Notebook vetel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem érdekli õket viheted linuxal is.

duran5r
csoki tom hogy nem a témához tartozik de szeretném megkérdezni hogy "Albacomp Activa Mobil 220" << ilyen tipusu (amugy 3 éves) laptophoz lehet-e vhol uj akku-t kapni mivel ez az egyetlen baja mármint hogy gyorsan lemerül. neten nem találtam albacomp típusu laptophoz akksit :S help!

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

bacardi93
csáó all! az lenne a kérdésem h notebook ot lehet e bõvíttetni?? és ha igen adna vki egy honlapot hol vannak árak meg miden h mi mennyi??
thx bye

Sziasztok!

Van valakinek ilyen notija: (alulról a 2.)

dell inspiron 6400

Érdemes megvenni?
Csacsi
Sziasztok. Van egy Fujitsu Siemens notim. Elszállt benne az alaplapi hangkártya. Mivel már nincs meg az eredeti home cd amit adtak hozzá. Ha feltelpítek linuxot, és úgy viszem be szervízbe, akkor azért nem fognak krákogni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Amse
ideis hátha valakinek ez van fav-ban

hiak!

sulnetes notebook-ot szeretnék venni nettó 200e körül.
legfõképpen netezni és fotókat feldolgozni kell szóval proci + ram az kell azért, de néha elindítanék rajta egy counter strike -ot😊
ezt néztem ki, de a a vga nem mond sokat. ezzel lehet futtani vmi game-et?
vagy tudtok ilyen árért jobbat javasolni?

Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni,de egyszerûen nem tudok dönteni két gép között.
egyik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_ex_sulinet
másik: http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_pi1505_sulinet
Az elsõ AMD procival,512 rammal,80gigás vinyóval,és ATi x700-as vidkártyával van szerelve. A második Intel Core2 Duo T5500(64bit),1024ram,120giga vinyó, integrált intel gma 950 videókártya.
Igazából ez az integrált videókártya ami nagyon zavar.Sok rosszat hallottam róla, de egyesek dícsérik...Igazából játszani is szeretnék rajta.Melyik a jobb gép? Légyszi segítsetek,elõre is köszönök minden választ.
Amíg egyszer nem kell szervízbe vinni... <#eplus2> Ahhoz képest a Mistral a korrektség példaképe.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

rvn
Üdv! Van egy Acer travelmate 2492 es laptopom a bisoban van oylan h lehetséges usb röl bootolni és vettem is hozzás egy usb n ráköthetö winchestert...de semmi képpen nem engedi a bootolást arrol:S! Mi lehet az oka?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Paál
Hát örülök is <#vigyor5>

Örülj neki, mert nekem 2 Acerem is volt, egyik kapásból gyári hibás (amit a szervíz ugyan tapasztalt, de hivatalosan nem akart elismerni), a másikat meg csak a "szokásos" bosszantó hibái miatt adtam el.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Neked lehet hogy gagyi a lenovo,de sajnos semmilyen tapasztalatod nem lehet ezek tartalmi,tartóssági és egyéb tulajdonságairól.
De annak igen, aki pl. IBM szakszervízben / notebook.hu-nál dolgozik, bár te még nekik se hinnéd el.

Tehát elég érdekes ez a gagyi hozáállás a lenovohoz,mert kb 1 éve lepte el a Magyar piacot igy semmilyen tapasztalatod nem lehet róla negatív irányba.
Elég sok infót össze lehet szedni a netrõl, csak a megfelelõ fórumokat kell látogatni.

Annyit azért szeretnék kérni tõled, hogy a biznisz kategória állandó éljenzése mellett azért foglalkozni kéne azzal is ami megfizethetõ.
Olcsó húsnak híg a leve, ezt már évszázadok óta tudják. Másrészrõl viszont belépõszintû business modellek is voltak már lejjebb belinkelve ajánlottként, csak olvasni kéne.

Ha nem érdekel mások véleménye, akkor meg minek kérdezel? Vedd meg amit akarsz, aztán majd rájössz magadtól is hogy ugyanannyi pénzbõl vehettél volna jobbat is!

