130
Horrorra Akadva 3.
-
#10 Én nem akarok spoilert írni, csak annyit hogy a legkirályabb amikor megnézik a videót és kiderül mi is a KÖR valójában... -
Trespasser #9 A 2ben a tolókocsis meg a nyomikezű gyerek volt a legjobb. Én mindkét résznél majd meghaltam a nevetéstől. Már-már tényleg féltem hogy meghalok. :D -
#8 Az első tényleg jó volt, a második már nem annyira. -
#7 jaja -
#6 Én láttam mindet, az első nagyon fárasztó , a második szerintem egyenesen POCSÉK, a harmadik viszont kellemes csalódás volt. Nem egy év filmje, de egyszer meglehet nézni -
#5 de jó lenne....:-))) nekem a második nem tetszett annyira (amit kifiguráztak, a Ház a Kísértet-hegyen annál jobb volt), az elsőt viszont megnéztem egy jópárszor:-) -
mochee #4 Lesz négy? -
#3 hát, én a 1-et láttam, elég fárasztó volt, 2-ek az eleje tetszett, ördögűző rulez :P a 3-ra már nem vagyok 1általán kíváncsi, a 4-re meg ennyire sem leszek. -
mochee #2 Csá!
Naná, hogy láttam! Eszméletlen sokat röhögtem rajta! Bár az első rész áll még mindig hozzám a legközelebb, mert a Sikoly sorozat a legnagyobb kedvencem, azért eddig egyik részben sem kellett csalódnom, egyszerűen hihetetlen jó mindegyik rész! -
Darkboy #1 sziasztok, aki látta a Horrorra Akadva 3-ataz írjon ide!!!