G RAM tulajoknak nem hiszem, hogy lesz nagyobb problémájuk. Max majd nem FULL HD-be játszanak, hanem csak simába.