Miért ez a Nicked ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
dettó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
ez már a "nem hiszem el mert nem akarom elhinni" kategória 😊)
én beszéltem mindkettõjükkel, és eléggé más személynek tûnnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
lol

mikike
azt írt be amit akart

pl. a zabhegyezést sem hiszem el

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
lehet óvatos és nem akarja felfedni a valóságot

Dzsini
plusz nézd meg St userinfóját, az is eléggé árulkodó lehet 😊
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=978808253

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mikike
hadd nézzem csak azt a nikket, kiderítem én

Punkerwork
pl azért mert mikor problémám volt póló rendeléssel St hozzá küldött 😊

Dzsini
és egyszerre vannak 2 különbözõ városban? 😊 az azért már nagyfokú profizmust igényel 😄

mikike
lehet st másik nikkje

mikike
mitõl vagy ennyire biztos benne?
egy ilyen kis szájthoz azért nem kell sok ember

Dzsini
Utolsó üzenet idõpontja: 2004. 12. 31. 09:50
bár elég régen szólt hozzá...

Punkerwork
attól hogy te nem látod fórumozni még létezik.

Loál János
Ne ostobáskodjatok!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
én igen. meg régebben az impresszumnál nem az õ neve mellett volt az [email protected] 😊)
meg tudom, mert sokat beszélgettem St-vel is, meg a fõszerk-el is 😊

Punkerwork
St nem egyenlõ a Fõszerkesztõvel 😊

mikike
azt te honnan tudod?

én azt a fõszerkesztõ nevû egyént még sosem láttam itt fórumozni, szal...

Dzsini
még akkor is, ha az nem az õ neve? 😊

mikike
én úgy tudom, hogy a Nyerge St ibor-ból

uv
mert biztosan nem felejtem el

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Aznap regisztráltam magam mikor volt a Rettenthetetlen címû film az egyik adón és nagyon megtetszett 😊

War. War never changes.

csak

mert így születtem 😛

Köszönöm doki, már rohanok is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kutyika
Tedógod... A gumiszoba mindenki elõtt nyitva áll...

iken

Kutyika
És az jó???<#fejvakaras>

Aquir
abbiztos:_D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mert gyogyós vaok

Aquir
egy biztos

St . = Saint 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kutyika
A sajátom, mivel van egy kutyám aszem nem kell nagyon elmagyarázni.(az ARMY-sok tudják)Miért ezt választottam? Hát, nem is tudom, csak úgy eszembe jutott, rákerestem a neten, semmi találat nem volt, ezért.<#smile>

Kutyika
iSTen???<#fejvakaras>

Aquir
én St-n csak a Szent-et ismerem 😊)

PResident Evil
nem 😄

Aquir
Szent szvsz 😊

RelakSfromhome
nah, kiderült már, hogy az St mibõl van?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CLINT EASTWOOD9
A régebbi nick neveimet választottam nick képnek.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Aquir
Ezt a nicket megalkottam csak kiderült hogy létezik <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>

PResident Evil
ez hihetetlen 😊

sweech
azé' mer regelni akartam a chaten de ne vót semmi ötletem (rímel 😄)
kinyitottam a szótárat, keresgettem, találtam egy szót, átalakítottam egy kicsit és íme: létrejött a SWEECH (röviden, tömören) 😄

Frank99
Jujj!

Kakasos jimmy visszatér.

(Diablo III.)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mert ez a netes nevem. Elmesélem miért is

FIGYELEM! CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK!

Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy Diablo 2 nevû játék. Minden játékban Jimmy a nevem, mivel Imrének hívnak ezért megtetszett (Arról a trónbitorló Zámbóról akkor nem is hallottam, szóval semmi köze nincs a nevemhez.). Telt múlt az idõ a karakteremet kimentettem floppyra. Letöröltem, majd újraraktam a játékot. A floppy elveszett, ezért amíg nem lesz meg, nem akartam másik Jimmy nevû karit csinálni, ezért lett a neve Jimmyke. Regisztráltam a Diabló Páholyba Jimmyke néven is. Innentõl fogva mindenhová Jimmyke néven regelem magam. 😊 Ti kérdeztétek! <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

PResident Evil
de cseles itt valaki 😄

Dani20
hát mert ez a nevem <#idiota>

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
csakis közösbe ! <#vigyor3>

Narcotic Syntax
esetleg pü-ben😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
kivele <#nyes>

Narcotic Syntax
hát ööö 😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
áp 😊

CLINT EASTWOOD9
jó név és kedvenc neveimet teszem a nick névnek!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!