Paál
Itt csak HP-rõl meg IBM-rõl érdeklõdjetek mert az összes többi a sz*r.... igaz nekem egy Acer van és semmi bajom vele.... de amúgy sz*r gagyi kinai ócskaság.... <#hehe>

Match
wow..
Na ez már tetszik!
Köszi!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

A HP nx7400 szélesképenyõs,van belõle core duo-s verzió is
HPQ nx7400 (EY508+)
Match
Az a HP amit már egyszer linkeltem tökéletes lenne, egyedüli bajom vele hogy nem WXGA. Hasonló erõnlétben lévõ WXGA-s gép pedig 400 ezer...

2010-ig használhatja a lenovo a az IBM nevet.
Utána megszünik a thinkpad IBM név alatti forgalmazása.
Neked lehet hogy gagyi a lenovo,de sajnos semmilyen tapasztalatod nem lehet ezek tartalmi,tartóssági és egyéb tulajdonságairól.
Tehát elég érdekes ez a gagyi hozáállás a lenovohoz,mert kb 1 éve lepte el a Magyar piacot igy semmilyen tapasztalatod nem lehet róla negatív irányba.Viszont a pozitívumok gyorsan megmutatkoztak annak, aki találkozott már velük.
Arról nem is beszélve hogy több szervízes kollégával beszéltem és az elromlási statisztikájuk mutatója teljesen pozitív,természetesen az általad erõltetett biznisz kategória kihagyása nélkül.
Annyit azért szeretnék kérni tõled, hogy a biznisz kategória állandó éljenzése mellett azért foglalkozni kéne azzal is ami megfizethetõ.

felejtsd már el az üzleti modelleket.
a userek 90% nem fog olyat venni,te meg mást sem szajkózol itt, hogy biznisz biznisz biznisz.

aksi 2-2,5 órát bír,tehát nagyon pöpec
Mint minden konzumer gép: Acer, Gericom, FuSi, Clevo, Asus, stb. Üzleti modelleknél a duplája az alap, amihez még rakhatsz pótaksit is.

thinkpadet ugyanaz a gagyi kínai gyár nyomja
Errõl már õket is tájékoztattad? <#eplus2> Legalább tõled tudjanak róla, ha már a saját szemükkel nem tapasztalják...

A Lenovo megvette az IBM pc részlegét, benne a ThinkPad üzletággal. Nemcsak a márkanevet, az egész infrastruktúrát is! Az egész teljesen független az eredeti gagyilenovotól. Lehet, sõt valószínû hogy az ex-IBM szervízekben a saját márkájukat is bevállalják javításra, de ennek mi köze a gyártáshoz? Semmi.

2 hete.tökéletes.
szervízháttere ugyanaz mint az IBM nek lévén mindkettõ egy cég alá tartozik.
aksi 2-2,5 órát bír,tehát nagyon pöpec..

ok köszönjük....
a thinkpadet ugyanaz a gagyi kínai gyár nyomja..
tehát nem kell itt a púder és az állandó okoskodás,meg még megárt a szépségednek...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ez az oridzsi kínai gagyi Lenovo, semmi köze a ThinkPadekhez!

Match
mióta van meg?

arról nem is beszélve,hogy a háttér (szervíz) is ugyanaz mint anno az IBM esetében...

na ezt kapásból elsõkézbõl tudom lektorálni.
hülyeség amit írtál.
Baba összeszerelés minõségi alkatrészek ezek jellemzik ezt a laptopot.....ezt láttam,éreztem,vettem...
mint a többi IBM is kínai mióta a lenovo megvette, tehát ez igencsak gyenge érv...

Kínai gagyi.

Match
Errõl Mi a véleményetek?

Match
Használtat azért nem akarok, mert az aksi érzékeny jószág, és inkább abban bízok ha én baszom el 😄
Annyit hallottam errõl a hp-ról még hogy (munkatársam ismerõsének van) állandóan szervízbe kell vinni, mert mindig van valami kínja...
Nekem az valahogy nem szimpi 😄

Ez kb. minden konzumer noti velejárója, Acerral én is kergettem nemlétezõ drivereket.

Újak közt sztem most ez a legjobb ár / teljesítmény arányú noti (természetesen azon a körön belül amit meg is mernék venni).

Amennyiben érdekel a használt is, itt találsz egy Dell D600-ast dvd íróval kilóharmincért, IBM T41-et 120-ért, T40-et 100-ért, vagy itt is akad pár értékelhetõ darab.

