705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#584 De! azért tudtad miröl van szó:DDD Mert csak,azé na:DDD -
#583 én is csak nem akartam beírni :D -
#582 Az melyik?Én Serious Samet ismerek csak -
#581 Abban volt aeris? EN nem emlexem ra. -
#580 Mert Szeretek Serius Sam -n játszani azt jobb nem jutott az eszembe:DD -
#579 nagy FFVII lázban égtem gondolom -
#578 nem. sosenem. nemvagyok CS-s. -
#577 Te egesz veletlen nem cszel shevikE neven meg hasonlokon? -
#576 A logóm meg változik és áltában a kedvenc artist-jaim szerepelnek benne. Előző logóm egy szimpla Infusion kiírás volt. Pole Folder is jó zenét csinál... -
#575 valami jó jugó név kellett anno amikor poénkodtunk osztályban a fiúkkal hogy kinek milyen menő neve legyen (pl ilyenekből születnek az XY-inho végezetű jó brazil-magyar nevek mint Takinho stb..) én meg a családi nevem mögé kaptam egy sevics végződést ami így együtt jól hangzott de haverom azt mondta hogy a sevics szólóban jobb így aztán kicsit megvariáltuk hogy írásban már Shevits legyen. Néha rövidítik és simán Shev-nek hívnak. az SG-nél még raktam elé egy NH-t ami a Newhill rövidítése ugyanis egy festői kisváros Újhegy (gyengébbek kedvéért - angolul Newhill) részében lakom. ennyi a sztori. izgalmas? -
haxoror #574 (én)- Im not cheating
(ő)- YEA U DID U HAXOROR, OMG AIMBOT! OMG WTFUX YOU FUCKING AWP WHORE FAGGOT HACKER NUB BITCH! OMGSES BANZORED! HAXOR!!!
Nagyjából ez a történet, megtetszett a haxoror :) -
#573 -.- -
#572 megölök mindenkit azér@@@@ -
#571 Scuderia Ferrari rövidítve:
Sferrari -
#570 lidl'el -
#569 hmmm érdekes nickek vannak .o -
#568 Ez jokerdes mar el is felejtettem, asszem csak ugy eszembejutott es hudejo :) -
#567 hupsz... -
#566 A barátom a CS-ben Sáska volt, így lettem én Sáskáné.... :))) -
#565 A barátom a CS-ben Sáska volt, így lettem én Sáskáné.... :))) -
#564 hm? -
#563 az érettségi is -
#562 részegen tetováltunk a tenyerembe, egy fekete 8-as billiárdgolyót. De másnap amikor megláttuk, inkább egy absztrakt pikk8-asra hasonlított. És innen ered... -
#561 azé, mer negyed óra után mindenki belehal a röhögsébe, ha egyszer megszólalok... -
#560 -
_Vegeta_ #559 Prezi ajanlasaval:
Idezet:"Ha kivancsi vagy a vegeta szo a vegetarianus szobol ered, mivel jopar eve volt az h nemnagyon ettem hust es ez ramragadt." -
#558 -
#557 mert most melobol tolom. Nem3sis pedig azert mert DC-vel mikor elkezdtem jatszani altalaban igyekeztem megbosszulni az ellenem elkovetett dolgokat. nemesis pedig a bosszu isten noje,vagy mi. -
qper #556 Hetedikes ('92) koromban ment a Twin Peaks, amiben Dale Cooper nyomozott. Szinte az egész osztály rajongó volt attól függetlenül, hogy csütörtökönként este asszem mindennyian egy kicsit becsokizva feküdtünk le aludni.
Fizikaórán volt egy képlet, valami v=Q/T, amire a haverokkal egyszerre ordítottunk fel, hogy "figyelj mááár, COOPERté/. Sokat szórakoztunk utána, hogy teleírtuk az iskolában lévő tantermek tábláit Q/ szignóval. Nemtom miért, akkor jó mókának tartottam.
Az első e-mail előfizetésem szerződésébe ('96 ban járunk) be kellett írni a kívánt emilcímet. Hosszas agyalás után valamiért beötlött ez a Q/ dolog, de ezt a karaktert nem lehetett emilcímben megadni, így lett qper, amit azóta is használok nemcsak a neten, hanem Geocaching-ben, URH forgalmazásban is. -
#555 ték -.- -
#554 LÁL !!!!!!!! -
#553 Hogy miért? Mert buli a suli -
#552 -
obe #551 Out of Body Experience- testen kivüli élmény:)) a fantáziájára bizom mindenkinek -
#550 MAGUS, avagy a kalandorok krónikái rulz! -
#549 miért ne? -
#548 Mátrix fanatizmus...:) -
#547 Én anno a Medal of Honor játék miatt regisztráltam magamat, mert klánban játszottam és akkor még nem is ismertem ezt az oldalt. A dolog furcsa része hogy nem Pluskast akart lenni hanem Pluskat, a leghosszabb nap című regény alapján. Ott volt egy német örnagy akit Werner Pluskat-nak hívtak:) -
#546 nem lehet megváltoztatni -
DJviolin #545 Miért DJviolin?
Mert édesanyám indíttatására, (megse kérdezett), beiratott hegedülni első osztályos kroromban), és hét évig nem is tudtam szabadulni. Annyit tehettem hogy legalább a szólfézsórákról ellógtam, (bár nem mindegyikről, mert jó csajok voltak). :-) Igaz hogy eljutottam orgoványra zeneiskolai találkozóra, de az elért sikerek nem változtattak azon, hogy örökre megutáltam a komolyzenét. És miért DJ? Mert életem első maxi cd-je egy DJquicksilver album volt, amely szintén örökre megutáltatta velem a technót, de egyszer valahogy fülembe akadt egy depi szám, amely nagyon tetszett, ezért birom a rokkot. Ja Asszem ha elkezdek vitorlázórepülni, nicket kellene változtatni Lanti-ra. Apropó, hogyan lehet nicket változtatni, hogy ne kelljen újra beregelni, hanem csak megváltoztatnák a nevet?
Üdv:
DJviolin