130
Horrorra Akadva 3.
  • Darkboy
    remélem lesz
  • PLackó
    Nah megnésztem.Az 1. rész az jobban tetszett ,de ebben is voltak részek amikor nem bírtam abbahagyni a röhögést.
    Kíváncsi leszek a 4. részre (ha lessz)
  • PLackó
    Hi.Nézném a filmet de a feliratot nem irja ki alul (DIVX).
    Nem tudja valaki hogy hogy kell felkapcsolni a feliratokat ennél a lejátszónál??
  • Adam5
    ezt én irtam csak rossz volt bejelentkezve
  • Tom3 #86
    Á Kurva nagy film! :D
    Jacksonos nagyon LOL!

"-kiváncsi lennék hogy köszöntök el
    tökön rúgja
    -így

ááá
    látnátok hogy pisilünk
    elnök: akkor mégsem külömbözünk annyira
    :DDD
  • MrSpock
    :-))Pamela elég kemény volt!:-))
    A Jacksonos rész az tuti volt:-))
    Azért voltak benne jó poénok,amikor a fekák szétlőtték egymást,tipikus a ki a fasza gyerek style.:-))
  • mukika
    az eleje volta a legjobb!!!! Pamela Anderson mellei!!!
  • Adam5
    me,=nem
  • Adam5
    kicsit gáz kéréss de me, tudjátok honnan lehet letölteni szinkronosan?
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem az első a legszarabb...
  • mochee
    Egyikrész sem volt szar, mindegyiken beszartam a röhögéstől. Azon már lehet vitázni, hogy melyik volt a legojbb.
  • Instict
    felraktam két videót amibe ott az ember, az ottani műsor címe Pop Idol. érdemes megnézni őket :)
    Video 1
    Video 2
  • Instict
    erről jut eszembe, hogy mikor van az a rap verseny, és az a pali dumál, hogy milyen szar volt amit előadott, meg a hely is milyen szar és utána agyonlövik, az ami nálunk volt Megasztár műsor, annak az angliában adott szériájának az egyik zsűrije.
  • CSOCSO
    igen az is lol volt de a legjobb akkoris amikor lent a pinceben mondja hogy a golyoim.. jezusom..hat ott sikitoztam:)
  • CSOCSO
    gratulalok.. az elso ember vagy aki ezt mondja.. itt 100 emberbol 100 ugy van vele hogy a masodik a legszarabb
  • [Walaki]D`Lair
    Na megnéztem...:DDD

Kurvajó...:DDD

De sztem idáig a 2. volt a legjobb...bár itt a "tömegjeleneteknél" (nigger-ravatal, elnöki beszéd) szénné röhögtem magam...:D
  • FtranX
    szerintem jó film, de az 1-2 sokal jobb volt. Mondjuk a májkl dzsekszonos jeleneten szarráröhögtem magam. :DDD
  • shaba23 #73
    vagy amikor a rapversenyen meghajol :)
  • Alien!
    naja...az egyik legjobb....:) mondjuk engem az arab gyerek váratlan kérdése(a balesetnél)csapott mellbe legjobban....:)
  • Matthewpamer
    szerintem túl rövidre csinálták,amúgy elmegy.de az 1 a király
  • shaba23 #70
    ...a kutyák mostanában furcsán viselkednek...
  • CSOCSO
    a legjobb amikor a jeleket csapatjak.. es megszolal: a golyoim.. jezusom.. hat ott tapsoltam a nevetes kozepette
  • PLackó
    Köszönöm.
  • Punker
    nem valószínű, mert még most megy a mozi reklám...
  • shaba23 #66
    Most szedtem le...estére kinéz egy röhögés )
  • PLackó
    DVD-n még nem lehet kikölcsönözni a videótékából???
  • Garfield
    Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor megjön a pap, egyszer, csak egy ajtócsapódás hallatszik, a gyerek meg eltűnik; kiderül, hogy a pap lesz lesz a bébisintér. Meg amikor előveszi a bort meg a gyertyát...
  • Punker
    igen de mivel Murphy ebben a filmben játsza talán a legtöbb karaktert (4-5) így még jobban kijönnek ezek a dolgok, de tény hogy jó a magyar szinkron is.
  • Ramore
    ez minden Murphy filmre vonatkozik, de ennek ellenére a Murphy filmeket aránylag jól szinkronizálták ezidáig
  • Ramore
    "az egyik legjobb" nem a legjobb
  • Punker
    persze jó a szinkron, de nem adja azt vissza mikor Murphy a legtisztább irodalmi angolról át vált a gettószlengre pl a fodrászos jelenetnél
  • PREMIERE1
    Nem is! Kincs, ami nincs!
  • BADE
    Nem most néztem meg,hanem már lassan 1 hónapja,nincs már meg.
  • Ramore
    A legjobban szinkronizált filmek egyike az Amerikába jöttem szerintem.
  • Punker
    annál sokkal jobb az eredeti hang ott sokkal jobban kijönnek a szleng váltások Murphy-től
  • Punker
    le ne töröld kiváncsi vagyok rá :)
  • Ramore
    33 és 1/3 engem is felháborított, miért is kellett szinkronhangot váltaniuk!

Mostanában szinte minden film mellé raknak magyar hangot is, sajnálatos módon az 1-2 évvel ezelött kiadott filmeknél valamiért ezt nem így csinálták, rádobtak egy feliratot, aztán viszlát. Ezáltal elég sok "alap" filmről lemondhatunk, legalábbis a szinkronjáról. Pl: Amerikába jöttem (Eddie Murphy)
  • csum666
    A dumb és dumber is jó volt régen jó filemk voltak

ami tecettmég a remény rabjai komoly 1 film:)

vígjáték közül van sok
  • Alien!
    naja...nem is tudom,hogy a CSP 33 és 1/3-ban miért is nem ő a szinkronhang,mikor későbbi Leslie Nielsen filmet is szinkronizált...Megugye az is elgondolkodtató,hogy a DVD kiadás miért csak feliratos,miért nem raktak rá legalább egy mono szinkront..annyira alap dolog..a kiadóknak úgylátszik nem esik le,hogy emiatt sokan nem veszik meg,de hát majd rájönnek..
  • Ramore
    A Kentucky Fried movieról még nem hallottam, kár hogy nincsen hozzá felirat!

6 részes volt csak a Police Squad sorozat??? Még halványan emlékszem a királyi tv-n mindíg néztük, késöbb talán a német rtl csatornán láttam viszont. Szívesen látnám szinkronizálva újra, de csak akkor, ha Sztankay István a szinkronhangja Frank Drebin hadnagynak.

Ma vettem meg a Kellemes húsvéti ünnepeket dvd-n, nagyon király egy film, hála Sztankaynak.

Tökös tekés nekem is nagyon bejött.