Miért ez a Nicked ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
fáraszt..

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

100 millió légy nem tévedhet
Lteebee
Szerintem el tudná.
De hogy mindenki fölfogná-e...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

gondolod, hogy azt el tudnád magyarázni?
Dzsini
köszönjük a dícséretet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
csak példa persze 😊

tomsolo
hány évig hugyoztál a wc deszkára mielõtt valaki megindokolta volnba hogy hajtsd fel?hmmmm

Punkerwork
dögszagra jönnek a keselyûk<#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kandurex
jaja, talán Efreet, a jó'istenit a sok skizó modiba 😊 (dikkma stb.)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punkerwork

Kandurex
Szerintem meg tökéletesen értette. Hmm...mi ez moderátor party? Csak úgy nyüzsgnek itt a modik.

cam3l3on
HI! Megtudná mondani nekem vki hogy,
hol tudok magamnak csináltatni olyan jó kiks
LÓGÓT?<#help>kösszöntem<#conf>

Dzsini
nekem nincsenek moderátori jogaim 😊 még csak az kéne 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
ha õ nem is más talán tanul belõle

Lteebee
Miért is vesztek róla tudomást?

Lteebee
Mert nem vagy elég okos.

És ilyenek moderálhatnak...

Punkerwork
nem volt 1 nagy dolog a sok kis apróság miatt lettél ban-olva szerintem, és amit utánna mûveltél bõven elég indok lenne arra hogy gondolkodás nélkül törölve legyél újra, mégis itt vagy szal ennyit a "nem tetszik a pofám" teóriádra.

Dzsini
ha jól tudom a fõszerkesztõ válaszolt neked.

nem lehetne TÉNYLEG megmondani, hogy pontrosan mit szegtem meg?
Punkerwork
ennyi különbözõ ember között mindig van vita, de ha minden vitában a te neved kerül elõ akkor az nem véletlen.

VinylToy
A pofádat nem látjuk (Hál'istennek) de pár hozzászólásodból elég sok embernek elege van, ezt vedd már észre!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
nagyon el vagy tájolva, akad jó pár ember akinek "nem tetszik a pofája" még is békén hagyom addíg amíg nem szegi meg a moderálási elveket.

persze
de jó, hogy velem meg senki nem személyeskedett
Punkerwork
gondold végig hogy miket csináltál, valószínûleg nem egy és nem két embert zavart a viselkedésed mégse kérték hogy ban-oljanak, pedig a személlyeskedõ viselkedésed alapján milliószor megérdemelted volna, jó ideig toleránsak voltak/voltunk hozzád, de egy idõ után el kell távolítani 1 közösségbõl azokat akik abban lelik örömüket hogy tönkreteszik mások szórakozását.

bár tippem van
"a nem tetszett a pofád"-ra gondolok, csak nem értem miért nem meri senki kimondani, inkább álszenteskednek
VinylToy
De Õ igyekszik, a gumiszobában látam egy bocsánatkérõ topikot 😄

HALADÁS!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
Ne offoljatok, a személyeskedéseket meg mingyá törlöm! <#ejnye1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
kicsit többen fórumoznak, mint ahányan be tudnak illeszkedni a közösségbe. ez a 'kicsit több' rész az, amelyik elõbbutóbb kipottyan.

VinylToy
<#fejvakaras> miértis?

az indoklást még mindig hiányolom
VinylToy
olvasd el többször, még a végén híres mondás lesz 😄

én csak a büdös gyökeret nem értem, hogy jön ez ide? <#idiota>

ez alapján nem sokan fórumoznának
Punkerwork
voltak normális napja is amikor értelmesen lehetett vele beszélni dolgokról, aztán megkattant és elkezdett itt garázdálkodni mondjuk végülis jobb mintha a családját terrorizálná

Dzsini
a harmadik sor elõtt elvesztettem a fonalat 😄

Punkerwork
ezt komolyan kérdezed? mert ha igen akkor szánalmas vagy

Kandurex
Azért lettél BANolva mert Téged senki nem ért meg, a tökéletességedet kihangsúlyozó hozzászólásaidat nem értékelõ elmaradott demagóg moderátorok szerencsétlenségükben törölnek, máshogy képtelenek visszavágni a te túlfejlett intelligenciád ellen, az általad (jogosan) elmarasztalt fórum társak általános ledegradált elveit képtelen van követni, hisz önmagad nárcisztikus kisugárázását kevés, mondhatni pár ember képes csak értékelni...egyébként meg egy büdös gyökér vagy...már ha nem haragszol 😄D

VinylToy
Tartsunk közvélemény kutatást? 10 emberbõl 9 azt mondja hogy mikike nem normális 😄

Dzsini
...mert tényleg elvették 😉 gonosz fõszerk meg gonosz st kitiltotta a játszótérrõl, és nem adták vissza neki a homokformákat sem.

csináltam a fesztivált?
mit csináltam?

figyelmeztetõ büntit?
talán elõbb figyelmeztetni kellett volna bünti nélkül

hisztiztem?
arra gondolsz, hogy a miértre szerettem volna választ kapni? azt nevezzük hisztizésnek?

nem vagyok benne biztos, hogy nekem vannak problémáim

Punkerwork
szerinted normális volt az amit csináltál? csináltad a fesztivált erre kaptál 1 figyelmeztetõ büntit, mire ahelyett hogy tanultál volna belõle elkezdtél balhézni meg hisztizni mint egy 5 éves kiskölyök akinek elvették a játékát.

VinylToy
perszepersze

ha komolyan nem tudjátok megmondani, akkor ott probléma van...
Punkerwork
ha ezt komolyan kérdezed akkor súlyos problémáid vannak a normális viselkedéssel

Kandurex
Logo Tolvaj!

mi is volt az az ok?
Punkerwork
nem ok nélkül

mert a többi banolva van 😞
littleNorbi
Nekem a Stuart Little-bõl eredt.

ScOrpY
Mert ezt hozta a télapó

Enny1

PResident Evil
hmm...😄DDDDDDDDDDDDDD