Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Lesz Max meg Min Payne 3...

Ehh, de xar lett 😄

A halál csupán a kezdet...

Büdös Bohóc
Esetleg nézd meg mi a különbség az L.A. Noirban max és min között. Mert kb semmi, innentõl kezdve szerintem érthetõ, hogy miért nincs szinte semennyi különbség sebességben 😊 Plusz a gépidõ nagy részét olyan dolog veszi el, ami ugyanúgy minimumon is van és maximumon is, az a pár extra effekt meg részletesség már nem sokat ér.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Shep
Szerinted. Max és mínium grafikán is ugyanúgy megy és sajnos ez nem azt jelenti ,hogy maxon is akadásmentesen dübörög és ahhoz képest, hogy hogy néz ki ez elég nagy szégyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Büdös Bohóc
Akkor nézd meg, szerintem megéri

Én a színésszel sem voltam elégedett... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

LasDen
én anno moziba néztem annyira vártam, de egy picit csalódva távoztam moziból (azért ott van a polcon a dvd 😄) mert tényleg eltért a játéktól. viszont voltak jelenetek, amik a játék hangulatát, világát idézték, de ezekbõl kevesebb volt. Wahlberg meg jó választás volt Payne-nek, de nem sikerült kihozni a lepukkant nyomozót...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
Még jó, hogy eddig a gtaiv-et leszámítva mindegyik játékuk jó volt az átlag gépeken. Nem feltétlenül full grafikán persze, de egyedül a gta iv volt szégyen a megjelenésekor. Nem tudom az l.a. noirra is mit picsognak sokan, nincs semmi gond azzal a játékkal.

Shep
Még jó, hogy ezzel csak arra akartam célozni ,hogy az eddigi R* game-ek egytõl egyig optimalizálatlan vackok voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom, nekem nem kellett hozzá imdb, hogy írtó nagy csalódásként éljem meg... Pedig vártam is, de kábé köze sem volt a játékhoz... :/

Büdös Bohóc
*egy custom game enginet*

Büdös Bohóc
Még jó, hogy az L.A. Noire egy game enginet használ és köze nincs a gta iv motorjához, ergo ez csak egy "fatális véletlen".

Shep
L.A. Noire és a GTA IV alapján gépigény majd az eget veri, az optimalizáció teljes hiánya miatt valahogy ettõl félek leginkább.

Büdös Bohóc
és én mint max payne fan mondom, szóval szerintem mérvadó a dolog... aki meg a sorozatot se ismeri annak kifogása nem lehet ellene, ok lehet õk átlag lövöldözõs filmnek mondják, de szarnak nem lehet titulálni

Büdös Bohóc
Nem tudom miért fikázza mindenki a max payne filmet, szerintem hozta az elsõ rész hangulatát és ószom lett, ez most ilyen divat, hogy ha valami kevés pontot kap imdb-n akkor fikázni kell? <#wow3> faszkalap pc guru...

Ryder62
Max Payne

Best game
<#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

sherlock1
Történelemóra

http://youtu.be/4v8qae11_-M

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

broman191
<#eljen><#finom>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
hogy legyen egy kis témábavágó is

tommygear
<#fejvakaras>
broman191
/off 😄

Don Omar - We No Speak Americano õ meg ámerikánóul nem <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

tutituti
ay ay ay.
que no hablaba en español?😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

broman191
Me no speak latino <#idiota>

tommygear
tommygear
itt pihen az asztalomon 😊
LasDen
én az elsõ max payne cikkre emlékszem nagyon...csak ámultam, hogy milyen klassz játék lehet a teljes (ha jól emlékszem mellette lemezen volt a demo)...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
+1

mai napig emlékszem az elsõ GS-em összes cikkére (a 2002 novemberi gyûrûk urás)
Kábé csak a budget játékokra nem pontoznak 90 fölött, szal vagy kábaszott igénytelenek, vagy mindenki tejel nekik... 😄

LasDen
én nem utálom õket csak szimplán ahogy bejött a net az életembe egyre feleslegesebbé vált megvenni...hisz csak pénzkidobás lett volna...de a mai napig megvannak a gs-eim kint a garázsban...jó volt olvasgatni, fõleg az E3-as kiadást vártam nagyon mindig...😄 asszem 2006-ban vettem utoljára...😄

Prince23
na ez frankó facepalm, majd ezt fogom használni, ha valaki HÜLYESÉGET beszél 😄

XD

Ryder62
Mikor a Wow megjelent úgy istenítették hogy 99%-ot adtak neki.

Gyu vagy ki meg lehülyézte azokat aki nem akart wowozni vagy nem érdekelte stb Már ott utáltam a nyomorék elvakultságukat.

broman191
Jó képek lettek, Max kifejezi együttérzését velünk hogy sajnos az éven sem kapunk még új MP részt. 😄

Büdös Bohóc
HÁT ANNAK MEG A GECI KURVA ANYJÁT beírjunk valamit neki facebookon? Szoktam néha õket cukkolni XD

tommygear
nekem mazur rdr parasztvakítása óta lett elegem belõlük
tommygear
<#nevetes1>
broman191

A 3. részhez úgy nézem nem kell majd fan-made kungfu mod. 😄

Büdös Bohóc
jajjjj ok

am emlékszem én is, tényleg kb arról volt szó benne

tommygear
"Mikor az egész cikk 2/3-a a rockstar social club istenítésérõl és a videó szerkesztõrõl szólt kicsit felhúztam a szemöldökömet."
Büdös Bohóc
gta iv cikkben mit írtak, amiért ennyire megutáltad õket? 😄

tommygear
Ryder62
Gémszartól mit vársz? A gta 4 cikkük óta nem olvasom õket. Még egy betût sem. Mikor az egész cikk 2/3-a a rockstar social club istenítésérõl és a videó szerkesztõrõl szólt kicsit felhúztam a szemöldökömet.

Errõl jut eszembe: Remélem itt is lesz videó szerkesztõ. Mekkora lenne ha fölvehetnénk az akciójeleneteket és késõbb össze vághatnánk. Aztán hogy ne legyen unalmas a tracklistben benne lenne az egész MP 1 és 2 soundtrack. Na meg a 3-é. <#wink>

Ráadásul semmi új nem hangzott el... :/ Ettõl függetlenül továbbra is várós... 😄

tommygear
jah észrevettem énis, trehány ez a gamestar
Mi az a faszság az info-ban, hogy "kiadó: EA, fejlesztõ: Ubisoft"?? 😄D

tommygear