Miért ez a Nicked ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én beszéltem mindkettõjükkel, és eléggé más személynek tûnnek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pl. a zabhegyezést sem hiszem el
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=978808253
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egy ilyen kis szájthoz azért nem kell sok ember
bár elég régen szólt hozzá...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
meg tudom, mert sokat beszélgettem St-vel is, meg a fõszerk-el is 😊
én azt a fõszerkesztõ nevû egyént még sosem láttam itt fórumozni, szal...
War. War never changes.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
St . = Saint 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
kinyitottam a szótárat, keresgettem, találtam egy szót, átalakítottam egy kicsit és íme: létrejött a SWEECH (röviden, tömören) 😄
Kakasos jimmy visszatér.
(Diablo III.)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
FIGYELEM! CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK!
Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy Diablo 2 nevû játék. Minden játékban Jimmy a nevem, mivel Imrének hívnak ezért megtetszett (Arról a trónbitorló Zámbóról akkor nem is hallottam, szóval semmi köze nincs a nevemhez.). Telt múlt az idõ a karakteremet kimentettem floppyra. Letöröltem, majd újraraktam a játékot. A floppy elveszett, ezért amíg nem lesz meg, nem akartam másik Jimmy nevû karit csinálni, ezért lett a neve Jimmyke. Regisztráltam a Diabló Páholyba Jimmyke néven is. Innentõl fogva mindenhová Jimmyke néven regelem magam. 😊 Ti kérdeztétek! <#eplus2>#eplus2>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"