Notebook vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes most venni notit vagy áprilisban még lehe számítani vmilyen szintû áressésre....?
3notit néztem ki magamnak....
MSI - M673X-016HU 223e
MSI M655X-037HU 210e
MSI M677X-002HU 258e
ezek közül gondoltam,hogy valamelyiket megveszem.....HD-filmezésre.....netezésre...és egy két mostani játék futtatására gondoltam(carbon,esetleg stalker...)...
ja és jó lenne,ha az aksi legalább 2 órát bírna...
sztettek melyik számít a legjobb vételnek az én igényemhez?
A választ elõre is köszönöm.
Fizetendõ: 200.000.-
Képernyo méret: 14.1" XGA TFT 2009.07-ig IBM garancia
Processzor: Core Duo 1830 mhz Akku: Kiváló Litium akku
Memória: 1024 MB Portok: VGA,3 usb 2.0,infra
Merevlemez: 60 GB SATA Opciók: Új Táska +5000ft
Optikai meghajtó: DVD ROM(DVD NÉLKÜL 194.000) Billentyû: Magyar Billentyûzet
Grafikus vezérlo: Intel 950 128 SH Súly: 2,2 KG
Modem/Háló: 56k modem/10/100 Lan EXtra: Wireless Lan+Bluetooth
http://laptopinfo.hu/used.htm
ehez kepest nem
LCD: 17" WXGA+ (1440x900), Glare
CPU: 1,6GHz , AMD Turion64 X2 TL-50 Processzor 2x256k L2
RAM: 2x512MB DDR-II (533MHz)
HDD: 100GB 5400, SATA
ODD: DVD Super.Multi
WLAN: 802.11gb
WebKam.: -
BlueTooth: -
TV-Tuner: -
VGA: nVidia GF GO6100 integrált
Chipset: nVidia MCP51MV
Kártyaolvasó: 5in1 CardReader SD/MMC/xD/MS/MS Pro
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video (TV-out), 1 x modem ÿ(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x IEEE1391, 1 x mikrofon bemenet, 1 x beépített mikrofon, 1 x fejhallgató kimenet (SPDIF), 1 x ExpressCard slot
Akkumulátor: 6 cellás, 4800mAh
AC-Adapter: 65W, 19 Volt
Méret/tömeg: 395 x 278 x 26.5 mm / 3.2 Kg
Extra: numerikus blokkal kiegészített billentyûzet
Ajándék: USBs egér
Szín: fekete
Garancia: 2év nemzetközi garancia, 1év az akkumulátorra
Mindez 210-et megér 😊?
Egyébként egész jó kis masina, megdöbbentõen szép a képe, és normális színben (fekete v szürke) jól is néz ki (Sony C-series a neve). Csak elég borsos az ára :S
http://gaborszantai.co.uk/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ami szükséges lenne az a kellõen erõs proci ( tehát nem cerka meg egyebek ) AMD is érdekel, gyors ram, dvd író. Vga kártya csak valami alap, netezésre, DVD nézésre kell, játékra, 3ds alkalmatásokra nem.
Egy pár tippet kérnék h mit érdemes ilyen szinten, és persze ne legyen csillagászati ára😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem tudom pontosan hova kéne ezt a kérdést feltennem, végülis ide is vág, és ebben a topicban van a legtöbb reakció de sorry ha rossz helyre írom.
Notebookomhoz (MSI 662s) szeretnék venni PCMCIA Firewire kártyát, mert nem hajlandó mûködni a külsõ hangkarim a lapos rendes FW bemenetein. Kérdés: hol, milyet vegyek? Tudom hogy ez nem egy komoly vétel, pár ezer forint, de abszolute nem vagyok képben, hogy milyen fajták vannak, és szeretném nem a legszarabbat megvenni. Azt a tanácsot kaptam hogy vegyek vmi márkásat, és ne USB combósat, mert azok nem jók. Mit gondoltok errõl?😊
Kérdésem az lenne, hogy a Toshiba és Sony laptopoknak milyen otthon a szervíz-hátterük?
A kettõ között vacilálok. Igazából egy Sony-t néztem ki magamnak, de a magyar honlapjukon még csak nem is szerepel az a modell amit választottam... Szal félek hogy megveszem, hazamegyek és otthon valami baja lesz akkor sokat szívnék vele.
Tudtok valamit mondani a Toshiba otthoni szervízérõl?
Remélem tudtok segíteni...
Ezt, vagy hasonló típusú gépet szeretném megvásárolni, de az itthoni piacon sehol nem találtam, és ha ti sem tudtok, akkor kénytelen leszek kûlföldrõl megrendelni.
Szal ha tudtok erre itthon üzletet, vagy esetleg valakinek van jobb ötlete hasonló gépre (az ütésállóság+GPS+12"nem nagyobb kijelzõ eléggé fontos lenne), örömmel venném...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Elõre is köszönöm!!Hellllp!!
