705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#544 de miért ? -
motorolanokia #543 csak úgy jött -
#542 azért mert ezt választottam kjbzrz -.- -
zsolt11 #541 Én már nagyon untam,hogy állandóan regisztráltam magam itt-ott amott és ez a nick már foglalt,na jó mondom legyen zsolt1 ezt is használja valaki és igy tovább, a 11 a nyerő.Egy kicsit gáz,mert mindig azt hiszik,hogy 11 éves vagyok és nem győzök magyarázkodni,hogy csak ez egy prímszám. -
FFX #540 FINAL FANTASY X RULEZ -
Darkboy #539 mer -
#538 az eredeti formacio Peeter volt meg mIRC (DALnet) -en kezdtem el igy irni mert a sima Peter mar foglalt volt. aztan az egyik ex -em imadott rajzolni es csinalt egy feliratot ugy hogy a masaslhanzok nagy betuvel lettek irva es megtetszett. szal igy lett PeeTeR -
#537 ehh... képet ! :D -
#536 ez az igazsag... :) (magamrol) -
#535 Én vagyok Európa zsindelyszakértője reszkessetek!!! -
asszem rosszul irtam :( -
#533 Én eredetileg a PcDome fórumába regisztáltam reménytelen? néven, mert általában olyan kérdéseket tettem fel, amelyekre reménytelen volt, hogy választ kapok. Aztán idejöttem, itt meg nem lehet a nickben kérdőjel, úgyhogy most ezért ez a nevem. Ja, és egészen megszerettem, mert amúgy is reménytelen eset vagyok... -
tudatlanka #532 enyémet nem nagyon ....bár az is igaz hogy soha nem lehetek biztos tudásomban annyira változik a világ... -
#531 enyémet is :DSA -
#530 Lopják a nevem mint állat :( -
STK #529 vezetéknévrövidítés
-
#528 jah, és olyan a szeme mint aki egész nap hegesztett :D -
Vegas #527 Mert Vakuval megvakították és megvakult.. -
#526 és neked miért ez ? -
Vaku #525 Mer' ezt fogadta el a renccer! -
#524 ehh :D -
#523 nem jutott más eszembe, zsigerből...:D mint a kiskölykök az eksönment:D -
#522 és miért tigris ? -
#521 óóóó...ez mára már unikum!:) 2002.április. vége...valami eccerü nicket akartam a gamestar.hu-ra.) tiger...ez adott volt, a 05 azért, mert 5éves voltam amikor először gépet láttam ;) = tiger05, majd tigerfx, és kb. 1,5 éve tigeroo:) -
#520 mi az féltékeny vagy rafira? -
az élet másik nagy kérdése hogy te mike al együtt buzulsz? -
#518 hát ha tepersz még, az lesz :D -
#517 az a némó nyomdában folytatása? -
#516 azért kicsit eltértünk a topictól :)
nyissak "St nyomában" c. topikot ? :D -
#515 Én Kővári Ádám vagyok, voltam és maradok, köszi. -
#514 aki persze te nem vagy... -
#513 hajjajj, van ahol még túlkínálat is van :) -
#512 jó nekem mindegy... végül is minden udvarnak megvan a maga bolondja..:o)))))) -
#511 <fogadatlan prókátor>
szerintem abszolut nem a legfontosabb, csak egy felvetés aminek az elvetéséhez nem áll rendelkezésére megfelelő mennyiségű és minőségű bizonyíték.
</fogadatlan prókátor>
meg különbenis, ha rendőr akkor meg is kell mondani neki az embereknek hogy hol laknak :D -
#510 nyugodtan el is dobhatod...
mond mikike, télleg nincs munkád/barátnőd/családod/haverjaid hogy még mindig ez a legfontosabb?
[EZT MOST JÓSZÁNDÉKÚAN KÉRDEZI]
... képzeld el magad az ő helyébe, és gondolj arra hogy esne neked akárkitől az ilyen nyomozás... gondolom az utcán se mész oda emberekhez hogy mondják meg melyik utcában laknak... -
#509 még azért megtartom a főszerkesztő = St elméletemet is -
#508 és rejtély is marad amíg el nem árulja :) -
#507 Mortimer
?
de akkor az St nikk újra rejtély, hacsak nem a pohár aljáról szedte -
#506 nincs kiírva a neve oda, így nem vagyok benne biztos, hogy hogy is menne ez a dolog a személyiségi jogokkal. nagyon keveset szólt hozzá, de felismerheted pár régi topicban, 5csillagos és nincs logoja :D -
#505 no mi a nikkje a főszerkinek?