Notebook vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
thx bye
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hiak!
sulnetes notebook-ot szeretnék venni nettó 200e körül.
legfõképpen netezni és fotókat feldolgozni kell szóval proci + ram az kell azért, de néha elindítanék rajta egy counter strike -ot😊
ezt néztem ki, de a a vga nem mond sokat. ezzel lehet futtani vmi game-et?
vagy tudtok ilyen árért jobbat javasolni?
Notebookot szeretnék venni,de egyszerûen nem tudok dönteni két gép között.
egyik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
másik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_pi1505_sulinet
Az elsõ AMD procival,512 rammal,80gigás vinyóval,és ATi x700-as vidkártyával van szerelve. A második Intel Core2 Duo T5500(64bit),1024ram,120giga vinyó, integrált intel gma 950 videókártya.
Igazából ez az integrált videókártya ami nagyon zavar.Sok rosszat hallottam róla, de egyesek dícsérik...Igazából játszani is szeretnék rajta.Melyik a jobb gép? Légyszi segítsetek,elõre is köszönök minden választ.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De annak igen, aki pl. IBM szakszervízben / notebook.hu-nál dolgozik, bár te még nekik se hinnéd el.
Tehát elég érdekes ez a gagyi hozáállás a lenovohoz,mert kb 1 éve lepte el a Magyar piacot igy semmilyen tapasztalatod nem lehet róla negatív irányba.
Elég sok infót össze lehet szedni a netrõl, csak a megfelelõ fórumokat kell látogatni.
Annyit azért szeretnék kérni tõled, hogy a biznisz kategória állandó éljenzése mellett azért foglalkozni kéne azzal is ami megfizethetõ.
Olcsó húsnak híg a leve, ezt már évszázadok óta tudják. Másrészrõl viszont belépõszintû business modellek is voltak már lejjebb belinkelve ajánlottként, csak olvasni kéne.
Na ez már tetszik!
Köszi!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
HPQ nx7400 (EY508+)
Utána megszünik a thinkpad IBM név alatti forgalmazása.
Neked lehet hogy gagyi a lenovo,de sajnos semmilyen tapasztalatod nem lehet ezek tartalmi,tartóssági és egyéb tulajdonságairól.
Tehát elég érdekes ez a gagyi hozáállás a lenovohoz,mert kb 1 éve lepte el a Magyar piacot igy semmilyen tapasztalatod nem lehet róla negatív irányba.Viszont a pozitívumok gyorsan megmutatkoztak annak, aki találkozott már velük.
Arról nem is beszélve hogy több szervízes kollégával beszéltem és az elromlási statisztikájuk mutatója teljesen pozitív,természetesen az általad erõltetett biznisz kategória kihagyása nélkül.
Annyit azért szeretnék kérni tõled, hogy a biznisz kategória állandó éljenzése mellett azért foglalkozni kéne azzal is ami megfizethetõ.
a userek 90% nem fog olyat venni,te meg mást sem szajkózol itt, hogy biznisz biznisz biznisz.
Mint minden konzumer gép: Acer, Gericom, FuSi, Clevo, Asus, stb. Üzleti modelleknél a duplája az alap, amihez még rakhatsz pótaksit is.
Errõl már õket is tájékoztattad? <#eplus2>#eplus2> Legalább tõled tudjanak róla, ha már a saját szemükkel nem tapasztalják...
A Lenovo megvette az IBM pc részlegét, benne a ThinkPad üzletággal. Nemcsak a márkanevet, az egész infrastruktúrát is! Az egész teljesen független az eredeti gagyilenovotól. Lehet, sõt valószínû hogy az ex-IBM szervízekben a saját márkájukat is bevállalják javításra, de ennek mi köze a gyártáshoz? Semmi.
szervízháttere ugyanaz mint az IBM nek lévén mindkettõ egy cég alá tartozik.
aksi 2-2,5 órát bír,tehát nagyon pöpec..
a thinkpadet ugyanaz a gagyi kínai gyár nyomja..
tehát nem kell itt a púder és az állandó okoskodás,meg még megárt a szépségednek...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
hülyeség amit írtál.