üdv.:Vernigloz
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az a gep 190K sincs.Itt megneznem milyen gepet lehet kapni ennyiert.
Processor Type Intel Core 2 Duo T5200
Screen Size 15.4"
RAM (Preloaded / Maximum) 2GB DDR2 (Exp. to 2G😎
Hard Drive 120GB (5400RPM)
Optical Drives 8X DVD+/-RW Super Multi Double-Layer
Graphics See The Features Section
Average Battery Life 2 Hours
Product Weight 2.77 kg
Audio Type Intel High Definition Audio Support
Battery Type Lithium-Ion
Cache 2MB L2
Fax/Modem 56K V.92
I/O Ports See The Features Section
Included In Box AC Adapter, Power Cable, Manual
Network Card 802.11a/b/g WLAN, Integrated 10/100 LAN
Other Software See The Features Section
PC Card Slots 1 - Type II
Pointing Device Touchpad
Preloaded Operating System Windows XP Media Centre
Processor Speed 1.6GHz
Product Dimensions 35.8(W) x 3.6(H) x 26.5(D) cm
Removable Storage None
Screen Type Acer CrystalBrite TFT LCD
Speakers Acer
System Bus 533MHz
Warranty 1 Year International Travellers Warranty
VGA: Nvidia Go 7300
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy ilyen gép itt vagy 300.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Kozben kiderult, foloslegen a hordozhatosag, szoval asztali gepet veszunk. Olcsobb, tobbet tud, es bovithetobb 😊
Notebookot meg adjon a ceg, ha 100%os rendelkezesre allast akar 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
-muszáj-
-muszáj-
Van valakinek tapasztalata az MSI notebookokkal es a szervizzel?
Kezdek elrettenni az ASUStol. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Szerintetek sulinetre érdemes megvenni egy HP 500-01-es gépet, 139.990+áfáért? Játékra nem használnám, "csak" hordozható kiegészítõnek egy asztali gép mellé.
köszönöm elõre is
Egy ismerõsöm vett egy FUJITSU SIEMENS Amilo Pro v2030-at.
Van benne 4 usb, amibõl 1 se mûködik.
Alapból adtak hozzá egy knoppix-ot, amivel nem megy, win xp prof-al szintén, magát az usb-t felismeri, csak a controller-nél tündököl egy baszott nagy kérdõjel.
A driver cd-jén azt mondja nincs usb driver.
Via chipset-es rém egyébként 😄
A szervízbe megnézték a bios-t, a device manager-t, aztán vállrándítás.
Van valakinek tippje hogy mi kínja lehet?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
oda aszem mást írtam, de kitöröltem 😊)
nah szval tény hogy a notebookoknál az a fontos hogy keveset fogyasszanak, de ha lenne egy izmosabb aksi a tûrhetõ fogyasztás mellé, egész sokáig bírhatná a cucc...
kicsit furcsa nekem, hogy sehol nem találtam a neten izmosabb aksit, pláne nem ehhez a tipushoz (Acer Aspire 3692)
jah és még valami, a procik ill vidkarik fogyasztásáról nincs véletlen valamilyen teszt oldal?😊 szintén kerestem ilyesmit de nem találtam...
ez az akkumulátor dolog nemcsak a teljesítményekrõl szól, hanem a noti fogyasztásáról.
És fõleg errõl.
hmm de Pesten csak van szervíz...
jah és az Asus jobb ilyen szempontból?
esetleg konkrét tipust tudsz ajánlani?😊
jah és még 1 kérdés, bár ezt írtam az elöbb is...
szval érdekelne hogy lehet e mondjuk 6000 mA-os aksit kapni notebook-hoz, vagy hasonlót, szval nagyobbat, ami többet bír...
köszi a választ! 😊
Tehát a szervíz egy vicc és ha elromlik a cumód akkor szívás van...
szeretnék én is hamarosan egy notebook-ot, nézegetem is a gépeket...
hmm úgy hallottam, hogy Siemens-t nem érdemes venni, de mit szóltok ehhez a notyhoz?
Acer Aspire 3692WLMI
szerintem nem olyan rossz 180e-ért
szval mit szóltok az "Intel GMA 950 128" vidikarihoz?
gondolom hogy nem egy nagy szám, de jobb egy "ATI X200M 64"
jah és még valami, úgy olvastam 2-2,5 órát lehet használni, ha csak aksiról megy...
szval lehet idõvel kellene valami erõsebb, de nem tudom hogy lehet e kapni.
szval örülnék pár jótanácsnak 😊
vagy
ASUS A6Km Q056 ugyanitt 210k es Nvidia 7300Go VGA van benne.
Ezekkel mar azert lehet jatszani is.