130
Horrorra Akadva 3.
-
Darkboy #90 remélem lesz -
#89 Nah megnésztem.Az 1. rész az jobban tetszett ,de ebben is voltak részek amikor nem bírtam abbahagyni a röhögést.
Kíváncsi leszek a 4. részre (ha lessz) -
#88 Hi.Nézném a filmet de a feliratot nem irja ki alul (DIVX).
Nem tudja valaki hogy hogy kell felkapcsolni a feliratokat ennél a lejátszónál?? -
#87 ezt én irtam csak rossz volt bejelentkezve -
#86 Á Kurva nagy film! :D
Jacksonos nagyon LOL!
"-kiváncsi lennék hogy köszöntök el
tökön rúgja
-így
ááá
látnátok hogy pisilünk
elnök: akkor mégsem külömbözünk annyira
:DDD
-
#85 :-))Pamela elég kemény volt!:-))
A Jacksonos rész az tuti volt:-))
Azért voltak benne jó poénok,amikor a fekák szétlőtték egymást,tipikus a ki a fasza gyerek style.:-)) -
#84 az eleje volta a legjobb!!!! Pamela Anderson mellei!!! -
#83 me,=nem -
#82 kicsit gáz kéréss de me, tudjátok honnan lehet letölteni szinkronosan? -
[Walaki]D`Lair #81 Szerintem az első a legszarabb... -
mochee #80 Egyikrész sem volt szar, mindegyiken beszartam a röhögéstől. Azon már lehet vitázni, hogy melyik volt a legojbb. -
#79 felraktam két videót amibe ott az ember, az ottani műsor címe Pop Idol. érdemes megnézni őket :)
Video 1
Video 2 -
#78 erről jut eszembe, hogy mikor van az a rap verseny, és az a pali dumál, hogy milyen szar volt amit előadott, meg a hely is milyen szar és utána agyonlövik, az ami nálunk volt Megasztár műsor, annak az angliában adott szériájának az egyik zsűrije. -
#77 igen az is lol volt de a legjobb akkoris amikor lent a pinceben mondja hogy a golyoim.. jezusom..hat ott sikitoztam:) -
#76 gratulalok.. az elso ember vagy aki ezt mondja.. itt 100 emberbol 100 ugy van vele hogy a masodik a legszarabb -
[Walaki]D`Lair #75 Na megnéztem...:DDD
Kurvajó...:DDD
De sztem idáig a 2. volt a legjobb...bár itt a "tömegjeleneteknél" (nigger-ravatal, elnöki beszéd) szénné röhögtem magam...:D -
#74 szerintem jó film, de az 1-2 sokal jobb volt. Mondjuk a májkl dzsekszonos jeleneten szarráröhögtem magam. :DDD -
#73 vagy amikor a rapversenyen meghajol :) -
#72 naja...az egyik legjobb....:) mondjuk engem az arab gyerek váratlan kérdése(a balesetnél)csapott mellbe legjobban....:) -
#71 szerintem túl rövidre csinálták,amúgy elmegy.de az 1 a király -
#70 ...a kutyák mostanában furcsán viselkednek... -
#69 a legjobb amikor a jeleket csapatjak.. es megszolal: a golyoim.. jezusom.. hat ott tapsoltam a nevetes kozepette -
#68 Köszönöm. -
#67 nem valószínű, mert még most megy a mozi reklám... -
#66 Most szedtem le...estére kinéz egy röhögés ) -
#65 DVD-n még nem lehet kikölcsönözni a videótékából??? -
Garfield #64 Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor megjön a pap, egyszer, csak egy ajtócsapódás hallatszik, a gyerek meg eltűnik; kiderül, hogy a pap lesz lesz a bébisintér. Meg amikor előveszi a bort meg a gyertyát... -
#63 igen de mivel Murphy ebben a filmben játsza talán a legtöbb karaktert (4-5) így még jobban kijönnek ezek a dolgok, de tény hogy jó a magyar szinkron is. -
#62 ez minden Murphy filmre vonatkozik, de ennek ellenére a Murphy filmeket aránylag jól szinkronizálták ezidáig -
#61 "az egyik legjobb" nem a legjobb -
#60 persze jó a szinkron, de nem adja azt vissza mikor Murphy a legtisztább irodalmi angolról át vált a gettószlengre pl a fodrászos jelenetnél -
#59 Nem is! Kincs, ami nincs! -
#58 Nem most néztem meg,hanem már lassan 1 hónapja,nincs már meg. -
#57 A legjobban szinkronizált filmek egyike az Amerikába jöttem szerintem. -
#56 annál sokkal jobb az eredeti hang ott sokkal jobban kijönnek a szleng váltások Murphy-től -
#55 le ne töröld kiváncsi vagyok rá :) -
#54 33 és 1/3 engem is felháborított, miért is kellett szinkronhangot váltaniuk!
Mostanában szinte minden film mellé raknak magyar hangot is, sajnálatos módon az 1-2 évvel ezelött kiadott filmeknél valamiért ezt nem így csinálták, rádobtak egy feliratot, aztán viszlát. Ezáltal elég sok "alap" filmről lemondhatunk, legalábbis a szinkronjáról. Pl: Amerikába jöttem (Eddie Murphy) -
#53 A dumb és dumber is jó volt régen jó filemk voltak
ami tecettmég a remény rabjai komoly 1 film:)
vígjáték közül van sok
-
#52 naja...nem is tudom,hogy a CSP 33 és 1/3-ban miért is nem ő a szinkronhang,mikor későbbi Leslie Nielsen filmet is szinkronizált...Megugye az is elgondolkodtató,hogy a DVD kiadás miért csak feliratos,miért nem raktak rá legalább egy mono szinkront..annyira alap dolog..a kiadóknak úgylátszik nem esik le,hogy emiatt sokan nem veszik meg,de hát majd rájönnek.. -
#51 A Kentucky Fried movieról még nem hallottam, kár hogy nincsen hozzá felirat!
6 részes volt csak a Police Squad sorozat??? Még halványan emlékszem a királyi tv-n mindíg néztük, késöbb talán a német rtl csatornán láttam viszont. Szívesen látnám szinkronizálva újra, de csak akkor, ha Sztankay István a szinkronhangja Frank Drebin hadnagynak.
Ma vettem meg a Kellemes húsvéti ünnepeket dvd-n, nagyon király egy film, hála Sztankaynak.
Tökös tekés nekem is nagyon bejött.