Baba összeszerelés minõségi alkatrészek ezek jellemzik ezt a laptopot.....ezt láttam,éreztem,vettem...
mint a többi IBM is kínai mióta a lenovo megvette, tehát ez igencsak gyenge érv...
Annyit hallottam errõl a hp-ról még hogy (munkatársam ismerõsének van) állandóan szervízbe kell vinni, mert mindig van valami kínja...
Nekem az valahogy nem szimpi 😄
Amennyiben érdekel a használt is, itt találsz egy Dell D600-ast dvd íróval kilóharmincért, IBM T41-et 120-ért, T40-et 100-ért, vagy itt is akad pár értékelhetõ darab.
Nos, az asztali szörnyet szeretném lecserélni valanmi gépnek nevezhetõre.
Végigolvasva a topicot rájöttem hogy az üzleti szériák lennének a megfelelõek. Játszani most se tudok (PIII 800-as, mx440-el, 256 ram a gépem) tehát az n em fog hiányozni.
Filmnézésre, netezésre, flash-re, photoshopra kell a gép, javarészt otthon lenne használva, néha utazáskor vinném magammal.
Olyan 200 ezer körül lenne a max ár.
Akit kinéztem az õ lenne:
HPQ
Ha van valami véleményetek róla akkor örülnék ha megosztanátok 😊
Köszi
Kaptam egy Asus A3H laptop-ot. Nem volt hozzá semmi driver cd.
Mindenhez sikerült találnom driver-t a hangot kivéve.
Voltam Asus oldalán (tetû lassú)onnan töltöttem. Viszont a hang akkor sem jó. A kari az jó benne mivel mielõtt újraraktam a win-t volt hang.
Tudnátok küldeni egy linket vagy valamit ami biztos, hogy jó hozzá?
Thx.
Azt tudni kell, hogy a notik levegõbeszívó nyílása általában alul van (üzleti modelleknél jellemzõen oldalt, mint a kiömlõ nyílás), ezért süppedõs felületen (pl. ágyban) használva elzáródik, a proci + videokártya meg fût rendesen >> jobb esetben csak lefagy a gép, rosszabb esetben leolvad pár cucc. Ügyelni kell a szilárd felületen való használatra, sõt nyáron kellhet egy alulról levegõt kavargató noticooler is. Business class notiknál egyrészt vagy oldalt van a ki és beömlõ nyílás is, így nincs mi elzáródjon, vagy több helyen is van szellõzõnyílás, valamelyik csak nem lesz elzárva, + nem is melegszik úgy, mert nincs mi melegedjen (ezért nincs általában komoly videokártya, csak a CAD-es notikban, azoknál viszont szintén figyelni kell a hõre).
Az MSI amúgy a jobbfajta konzumer notik közé tartozik. Messze nem IBM, de a ph-n eddig jó tapasztalatok voltak vele.
A HP.
notebookok közül melyik márka a megbizhatobb és ami jo és ami belefér 200e-be?
\\__/) (O.o) ( } { )
Garancia sem lenne rossz ha mondjuk 2-3 év lenne.
de 400 ezret se akarok fizetni 😊
REAL MADRID
Amit lejjebb linkeltem ugyanennyiért (FS Amilo Pi 1505 04) szerintem már barátságosabb, de már rájöttem hogy a 2 közül egyértelmûen a HP lesz a kiválasztott.
Megéri-e kockáztatnom a FS-el a jobb tulajdonságok miatt(core 2 duo, 15,4 tft, nagyobb vinyó), vagy ne legyek hülye?<#vigyor3>#vigyor3>
Aki meg kihasználná annak el kell fogadnia az evvel járó negatívumokat(többet fogyaszt ugye, hõt termel, szervízben tölti nagy részét életének már ha egyáltalán megcsinálják).