Match
Hello!
Nos, az asztali szörnyet szeretném lecserélni valanmi gépnek nevezhetõre.
Végigolvasva a topicot rájöttem hogy az üzleti szériák lennének a megfelelõek. Játszani most se tudok (PIII 800-as, mx440-el, 256 ram a gépem) tehát az n em fog hiányozni.
Filmnézésre, netezésre, flash-re, photoshopra kell a gép, javarészt otthon lenne használva, néha utazáskor vinném magammal.
Olyan 200 ezer körül lenne a max ár.
Akit kinéztem az õ lenne:
HPQ

Ha van valami véleményetek róla akkor örülnék ha megosztanátok 😊

Köszi

Sziasztok!
Kaptam egy Asus A3H laptop-ot. Nem volt hozzá semmi driver cd.
Mindenhez sikerült találnom driver-t a hangot kivéve.
Voltam Asus oldalán (tetû lassú)onnan töltöttem. Viszont a hang akkor sem jó. A kari az jó benne mivel mielõtt újraraktam a win-t volt hang.
Tudnátok küldeni egy linket vagy valamit ami biztos, hogy jó hozzá?
Thx.

Nagy. Méretre és súlyra is. Nagy kijelzõ + vékony burkolat = könnyen benyomódik ha rápakolsz vmit, vagy belekönyököl vki a bkv-n, oszt viszlát tft panel. Az aksija megfelelõ méretû - lenne ha nem egy gf7600 zabálná róla az áramot. Játszani biztos jól lehet rajta, de aksiról nem megy többet 1-2 óránál, és melegedni is fog rendesen, az tuti (>> kánikula).

Azt tudni kell, hogy a notik levegõbeszívó nyílása általában alul van (üzleti modelleknél jellemzõen oldalt, mint a kiömlõ nyílás), ezért süppedõs felületen (pl. ágyban) használva elzáródik, a proci + videokártya meg fût rendesen >> jobb esetben csak lefagy a gép, rosszabb esetben leolvad pár cucc. Ügyelni kell a szilárd felületen való használatra, sõt nyáron kellhet egy alulról levegõt kavargató noticooler is. Business class notiknál egyrészt vagy oldalt van a ki és beömlõ nyílás is, így nincs mi elzáródjon, vagy több helyen is van szellõzõnyílás, valamelyik csak nem lesz elzárva, + nem is melegszik úgy, mert nincs mi melegedjen (ezért nincs általában komoly videokártya, csak a CAD-es notikban, azoknál viszont szintén figyelni kell a hõre).

Az MSI amúgy a jobbfajta konzumer notik közé tartozik. Messze nem IBM, de a ph-n eddig jó tapasztalatok voltak vele.

errõl mi a véleményed?
MSI

Ha már mindenképp játékgép kell, akkor inkább ez mint egy Acer vagy FuSi, de értelemszerûen ez is csak egy konzumer kategóriás cucc.

A HP.

hi

notebookok közül melyik márka a megbizhatobb és ami jo és ami belefér 200e-be?

\\__/) (O.o) ( } { )

Írj egy notit ami 400.000,-ft ból kijön és még játszani is lehet rajta.
Garancia sem lenne rossz ha mondjuk 2-3 év lenne.

Rajzolni vagy 3dstudio? Elõbbire a lejjebb linkelt hp is bõven elég, utóbbira a gf7400 is 0.

Sztem tudod te is. <#eplus2>

nekem nem játékra kellene hanem grafikára 😊

de 400 ezret se akarok fizetni 😊

REAL MADRID

Sajnos amit mostanság laptopokat játékra szánnak, valóban "játék" laptopok.

Alapvetõen nem tetszik, nem ártana több infó róla.
Amit lejjebb linkeltem ugyanennyiért (FS Amilo Pi 1505 04) szerintem már barátságosabb, de már rájöttem hogy a 2 közül egyértelmûen a HP lesz a kiválasztott.

REAL MADRID

E

Valaki?

Átfogalmazom a kérdést.
Megéri-e kockáztatnom a FS-el a jobb tulajdonságok miatt(core 2 duo, 15,4 tft, nagyobb vinyó), vagy ne legyek hülye?<#vigyor3>

Szerintem majdnem mindegy hogy mennyivel fogyasztanak többet(szvsz jelentõsen), az a lényeg hogy többet fogyaszt, és aki ezt nem haszálja ki, annak felesleges.
Aki meg kihasználná annak el kell fogadnia az evvel járó negatívumokat(többet fogyaszt ugye, hõt termel, szervízben tölti nagy részét életének már ha egyáltalán megcsinálják).